×
بین الملل
شناسه خبر : 207815
تاریخ انتشار : جمعه 1403/10/21 ساعت 14:25
ارتش ترکیه در آماده‌باش کامل حمله احتمالی به کردها/سفر هیات ایتالیایی به دمشق

ارتش ترکیه در آماده‌باش کامل حمله احتمالی به کردها/سفر هیات ایتالیایی به دمشق

رسانه ترکیه‌ای به نقل از منابع نظامی اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور در مناطق مرزی با سوریه در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفتند.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه دولتی «حُریت» ترکیه به نقل از منابع نظامی اعلام کرد که نیروهای مسلح این کشور در آستانه عملیات نظامی احتمالی علیه کُردهای مستقر در مناطق شمالی سوریه، در آماده‌باش کامل قرار گرفتند.

حُریت دراین‌باره نوشت: آنکارا که از حکومت جدید سوریه (رژیم جولانی) می‌خواهد اقدامات لازم را علیه این سازمان تروریستی (کُردهای سوریه) انجام دهد، همچنان به آمادگی خود برای رویارویی با هر سناریویی ادامه می‌دهد و نیروهای حاضر در مرز در حالت آماده‌باش هستند و منتظر عملیات نظامی احتمالی هستند.

منابع نظامی این روزنامه همچنین تأکید کردند که آنکارا در حال آماده‌شدن برای رویایی با هر سناریویی هستند و یکی از این سناریوها اقدام نظامی است.

میقاتی شنبه به دمشق می‌رود

یک منبع لبنانی اعلام کرد نخست وزیر موقت لبنان شنبه برای دیدار با مقامات جدید سوریه به دمشق می‌رود.

رویترز به نقل از یک منبع لبنانی اعلام کرد، نجیب میقاتی، نخست وزیر موقت لبنان فردا شنبه برای دیدار با ابومحمد الجولانی، سرکرده تحریرالشام به دمشق می‌رود.

پیشتر وزیر اطلاع رسانی لبنان از سفر قریب الوقوع میقاتی به دمشق خبر داده بود.

اخیرا الجولانی و میقاتی تلفنی با یکدیگر درباره روابط دوجانبه رایزنی کرده بودند.

الجولانی در این مکالمه، از میقاتی برای سفر به سوریه در راستای بررسی پرونده‌های مشترک دو کشور و تحکیم روابط دوجانبه دعوت کرده بود.

دیدار وزیر خارجه ایتالیا با جولانی در دمشق

وزیر خارجه ایتالیا با سرکرده گروه تحریرالشام در دمشق دیدار کرد.

«آنتونیو تایانی» وزیر خارجه ایتالیا گفت: من با ابومحمد الجولانی در دمشق دیدار کردم و از امروز مسیر جدیدی را در روابط بین ایتالیا و سوریه پیش می‌گیریم.

وی گفت: ما آماده حمایت از بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشوری در خاورمیانه هستیم که تاریخ غنی و ارزشمند و روابطی با ما دارد.

تایانی پیش از این نیز با اسعد الشیبانی، وزیر خارجه دولت موقت سوریه در دمشق دیدار و درباره تحولات این کشور با وی گفت و گو کرد.

دمشق بار دیگر لغو تحریم‌های غرب را خواستار شد

وزیر امور خارجه دولت انتقالی سوریه بار دیگر لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا و غرب علیه کشورش را خواستار شد و آن را مانعی بر سر راه بهبودی اوضاع این کشور ارزیابی کرد.

به نقل از شبکه الجزیره، «اسعد حسن الشیبانی» پس از دیدار با هیات ایتالیا به ریاست «آنتونی تاجانی» وزیر امور خارجه این کشور اظهار داشت: از درخواست رئیس دستگاه دیپلماسی ایتالیا برای لغو تحریم ها علیه سوریه استقبال می‌کنیم.

وی گفت: ما به اصول و ارزش‌هایی متعهد هستیم که حقوق بشر را تحت حاکمیت قانون ترویج می‌کند و تضمین حقوق، رکن اساسی برای امنیت و وحدت سوریه است.

الشیبانی ادامه داد: صفحه جدیدی را باز می‌کنیم تا سوریه الگوی ثبات، رفاه و صلح باشد. من در رأس یک هیات بلندپایه به منظور توسعه همکاری‌ها، به اروپا سفر می‌کنم.

اتحادیه اروپا در دوره ریاست جمهوری بشار اسد تحریم‌های گسترده‌ای را علیه اقتصاد سوریه وضع کرد.

پیشتر برخی دیپلمات‌ها اعلام کرده بودند که برلین تلاش می‌کند تراکنش‌های مالی با نهادهای دولتی سوریه را تسهیل کرده، محدودیت‌ها بر انتقال سرمایه در بخش خصوصی را کاهش داده و در صورت امکان تحریم بر بخش‌های انرژی و هوانوردی را پایان دهد.

همچنین دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC) مجوز عمومی ۶ ماهه را برای گسترش فعالیت‌ها و معاملات در سوریه پس از ۸ دسامبر ۲۰۲۴ صادر کرده بود.

صدور مجدد گذرنامه در سوریه از سوی رژیم جولانی

وزارت خارجه وابسته به رژیم تروریستی جولانی از صدور مجدد گذرنامه‌ها در سوریه خبر داد.

به گزارش اسکای نیوز، وزارت خارجه وابسته به رژیم تروریستی جولانی اعلام کرد که روند صدور گذرنامه از طریق هیئت‌های دیپلماتیک و دفاتر الکترونیکی کنسولی از روز یکشنبه آتی از سر گرفته می‌شود.

بعد از سرنگونی نظام بشار اسد به دست تروریست‌های هیئت تحریر الشام روند صدور گذرنامه‌ها در سوریه متوقف شده بود.

دست نیاز کردها به سوی فرانسه برای میانجی‌گری روابط با ترکیه

یک مقام کرد خواستار میانجی گری فرانسه برای بهبود رابطه با ترکیه شد.

به گزارش شبکه العربیه، یک مقام کردهای سوری که به نامش اشاره نشده افزود: از فرانسه می‌خواهیم که به ما کمک کند تا روابط خوبی با ترکیه برقرار کنیم.

وی مدعی شد: نیروهای آمریکایی و فرانسوی می‌توانند امنیت مرز شمالی سوریه را تأمین کنند.

تجاوز دوباره اسرائیل به جنوب سوریه

منابع خبری اعلام کردند که اسرائیل جنوب سوریه را بمباران کرده است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به نقل از منابع خود گزارش داد که صدای چند انفجار مهیب در حومه جنوبی استان سویدا در جنوب سوریه به گوش رسیده است.

این منابع به این خبرگزاری گفته‌اند که یک جنگنده اسرائیلی وارد حریم هوایی سوریه شده و چند موشک به سوی فرودگاه نظامی خلخله در حومه شمالی سویدا شلیک کرده است.

اسپوتنیک افزود که همزمان با شنیده شدن چندین انفجار پی در پی در داخل فرودگاه، ستون‌های دود از درون این فرودگاه به هوا بلند شده است.

این مقام کرد افزود: مذاکرات برای امن سازی مرز در شمال سوریه از سوی نیروهای آمریکایی و فرانسوی جریان دارد.

۶ کشته و ۹ زخمی در درگیری کردها و مهره‌های ترکیه

خبرگزاری رویترز از درگیری سنگین نیروهای دمکراتیک سوریه (قسد) و نیروهای مورد حمایت ترکیه خبر داد.

در درگیری نیروهای دمکراتیک سوریه (قسد) و نظامیان مورد حمایت ترکیه در شهر منبج در شمال سوریه ۶ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت.

شبکه اسکای نیوز عربی به نقل از نیروهای دمکراتیک کرد سوریه (قسد) اعلام کرد که پهپادهای ترکیه حومه سد تشرین در جنوب منتج را هدف چند بمباران قرار داده است.

این روزنامه روز چهارشنبه هم اعلام کرد که اگر غرب خواسته‌های جدیدی مطرح کند، نیروهای نظامی سوریه و ترکیه عملیات نظامی گسترده‌ای را علیه حزب کارگران کردستان (پ.ک. ک) آغاز خواهند کرد.

نقشه محرمانه رژیم صهیونیستی برای تجزیه سوریه به چند منطقه

یک روزنامه عبری زبان به نقشه رژیم صهیونیستی در راستای تجزیه کشور سوریه اشاره کرد.

به گزارش المیادین، روزنامه عبری زبان اسرائیل هایوم فاش کرد که رژیم صهیونیستی نقشه ایجاد یک سازوکار بین المللی برای تجزیه سوریه به چند منطقه را بررسی می‌کند.

این روزنامه ادامه داد که روند بررسی این نقشه محرمانه به شمار می‌رود.

بر اساس این گزارش، موضوع مذکور در یک نشست به ریاست اسرائیل کاتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بررسی شده است. منابع امنیتی اعلام کرده‌اند که رژیم صهیونیستی قصد خروج از مناطق اشغالی در سوریه را ندارد.

الی کوهن یکی از اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی نیز بر ضرورت برگزاری یک کنفرانس درباره تجزیه سوریه تاکید کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
اروپا نسخه جدیدی برای فضای مجازی نوجوانان می‌پیچد
حمله پهپادی به 2 قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد
ترور عالم اهل سنت در زاهدان
فرونشست، سیل و زلزله؛ اطلس جدید مخاطرات ایران آماده انتشار شد
عارف: شورای هنر و ادب در دولت چهاردهم تشکیل می‌شود
دیدار مدیران روس‌اتم و آژانس در وین؛ ایمنی نیروگاه زاپوریژیا بررسی شد
آمریکا مخالف غنی‌سازی در عربستان؛ ریاض از کشف ذخایر اورانیوم خبر داد
واردات خودرو از مناطق آزاد با 20 درصد تخفیف
معاون وزیر راه درباره بحران مسکن: بدمسکنی و کاهش قدرت خرید در صدر مشکلات
واکنش باشگاه دهوک به شایعه اخراج یحیی گل‌محمدی
تهدید صریح دولت صنعا علیه عربستان در پی حملات به یمن
مرشایمر: جنگ ایران کمک تسلیحات آمریکا به اوکراین را کاهش داد
محدوده قطعی برق گیلان فردا سه‌شنبه 24 شهریور
هشدار معاون وزیر بهداشت: ولادت و ازدواج در کشور کاهش یافته است
نسخه جدید رئیس کل بانک مرکزی برای مهار موتورهای تورم‌زا و شوک‌های خارجی
حمله به نیروهای وابسته به عربستان در صحرای الجوف یمن
فروش 30 میلیاردی سینما در سه روز نیم‌بها؛ «استخر» و «زنده شور» رکورد زدند
جزئیات قطعی برق استان البرز برای فردا سه‌شنبه 24 شهریور
گوترش خواستار تقویت نقش آژانس در راستی‌آزمایی برنامه هسته‌ای ایران شد
برنامه قطعی برق تهران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
رویترز: تجهیزات نفتی دست‌دوم آمریکا راهی ونزوئلا شد
3 جوان گلستانی در یک قدمی قصاص بخشیده شدند
پسکوف: بی‌ثباتی در خلیج فارس بازار جهانی نفت را تهدید می‌کند
زمانبندی قطعی برق مازندران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
شوک جدید به بازار گاز اروپا؛ قیمت‌ها بیش از 5 درصد افزایش یافت
نظرسنجی فاکس‌نیوز: 65 درصد رأی‌دهندگان به ترامپ از او ناراضی‌اند
نورنما | کشف اجساد از کشتی مسافربری سوخته در فیلیپین