×
حوادث
شناسه خبر : 207439
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/18 ساعت 13:51
پسر جوان قبل از اعدام سکته کرد و مرد

پسر جوان قبل از اعدام سکته کرد و مرد

پسر جوان که به اتهام قتل پدرش با مجازات قصاص روبه‌رو شده قبل از اعدام سکته کرد و مرد.

نورنیوز-گروه حوادث: پسری که در درگیری جان پدرش را گرفته و به قصاص محکوم شده بود، از سوی خواهرانش بخشیده شد، اما چند روز بعد در زندان دچار سکته قلبی شد و جان باخت.

 نخستین برگ از این پرونده بامداد دهم بهمن 1401ورق خورد. آن روز به بازپرس جنایی تهران خبر رسید که مردی در خانه‌اش به قتل رسیده است. وقتی تیم جنایی قدم به محل حادثه گذاشت، با خانه‌ای به‌هم ریخته مواجه شد که دریکی از اتاق‌ها جسد مردی 65ساله روی زمین افتاده و دست و پایش نیز با طنابی بسته شده بود. بررسی‌ها نشان می‌داد که مرد میانسال بر اثر ضربه چاقویی که به گردنش وارد شده جانش را از دست داده بود. علاوه بر این آثار کبودی روی دست و پای او نیز دیده می‌شد و شواهد از این حکایت داشت که وی پیش از مرگ با قاتل درگیر شده بود.

داستان‌سرایی

نخستین فردی که با جسد مقتول روبه‌رو شده و پلیس را خبر کرده بود، پسر او بود. وی در تحقیقات گفت: چند سال قبل پدر و مادرم از یکدیگر جدا شدند و من با مادرم زندگی می‌کردم. یک هفته‌ای می‌شد که به خانه پدرم آمده بودم تا سری به او بزنم.
وی ادامه داد: یک شب قبل از حادثه با پدرم بیدار بودیم و تا 4صبح قلیان می‌کشیدیم. بعد از آن من به اتاق دیگری رفتم و خوابیدم. پدرم هم به اتاق خودش رفت و صبح بدون آنکه به پدرم سری بزنم برای انجام کاری از خانه خارج شدم. ساعتی بعد وقتی برگشتم با صحنه هولناکی مواجه شدم. همه وسایل خانه به‌هم ریخته بود و هرچه پدرم را صدا زدم جواب نداد. پس از جست‌و‌جو، با جسد او در اتاق خواب مواجه شدم. به‌نظر می‌رسید پدرم قربانی سارقان شده و آنها بعد از کشتن او، دست به سرقت زده و فرار کرده‌اند.

اعتراف قاتل

اظهارات پسر جوان از آنجا عجیب بود که مأموران متوجه شدند هیچ وسیله‌ای از این خانه سرقت نشده است. آنها در ادامه متوجه آثار کبودی روی گردن پسر مقتول شدند که ناشی از درگیری بود. با این حال وی مدعی شد که در خیابان با شخصی درگیر شده است، اما نتوانسته آن شخص را به پلیس معرفی کند. همین باعث شد تا بازپرس جنایی دستور بازداشت وی را به‌عنوان مظنون اصلی قتل پدرش صادر کند.

متهم سکوت را شکست

پسر جوان بازداشت شد و بازجویی از او ادامه داشت تا اینکه وی درنهایت سکوتش را شکست و اسرار قتل پدرش را فاش کرد.
 او گفت: سال‌ها قبل عاشق دختری شدم، اما پدرم با این وصلت مخالفت کرد. رفتارهای او باعث شد تا ازدواج من با دختر موردعلاقه‌ام به‌هم بخورد. این اتفاق باعث شد تا از پدرم کینه به دل بگیرم. از سوی دیگر پدرم مردی بداخلاق بود که هر وقت بحثمان می‌شد به من توهین می‌کرد.او حتی مادرم را اذیت می‌کرد و رفتارهای او باعث شد تا مادرم تصمیم به جدایی بگیرد. وی ادامه داد: یک هفته‌ای می‌شد که پیش پدرم آمده بودم اما از او کینه به دل داشتم. مدام بحثمان می‌شد تا اینکه شب حادثه قلیان آماده کردم و با هم کشیدیم. بعد ناگهان پایم به قلیان خورد و شیشه آن شکست. زغال‌ها هم روی فرش ریخت و پدرم شروع کرد به فحاشی. او مرا تحقیر کرده و مدام می‌گفت من عرضه هیچ کاری را ندارم. توهین‌های او مرا عصبی کرد و باعث شد تا با هم درگیر و گلاویز شویم. من که از او کینه به دل داشتم به‌دنبال راهی برای انتقام بودم و با برداشتن چاقو از روی زمین ضربه‌ای به گردن پدرم زدم. متهم ادامه داد: پس از قتل می‌خواستم جسدش را لای پتو بپیچم و به بیرون از خانه منتقل کنم اما نشد. بعد تصمیم گرفتم صحنه‌سازی‌ کنم تا خودم را بی‌گناه نشان بدهم. می‌خواستم پلیس را گمراه کنم و با به‌هم ریختن خانه وانمود کنم قتل توسط سارق یا سارقان رخ داده است، اما درنهایت دستم رو شد.

اتفاق دردناک

پسر جوان پس از بازسازی صحنه قتل روانه زندان شد. او پس از مدتی دردادگاه کیفری پای میزمحاکمه رفت و به قصاص محکوم شد. با اعتراض جوان محکوم به قصاص، پرونده به دیوان عالی کشور فرستاده شد و با قطعی شدن رای، وی در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت. در این شرایط پرونده به شعبه اجرای احکام دادسرای جنایی تهران فرستاده شد و شمارش معکوس برای قصاص قاتل آغاز شد. این درحالی بود که تلاش تیم صلح و سازش برای بخشش قاتل آغاز شد تا اینکه هفته گذشته 2 خواهر قاتل درشعبه اجرای احکام حاضر شدند و برادرشان را بخشیدند، اما پسر دیگر مقتول(برادر قاتل) هنوز برادرش را نبخشیده و قرار بود به‌زودی نظرش را اعلام کند.

به گزارش همشهری، با این حال روز گذشته اتفاق دردناکی رقم خورد. قاتل که با بخشش خواهرانش به آزادی از زندان  امیدار شده بود، در زندان ناگهان دچار حمله قلبی شد و تلاش برای نجات او بی‌فایده ماند. پسر جوان درحالی‌که از چوبه دار فاصله گرفته بود دچار سرنوشت دردناکی شد و به کام مرگ رفت و با مرگ وی پرونده این جنایت بسته شد.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد