×
بین الملل
شناسه خبر : 208044
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/22 ساعت 14:49
جنایت دیگر داعش در حمص/خنثی سازی انفجار حرم حضرت زینب(س)

جنایت دیگر داعش در حمص/خنثی سازی انفجار حرم حضرت زینب(س)

شهروندان سوری ساکن حمص از ثبت پنجمین جنایت داعش در این منطقه از زمان سرنگونی نظام بشار اسد تاکنون خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش المعلومه، منابع آگاه اعلام کردند که ساکنان منطقه بادیه در حمص سوریه پنج جسد دست بسته در مناطق کشاورزی را پیدا کرده‌اند که آثار شلیک به سر آنها کاملاً مشخص است.

این منابع اضافه کردند که قربانیان مذکور که اکثر آنها را نیروهای نظامی سابق سوریه تشکیل می‌دهند ۲ هفته قبل در کمین عناصر داعش گرفتار و ربوده شدند. آنها توسط تروریست‌ها به صورت وحشیانه ای شکنجه و بعد اعدام شدند.

منابع مذکور تاکید کردند که این پنجمین جنایت داعش در حمص سوریه است؛ عناصر این تشکیلاتدر حال قدرت گرفتن در حمص بعد از سرنگونی نظام بشار اسد هستند.

آنها بیان کردند که اکثر قربانیان داعش به اقلیت‌ها و طایفه های مشخصی وابستگی دارند.

تاکید میقاتی و الجولانی بر ضرورت ایمن کردن مرزها میان لبنان و سوریه

نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور (موقت) لبنان و سرکرده گروه موسوم به «هیات تحریر الشام» در کنفرانس مطبوعاتی مشترک در دمشق بر ضرورت ایمن کردن مرزها میان ۲ کشور تاکید کردند.

«احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده هیات تحریرالشام در این کنفرانس مطبوعاتی گفت: سوریه برخورد یکسانی با تمامی لبنانی‌ها خواهد داشت. ما در حال گفت‌گو با لبنان درباره بسیاری از موضوعات، به ویژه کنترل مرزها هستیم و توافق کردیم که کمیته‌های تخصصی درباره مرزها، پرونده‌های قاچاق و مسائل اقتصادی داشته باشیم.

طبق گزارش شبکه الجزیره، وی افزود: اولویت ما سر و سامان دادن وضعیت داخلی، کنترل اوضاع امنیتی و محدود کردن سلاح در دست دولت است.

الجولانی تاکید کرد: روابط ما با لبنان راهبردی و بلندمدت خواهد بود و بر پایه‌های سالم بنا خواهد شد و ما به دنبال تقویت روابط اجتماعی بین سوریه و لبنان هستیم.

«نجیب میقاتی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان نیز اظهار کرد: سوریه دروازه طبیعی لبنان به جهان عرب است. ما امروز درباره روابط ۲ کشور و چالش‌های پیش روی منطقه گفت‌وگو کردیم.

میقاتی گفت: ما از خواسته‌های ملت سوریه حمایت می‌کنیم و تا زمانی که وضعیت سوریه خوب است، وضعیت لبنان نیز خوب است.

وی افزود: در دیداری که با الشرع داشتیم آمادگی او را برای رسیدگی به پرونده آوارگان سوری در لبنان احساس کردم.

میقاتی همچنین ادامه داد: برای تامین امنیت مرزهای زمینی و پیگیری پرونده ترسیم مرزهای زمینی و دریایی با سوریه همکاری خواهیم کرد.

نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان ظهر امروز با سرکرده هیات تحریرالشام در دمشق دیدار و گفت‌وگو کرد.

خنثی سازی تحرک جنایتکارانه داعش برای انفجار حرم حضرت زینب(س)

منابع خبری اعلام کردند که اداره اطلاعات عمومی رژیم جولانی با همکاری اداره امنیت موفق شد تلاش عناصر داعشی برای انجام انفجار در حرم حضرت زینب(س) را ناکام بگذارد.

به گزارش  الجزیره، منابع خبری اعلام کردند که اداره اطلاعات عمومی رژیم جولانی با همکاری اداره امنیت موفق شد تلاش عناصر داعشی برای انجام انفجار در حرم حضرت زینب(س) را ناکام بگذارد.

جنایت دیگر داعش در حمص/خنثی سازی انفجار حرم حضرت زینب(س)

یک منبع وابسته به سرویس اطلاعات رژیم جولانی به سانا اعلام کرد که اداره اطلاعات با همکاری اداره امنیت در ریف دمشق موفق شده است که تلاش داعش برای انفجار داخل حرم حضرت زینب (س) در حومه پایتخت سوریه را ناکام گذارد.

این منبع از دستگیری یک شبکه دخیل در این اقدام جنایتکارانه بزرگ علیه ملت سوریه خبر داد.

منبع مذکور بیان کرد که اطلاعات سوریه تمام توان خود را برای خنثی سازی تحرکات علیه ملت سوریه به کار می گیرد.

درگیری‌های مسلحانه شدید میان عناصر رژیم جولانی و مخالفان این رژیم در سوریه

برای دومین روز پیاپی شهرهای شمالی سوریه شاهد درگیری‌های مسلحانه میان عناصر  جولانی و مخالفان این رژیم بوده است.

به گزارش المعلومه، عبدالحمید العلی یکی از شیوخ قبیله الجغایفه مقیم سوریه تاکید کرد که درگیری‌های مسلحانه میان عناصر رژیم جولانی و مخالفان این رژیم در مناطق مختلف شمال سوریه برای دومین روز پیاپی تشدید شده است.

وی افزود: این درگیری‌ها در برخی شهرهای شمالی سوریه میان عناصر جولانی و کسانی که نمی‌خواهند به باند تحت امر او بپیوندند رخ داده است.

العلی اضافه کرد که هر ۲ طرف شاهد برجای ماندن تعدادی کشته و زخمی در صفوف خود بوده‌اند.

وی بیان کرد: عناصر رژیم جولانی مخالفان خود را به ویژه نیروهای سابق ارتش سوریه هدف قرار می‌دهند. این درگیری‌ها بعد از جدا شدن تعدادی از سرکردگان  رژیم جولانی رخ داده است.

بی‌توجهی دولت جدید سوریه نسبت به تخلفات اسرائیل در قنیطره 

در پی ادامه اشغال خاک سوریه توسط رژیم صهیونیستی، یک رسانه عرب زبان به بی‌توجهی دولت انتقالی سوریه به این موضوع اشاره کرد.

، شبکه اسکای نیوز عربی در این باره به نقل از ساکنان قنیطره گزارش داد: دولت جدید سوریه نسبت به اقدامات رژیم اشغالگر در قنیطره بی‌توجه است.

این شبکه روز شنبه فاش کرد که دولت انتقالی سوریه به ساکنان قنیطره قول داده بود که نیروهای آن به این منطقه بیایند، اما علی‌رغم تخلفات رژیم صهیونیستی، هیچ کس به قنیطره نیامده است.

طبق این گزارش، منابع سوری اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی زمین‌های کشاورزی در قنیطره را با بولدوزر از بین می‌برد.

این درحالی است که صبح امروز رسانه‌های سوری از ورود ارتش سوریه به روستای «المعلقه» در قنیطره خبر دادند.

روزنامه سوری الوطن به نقل از منابع محلی گزارش داد که ارتش رژیم اشغالگر در حال هموارسازی جاده‌ای از مرز به سمت موضع نظامی «الدرعیات» است.

به عنوان بخشی از تلاش رژیم صهیونیستی برای بهره برداری نظامی از شرایط سوریه، ارتش این رژیم برای اولین بار پس از سال ۱۹۷۴ چندین کیلومتر وارد خاک سوریه از سمت بلندی‌های اشغالی جولان شد. همچنین کابینه این رژیم با اشغال منطقه جبل الشیخ سوریه و برپایی یک منطقه حائل در این منطقه موافقت کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد: ارتش اسرائیل قدرت اجرایی در منطقه حائل در مرز سوریه خواهد بود و تسلط بر منطقه حائل در سوریه یک عملیات موقت به دلیل نگرانی از تهدید شبه نظامیان است.

پیشتر روزنامه «العربی الجدید» در این باره نوشته بود که در پی بی‌ثباتی اوضاع در سوریه به دلیل سقوط دولت «بشار اسد» رئیس جمهور این کشور و تسلط مخالفان مسلح بر دمشق، رژیم صهیونیستی در تکاپو برای سوء استفاده از این وضعیت است تا با اجرای سیاست «تفرقه بینداز و حکومت کن» نوعی هرج و مرج و آشوب را در سوریه به راه بیندازد.

این رسانه گزارش داد که رژیم صهیونیستی همچنین در تلاش برای ماهیگیری از آب گل‌آلود سوریه است تا از برخی صداهای غیرعادی سوری‌های مقیم خارج از کشور برای ترویج ایده عادی سازی روابط با تل‌آویو و تغییر شکل منطقه استفاده کند.


اخبار مرتبط
30 کشته در حملات هوایی ترکیه/وجود 30 هزار داعشی در13 منطقه/ سلاح‌ آمریکایی در دست داعشی‌ها
دوشنبه 1403/10/24 ساعت 10:56
اخبار و تحولات سوریه؛
30 کشته در حملات هوایی ترکیه/وجود 30 هزار داعشی در13 منطقه/ سلاح‌ آمریکایی در دست داعشی‌ها
سرکرده گروه تحریر الشام از آمادگی سوریه برای بازگرداندن آوارگان سوری به کشور خبر داد و گفت: طی دو سال آینده 14 میلیون آواره سوری در داخل و خارج کشور، به خانه‌های خود بازخواهند گشت.
نگرانی روسیه از قدرت گرفتن مجدد داعش در سوریه
پنج‌شنبه 1403/10/20 ساعت 07:59
نگرانی روسیه از قدرت گرفتن مجدد داعش در سوریه
سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل گفت: نشانه‌هایی از بی‌ثباتی در مناطق تحت کنترل مقامات موقت سوریه وجود دارد و مناطقی خارج از کنترل مقامات موقت است و داعش همچنان یکی از نگرانی‌های مهم است، زیرا فعالیت‌هایش ادامه دارد.
نفشه رژیم صهیونیستی برای تجزیه سوریه /درگیری ترکیه و نیروهای کُرد در حومه حلب
چهارشنبه 1403/10/19 ساعت 14:08
اخبار و تحولات سوریه؛
نفشه رژیم صهیونیستی برای تجزیه سوریه /درگیری ترکیه و نیروهای کُرد در حومه حلب
یک روزنامه عبری در خصوص برنامه سیاستمداران رژیم صهیونیستی برای تجزیه سوریه افشاگری کرد.
آیا روسیه به سوریه خیانت کرد؟
چهارشنبه 1403/10/19 ساعت 11:08
عبدالرضا فرجی راد*
آیا روسیه به سوریه خیانت کرد؟
پوتین خواب چنین چیزی را نمی دید. حتما پیروزی ترامپ برای پوتین از جنگ با تحریرالشام و موفقیت در سوریه که منجر به تیرگی روابط با ترکیه و ترامپ می‌شد مهمتر است زیرا یک امر استراتژیک و دراز مدت است و روسیه را در حد یک قدرت جهانی نگه می‌دارد.
کشف گورهای دسته‌جمعی در ادلب/گذرگاه سوریه با اردن بسته شد/ترور مسئول مصالحه ملی سوریه
سه‌شنبه 1403/10/18 ساعت 15:26
اخبار و تحولات سوریه؛
کشف گورهای دسته‌جمعی در ادلب/گذرگاه سوریه با اردن بسته شد/ترور مسئول مصالحه ملی سوریه
منابع سوری از کشف گورهای دسته جمعی در حومه ادلب مقر اصلی تشکیلات تروریستی هیئت تحریر الشام خبر دادند.
نظرات

آخرین اخبار
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟
کنکور ارشد وزارت بهداشت به تعویق افتاد + تاریخ جدید
دستگیری دو آلمانی به جرم همکاری با سرویس‌های اطلاعاتی چین