×
اجتماعی
شناسه خبر : 207730
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/19 ساعت 20:29

ماجرای تبدیل حمام به سالن مطالعه در دانشگاه اصفهان چه بود؟

معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان در خصوص تصاویر واکنش‌برانگیزی که از سالن مطالعه این دانشگاه در فضای مجازی منتشر شده است توضیح داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: روز گذشته تصویری از یک فضای شبیه به حمام در فضای مجازی منتشر و ادعا شد که این مکان، حمام خوابگاه دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی بوده که به دلیل کمبود فضای فیزیکی به سالن مطالعه تبدیل شده است.

انتشار این تصویر با حواشی و واکنش‌هایی همراه بوده و دستمایه طنز در شبکه‌های اجتماعی شده است؛ همچنین برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه صنعتی اصفهان که طی سالیان اخیر در رتبه‌بندی جهانی ISC-2020 مقام نخست در بین دانشگاه‌های صنعتی و سومین دانشگاه برتر ایران در بین ۴۶ دانشگاه برتر کشور را کسب کرد، اختصاص چنین فضایی را به سالن مطالعه، کج سلیقگی و دون شأن دانشگاه و دانشجو می‌دانند.

این در حالی است که پردیس دانشگاه صنعتی اصفهان دارای بیش از ۱۰ هزار متر مربع سالن‌های مطالعه است. همچنین این دانشگاه با دارا بودن چهار مجموعه خوابگاهی شامل الغدیر و صدرا برای دانشجویان پسر، مجموعه صدف برای دانشجویان دختر و امام جواد (ع) برای دانشجویان متأهل، یکی از بزرگترین مجموعه‌های خوابگاهی دانشجویی کشور به‌شمار می‌رود و این مجموعه‌های خوابگاهی دارای بیش از ۲۰ بلوک خوابگاه و میزبان حدود ۴۲۰۰ دانشجو است.

تجهیز یک سالن به طور موقت و مازاد بر سالن‌های مطالعه در ایام امتحانات

در همین پیوند مجتبی بابایی معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان به خبرنگار مهر می‌گوید: شماری از دانشجویان ساکن در خوابگاه ۱۳ الغدیر اواسط آذر ماه درخواست کرده بودند که در فصل امتحانات یک فضای مازاد به طور موقت برای سالن مطالعه در نظر گرفته شود در حالی که خوابگاه بلوک ۱۳ یک سالن مطالعه مجهز با ظرفیت محدود برای ۳۰ نفر دارد.

وی به وسعت ۲۴۰۰ هکتاری فضای دانشگاه صنعتی اشاره کرده و می‌افزاید: از خوابگاه ۱۳ الغدیر تا کتابخانه مرکزی دانشگاه نیز حدود ۱۰ کیلومتر راه است و برای همین برای برخی دانشجویان رفتن به سالن مطالعه مرکزی دانشگاه نیز دشوار بوده و خواستار فضای مازاد برای مطالعه در فصل امتحانات بودند.

سالن تجهیز شده، کاربری حمام و سرویس بهداشتی نداشته است

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به اینکه هر بلوک خوابگاهی در دانشگاه یک سالن مطالعه مربوط به خود را دارد، خاطرنشان می‌کند: فضایی که به طور موقت برای سالن مطالعه خوابگاه بلوک ۱۳ اختصاص یافته هیچ زمانی کاربری حمام نداشته است و لوله آبی در آن نیست و هیچ سیستم آبریزی آنجا نبوده و حدود ۱۵ سال است که بعنوان انبار در اختیار بخش‌های مختلف دانشگاه قرار داشته است.

بابایی می‌افزاید: باید توجه داشت که خوابگاه الغدیر چندین حمام ردیفی برای دانشجویان دارد و این مکان که موقت برای سالن مطالعه در نظر گرفته شده هرگز بعنوان حمام و سرویس بهداشتی استفاده نشده است.

وی اضافه می‌کند: این انبار به طور موقت و در پیک امتحانات مجهز شد در حالی که اگر بخواهد دائمی شود کلاً تجهیز و از آن استفاده خواهد شد.

وجود ۱۰ هزار مترمربع سالن مطالعه در پردیس دانشگاه صنعتی

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ هزار متر مربع سالن‌های مطالعه در سراسر پردیس دانشگاه وجود دارد، تاکید می‌کند: محل مورد بحث اصلاً به عنوان سالن مطالعه رسمی دانشگاه نبوده و جز آمار سالن‌های مطالعه نیست و تحت هیچ‌گونه عنوانی افتتاح و… نداشته و تنها به عنوان محلی موقت جهت مطالعه دانشجویان در یکی از بلوک‌های خوابگاهی (خوابگاه ۱۳ الغدیر)، با درخواست دانشجویان مورد استفاده قرار گرفته است.

بابایی با اشاره به اینکه طی ماه‌های اخیر و به طور همزمان چهار سالن مطالعه برای دانشجویان دانشگاه تأسیس کردیم، می‌افزاید: یکی از این سالن‌ها که برای خواهران با ظرفیت ۲۰۰ نفر ایجاد شده برای رفاه حال دانشجوها کنار خوابگاه جانمایی شده است.

وی تاکید می‌کند: فضایی که برای سالن مطالعه خوابگاه بلوک ۱۳ به طور موقت تجهیز شده مازاد بر آن ظرفیت روزانه بوده زیرا این بلوک از سالن کتابخانه مرکزی پردیس دانشگاه دور است ضمن اینکه خوابگاه بلوک ۱۳ میزبان دانشجویان جدیدالورود است و با توجه به اینکه جدیدالورودها دیر آمدند و بعضاً به دلیل ناترازی انرژی و لزوم حفظ سیستم سرمایش و گرمایش خوابگاه‌ها باعث شد که بنا به درخواست دانشجویان به صورت موقت و برای حدود ۱۰ روز در ایام امتحانات، این سالن را تجهیز کرده و برای مطالعه در اختیار دانشجویان قرار دهیم‌.

به گزارش مهر، دانشگاه صنعتی اصفهان با حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ دانشجو و ۵۰۰ عضو هیأت علمی، یکی از دانشگاه‌های برتر کشور است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
X
آگهی تبلیغاتی