×
بین الملل
شناسه خبر : 208044
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/22 ساعت 14:49
جنایت دیگر داعش در حمص/خنثی سازی انفجار حرم حضرت زینب(س)

جنایت دیگر داعش در حمص/خنثی سازی انفجار حرم حضرت زینب(س)

شهروندان سوری ساکن حمص از ثبت پنجمین جنایت داعش در این منطقه از زمان سرنگونی نظام بشار اسد تاکنون خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش المعلومه، منابع آگاه اعلام کردند که ساکنان منطقه بادیه در حمص سوریه پنج جسد دست بسته در مناطق کشاورزی را پیدا کرده‌اند که آثار شلیک به سر آنها کاملاً مشخص است.

این منابع اضافه کردند که قربانیان مذکور که اکثر آنها را نیروهای نظامی سابق سوریه تشکیل می‌دهند ۲ هفته قبل در کمین عناصر داعش گرفتار و ربوده شدند. آنها توسط تروریست‌ها به صورت وحشیانه ای شکنجه و بعد اعدام شدند.

منابع مذکور تاکید کردند که این پنجمین جنایت داعش در حمص سوریه است؛ عناصر این تشکیلاتدر حال قدرت گرفتن در حمص بعد از سرنگونی نظام بشار اسد هستند.

آنها بیان کردند که اکثر قربانیان داعش به اقلیت‌ها و طایفه های مشخصی وابستگی دارند.

تاکید میقاتی و الجولانی بر ضرورت ایمن کردن مرزها میان لبنان و سوریه

نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور (موقت) لبنان و سرکرده گروه موسوم به «هیات تحریر الشام» در کنفرانس مطبوعاتی مشترک در دمشق بر ضرورت ایمن کردن مرزها میان ۲ کشور تاکید کردند.

«احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده هیات تحریرالشام در این کنفرانس مطبوعاتی گفت: سوریه برخورد یکسانی با تمامی لبنانی‌ها خواهد داشت. ما در حال گفت‌گو با لبنان درباره بسیاری از موضوعات، به ویژه کنترل مرزها هستیم و توافق کردیم که کمیته‌های تخصصی درباره مرزها، پرونده‌های قاچاق و مسائل اقتصادی داشته باشیم.

طبق گزارش شبکه الجزیره، وی افزود: اولویت ما سر و سامان دادن وضعیت داخلی، کنترل اوضاع امنیتی و محدود کردن سلاح در دست دولت است.

الجولانی تاکید کرد: روابط ما با لبنان راهبردی و بلندمدت خواهد بود و بر پایه‌های سالم بنا خواهد شد و ما به دنبال تقویت روابط اجتماعی بین سوریه و لبنان هستیم.

«نجیب میقاتی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان نیز اظهار کرد: سوریه دروازه طبیعی لبنان به جهان عرب است. ما امروز درباره روابط ۲ کشور و چالش‌های پیش روی منطقه گفت‌وگو کردیم.

میقاتی گفت: ما از خواسته‌های ملت سوریه حمایت می‌کنیم و تا زمانی که وضعیت سوریه خوب است، وضعیت لبنان نیز خوب است.

وی افزود: در دیداری که با الشرع داشتیم آمادگی او را برای رسیدگی به پرونده آوارگان سوری در لبنان احساس کردم.

میقاتی همچنین ادامه داد: برای تامین امنیت مرزهای زمینی و پیگیری پرونده ترسیم مرزهای زمینی و دریایی با سوریه همکاری خواهیم کرد.

نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان ظهر امروز با سرکرده هیات تحریرالشام در دمشق دیدار و گفت‌وگو کرد.

خنثی سازی تحرک جنایتکارانه داعش برای انفجار حرم حضرت زینب(س)

منابع خبری اعلام کردند که اداره اطلاعات عمومی رژیم جولانی با همکاری اداره امنیت موفق شد تلاش عناصر داعشی برای انجام انفجار در حرم حضرت زینب(س) را ناکام بگذارد.

به گزارش  الجزیره، منابع خبری اعلام کردند که اداره اطلاعات عمومی رژیم جولانی با همکاری اداره امنیت موفق شد تلاش عناصر داعشی برای انجام انفجار در حرم حضرت زینب(س) را ناکام بگذارد.

جنایت دیگر داعش در حمص/خنثی سازی انفجار حرم حضرت زینب(س)

یک منبع وابسته به سرویس اطلاعات رژیم جولانی به سانا اعلام کرد که اداره اطلاعات با همکاری اداره امنیت در ریف دمشق موفق شده است که تلاش داعش برای انفجار داخل حرم حضرت زینب (س) در حومه پایتخت سوریه را ناکام گذارد.

این منبع از دستگیری یک شبکه دخیل در این اقدام جنایتکارانه بزرگ علیه ملت سوریه خبر داد.

منبع مذکور بیان کرد که اطلاعات سوریه تمام توان خود را برای خنثی سازی تحرکات علیه ملت سوریه به کار می گیرد.

درگیری‌های مسلحانه شدید میان عناصر رژیم جولانی و مخالفان این رژیم در سوریه

برای دومین روز پیاپی شهرهای شمالی سوریه شاهد درگیری‌های مسلحانه میان عناصر  جولانی و مخالفان این رژیم بوده است.

به گزارش المعلومه، عبدالحمید العلی یکی از شیوخ قبیله الجغایفه مقیم سوریه تاکید کرد که درگیری‌های مسلحانه میان عناصر رژیم جولانی و مخالفان این رژیم در مناطق مختلف شمال سوریه برای دومین روز پیاپی تشدید شده است.

وی افزود: این درگیری‌ها در برخی شهرهای شمالی سوریه میان عناصر جولانی و کسانی که نمی‌خواهند به باند تحت امر او بپیوندند رخ داده است.

العلی اضافه کرد که هر ۲ طرف شاهد برجای ماندن تعدادی کشته و زخمی در صفوف خود بوده‌اند.

وی بیان کرد: عناصر رژیم جولانی مخالفان خود را به ویژه نیروهای سابق ارتش سوریه هدف قرار می‌دهند. این درگیری‌ها بعد از جدا شدن تعدادی از سرکردگان  رژیم جولانی رخ داده است.

بی‌توجهی دولت جدید سوریه نسبت به تخلفات اسرائیل در قنیطره 

در پی ادامه اشغال خاک سوریه توسط رژیم صهیونیستی، یک رسانه عرب زبان به بی‌توجهی دولت انتقالی سوریه به این موضوع اشاره کرد.

، شبکه اسکای نیوز عربی در این باره به نقل از ساکنان قنیطره گزارش داد: دولت جدید سوریه نسبت به اقدامات رژیم اشغالگر در قنیطره بی‌توجه است.

این شبکه روز شنبه فاش کرد که دولت انتقالی سوریه به ساکنان قنیطره قول داده بود که نیروهای آن به این منطقه بیایند، اما علی‌رغم تخلفات رژیم صهیونیستی، هیچ کس به قنیطره نیامده است.

طبق این گزارش، منابع سوری اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی زمین‌های کشاورزی در قنیطره را با بولدوزر از بین می‌برد.

این درحالی است که صبح امروز رسانه‌های سوری از ورود ارتش سوریه به روستای «المعلقه» در قنیطره خبر دادند.

روزنامه سوری الوطن به نقل از منابع محلی گزارش داد که ارتش رژیم اشغالگر در حال هموارسازی جاده‌ای از مرز به سمت موضع نظامی «الدرعیات» است.

به عنوان بخشی از تلاش رژیم صهیونیستی برای بهره برداری نظامی از شرایط سوریه، ارتش این رژیم برای اولین بار پس از سال ۱۹۷۴ چندین کیلومتر وارد خاک سوریه از سمت بلندی‌های اشغالی جولان شد. همچنین کابینه این رژیم با اشغال منطقه جبل الشیخ سوریه و برپایی یک منطقه حائل در این منطقه موافقت کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد: ارتش اسرائیل قدرت اجرایی در منطقه حائل در مرز سوریه خواهد بود و تسلط بر منطقه حائل در سوریه یک عملیات موقت به دلیل نگرانی از تهدید شبه نظامیان است.

پیشتر روزنامه «العربی الجدید» در این باره نوشته بود که در پی بی‌ثباتی اوضاع در سوریه به دلیل سقوط دولت «بشار اسد» رئیس جمهور این کشور و تسلط مخالفان مسلح بر دمشق، رژیم صهیونیستی در تکاپو برای سوء استفاده از این وضعیت است تا با اجرای سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن» نوعی هرج و مرج و آشوب را در سوریه به راه بیندازد.

این رسانه گزارش داد که رژیم صهیونیستی همچنین در تلاش برای ماهیگیری از آب گل‌آلود سوریه است تا از برخی صداهای غیرعادی سوری‌های مقیم خارج از کشور برای ترویج ایده عادی سازی روابط با تل‌آویو و تغییر شکل منطقه استفاده کند.


اخبار مرتبط
30 کشته در حملات هوایی ترکیه/وجود 30 هزار داعشی در13 منطقه/ سلاح‌ آمریکایی در دست داعشی‌ها
دوشنبه 1403/10/24 ساعت 10:56
اخبار و تحولات سوریه؛
30 کشته در حملات هوایی ترکیه/وجود 30 هزار داعشی در13 منطقه/ سلاح‌ آمریکایی در دست داعشی‌ها
سرکرده گروه تحریر الشام از آمادگی سوریه برای بازگرداندن آوارگان سوری به کشور خبر داد و گفت: طی دو سال آینده 14 میلیون آواره سوری در داخل و خارج کشور، به خانه‌های خود بازخواهند گشت.
نگرانی روسیه از قدرت گرفتن مجدد داعش در سوریه
پنج‌شنبه 1403/10/20 ساعت 07:59
نگرانی روسیه از قدرت گرفتن مجدد داعش در سوریه
سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفت: نشانه‌هایی از بی‌ثباتی در مناطق تحت کنترل مقامات موقت سوریه وجود دارد و مناطقی خارج از کنترل مقامات موقت است و داعش همچنان یکی از نگرانی‌های مهم است، زیرا فعالیت‌هایش ادامه دارد.
نفشه رژیم صهیونیستی برای تجزیه سوریه /درگیری ترکیه و نیروهای کُرد در حومه حلب
چهارشنبه 1403/10/19 ساعت 14:08
اخبار و تحولات سوریه؛
نفشه رژیم صهیونیستی برای تجزیه سوریه /درگیری ترکیه و نیروهای کُرد در حومه حلب
یک روزنامه عبری در خصوص برنامه سیاستمداران رژیم صهیونیستی برای تجزیه سوریه افشاگری کرد.
آیا روسیه به سوریه خیانت کرد؟
چهارشنبه 1403/10/19 ساعت 11:08
عبدالرضا فرجی راد*
آیا روسیه به سوریه خیانت کرد؟
پوتین خواب چنین چیزی را نمی دید. حتما پیروزی ترامپ برای پوتین از جنگ با تحریرالشام و موفقیت در سوریه که منجر به تیرگی روابط با ترکیه و ترامپ می‌شد مهمتر است زیرا یک امر استراتژیک و دراز مدت است و روسیه را در حد یک قدرت جهانی نگه می‌دارد.
کشف گورهای دسته‌جمعی در ادلب/گذرگاه سوریه با اردن بسته شد/ترور مسئول مصالحه ملی سوریه
سه‌شنبه 1403/10/18 ساعت 15:26
اخبار و تحولات سوریه؛
کشف گورهای دسته‌جمعی در ادلب/گذرگاه سوریه با اردن بسته شد/ترور مسئول مصالحه ملی سوریه
منابع سوری از کشف گورهای دسته جمعی در حومه ادلب مقر اصلی تشکیلات تروریستی هیئت تحریر الشام خبر دادند.
نظرات

آخرین اخبار
شهید شمخانی؛ مبارزی که همیشه در سنگر بود
سرلشکر عبدالهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد
ناو «جرالد فورد» دچار آتش‌سوزی شد
وزیر امور خارجه چین: ترمز جنگ علیه ایران را بکشید
ترامپ با پیامی تیم ملی فوتبال ایران را تهدید کرد
بازتاب گسترده اولین پیام رهبر انقلاب در همه شبکه‌های خبری پاکستان
طالبان: جنگ ایران را از مسیر خود بازنمی‌دارد
لیلاز: آمریکا مجبور خواهد شد با ایران مقتدر تعامل کند
تخت‌روانچی: کشورهای متجاوز حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
موج42 عملیات وعده صادق4 با رمز لبیک یا خامنه‌ای/با شلیک موشک‌های عماد،قدر،خیبرشکن و پهپاد
دعوت رئیس مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس
لبیک ارتش به فرمانده کل قوا: با انتقام دشمن را پشیمان می‌کنیم
سفیر ایران در تونس: اختیار تنگه هرمز همچنان در دست ایران باقی خواهد ماند
فرمانده کل ارتش: دست در دست سپاه از تمامیت ارضی ایران دفاع می‌کنیم
ضربه اساسی حزب الله به سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل
اعلام فروش فوق‌العاده سایپا+ قیمت جدید
پیام رئیس دانشگاه تهران در پی شهادت 5 دانشجوی این دانشگاه
فرصت دوباره برای داوطلبان رد صلاحیت شده انتخابات شوراها
آغاز توزیع میوه شب عید در میادین تره بار
حشد شعبی عراق: خون شهدا هدر نخواهد رفت
توهمات ترامپ تمامی ندارد/ قایق‌های ایرانی‌ها را در تنگه هرمز از کار انداختیم!
جنگ اقتصادی و اقتصاد جنگی / چگونه پول نفت منطقه، بودجه موساد و اینترنشنال را تأمین می‌کند؟
تسهیل واردات خودرو در منطقه آزاد اینچه‌برون
کابوس جهانبخش قراردادش را با سوئد تمدید کرد
علی لاریجانی خطاب به ترامپ: رهایتان نمی‌کنیم تا خطای خود را بپذیرید
گزارش تصویری | تشییع پیکرهای مطهر فرماندهان عالی رتبه نیروهای مسلح و جمعی از شهدای مردمی
لاریجانی: پیام اول رهبر انقلاب کاملا با صلابت و حساب شده بود
ایران حمله هوایی به گذرگاه مرزی القائم عراق را محکوم کرد
آخرین اخبارازحملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/حمله به بیمارستان بوستان اهواز
پزشکیان از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد
وقوع عملیات استشهادی در سرزمین‌های اشغالی
هاآرتص: اسرائیل جنگی را آغاز کرده که نمی‌داند چگونه پایان می‌یابد
32 ایستگاه مترو به عنوان پناهگاه قابل استفاده است
تجاوز آمریکا و اسرائیل به بیش از 21 هزار نقطه غیرنظامی
خروج همه سامانه‌های تاد آمریکا از کره جنوبی
آسیب برج آزادی در پی موج انفجارهای حملات اخیر
نورنما | 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی‌باد
استاندار گیلان: هیچ کمبودی برای کالاهای اساسی نداریم
چند نقطه از تهران درپی تجاوز دشمن آسیب دیده است؟
پیام تسلیت وزیر فرهنگ به مناسبت درگذشت حمید هیراد
شهادت 10 نفر درپی حمله هوایی به نیروهای بسیج مردمی عراق
استاندار تهران: برق تهران 51 دقیقه پس از حملات موشکی وصل شد
دشمن تراشی و تهدید نمایی، ترفند آمریکا برای شروع جنگ
عزیزی: اشتباه محاسباتی دشمنان پاسخ قاطع خواهد شد
بیانیه شدید اللحن حشد الشعبی عراق علیه حملات آمریکا
تنگسیری: شدیدترین ضربات را به دشمن متجاوز وارد خواهیم کرد
هشدار وزیر خارجه ترکیه درخصوص احتمال انجام نسل‌کشی جدید توسط نتانیاهو
فعالیت شبانه روزی گشت‌های پلیس امنیت اقتصادی
پیوستن محدثه زولفی به جمع هم‌تیمی‌های خود در «تیم ملی»
پوشش زنده اولین پیام آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای در رسانه‌های منطقه