×
سیاسی
شناسه خبر : 207540
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/18 ساعت 17:11
سردار قریشی: امروز جنگ اصلی ما جنگ رسانه‌ای است

سردار قریشی: امروز جنگ اصلی ما جنگ رسانه‌ای است

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: دشمنان تکنیک‌ها و روش‌های جدیدتری را در مواجهه با کشورمان در پیش گرفتند و توطئه‌های مختلفی را در قالب جنگ نرم علیه ما طراحی کردند که بر این اساس، امروز جنگ اصلی ما، جنگ رسانه‌ای است.

نورنیوز-گروه سیاسی: همایش روز قشر بسیج رسانه و یادبود شهید جهاد رسانه غلامرضا رهبر به مناسبت سالروز شهادت شهید رهبر و تشکیل سازمان بسیج رسانه و پیرامون مسائلی با موضوع‌هایی همچون «جبهه متحد رسانه»، «جهاد خدمت»، «جهاد امیدآفرینی» و «جهاد تبیین» امروز سه‌شنبه ۱۸ دی در سالن غدیر مجموعه وزارت ارشاد برگزار شد.

این‌مراسم با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سردار سیدقاسم قریشی جانشین سازمان بسیج مستضعفین همراه بود.

سردار قریشی در این‌مراسم گفت: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری بسیجی کسی است که برای سربلندی ایران تلاش کرده و دل در گرو سرافرازی ایران دارد. تلاشی که بسیج رسانه باید داشته باشد و حتماً هم موفق خواهد شد، تشکیل جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی در کشور است.

وی افزود: رسانه‌های مختلف کشور دل در گرو سربلندی ایران دارند. سال ۱۳۵۷ و با پیروزی انقلاب اسلامی یک اتفاق بزرگ افتاد و گفتمان حضرت امام (ره) بر گفتمان‌های مسلط دنیا غلبه کرد؛ این در حالی بود که قدرت‌های مسلط پس از جنگ جهانی دوم، دنیا را بین خودشان تقسیم کرده بودند؛ حتی روشنفکران در ایران نیز ۲ گروه بودند که یا تفکر مارکسیستی داشتند و یا تفکر غربی و لیبرالی؛ اما امروز انقلاب اسلامی با تکیه بر مردم، اسلام، ولایت و قرآن در مقابل تفکرات مذکور ایستاده و موفقیت‌های بزرگی را کسب می‌کند.

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه گفت: با توجه به پیشرفت‌ها و موفقیت‌های ایران اسلامی، دشمنان تکنیک‌ها و روش‌های جدیدتری را در مواجهه با کشورمان در پیش گرفتند و توطئه‌های مختلفی را در قالب جنگ نرم علیه ما طراحی کردند که بر این اساس، امروز جنگ اصلی ما، جنگ رسانه‌ای است. جنگ نرم نقطه مهم توان ما یعنی نیروی انسانی را هدف قرار می‌دهد. در واقع دشمن در این عرصه سعی دارد که با تضعیف روحیه و ایمان منابع انسانی جمهوری اسلامی ایران، ضعیف نشان‌دادن آن و بزرگ‌نشان دادن توان خود، نیروی انسانی ما را تضعیف کند.

سردار قریشی گفت: در ماجرای سوریه یکی از نمونه‌های جنگ نرم را می‌توان دید؛ برای مثال قبل از سقوط دمشق، دشمن با جنگ رسانه‌ای، روحیه نیروهای دولتی را تضعیف کرد و سرانجام توانست پیشروی کند و موجب سقوط دولت اسد شود. امروز جمهوری اسلامی ایران چنان قدرتمند شده که می‌تواند از چند هزار کیلومتر دورتر به دشمن فشار وارد کند و به آن آسیب بزند. در عملیات «وعده صادق ۲» فقط بخش کوچکی از توان دفاعی کشور به کار گرفته شد؛ در حالی که پیشنهاداتی مبنی بر به‌کارگیری امکانات جدیدتر هم در این عملیات مطرح شده بود؛ اما در جمع‌بندی نظرات، این نتیجه حاصل شد که در این مرحله نیازی به انجام چنین اقدامی نیست.

وی افزود: دشمن می‌داند که در عرصه جنگ سخت با ایران، آسیب بسیاری را متحمل خواهد شد؛ به همین دلیل تمرکز خود را بر جنگ نرم قرار داده است و سعی دارد تا در این حوزه به کشور آسیب بزند؛ لذا رسانه‌ها و خبرنگاران در این میدان، نقش مهمی را ایفا می‌کنند و خبرنگاران و اهالی رسانه فرماندهان عرصه جنگ نرم هستند. امروز مهم‌ترین مسئولیت اهالی رسانه‌، جهاد تبیین است. مقام معظم رهبری جهاد تبیین را یک فریضه قطعی می‌دانند و به همین جهت همه باید در این عرصه وارد میدان شوند.

میدان نبرد امروزه نبرد رسانه و درکی و شناختی است

در ادامه الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: بسیج امید ملت ایران است که الحمدالله امروز شکوفا و تبدیل به یک درخت تنومند شده است. ثمره و اثر گذاری بسیج امروز بیشتر از سال‌های قبل دیده می‌شود و این نتیجه بخشی شفاف‌تر از همیشه دیده می‌شود.

وی افزود: پیام مقام معظم رهبری نسبت به سازمان صدا و سیما نشان از عمق نگرانی رهبری نسبت به جریان جنگ نرم دارد. پیام ایشان این است که میدان نبرد امروزه نبرد رسانه و درکی و شناختی است در همین جهت می‌توان گفت نقش رسانه امروز بیش از پیش است.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: امیدوار هستیم امروز همه در کنار هم و با کنار زدن اختلافات سلیقه‌ای و سیاسی ماموریت اصلی که انسجام اجتماعی به جهت رسیدن به یک امید قوی و پررنگ در جامعه است را انجام دهیم. دولت با تمام قدرت در کنار همه سلایق و اقشار و گروه‌ها قرار گرفته است تا همه با هم در راستای ارتقای ایران اسلامی حرکت کنیم.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بازداشت 54 نفر از مزدوران دشمن در 4 استان توسط وزارت اطلاعات
آغاز مرحله چهارم کالابرگ از این تاریخ
گفتگوی رئیس شورای اروپا با پزشکیان درخصوص تنش‌های منطقه‌ای
رئیس فیفا: هر کاری برای تیم ملی ایران می‌کنیم/جامعه فوتبال دنیا در کنار شماست‌
ایران 4 - کاستاریکا صفر
طارمی دومین گلزن برتر فوتبال ملی ایران
بروز اختلاف میان آمریکا و انگلیس بر سر جنگ علیه ایران
اعلام آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌ها/مسدود شدن آزادراه تهران- شمال
حملات هوایی علیه پایگاه‌های حشد شعبی در بابل و الانبار
اگر ترامپ زیرساخت‌ها را بزند، چه اتفاقی برای منطقه می‌افتد؟
تکذیب خبر اعمال محدودیت‌های صادراتی محصولات فولادی و معدنی
دستگیری 5 مزدور دشمن آمریکایی- صهیونی در فارس
اتاق ایران در حال پیگیری برای دسترسی فعالان اقتصادی به اینترنت بین‌الملل
مخالفت قلعه‌نویی با برگزاری ادامه بازی‌های لیگ برتر صحت ندارد
سخنگوی دولت: همبستگی ملی ما جهان را به شگفت آورده است
حرکت دسته مردمی «پرچمداران ایران» هم‌زمان با روز جمهوری اسلامی+ اعلام زمان
ترامپ: خودتان تنگه هرمز را باز کنید!
آغاز موج بازگشت مسافران؛ ثبت 336 میلیون تردد در جاده‌های کشور
انهدام 2 فروند پهپاد لوکاس توسط سامانه نوین پدافند سپاه در هرمزگان
تاکید سناتور آمریکایی بر ضرورت پایان یافتن فوری جنگ با ایران
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ضروری است جامعه جهانی واکنشی قاطع نسبت به جنگ نشان دهد
فراخوان عمومی حضور داوطلبان مردمی در جبهه‌های پشتیبانی و دفاع مردمی
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل کاستاریکا اعلام شد
بلومبرگ: قیمت نفت تا 6 هفته دیگر 200 دلار می‌شود
تأمین آرد و نان در تهران و استان‌های مسافرپذیر بدون مشکل
پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت سرلشکر اسحاقی
واکنش قالیباف به انصراف رژیم صهیونیستی از مشارکت در عملیات زمینی با آمریکا
گزارش اولیه خسارات جنگ در 24 استان؛ بیش از هزار واحد به‌طور کامل تخریب شد
ترافیک سنگین در جاده چالوس؛ آزادراه تهران–شمال به سمت شمال مسدود شد
واکنش میدری به تعرض آمریکا و رژیم صهیونیستی به یک شرکت دارویی
تجاوز نظامی به ایران؛ هشدار کارشناسان سازمان ملل درباره آسیب‌های سنگین زیست‌محیطی
لبنان به کدام سو می‌رود؛ ثبات در سایه بازدارندگی یا تشدید تقابل؟
گزارش یونسکو از خسارت جنگ به آثار تاریخی ایران
پیام وزارت اطلاعات در پی شهادت دریابان تنگسیری
بیش از 30 درصد شرکت‌های های‌تک اسرائیلی در فکر ترک اراضی اشغالی هستند
قدردانی رهبر معظم انقلاب از علمای اهل سنت استان کردستان
سناریوی جنگ زمینی واشنگتن؛ جرقه انفجار نبرد منطقه‌ای بزرگ
فردا؛ تشییع سرداران شهید تنگسیری، اسحاقی و جمعی از شهدای مدافع اقتدار کشور
کوله پشتی میناب؛ نمادی جهانی برای ترامپیسم تبهکار
کشف 4000 تن کالای اساسی احتکاری و قاچاق
پیام تسلیت دکتر محمد مخبر در پی شهادت دریابان پاسدار شهید تنگسیری
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
برخورد پلیس با سارقان در پایتخت
پزشکیان، قالیباف، اژه‌ای و ذوالقدر در یک صف مشغول اداره کشورند
اردوغان خواستار پایان یافتن فوری درگیری‌ها در غرب آسیا شد
اعلام بسته جامع حمایتی وزارت اقتصادبرای ایرانیان مقیم امارات
ابتکار لازم برای تولید و افزایش سرمایه بانک‌ها پیش‌بینی شده است
پرداخت تسهیلات کم بهره به واحدهای صنفی خسارت دیده از جنگ در پایتخت
وزارت اطلاعات: 54 عامل دشمن در 4 استان دستگیر شدند