×
اجتماعی
شناسه خبر : 208105
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/22 ساعت 18:07
ظفرقندی دلیل افرایش قیمت برخی از داروها را بیان کرد

ظفرقندی دلیل افرایش قیمت برخی از داروها را بیان کرد

وزیر بهداشت در خصوص بالا رفتن قیمت برخی از اقلام دارویی توضیحاتی را ارائه داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: محمدرضا ظفرقندی در اولین اجلاس حضوری روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به ارز ۴۲۰۰ تومانی تعیین شده برای تجهیزات مصرفی و قطعات یدکی در ۶ ماه اول امسال، گفت: با پیگیری‌ها و مذاکراتی که انجام دادیم توانستیم ارز ۴۲۰۰ تومانی را برای تجهیزات مصرفی و قطعات یدکی در ۶ ماهه دوم سال نیز پیش بریم.

وی گفت: آماری که درباره افزایش قیمت داروها ارائه می‌دهند، به هیچ وجه درست نیست؛ حدود ۱۰ درصد از اقلام دارویی باید اصلاح قیمت می‌شدند و تولید آنها برای تولیدکننده زیان‌ده بود. بر همین اساس اقدامات لازم برای اصلاح قیمت این داروها انجام شد تا تولید کننده بتواند تولید داشته باشد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه داروهایی که اصلاح قیمت شده‌اند اغلب تزریقی و پمادهای استریل هستند که جنبه مصرف دائمی و عمومی ندارند، افزود: حدود 80 درصد داروهای تزریقی، بیمارستانی هستند و به محض تجویز و مصرف در صورت حساب بیمارستان توسط بیمه پرداخت می‌شوند. مکاتبات لازم با بیمه‌ها صورت گرفته است که این ما به التفاوت قیمت از سوی بیمه‌ها پرداخت شود. در اصلاح قیمت داروها تاکید بر افزایش پوشش بیمه‌ها و عدم پرداختی از جیب مردم است.

وی از صدور مجوز استخدام 27 هزار نیروی انسانی در وزارت بهداشت خبر داد و گفت: حدود 12 هزار نفر از آنها کادر پرستاری هستند و به این ترتیب اضافه کارهای اجباری کم می‌شود و فضای تنفسی را برای تیم سلامت ایجاد خواهد کرد.

وزیر بهداشت با اشاره به تمرکز دولت چهاردهم بر وفاق ملی، گفت: با توجه به این دیدگاه می‌بایست راهبردهایی که سبب تحقق وفاق می‌شوند، مورد بررسی قرار دهیم تا محورهای هم‌افزایی را در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی پیاده کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به تجارب دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در حوزه‌های مختلف تصریح کرد: بررسی‌ها بیانگر این است که دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در زمینه‌های مختلف به دستاوردهایی نائل آمده‌اند؛ به طور مثال، برخی دانشگاه‌ها در حوزه «مولدسازی» و برخی در زمینه مدیریت هزینه‌ها موفق بوده‌اند.

ظفرقندی با بیان اینکه میزان بدهکاری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی حدود ۹۷ هزار میلیارد تومان است، گفت: دانشگاه‌های علوم‌پزشکی باید ۳ اولویت را به منظور پرداخت بدهی‌های خود در دستور کار قرار دهند که این اولویت‌ها به ترتیب «نیروی انسانی»، «دارویی» و «بستانکاری پیمانکاران» است. پرداخت بدهی‌ها براساس این ۳ اولویت باید در کانون توجه قرار گیرد، چرا که برخی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی بدهی‌های خود را برمبنای این اولویت پرداخت نمی‌کنند و جابحایی‌هایی صورت می گیرد.

وزیر بهداشت افزود: همچنین مسائل مربوط به پرداختی پرسنل، نوسانات نرخ ارز و تاثیر آن بر قیمت دارو، مسائل فرهنگی و دانشجویی، مسائل توسعه‌ای و انضباط مالی باید جزو اولویت‌های دانشگاه‌های علوم‌پزشکی باشد.

ظفرقندی «نیروی انسانی» را سرمایه نظام سلامت دانست و گفت: فاصله‌ای که میان مسئولان، اعضای هیات علمی و دانشجویان ایجاد شده، باید از میان برداشته شود. گفتگو می‌تواند به کاهش فاصله ایجاد شده میان مسئولان و نیروی انسانی و پرستاران کمک کند.

وی درباره ضرورت وفاق نسلی توضیح داد: صحبت از وفاق به میان می‌آید اما منظور فقط وفاق سیاسی نیست بلکه وفاق نسلی نیز مورد نظر است. وفاق بین نسلی با نسل جوان، لازم است ایجاد شود. بسیاری از مسائل دانشگاه‌ها می‌تواند براساس شفافیت، صداقت و شایسته‌سالاری به دانشجویان و اعضای هیات‌علمی سپرده شود.

وزیر بهداشت درباره فضای حاکم بر دانشگاه‌ها توضیح داد: محدودیت‌های گذشته حاکم در دانشگاه‌ها باید در دوره جدید از میان برداشته و فضای امنیتی کنار گذاشته شود. فضای گفتگوی آزاد در دانشگاه‌ها را فراهم کنیم.

​​​ظفرقندی با بیان اینکه افزایش ظرفیت رشته پزشکی و دندانپزشکی از مشکلات حوزه آموزش دانشگاه‌های علوم‌پزشکی به حساب می‌آید، افزود: بنا به هر دلیلی با موضوع افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی مواجه شدیم. این مشکل باید در کانون توجه قرار گیرد و به منظور حل این مشکل اقداماتی انجام دهیم. تعداد دانشجویانی که طی ۳ سال گذشته جذب شده‌اند از ظرفیت در نظر گرفته شده، بیشتر بوده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
موج جدید داوطلبان بسیجی در ایست‌های بازرسی
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران