×
بین الملل
شناسه خبر : 208086
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/22 ساعت 16:26
نبیه بری و ماکرون بر لزوم پایبندی رژیم اسرائیل به آتش‌بس تاکید کردند

نبیه بری و ماکرون بر لزوم پایبندی رژیم اسرائیل به آتش‌بس تاکید کردند

رسانه‌های خبری از رایزنی تلفنی رئیس جمهور فرانسه و رئیس پارلمان لبنان درباره نقض توافق آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان تماسی تلفنی را از «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه دریافت کرد.

طبق گزارش سایت النشره، ماکرون در این گفت‌وگوی تلفنی انتخاب رئیس جمهور جدید لبنان را به بری تبریک گفت و از نقش و تلاش‌های وی در به سرانجام رساندن پرونده ریاست جمهوری تمجید کرد.

ماکرون بر تعهد فرانسه به ادامه حمایت از لبنان در همه زمینه‌ها به ویژه ارتش آن و اصرار پاریس بر اجرای توافق آتش‌بس در جنوب لبنان تاکید کرد و از احتمال سفر قریب‌الوقوع به بیروت خبر داد.

بری نیز از ماکرون و فرانسه به دلیل حمایت مستمر از لبنان و مشارکت آنها در نیروهای یونیفل و کمیته فنی ناظر بر اجرای توافق آتش‌بس تشکر کرد.

نبیه بری در ادامه بر اهمیت پایبندی رژیم صهیونیستی به آتش‌بس، توقف تجاوزات و عقب نشینی ارتش این رژیم از تمامی اراضی لبنان ظرف ۶۰ روز تعیین شده در توافق تاکید کرد.

شکایت جدید لبنان از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت

وزارت خارجه لبنان اعلام کرد که هیئت دائم این کشور در سازمان ملل، در واکنش به تداوم تجاوزات اسرائیل علیه مزارع و بخش کشاورزی لبنان و وارد کردن خسارات شدید به این بخش، شکایت جدیدی علیه این رژیم تنظیم کرده و به شورای امنیت ارائه می‌دهد.

در چارچوب ادامه شکایات لبنان از رژیم صهیونیستی به خاطر خساراتی که طی جنگی ویرانگر به این کشور وارد کرده است، وزارت خارجه دولت موقت لبنان اعلام کرد که بعد از مشورت و هماهنگی با وزارت کشاورزی، به هیئت دائم لبنان در سازمان ملل در نیویورک ابلاغ کردیم که شکایتی علیه اسرائیل به خاطر تجاوزات مستمر آن علیه بخش کشاورزی و دام لبنان، به شورای امنیت ارائه دهد.

وزارت خارجه لبنان با اشاره به اینکه حتی بعد از آتش بس هم دشمن صهیونیستی به تجاوزات خود علیه لبنان از جمله بخش کشاورزی می‌دهد، تاکید کرد: این تجاوزات شدید، نقض آشکار همه قوانین بین‌المللی و تهدید مستقیم برای حاکمیت لبنان و امنیت غذایی آن است. تجاوزات اسرائیل همچنین آسیب زیادی به منابع درآمد کشاورزان و باغ‌های زیتون و مرکبات وارد ساخته و منجر به نابودی زیرساخت‌های کشاورزی در جنوب لبنان شده است.

در بیانیه وزارت خارجه لبنان آمده است که این تجاوزات همچنین پروژه تکثیر نهال در وادی الحجیر که با حمایت برنامه جهانی غذا و اتحادیه اروپا اجرا می‌شد را نابود کرده و علاوه بر آن، بندر ماهی‌گیران را در الناقوره مورد هدف قرار داده است. دشمن اسرائیلی همچنین «محمود موسی» چوپان لبنانی را ربوده است. لبنان از شورای امنیت می‌خواهد، اقدامی فوری برای توقف این تجاوزات اسرائیل و تضمین حقوق کشاورزان و ماهی‌گیران در مناطق تحت تاثیر حملات انجام دهد و از معیشت آنها حمایت کند.

وزارت خارجه لبنان تاکید کرد: لبنان همچنین از شورای امنیت می‌خواهد که اقدامات لازم را برای محاکمه اسرائیل و مجبور کردن آن به پرداخت غرامت به خاطر تجاوزات خود علیه بخش کشاورزی و سایر بخش‌های لبنان، انجام دهد. لبنان همچنین از اعضای شورای امنیت به ویژه کشورهای حامی آتش بس می‌خواهد، موضعی قاطع در برابر این تجاوزات مکرر اسرائیل و نقض بندهای آتش بس، اتخاذ کنند.

ادعای هوکشتاین درباره زمان خروج صهیونیست‌ها از لبنان

در میان تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان و گزارش رسانه‌های عبری درباره نقشه این رژیم برای ادامه اشغالگری در جنوب این کشور، الاخبار گزارش داد، فرستاده آمریکا به مقامات لبنانی درباره خروج اسرائیل از لبنان قبل از پایان مهلت ۶۰ روزه تضمین داد.

در حالی که با وجود گذشت بیش از یک ماه از توافق آتش بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، این رژیم همچنان به نقض توافق مذکور و ادامه تجاوزات و اشغالگری‌های خود در جنوب لبنان ادامه می‌دهد، روزنامه الاخبار به نقل از منابع خود اعلام کرد: آموس هوکشتاین، فرستاده آمریکا به مقامات رسمی لبنان اطلاع داده که واشنگتن خروج کامل نیروهای اسرائیلی از جنوب لبنان را قبل از پایان مهلت 60 روزه تضمین می‌کند.

الاخبار به نقل از همین منابع گزارش داد که هوکشتاین در جلسه کمیته نظارت بر اجرای توافق آتش بس در هفته گذشته، یک جدول زمانی را برای خروج نیروهای اسرائیلی از لبنان مورد بحث و بررسی قرار داده و نبیه بری، رئیس پارلمان نجیب میقاتی نخست وزیر دولت موقت و جوزف عون، فرمانده ارتش که اکنون رئیس جمهور لبنان شده است را در جریان گذاشت.

بر اساس این گزارش، هوکشتاین با طرف اسرائیلی تماس برقرار کرده و یک جدول زمانی مفصل برای عقب نشینی نیروهای اسرائیلی از جنوب لبنان دریافت کرد که بر مبنای آن 26 ژانویه جاری، آخرین مهلت حضور نیروهای اسرائیلی در لبنان خواهد بود و بعد از آن باید ارتش لبنان حضور خود را در مناطق جنوبی تقویت کرده و سطح آمادگی را برای پر کردن خلأ در این منطقه بالا ببرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
توافق مکه یعنی چه؟
ضرورت بررسی کارشناسی لایحه کاسپین
قیمت دلار توافقی امروز 19 مرداد 1405؛دلار به قله 155 هزار تومانی نزدیک شد
تهدید صهیونیست‌ها به رویارویی با واشنگتن
قیمت خودروهای سایپا امروز 19 مرداد 1405؛ شاهین اتوماتیک پلاس گران‌ترین محصول سایپا
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
صیانت از اقتدار جمهوری اسلامی یک واجب عینی است
فوق‌العاده خاص پرستاران چه زمانی اجرا می‌شود؟
دوفوریتی | فروش مو، بازاری خطرناک در حال انفجار
رفع چالش یگان حفاظت میراث فرهنگی با استخدام‌های جدید
قیمت دینار عراق امروز 19 مرداد 1405؛ بالاترین و پایین‌ترین نرخ اعلام شد
دبیر کل جنبش نجبا: نفت عراق باید از قیمومیت آمریکا آزاد شود
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 19 مرداد 1405؛ فاصله قیمت بازار و کارخانه
تأکیدعارف بر تدوین سیاست‌های دفاعی-امنیتی هوشمندانه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 19 مرداد 1405+ جدول قیمت ها
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 / چرا اونس جهانی عقب نشست؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 19 مرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 19 مرداد 1405 + وضعیت استانها
چاپ سه‌بعدی هوشمند بدون قطعات الکترونیکی
تسریع کشف مواد جدید با شبیه‌سازی‌های اتمی
بهترین رژیم غذایی برای هوای گرم
راهکاری ساده برای به تأخیر انداختن پیری مغز
هشدار درباره خطر فراگیری پوکی استخوان
چرا مغز کودکان اوتیستیک چهره‌ها را متفاوت می‌بیند؟
گسترش سیطره فضایی هوش مصنوعی
حمایت 32 میلیون دلاری از ربات درمانگر سکته مغزی
قالیباف انتصاب محسن رضایی به دبیری شورای عالی امنیت ملی را تبریک گفت
پزشکیان: بنزین را نمی‌توان با دستور ناگهانی تغییر داد
جی‌پی‌مورگان: طلا تا پایان 2026 به 5 هزار دلار می‌رسد
پیام تسلیت پزشکیان به سیدحسن خمینی
پیام تسلیت عارف به سیدحسن خمینی
پاسخ پاکستان به طالبان درباره قاچاق سلاح به افغانستان
ملادینوف: عقب‌نشینی اسرائیل از غزه مشروط به خلع سلاح است
وزارت بهداشت لبنان: 4335 نفر در حملات اسرائیل شهید شدند
اعتراض سندرز به پرداخت میلیاردها دلار کمک آمریکا به اسرائیل
ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران؛ عراقچی تکذیب کرد
حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف «ترامپ»
دستور تعطیلی ساحل توسکا پس از مرگ 6 جوان در رامسر
هرکس به رئیس‌جمهوری توهین کند، اهداف صهیونیست‌ها را دنبال می‌کند
برزخ ونس؛ نه پیروزی در کار است و نه دستیابی به نتیجه در مذاکرات
واکنش حزب‌الله به نقشه جدید اسرائیل درباره جنوب لبنان
رونمایی از سردیس استاد محمود فرشچیان در سعدآباد
نورنما | ارادت شادمهر عقیلی به حضرت زهرا (س) با اجرای قطعه یاس کبود بعد از 27 سال
چراغ سبز بارسلونا برای انتقال آراخو به لیورپول
محور ساسانی کرمانشاه؛ مسیر تازه رونق گردشگری
آغاز سنددار شدن 423 هزار هکتار زمین کشاورزی
انتصاب دکتر ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب
انتصاب محسن رضایی به‌عنوان نماینده رهبر انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی
دو و نیم در خیال، ‌یک و نیم در واقعیت
مکتب فرشچیان؛ میراث ماندگار نگارگری ایران