×
اجتماعی
شناسه خبر : 207730
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/19 ساعت 20:29
ماجرای تبدیل حمام به سالن مطالعه در دانشگاه اصفهان چه بود؟

ماجرای تبدیل حمام به سالن مطالعه در دانشگاه اصفهان چه بود؟

معاون دانشجویی دانشگاه اصفهان در خصوص تصاویر واکنش‌برانگیزی که از سالن مطالعه این دانشگاه در فضای مجازی منتشر شده است توضیح داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: روز گذشته تصویری از یک فضای شبیه به حمام در فضای مجازی منتشر و ادعا شد که این مکان، حمام خوابگاه دانشجویان پسر دانشگاه صنعتی بوده که به دلیل کمبود فضای فیزیکی به سالن مطالعه تبدیل شده است.

انتشار این تصویر با حواشی و واکنش‌هایی همراه بوده و دستمایه طنز در شبکه‌های اجتماعی شده است؛ همچنین برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه صنعتی اصفهان که طی سالیان اخیر در رتبه‌بندی جهانی ISC-2020 مقام نخست در بین دانشگاه‌های صنعتی و سومین دانشگاه برتر ایران در بین ۴۶ دانشگاه برتر کشور را کسب کرد، اختصاص چنین فضایی را به سالن مطالعه، کج سلیقگی و دون شأن دانشگاه و دانشجو می‌دانند.

این در حالی است که پردیس دانشگاه صنعتی اصفهان دارای بیش از ۱۰ هزار متر مربع سالن‌های مطالعه است. همچنین این دانشگاه با دارا بودن چهار مجموعه خوابگاهی شامل الغدیر و صدرا برای دانشجویان پسر، مجموعه صدف برای دانشجویان دختر و امام جواد (ع) برای دانشجویان متأهل، یکی از بزرگترین مجموعه‌های خوابگاهی دانشجویی کشور به‌شمار می‌رود و این مجموعه‌های خوابگاهی دارای بیش از ۲۰ بلوک خوابگاه و میزبان حدود ۴۲۰۰ دانشجو است.

تجهیز یک سالن به طور موقت و مازاد بر سالن‌های مطالعه در ایام امتحانات

در همین پیوند مجتبی بابایی معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان به خبرنگار مهر می‌گوید: شماری از دانشجویان ساکن در خوابگاه ۱۳ الغدیر اواسط آذر ماه درخواست کرده بودند که در فصل امتحانات یک فضای مازاد به طور موقت برای سالن مطالعه در نظر گرفته شود در حالی که خوابگاه بلوک ۱۳ یک سالن مطالعه مجهز با ظرفیت محدود برای ۳۰ نفر دارد.

وی به وسعت ۲۴۰۰ هکتاری فضای دانشگاه صنعتی اشاره کرده و می‌افزاید: از خوابگاه ۱۳ الغدیر تا کتابخانه مرکزی دانشگاه نیز حدود ۱۰ کیلومتر راه است و برای همین برای برخی دانشجویان رفتن به سالن مطالعه مرکزی دانشگاه نیز دشوار بوده و خواستار فضای مازاد برای مطالعه در فصل امتحانات بودند.

سالن تجهیز شده، کاربری حمام و سرویس بهداشتی نداشته است

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به اینکه هر بلوک خوابگاهی در دانشگاه یک سالن مطالعه مربوط به خود را دارد، خاطرنشان می‌کند: فضایی که به طور موقت برای سالن مطالعه خوابگاه بلوک ۱۳ اختصاص یافته هیچ زمانی کاربری حمام نداشته است و لوله آبی در آن نیست و هیچ سیستم آبریزی آنجا نبوده و حدود ۱۵ سال است که بعنوان انبار در اختیار بخش‌های مختلف دانشگاه قرار داشته است.

بابایی می‌افزاید: باید توجه داشت که خوابگاه الغدیر چندین حمام ردیفی برای دانشجویان دارد و این مکان که موقت برای سالن مطالعه در نظر گرفته شده هرگز بعنوان حمام و سرویس بهداشتی استفاده نشده است.

وی اضافه می‌کند: این انبار به طور موقت و در پیک امتحانات مجهز شد در حالی که اگر بخواهد دائمی شود کلاً تجهیز و از آن استفاده خواهد شد.

وجود ۱۰ هزار مترمربع سالن مطالعه در پردیس دانشگاه صنعتی

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ هزار متر مربع سالن‌های مطالعه در سراسر پردیس دانشگاه وجود دارد، تاکید می‌کند: محل مورد بحث اصلاً به عنوان سالن مطالعه رسمی دانشگاه نبوده و جز آمار سالن‌های مطالعه نیست و تحت هیچ‌گونه عنوانی افتتاح و… نداشته و تنها به عنوان محلی موقت جهت مطالعه دانشجویان در یکی از بلوک‌های خوابگاهی (خوابگاه ۱۳ الغدیر)، با درخواست دانشجویان مورد استفاده قرار گرفته است.

بابایی با اشاره به اینکه طی ماه‌های اخیر و به طور همزمان چهار سالن مطالعه برای دانشجویان دانشگاه تأسیس کردیم، می‌افزاید: یکی از این سالن‌ها که برای خواهران با ظرفیت ۲۰۰ نفر ایجاد شده برای رفاه حال دانشجوها کنار خوابگاه جانمایی شده است.

وی تاکید می‌کند: فضایی که برای سالن مطالعه خوابگاه بلوک ۱۳ به طور موقت تجهیز شده مازاد بر آن ظرفیت روزانه بوده زیرا این بلوک از سالن کتابخانه مرکزی پردیس دانشگاه دور است ضمن اینکه خوابگاه بلوک ۱۳ میزبان دانشجویان جدیدالورود است و با توجه به اینکه جدیدالورودها دیر آمدند و بعضاً به دلیل ناترازی انرژی و لزوم حفظ سیستم سرمایش و گرمایش خوابگاه‌ها باعث شد که بنا به درخواست دانشجویان به صورت موقت و برای حدود ۱۰ روز در ایام امتحانات، این سالن را تجهیز کرده و برای مطالعه در اختیار دانشجویان قرار دهیم‌.

به گزارش مهر، دانشگاه صنعتی اصفهان با حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ دانشجو و ۵۰۰ عضو هیأت علمی، یکی از دانشگاه‌های برتر کشور است.


نظرات

آخرین اخبار
چرا برخی کشورها محصولات تراریخته را می‌پذیرند و برخی ممنوع می‌کنند؟
اختصاص وام خرید خودرو داخلی به خانواده ایثارگران+ جزئیات
گفت وگوی تلفنی وزیران خارجه قطر و مصر و بررسی آخرین تحولات منطقه
شهید لاریجانی در دایره فضایل، در نقطه مرکزی آن قرار داشتند
سرانجام رونالدو النصر را قهرمان کرد
اطلاعات سپاه: فرضیات کاخ سفید درباره عملیات سریع علیه ایران غلط از آب درآمد
استاندار هرمزگان: حادثه میناب را به عنوان سومین جنایت جنگی آمریکا در جهان ثبت می‌کنیم
وقوع 14 تصادف در یک آزادراه؛ 38 خودرو درگیر شدند
رئیس آژانس بین‌المللی انرژی: بازار نفت ممکن است تابستان بحرانی شود
یمن: رژیم صهیونیستی، باوجود قدرت نظامی‌اش، نیرویی شکست‌ناپذیر نیست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران به تنهایی از عهده آمریکا برمی‌آید
واشنگتن سفیر ایران در لبنان را در فهرست تحریم‌ها قرار داد
کلاس‌های درس کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه‌ها حضوری شد
حزب‌الله: اهداف نظامی اسرائیل با پهپاد «ابابیل» هدف قرار گرفت
الحوثی: دشمنان به‌شدت در زمینه نفوذ امنیتی علیه جوامع اسلامی در حال فعالیت هستند
غرق‌شدگی 2 نفر در سد مهاباد
واشنگتن پست: آمریکا برای دفاع از اسرائیل نیمی از موشک‌های تاد خود را مصرف کرد
قضاوت در نظامی جمهوری اسلامی یک شغل نیست، مسئولیتی الهی است
معاون رئیس‌جمهور: مقاومت مردم نقشه‌های آمریکا و متحدانش را ناکام گذاشت
احضار مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا به دادسرای فرهنگ و رسانه
رکورد مشترک مسی و پله در جام جهانی
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری + جزئیات و نحوه ثبت نام
اعتراف مقام آمریکایی به ناتوانی در اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز
گفت‌وگوی پوتین و شی درباره اورانیوم ایران در پکن
معرفی رهبر شهید انقلاب به عنوان «شهید شاخص سال»
جدال آمریکا، چین و روسیه بر سر غزه در شورای امنیت
بغداد با هرگونه اقدام تهدیدکننده امنیت منطقه برخورد خواهد کرد
وعده پرداخت وام ازدواج به همه متقاضیان تا پایان سال
ارسال 96 تن کمک‌های بشردوستانه به ایران
اعلام تعرفه گمرکی واردات تلفن همراه
ترامپ با تکرار ادعاها درباره ایران و تنگه هرمز: مذاکرات ادامه دارد
رد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای راجع به جزئیات مذاکرات مرتبط با خاتمه جنگ
عبور 31 کشتی از تنگه هرمز با تأمین امنیت نیروی دریایی سپاه
هند اعزام کشتی‌های سوخت را به بازگشت کشتی‌های گرفتار در هرمز مشروط کرد
هشدار چین به اروپا: اعمال محدودیت تازه، پاسخ تلافی‌جویانه به‌همراه دارد
تأکید مقام‌های پاکستان بر تداوم شراکت راهبردی با چین
آیت‌الله نوری همدانی: در اجتماعات خیابانی نباید ذره‌ای بوی اختلاف وجود داشته باشد
تلاش آلمان برای کاهش تنش در خاورمیانه با فعال‌سازی دیپلماسی منطقه‌ای
روبیو: نشانه‌های مثبتی در مذاکرات با ایران دیده می‌شود
اعزام آخرین گروه زائران ایرانی به عربستان
روسیه از پرتاب آزمایشی موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و کروز در رزمایش هسته‌ای خبر داد
افزایش مخالفت دموکرات‌ها با کمک نظامی به اسرائیل
تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در پارلمان اروپا
پذیره‌نویسی نخستین صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی در بورس انرژی
احضار رئیس سازمان سینمایی در پی اکران یک فیلم غیر اخلاقی
مخالفت فرانسه با نقش‌آفرینی ناتو در تنگه هرمز
مشارکت 28 هزار امدادگر هلال‌احمر در جنگ اخیر
حریق گسترده در انبار لوازم یدکی تهران
طلای ایزدی در پاراوزنه‌برداری الجزایر
صدور مجوز حرفه‌ای برای قرمزهای پایتخت