×
سیاسی
شناسه خبر : 207652
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/19 ساعت 18:52
سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به باکو/احمدیان با علی‌اف دیدار کرد

سفر دبیر شورای عالی امنیت ملی به باکو/احمدیان با علی‌اف دیدار کرد

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در راس هیئتی وارد کشور جمهوری آذربایجان شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: علی اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در راستای دیپلماسی امنیتی و با هدف تقویت مناسبات سیاسی- امنیتی با کشورهای منطقه قفقاز جنوبی، به دعوت همتایان آذری و ارمنی خود در سفری از پیش تنظیم شده، صبح امروز چهارشنبه وارد باکو پایتخت آذربایجان شد.

وی، در بدو ورود در فرودگاه باکو مورد استقبال گرم "رامیل اوسوب اف"، همتای آذری خود قرار گرفت.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان ضمن ملاقات با همتایان خود، همچنین در باکو با "الهام علی اف"، رییس جمهور آذربایجان و در ایروان با نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان دیدار و گفت وگو خواهد کرد.

تقویت مناسبات دوجانبه در حوزه‌های سیاسی، امنیتی، دفاعی و اقتصادی و همچنین رایزنی برای افزایش تعاملات در حوزه‌های انرژی، کریدورها و مباحث مربوط صلح و ثبات در منطقه قفقاز جنوبی از جمله اهداف این سفر عنوان شده است.

در این دیدار، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نیز با اشاره به ظرفیت‌ها و توافقات فی‌مابین برای رفع موانع در پروژه‌ها و توافقنامه‌های فی‌مابین ۲ کشور اعلام آمادگی کرد.

طرفین با اعلام آمادگی برای برگزاری کمیسیون اقتصادی مشترک در آینده نزدیک، نسبت به همکاری‌های نظامی خصوصا رزمایش‌های مشترک ابراز خرسندی کردند.

لازم به ذکر است که در راستای دیپلماسی امنیتی و با هدف تقویت مناسبات سیاسی- امنیتی با کشورهای منطقه قفقاز جنوبی، احمدیان به دعوت همتایان آذری و ارمنی خود در سفری از پیش تنظیم شده، صبح چهارشنبه در فرودگاه باکو مورد استقبال «رامیل اوسوب‌اف» همتای آذری خود قرار گرفت.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران پس از جمهوری آذربایجان به ارمنستان خواهد رفت و در ایروان با «نیکول پاشینیان»، نخست‌وزیر ارمنستان دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

توسعه همکاری‌های تهران-باکو، محور مذاکرات احمدیان و علی‌اف

توسعه همکارهای سیاسی، امنیتی، دفاعی و اقتصادی، محور مذاکرات و توافقات رئیس‌جمهور آذربایجان با دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران بود.

«علی اکبر احمدیان» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران روز چهارشنبه با «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در باکو دیدار کرد.

در این دیدار، طرفین بر ارتقای سطح مناسبات اقتصادی خصوصا همکاری در حوزه انرژی و کریدورها تاکید کردند.

رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان با اشاره بر مشترکات تاریخی، دینی و تمدنی ۲ کشور، روابط جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان را طی سه دهه گذشت حسنه ارزیابی کرد.

الهام علی‌اف در حوزه همکاری های کریدوری، بر استفاده کشورش از کریدور شمال و جنوب و بهره‌مندی از ظرفیت خلیج فارس از مسیر راه‌گذر آغبند تاکید کرد.

او در مورد راه‌حل بحران‌های قفقاز جنوبی نیز با اشاره به ابتکار خود در رابطه با فرمت ۳+۳، بر حل‌وفصل مسائل منطقه قفقاز جنوبی در قالب همکاری‌های کشورهای منطقه تاکید کرد.

در این دیدار، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نیز با اشاره به ظرفیت‌ها و توافقات فی‌مابین برای رفع موانع در پروژه‌ها و توافقنامه‌های فی‌مابین ۲ کشور اعلام آمادگی کرد.

طرفین با اعلام آمادگی برای برگزاری کمیسیون اقتصادی مشترک در آینده نزدیک، نسبت به همکاری‌های نظامی خصوصا رزمایش‌های مشترک ابراز خرسندی کردند.


اخبار مرتبط
احمدیان: اصل وجود مقاومت دشمن را به استیصال کشانده است
جمعه 1403/12/03 ساعت 10:53
احمدیان: اصل وجود مقاومت دشمن را به استیصال کشانده است
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور گفت: جنگ های مقاومت در هر مقطع زمانی مثل 33 روزه و 22 روزه و مانند آنها تمام می‌شود و آنچه که تمام نمی شود و دشمن را به استیصال کشانده، اصل وجود مقاومت است که هرروز بالنده تر می شود.
دیدار دستیار رئیس‌جمهور آذربایجان با دبیر شورای عالی امنیت ملی
یکشنبه 1403/11/14 ساعت 11:56
دیدار دستیار رئیس‌جمهور آذربایجان با دبیر شورای عالی امنیت ملی
«حکمت حاجی‌اف» مشاور سیاست خارجی رئیس‌جمهور آذربایجان صبح روز یک‌شنبه با «علی اکبر احمدیان» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و نماینده مقام معظم رهبری در این شورا دیدار و گفت‌وگو کرد.
احمدیان: حضور نیروهای بیگانه، معادلات سیاسی و امنیتی منطقه را پیچیده‌تر می‌کند
پنج‌شنبه 1403/10/20 ساعت 20:45
دیدار نخست‌وزیر ارمنستان:
احمدیان: حضور نیروهای بیگانه، معادلات سیاسی و امنیتی منطقه را پیچیده‌تر می‌کند
دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در دیدار نخست‌وزیر ارمنستان گفت: حضور نیروهای فرامنطقه‌ای و بیگانه بر پیچیده‌تر شدن معادلات سیاسی و امنیتی منطقه می‌افزاید و کمکی به حل مسائل نخواهد کرد.
نظرات

آخرین اخبار
پیگیری حقوقی و بین‌المللی جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش
دموکرات‌ها علیه جنگ ترامپ با ایران
ادامه پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران؛ انفجارهای همزمان در بحرین، قطر و اردن
نورنما | بارش 2.5 متری برف در شیلی
سفر راهبردی وزیر کشور ایران به اسلام‌آباد؛ تقویت پیوندهای دیپلماتیک و امنیتی با پاکستان
رئیس‌جمهور: وحدت ملی، دشمن را به عقب‌نشینی وادار کرد
سیدبندی فصل جدید لیگ نخبگان آسیا اعلام شد
احکام بازنشستگان سال 1405 اصلاح شد
قهرمانی در جام جهانی برای اسپانیا چقدر درآمد داشت؟
تمدید قرارداد علیرضا کوشکی با استقلال نهایی شد
انتقال بزرگ تابستانی استقلال؛ محمد خلیفه آبی‌پوش شد
حال پهلوان آواز ایران مساعد نیست
هشدار بحران آب در تهران؛ ذخایر سدها کمتر از حد نرمال
آمریکا در باتلاق جنگ با ایران گرفتار می‌شود
امتحانات نهایی 31 تیرماه در همه استان ها غیر از هرمزگان برگزار می شود
پاسخ کوبنده نیروهای مسلح ایران ؛از انهدام رادارهای آمریکا تا هدف قرار گرفتن زیرساخت آمازون
شکار گرداننده صفحه معاند در فضای مجازی
افت شاخص‌های بورس آمریکا؛ چشم بازار به تحولات ایران
پایان بازی سارق مسلح طلافروشی‌های تهران
عارف خواستار شتاب در اجرای طرح‌های فناوری برای آب، برق و دارو شد
ضربه سخت در راه است؛ هشدار سردار کرمی به ارتش متجاوز از خلیج فارس
درخشش بانوان تکواندوی ایران در کره؛ 5 مدال برای دختران ایرانی
بازی دوگانه ترامپ با پکن؛ حملات لفظی یا استراتژی برای آشتی؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 30 تیر 1405+ جدول قیمت ها
سه داور ایرانی در لیگ قهرمانان بانوان آسیا قضاوت می‌کنند
ثبت‌نام زائر اربعین در سماح از یک میلون نفر گذشت
فاجعه در افغانستان؛ سیل ویرانگر در نورستان جان ده‌ها نفر را گرفت
اولین جلسه آزمایشی نشست مجازی مجلس برگزار شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 30 تیر 1405
نورنما | برافراشته شدن پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا
اختلال در فرودگاه بن‌گوریون با ورود سوخت‌رسان های آمریکایی
پایان عصر مجازی برای نوجوانان در فرانسه
بحران انرژی در قلب آمریکا؛ خطر قطعی برق در 14 ایالت
برنهام وزرای دولت جدید انگلیس را منصوب کرد
بحران در سازمان ملل؛ تهدید آمریکا به قطع کمک‌های مالی به آژانس پناهندگان
جشنواره «لالایی‌های بیداری» برای افشای جنایات صهیونیست‌ها در میناب
حملات نظامی موضع ایران را تغییر نمی‌دهد
تجهیزات دارویی پویش «مرهم مهر» راهی عراق شد
فرانسه خواستار توقف واردات محصولات اسرائیلی به اتحادیه اروپا شد
چاپ نمونه اولیه گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
فروش بلیت پروازهای اربعین از فردا آغاز می‌شود
مدافع آلومینیوم اراک به استقلال پیوست
بلغارستان به دنبال استقرار سوخت‌رسان‌های آمریکایی در پایگاه نظامی
استقرار بیش از 250 موکب درمانی در مسیر نجف تا کربلا
انسداد محور هراز و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران
برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال 2026 اعلام شد
تنگه هرمز همچنان بسته است؛ هشدار درباره تبعات اقدامات تنش‌زا در منطقه
یمن عربستان را تهدید به تشدید تنش دریایی کرد
رشد قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 30 تیر 1405
تب کریمه کنگو در کشور 5 قربانی گرفت+ توصیه‌های حیاتی