×
بین الملل
شناسه خبر : 207886
تاریخ انتشار :

اخبار غزه؛

حماس: نتانیاهو با سرنوشت اسرا بازی نکند/حمایت 88 درصدی صهیونیست‌ها از توافق تبادل اسرا

جنبش حماس تاکید کرد نخست وزیر رژیم صهیونیستی با سرنوشت اسرای خود بازی می‌کند و نمی‌خواهد آنها آزاد شوند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «اسامه حمدان» یکی از رهبران جنبش حماس پنجشنبه در الجزایر گفت: معامله تبادل اسرا قواعدی دارد که اجرا خواهد شد و در سایه آن رژیم اشغالگر اسرای خود را آزاد و ما نیز اسرای خود را تحویل خواهیم گرفت اما باید تاکید کنیم رژیم اشغالگر جز از طریق یک توافق به اسرایش دست نخواهد یافت.

طبق گزارش رای الیوم، حمدان گفت: نتانیاهو از طریق تلاش برای دستیابی به یک تصویر از دستاورد با سرنوشت اسرا بازی می‌کند و خواهان آزادی آنها نیست بلکه آرزو می‌کند در کشتن آنها موفق شود چرا که می‌داند آزادی اسرایش به معنای آزادی اسرای فلسطینی است. کاری که رژیم اشغالگر برای آن تلاش می‌کند برای ما مهم نیست. چیزی که برای ما مهم است پایان تجاوز و عقب نشینی رژیم اشغالگر از نوار غزه است.

حمدان هشدار داد: طرح‌های رژیم اشغالگر از ملت فلسطین عبور کرده و تمام منطقه را تهدید می‌کند. ما به بهترین نحو ممکن به وظیفه خود برای مقابله با اشغالگران ادامه می‌دهیم و امیدواریم که برادرانمان نیز به وظایف خود عمل کنند. هرگونه کوتاهی پیامدهای منفی نه فقط برای ملت فلسطین بلکه برای همه خواهد داشت.

پنجشنبه فرستاده «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا به خاورمیانه به شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: آزادی اسرای اسرائیلی در غزه با اهمیت‌ترین موضوع برای ترامپ است.

پیشتر جنبش حماس اعلام کرده بود که این جنبش با لیست اسامی ۳۴ اسیر اسرائیلی برای تبادل آنها با اسرای فلسطینی موافقت کرده است و این اسامی را به تل‌آویو داده است.

مذاکرات تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی به دلیل پافشاری «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر ادامه کنترل بر محور فیلادلفیا بین غزه و مصر و گذرگاه رفح در غزه و ممانعت از بازگشت گروه‌های فلسطینی به شمال نوار غزه ناکام مانده است.

این در حالی است که جنبش حماس بر عقب نشینی کامل رژیم صهیونیستی از نوار غزه و توقف کامل جنگ تاکید دارد.

مصر: هیچ نیروی خارجی نمی‌تواند در غزه مستقر شود

وزیر امور خارجه مصر در اظهاراتی بر مخالفت کشورش با استقرار هرگونه نیروی خارجی در نوار غزه تاکید کرد.

بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر در مصاحبه اختصاصی با شبکه العربیه تاکید کرد که هیچ نیروی خارجی صرف نظر از ملیت آن، نمی‌تواند در نوار غزه مستقر شود.

وزیر خارجه مصر افزود: مشکل واقعی، نبود اراده سیاسی برای تکمیل توافق غزه به‌رغم تلاش‌های زیاد برای دستیابی به آتش‌بس است.

عبدالعاطی تاکید کرد: خط قرمزی علیه هرگونه آوارگی یا اخراج ملت فلسطین از سرزمین‌هایشان وجود دارد که به هیچ‌وجه نمی‌توان زیر پا گذاشت و ملت فلسطین باید به شکل کامل به حقوق خود دست یابد.

وزیر خارجه مصر همچنین تاکید کرد با توجه به حضور نیروهای اشغالگر اسرائیل در طرف مقابل، امکان باز کردن یا استفاده از گذرگاه رفح وجود ندارد.

حمایت ۸۸ درصدی اسرائیلی‌ها از توافق مبادله اسیران و تزلزل کرسی های ائتلاف نتانیاهو

بر اساس نظرسنجی جدید روزنامه «معاریو»،۸۸ درصد از اسرائیلی‌ها، از توافق تبادل اسرا حمایت می‌کنند.

به نقل از الجزیره، بر اساس نظرسنجی جدید روزنامه «معاریو»، حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو در صورت برگزاری انتخابات زودهنگام، دو کرسی از دست خواهد داد و ائتلاف او تنها به ۴۹ کرسی در کنست دست خواهد یافت.

طبق این نظرسنجی اگر انتخابات زودهنگام برگزار شود، ائتلاف نتانیاهو ۴۹ و اپوزیسیون ۶۱ کرسی را بدون نیاز به احزاب عربی کسب خواهد کرد.

علت این مسئله، مشخص نشدن تکلیف جنگ در غزه و ناتوانی نتانیاهو در پایان دادن به آن عنوان شده است.

بر پایه این نظرسنجی، در مقابل، بلوک مخالفان بدون نیاز به احزاب عربی، ۶۱ کرسی کسب خواهد کرد.

همچنین، این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۸۸ درصد از اسرائیلی‌ها، از توافق تبادل اسرا حمایت می‌کنند.

از این میان، ۵۲ درصد موافق یک توافق جامع هستند، ۳۶ درصد از یک توافق جزئی حمایت می‌کنند و تنها ۶ درصد با هر گونه توافقی مخالفند.

رئیس شاباک خواهان عملیات نظامی گسترده در کرانه باختری شد

رئیس دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) خواهان عملیات نظامی گسترده در کرانه باختری شد.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد «رونین بار» رئیس دستگاه امنیت رژیم صهیونیستی (شاباک) در نشست اخیر کابینه این رژیم گفت: اسرائیل باید از آنچه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ رخ داد درس بگیرد و اجازه تقویت گروه‌های فلسطینی را ندهد. باید اقدامی گسترده انجام دهیم که واقعیت را تغییر دهد و گردان‌های فلسطینی در کرانه باختری را از بین ببرد و آزادی عمل را برای ما فراهم کند.

این اظهارات در حالی ایراد می‌شود که تشکیلات خودگردان فلسطین اخیرا دست به عملیاتی در اردوگاه جنین علیه گروه‌های مقاومت زده که منجر به شهادت تعدادی از اعضای مقاومت و فلسطینی‌ها شده است.

اخیرا کرانه باختری و مناطق اطراف آن شاهد عملیات‌های شهادت طلبانه فلسطینی‌ها علیه صهیونیست‌ها بوده است.

در این راستا منابع پنجشنبه اعلام کردند درگیری‌های مسلحانه‌ای بین اعضای مقاومت فلسطین و دستگاه‌های امنیتی وابسته به تشکیلات خودگردان فلسطین در اردوگاه جنین رخ داد.

طی این درگیری‌ها یک زن فلسطینی به ضرب گلوله زخمی شد.

از سوی دیگر نیروهای رژیم صهیونیستی به شهر دورا در جنوب الخلیل و اردوگاه عایده در شمال بیت لحم در کرانه باختری یورش بردند.

نیروهای رژیم صهیونیستی همچنین به شهرک دیر استیا در سلفیت در شمال کرانه باختری یورش برده و منازل شهروندان را تفتیش کردند.

یک جوان فلسطینی نیز به ضرب گلوله نیروهای رژیم صهیونیستی طی یورش این نیروها به شهرک نعلین در غرب رام‌الله زخمی شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
انتقاد درویش از زنوزی؛ اگر حق با شماست، چرا دنبال مصالحه‌اید؟
سرژ اوریه در آستانه پیوستن به پرسپولیس+ عکس
تکذیب شایعات پرآبی سدهای تهران:/وضعیت منابع آبی بحرانی است
رژیم صهیونیستی تهدید کرد؛ کشتی «حنظله» را توقیف می کنیم
کریستیانو رونالدو همچنان در رتبه اول پردرآمدترین فوتبالیست‌ های جهان
احداث سازه مجاور برج آزادی بدون تایید میراث فرهنگی!
تخت‌روانچی: غنی‌سازی باید جزء جدایی‌ناپذیر هر توافقی باشد/مذاکره باید برد-برد باشد
ورود 117 کامیون کمک بشردوستانه به نوار غزه
سردار ابن‌رضا جانشین وزیر دفاع شد
نورنما | کودکان چه نقشی در جنگ دارند؟
یک کفش کتانی، راز سرقت میلیاردی در تهران را فاش کرد
اربعین زنان؛ کنشگری خیر دینی زنان ایرانی عراقی در آیین پیاده‌روی اربعین
امیدی تازه در درمان تومورهای مقاوم
دستور وزیر کشور برای پیگیری حادثه زاهدان/عارف و اژه‌ای پیام دادند، مولوی عبدالحمید بیانیه
عکس های منتخب ایران، شنبه 4 مرداد 1404
چرخش خطرناک قدرت؛ از دوحزبی‌گری تا فاشیسم
دوربین‌ شهروندان راست می‌گوید یا آمار و تحلیل دولت؟
زلزله 4.7 ریشتری در عسلویه/ تاسیسات نفت و گاز آسیبی ندیدند
قدرت‌نمایی هواوی با رونمایی از سیستم پیشرفته‌تر از انویدیا
چگونه با پویش «کلیک امن» پلیس فتا گرفتار کلاهبرداران اینترنتی نشویم؟
جزئیات زمانبندی جدید دانشگاه آزاد برای جاماندگان امتحانات نیمسال دوم
مسیر اربعین برای مشمولان فاقد معافیت در اربعین 1404 بسته است!
ماکرون در مورد ایران با سران آلمان و انگلیس رایزنی کرد
600 جایگاه CNG در جنگ 12 روزه گاز رایگان عرضه کردند
نصب سیستم اعلان عمومی آژیر هشدار در تهران آغاز شد
X
آگهی تبلیغاتی