×
سیاسی
شناسه خبر : 207574
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/18 ساعت 22:03
آیت الله مروی: عشایر پشتوانه‌های انقلاب و ذخیره‌ توسعه و امنیت کشور هستند

آیت الله مروی: عشایر پشتوانه‌های انقلاب و ذخیره‌ توسعه و امنیت کشور هستند

تولیت آستان قدس رضوی گفت: امام خمینی (ره) فرمودند «عشایر ذخایر انقلاب هستند»؛ این تعبیر گرانبها و بلند امام راحل عظیم‌الشأن در مورد عشایر، نشان از ارزش و اهمیت این قشر از جامعه دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: آیت‌الله احمد مروی سه‌شنبه (۱۸ دی‌ماه ۱۴۰۳) در گردهمایی زائران زیارت اولی عشایر کشور که به میزبانی آستان قدس رضوی در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد، به نگاه ویژه حضرت امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب اسلامی به عشایر اشاره و اظهار کرد: امام خمینی (ره) فرمودند «عشایر ذخایر انقلاب هستند»؛ این تعبیر گرانبها و بلند امام راحل عظیم‌الشأن در مورد عشایر، نشان از ارزش و اهمیت این قشر از جامعه دارد.

تولیت آستان قدس رضوی افزود: «ذخیره» به معنای سرمایه است و کسی که سرمایه‌ای نداشته باشد، دستش خالی است و قادر به انجام هیچ‌گونه کاری نخواهد بود. اما کسی که سرمایه در اختیار دارد، توانایی فعالیت و تلاش را خواهد داشت. امام (ره) عشایر را به‌عنوان سرمایه و ذخیره انقلاب معرفی کردند و این تعبیر، همچون تمامی سخنان ایشان، دقیق و به‌جاست.

وی تصریح کرد: عشایر عزیز کشور ما در نقاط مختلف کشور از جمله مرزها، حضوری تأثیرگذار و مهم دارند. در دوران دفاع مقدس، عشایر سلحشور با فداکاری‌های بی‌نظیر خود افتخارهایی عظیم آفریدند و شهدای گران‌قدری را به انقلاب و اسلام تقدیم کردند و در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره عشایر با تمام قوت و استقامت در مقابل توطئه‌های دشمنان و بدخواهان کشور ایستادند.

مروی ابراز کرد: عشایر با افتخار به ایرانی و مسلمان بودن خود، نشان دادند که پیش از تعلق به هر ایلی، ایرانی هستند و این حقیقت را با عمل خود ثابت و در خنثی‌سازی نقشه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان اسلام و ایران نقش برجسته‌ای ایفا کردند.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: در عرصه‌های اقتصادی و معیشتی نیز، عشایر عزیز کشور ما با تحمل رنج‌های فراوان و دشواری‌های ییلاق و قشلاق، برای رسیدن کشور به خودکفایی در برخی نیازها، خدمات بزرگی ارائه دادند. این ایثار و فداکاری، خدمت بزرگی است که عشایر در طول تاریخ انقلاب اسلامی به کشور کرده‌اند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همواره بر اهمیت و ارزش عشایر، این ذخایر حیاتی کشور تأکید ویژه داشته‌اند، عنوان کرد: رهبر انقلاب اسلامی همواره به عشایر کشور اهتمام ویژه‌ای داشته و برای آنها احترام فراوانی قائل هستند. ایشان نقش عشایر را نه تنها در تأمین امنیت مرزهای کشور، بلکه در حوزه امنیت غذایی نیز بسیار حائز اهمیت می‌دانند. عشایر با سخت کوشی خود در مناطق مختلف، همواره نقش تعیین‌کننده‌ای در حفظ پایداری کشور ایفا کرده‌اند.

دستگاه حضرت رضا (ع)، درگاه امید و نجات است

مروی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یکی از اعمالی که در ماه مبارک رجب توصیه شده، زیارت امام رضا (ع) است، عنوان کرد: خداوند به شما، عشایر عزیز، این شایستگی و توفیق را عطا کرده که در این ماه پر برکت و عظیم، به زیارت ولی و حجت خدا (س) نائل شوید.

تولیت آستان قدس رضوی گفت: پیامبر عظیم‌الشأن (ص) دو تن از فرزندان خود را به پاره تن تعبیر کردند، نخست حضرت فاطمه زهرا (س) که فرمودند: «فاطمه پاره تن من است» و دیگری در مورد حضرت رضا (ع) که فرمودند: «پاره تن من در خراسان دفن می‌شود.»

وی ادامه داد: اگرچه تمامی حضرات معصومین، عالم و دارای تمام فضیلت‌ها، شرافت‌ها و خوبی‌ها به طور کامل هستند، اما برخی از معصومین به ویژگی‌های خاصی برجسته شده‌اند. در مورد دو نفر از معصومین، واژه «رئوف» به کار رفته است، پیامبر اکرم (ص) و حضرت رضا (ع).

مروی در پایان خطاب به حاضران گفت: شما به مرقد مقدس ولی و حجت خدا مشرف شده‌اید و باید بدانید هیچ‌کس از این درگاه مقدس ناامید و بدون پاسخ بازنمی‌گردد. این درگاه، درگاه امام رئوف و امام مهربانی است. حضرت در حدّ معرفت هر فرد، عنایت و توجه خاص دارند و هیچ‌کس را نادیده نمی‌گیرند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
محسن تنابنده ساخت سریال جنگ 12 روزه را تکذیب کرد
وزیر دفاع روسیه: ناتو آماده درگیری با روسیه است
واژگونی 2 اتوبوس در محور زاهدان ـ بم با 14 کشته و زخمی‌
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
پارلمان اروپا حذف واردات گاز روسیه را تصویب کرد
خبر وزیر کار درباره میزان افزایش دستمزد 1405
هشدار فوری در قشم؛ تخلیه اضطراری روستای طولای آغاز شد
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم و پدافند هوایی ارتش منصوب شد
پاداش تیم های حاضر در جام جهانی 2026 اعلام شد
خلع سلاح شرط جدید صهیونیست‌ها برای ادامه آتش‌بس در غزه
حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به شهر غزه
ذوب‌آهن و شمس‌آذر بدون گل؛/ هفته چهاردهم لیگ برتر به پایان رسید
از تهدید ایران تا تقلید از ایران؛ رمزگشایی از تناقض پهپادی ترامپ
محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی آذربایجان شد
پایتخت یخ می‌زند
نتایج آزمون قضاوت سال 1404 اعلام شد
اطلاعیه دادگستری البرز درباره خودسوزی مقابل دادگستری کرج
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد
پادکست | خاطرات کجا ثبت می شوند ؟ مغز یا قلب
ای اف سی تراکتور و ساپینتو را جریمه کرد
محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام شد
سناریوی پوتین در صورت شکست مذاکرات صلح اوکراین چیست؟
نورنما | تصویر زیبای بارانی ساحل سرخ جزیره هرمز
«گنگِ فیلیمو» با حکم قضائی توقیف شد
پرداخت وام ازدواج و فرزند تسریع شد
هشدار متخصصان ارتوپد درباره مصرف زیاد یک نوشیدنی
اهواز امسال فقط یک روز هوای پاک داشت
عارف: همه در برابر حوادث جاده‌ای مسئول هستیم
جسد دختر قربانی سیل در رویدرِ هرمزگان پیدا شد
گرفتار شدن دو کارگر در چاه 25 متری در بلوار آفریقا+ فیلم حادثه
برگزاری جلسه کمیته انضباطی شهربانو و سهیلا منصوریان در فدراسیون ووشو
مذاکره برابر و منصفانه شرط گفت‌وگو با آمریکاست /3 کشور اروپایی ظرفیتی برای مذاکره ندارند
وزارت کشور عراق: جنایت های تروریستی 88درصد کاهش یافته است
ناو هواپیمابر جدید چین از تنگه تایوان عبور کرد
هشدار فدراسیون کوهنوردی: تا اطلاع‌ ثانوی به کوه نروید!
تصادف جاده ای در تربت جام 5 کشته برجا گذاشت
سقف یادگیری دانش‌آموزان محدود و محصور نشود
آغاز قیمت‌گذاری بیش از 100 شعبه بانک آینده
یحیی فروتن مدیرعامل بانک پارسیان شد
وزیر کار: برنامه دولت برای افزایش حقوق کارگران بررسی می‌شود
حذف 5 فرد و نهاد از فهرست تحریم‌های لندن علیه سوریه و ایران
رسانه آمریکایی: پهپاد لوکاس به پای شاهد ایرانی نمی‌رسد
کاهش 100 میلیون مترمکعبی برداشت آب از سدهای تهران
کاظمی: طرح تحول پرورشی آماده شده است
روایت عراقچی به دانشجویان روس درباره تغییر پیام‌های آمریکا در جنگ 12 روزه
هیچ کمبودی در بازار نیست
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 26 آذز 1404+ جدول
طرح توزیع شیر در تمامی مدارس ابتدایی کشور اجرا شده‌است
مدال طلای نخبگان دنیا بر گردن زن ایرانی
X
آگهی تبلیغاتی