×
بین الملل
شناسه خبر : 207982
تاریخ انتشار :

قطر حامل پیام حماس به اسرائیل / جلسه فوری نتانیاهو با کابینه

به دنبال ارسال پیام از سوی حماس به اسرائیل برای پیشرفت در مذاکرات توافق آتش بس بنیامین نتانیاهو جلسه فوق‌العاده ای با کابینه برگزار کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: شبکه کان رژیم صهیونیستی جمعه شب اعلام کرد که قطر یک پیام مثبت از حماس برای پیشرفت در مذاکرات توافق آتش بس در غزه به اسرائیل منتقل کرده است.

سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل (کان) در ادامه اعلام کرد که این پیام به مسائلی همچون لیست اسرا و نقاط اختلاف میان اسرائیل و حماس مربوط بوده است.

کان افزود که به دنبال دریافت پیام مثبت از سوی حماس، نتانیاهو یک جلسه فوری با وزیران جنگ و تیم مذاکره کننده اسرائیلی در مذاکرات برگزار کرده است.

به دنبال دریافت این پیام، نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل، جلسه‌ای اضطراری با وزیر دفاع و تیم مذاکره‌کنندگان برگزار کرده است. این اقدامات در راستای ایجاد پیشرفت بیشتر در مذاکرات ادامه دارند.

همزمان با این تحولات، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهوری منتخب آمریکا به خاورمیانه جمعه شب در دوحه با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امورخارجه قطر دیدار کرد و دو طرف درباره تحولات جاری در منطقه بویژه تلاش‌های صورت گرفته برای دستیابی به توافق آتش بس در نوار غزه گفت وگو کردند.

ساعاتی پیش از آن نیز سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز جمعه شب به نقل از منابع خارجی گزارش داد که حماس و رژیم صهیونیستی به توافق رسیده‌اند.

براساس گزارش این رسانه اسرائیلی، این توافق، اولیه بوده و طرفین، امکان آتش‌بس دائم را بررسی کرده‌اند.

شبکه ۱۲ اسرائیل نیز به نقل از برخی منابع گزارش داد: دستگاه‌های امنیتی و نظامی درخصوص احتمال دستیابی به تبادل اسرا با حماس خوش بین هستند.

همچنین رئیس جمهوری آمریکا دیشب ادعا کرد که توافق برای پایان دادن به جنگ و آزادی اسرای اسرائیلی در غزه امکان پذیر است و در مذاکرات آتش بس در غزه پیشرفت بدست آمده است.

وی به خبرنگاران گفت: شاهد پیشرفت هایی هستیم. هنوز امیدوار هستم که بتوانیم تبادل زندانی داشته باشیم.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه از احتمال به نتیجه رسیدن مذاکراتی که برای برقراری آتش‌بس در غزه با میانجیگری قطر و مصر و با حمایت آمریکا در دوحه در جریان است، خبر دادند.

منابع خبری پیش تر گزارش دادند که وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی برای مذاکره و گفت وگو با مقام‌های آمریکا به نیویورک می‌رود.

رژیم صهیونیستی از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ (۷ اکتبر ۲۰۲۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که تاکنون به تخریب گسترده زیرساخت‌ها، قحطی مرگبار و شهادت و زخمی شدن هزاران فلسطینی، که اکثر آن‌ها زن و کودک هستند، منجر شده است.

این رژیم همچنین، برخلاف هشدارهای جامعه جهانی، قانونی را تصویب کرده که به‌موجب آن فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع می‌شود.

تل‌آویو با بی‌اعتنایی به جامعه بین‌المللی و نادیده گرفتن قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل و احکام دیوان بین‌المللی دادگستری درخصوص توقف جنگ و جلوگیری از نسل‌کشی در غزه، به جنایات خود ادامه می‌دهد.

به گزارش ایرنا، با وجود این، مقام‌های صهیونیستی اذعان کرده‌اند که این رژیم پس از گذشت بیش از یک سال، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، از جمله نابودی جنبش حماس و آزادی اسیران صهیونیست در نوار غزه، دست یابد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اضهارات گستاخانه ترامپ: ایران باید قبل از نابودی توافق کند!
حملات مجدد رژیم صهیونیستی به کرمانشاه +فیلم
حزب مؤتلفه اسلامی: پیروان مکتب حیدر کرار(ع) تجاوز رژیم صهیونیستی را بی‌پاسخ نمی‌گذارند
حمله به قلب هسته‌ای ایران؛ آلودگی فقط داخل سایت
پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای شهادت سردار حاجی‌زاده
هشدار به مردم: از خریدهای هیجانی خودداری کنید
تهران: بیانیه امروز صبح گروسی خیلی دیر بود!
آماده‌باش سراسری هلال‌احمر؛ 95 مصدوم در 12 استان
فضای پروازی کشور بسته شد
نامۀ عراقچی به سازمان ملل: اسرائیل پشیمان خواهد شد
سازمان انتقال خون: فعلاً نیاز فوری به اهدای خون نداریم
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به اطراف تبریز
سردار رادان: انتقام سخت و پشیمان کننده‌ای از رژیم جعلی خواهیم گرفت+فیلم
گروسی: اقدامات نظامی تهدید کننده تأسیسات هسته‌ای عواقب وخیمی برای جهان دارد
آغاز تظاهرات گسترده مردم پاکستان در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی علیه ایران
رییس ستاد کل نیروهای مسلح،فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاءوفرمانده کل سپاه پاسداران
واکنش باشگاه‌های ورزشی و تیم ملی فوتبال به حمله رژیم صهیونیستی علیه خاک ایران
نامی بر گذر، پژواکی در جهان
بیانیه سازمان انرژی اتمی ایران درباره حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران
هدف، «ایران قوی» است
فعال‌شدن آژیر هشدار در اردن + فیلم
جانشین ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تجاوز اسرائیل، دردآور و پشیمان‌کننده خواهد بود
معاون استاندار اصفهان: حادثه نطنز بدون تلفات و آلودگی هسته‌ای بود
ایران خواستار نشست فوری شورای امنیت برای رسیدگی به تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی شد
سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود
لحظه حمله جنگنده‌های اسرائیل به تبریز+ فیلم
قالیباف: وقت، وقت انتقام است و این انتقام به هر طریقی و با هر ابزاری گرفته خواهد شد
تصاویر منزل شهید دکتر عبدالحمید مینوچهر
سید حسن خمینی: امروز، وحدت حول محور ایران اسلامی راه حفظ کشور از تجاوزات و تهدیدات است
تصاویر منزل شهید ذوالفقاری، استاد هسته‌ای دانشگاه بهشتی+ فیلم
بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در توئیت عبری صفحۀ رهبر انقلاب
واکنش‌های بین‌المللی و موج محکومیت جهانی علیه حمله اسرائیل به ایران
شهادت 6 دانشمند هسته‌ای در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی
هواپیمای نخست‌وزیر اسرائیل به مقصدی نامعلوم پرواز کرد
شهید سلامی: فقط آرزو دارم که به شهدا و حاج قاسم بپیوندم+ فیلم
تصویری از پهپاد شاهد در آسمان عراق که در حال عزیمت به سرزمین‌های اشغالی است+ فیلم
مقامات اسرائیلی تحت حفاظت کامل قرار گرفتند
نفت در آستانه جهش تاریخی؛ بازار جهانی پس از حمله به ایران لرزید
اقامت زائران ایرانی در عربستان تمدید و پروازها فعلاً لغو شد
محکومیت قاطع عربستان سعودی علیه حملات رژیم صهیونیستی به ایران
شهادت یک نظامی در پی حمله اسرائیل به پادگان بعثت بروجرد
تل‌آویو: ایران 100 پهپاد به سمت اسرائیل پرتاب کرده است+ فیلم
لحظه برخورد موشک به سایت هسته‌ای نطنز+فیلم
رنجبر جانشین شهید طهرانچی در دانشگاه آزاد شد
برق تهران در شرایط پایدار است
حال دریابان شمخانی وخیم است
بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران
با دستور رهبر معظم انقلاب فرمانده موقت کل نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران منصوب شد
نخستین واکنش ترامپ به حملات رژیم صهیونیستی به ایران
اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در پی شهادت دکتر محمد مهدی طهرانچی
X
آگهی تبلیغاتی