×
بین الملل
شناسه خبر : 207380
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/17 ساعت 18:15
ابو عبیده: اشغالگران نمی‌توانند مقاومت کرانه باختری را بشکنند/تعویق سفر رئیس موساد

اخبار غزه؛

ابو عبیده: اشغالگران نمی‌توانند مقاومت کرانه باختری را بشکنند/تعویق سفر رئیس موساد

سخنگوی شاخه نظامی جنبش حماس در اظهاراتی ضمن تمجید از عملیات ضد صهیونیستی در شمال کرانه باختری، تلاش‌های رژیم اشغالگر برای از بین بردن مقاومت در این منطقه را محکوم به شکست توصیف کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «ابو عبیده» سخنگوی نظامی گردان‌های شهید «عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش حماس در بیانیه‌ای تاکید کرد: یک بار دیگر، قهرمانان سرسخت کرانه باختری ثابت کردند که در قلب نبرد «طوفان الاقصی» قرار دارند و همه شرط‌بندی‌ها برای شکستن آنها یا منصرف کردن آنها از حمایت از غزه توسط اشغالگران و مزدوران آنها محکوم به شکست است.

ابو عبیده افزود: دشمن باید بداند تا زمانی که به کشتار و تجاوزات خود به غزه و کرانه باختری ادامه می‌دهد، بهای سنگینی را با خون نظامیان و نیروهای متجاوز خود خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: دشمن صهیونیستی همچنین باید بداند تا زمانی که ملت فلسطین از امنیت برخوردار نشوند، این رژیم نیز روی امنیت و آرامش را نخواهد دید.

این بیانیه پس از آن صادر شد که ساعاتی پیش منابع خبری از عملیات ضدصهیونیستی در کرانه باختری و کشته شدن دست‌کم سه صهیونیست خبر دادند.

منابع صهیونیستی گزارش دادند که یک نفر از داخل یک خودرو در نزدیکی روستای «الفندق» در شرق «قلقیلیه» واقع در شمال کرانه باختری به سمت اتوبوس صهیونیست‌ها تیراندازی کرده است.

در همین راستا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در این عملیات سه صهیونیست کشته و هفت نفر دیگر زخمی شدند که وضعیت سه نفر از آن ها بسیار وخیم است. مجری عملیات سوار خودرویی شده و محل را ترک کرده است.

گفته می‌شود که چند نفر در این خودرو بوده اند و به سمت نابلس رفته‌اند.

کشته شدن یک فرمانده صهیونیست در بیت حانون

منابع عبری زبان اعلام کردند که یک افسر صهیونیست در پی انفجار یک بمب در شمال غزه کشته شد.

منابع عبری زبان روز دوشنبه از کشته شدن یک نظامی صهیونیست در پی درگیری ها در نوار غزه خبر دادند.

به گفته این منابع، این افسر صهیونیست، معاون فرمانده یک گروهان در تیپ «ناحل» بود.

این افسر پیش از این در یگان دوفدوفان خدمت می‌کرد. 

این نظامی صهیونیست در انفجار یک بمب در بیت حانون در شمال غزه کشته شد و ساکن شهرک الی در نزدیکی نابلس بوده است.‌

پیشتر نیز ۲ نظامی اسرائیلی در نبردها در نوار غزه کشته شدند و چند نفر نیز زخمی شدند.

این ۲ نظامی بر اثر اصابت یک راکت ضد زره کشته شدند.

تعویق سفر رئیس موساد به دوحه برای حضور در مذاکرات آتش‌بس

منابع خبری رژیم صهیونیستی از تعویق سفر رئیس موساد به دوحه برای شرکت در مذاکرات آتش‌بس در غزه خبر داد.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد سفر رئیس موساد به دوحه پایتخت قطر برای تکمیل مذاکرات غیرمستقیم با حماس در راستای تلاش برای دستیابی به توافق مبادله اسیرا و توافقنامه آتش بس در نوار غزه به تعویق افتاد.

هنوز دلایل دقیق این تأخیر مشخص نشده است اما اخباری مبنی بر ادامه مذاکرات داخلی در «اسرائیل» در مورد مسائل باقیمانده در مذاکرات از جمله اصرار تل آویو برای دریافت لیست اسامی اسرای اسرائیلی که هنوز زنده هستند وجود دارد.

دیروز خبرگزاری رویترز گزارش داد مقاومت فلسطین فهرستی متشکل از ۳۴ اسیر اسرائیلی ارائه شده از سوی رژیم صهیونیستی را برای پیشرفت در مذاکرات تصویب کرده است.

اما امروز سخنگوی رژیم صهیونیستی مدعی شد حماس هیچ لیستی شامل اسامی بازداشت شدگان به اسرائیل نداده است.

شهادت ۴۸ فلسطینی دیگر در غزه/شمار شهدا به ۴۵ هزار و ۸۵۴ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین از شهادت ۴۸ فلسطینی دیگر بر اثر بمباران ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد و افزود که شمار شهدای غزه به ۴۵ هزار و۸۵۴ نفر افزایش یافت.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته رژیم صهیونیستی مرتکب ۳ مورد کشتار در نوار غزه شد که در نتیجه آن ۴۸ نفر شهید و ۷۵ نفر دیگر مجروح شدند.

تا این لحظه نیز تعدادی از قربانیان زیر آوار و در خیابان ها مانده و نیروهای امدادی امکان کمک رسانی به آن ها را ندارند.

با احتساب این شهدا، شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۴۵ هزار و ۸۵۴ نفر و شمار مجروحان به ۱۰۹ هزار و ۱۳۹ نفر رسید.

جنایات رژیم اسرائیل در نوار غزه در حالی ادامه دارد که سرمای شدید در کنار نبود مواد غذایی و وسایل گرمایشی و حداقل امکانات زندگی، با توجه به تداوم بارندگی شدید، شرایط مرگباری را برای آوارگان در چادرهای آبگرفته رقم زده است.

رنج آوارگان فلسطینی در غزه با تداوم بارش شدید باران و سرمای کشنده برای بیش از دو میلیون نفر مستقر در مدارس و اردوگاه های آوارگان بیشتر شده است. این آوارگان از سیلاب و کاهش شدید دمای هوا رنج می برند و سرپناهی ندارند. آب وارد چادرهای آنها شده است.

بارش باران شدید طی روزهای گذشته سبب شده که صدها چادر آوارگان غرق آب شود. این اوضاع در «دیرالبلح» و «مواصی» خان یونس و مراکز آوارگان در شهر غزه مشهودتر است. در این شرایط بر شمار آوارگانی که بر اثر سرما کشته می شوند، افزوده شده و به هفت نفر رسیده است، بیشتر این

افراد را کودکان تازه متولد شده تشکیل می‌دهند. وسایل گرمایشی و غذای مناسبی وجود ندارد.

آوارگان به علت شرایط بد آب و هوایی و کمبود امکانات، زندگی سخت دارند و در معرض خطر ابتلا به بیماری ها هستند، به ویژه کودکان و سالخوردگان شرایط بدتری دارند. غذایی وجود ندارد که سیستم ایمنی آنها را در برابر موج سرمای کشنده تقویت کند.

هیات خانواده‌های اسرای صهیونیست: زمان انعقاد یک توافق جامع و فراگیر رسیده است

هیات خانواده‌های اسرای صهیونیست امروز (دوشنبه) اعلام کرد که زمان انعقاد یک توافق جامع و فراگیر فرا رسیده است که تمامی اسرای زنده و کشته بازگردانده شود.

هیات خانواده‌های اسرای صهیونیست اعلام کرد: زمان انعقاد یک توافق جامع و فراگیر فرا رسیده است که تمامی اسرای زنده و کشته بازگردانده شود. ما هیچکس را رها نخواهیم کرد.

بر اساس گزارش وبگاه النشره، این مرکز همچنین تاکید کرد، خانواده‌های اسرای صهیونیست به دلیل فهرستی که صبح امروز (دوشنبه) منتشر شد در حالتی از شوک و سردرگمی به سر می‌برند.

هیات خانواده‌های اسرای صهیونیست از رسانه‌ها و مردم درخواست کرد تا زمان امضای قرارداد و همچنین در زمان اجرای آن نسبت به چنین اطلاعیه‌هایی حساس و مسئولیت‌پذیر باشند.

طبق گزارش‌ها، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با رژیم صهیونیستی بر سر فهرستی متشکل از ۳۴ اسیر برای آزادی در مرحله اول توافق آتش‌بس احتمالی به توافق رسیده است، اما این گروه فلسطینی از بیان جزئیات زنده بودن آنها خودداری کرد.

پیشتر وبگاه خبری «واللا» به نقل از یک مقام بلندپایه صهیونیست که نامش فاش نشده، گزارش داد که جنبش حماس این فهرست را در ازای دریافت «بهای مناسب» تایید کرده است، به معنای تعداد زندانیان امنیتی فلسطینی که قرار است به‌عنوان بخشی از توافق آزاد شوند.

روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نیز نوشت، با وجود پیشرفت در روند مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا، شکاف‌هایی وجود دارد و میانجیگران به دنبال یافتن راه‌حلی درباره خواسته رژیم صهیونیستی درخصوص ارائه لیست اسامی اسیران هستند.

این روزنامه عبری همچنین نوشت، کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی آماده مذاکره برای عقب‌نشینی از محور فیلادلفیا در مراحل بعدی توافق تبادل اسرا است.

پیشتر،‌ هیات خانواده‌های اسرای صهیونیست اعلام کرد، ۱۰۰ اسیر باقیمانده فرصتی برای انتظار عملیات ارتش رژیم اشغالگر که آنها را در معرض خطر قرار می‌دهد، ندارند.

با وخیم‌تر شدن اوضاع اسرای صهیونیستی در غزه، تحرکات خانواده‌های این اسرا علیه کابینه رژیم صهیونیستی و فشار آنها برای توقف جنگ در غزه افزایش پیدا کرده است. آنها «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به اهمال‌کاری در روند مذاکرات متهم می‌کنند.

روز یکشنبه شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی مدعی شد، یکی از موانع اصلی پیش روی آتش‌بس غزه این است که جنبش حماس لیست اسامی اسیران صهیونیستی را که قرار است در مرحله آتش‌بس آزاد شوند، تحویل نمی‌دهد.

همچنین هنوز درباره تعداد اسیران فلسطینی که قرار است رژیم صهیونیستی آزاد کند و درباره درخواست رژیم صهیونیستی که در مرحله اول، سربازان زخمی تحت بازداشت آزاد شوند، توافقی نشده است.

با وجود صحبت‌ها درباره پیشرفت در مذاکرات، اما شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش کرد تاکنون دقیقا مشخص نشده که در مذاکرات روزهای اخیر چه پیشرفتی حاصل شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور؛ در این محورها تردد نکنید
روسیه خطاب به آمریکا: قبل از هر اقدامی علیه ایران، خوب فکر کن
تلگراف: محاصره نظامی ابزار فشار ترامپ برای کشاندن ایران به میز مذاکره است
واکنش وزارت ورزش درپی اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
پرده دیگری از بازیگر بین المللی سیرک؛ چرا زلنسکی ایران را بهانه کرد؟
دستیار مقام معظم رهبری: نظم جدیدی در راه است
سیم‌کارت 700 هزار تومانی استارلینک؟ فریب جدید بازار سیاه اینترنت
دشتستان لرزید
لاریجانی: تبعات مصوبه اتحادیه اروپا علیه سپاه متوجه خود آن‌هاست
تصادف زنجیره‌ای 20 خودرو در آذربایجان شرقی باعث مصدومیت 5 نفر شد
پیام مشترک تهران–آنکارا؛ نفی جنگ و بازگشت به دیپلماسی برای عبور از بحران
قرعه‌کشی پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
فایننشال‌تایمز: تهدیدات ترامپ، تلاش‌های دیپلماتیک برای توافق با ایران را پیچیده کرده است
نماینده دائم روسیه: ایران در برابر تهدیدها نسبت به گذشته آماده‌تر است
عراقچی: ایران آماده شروع مذاکرات در خصوص مسائل هسته‌ای است
ممنوعیت ورود مقامات ارشد ایران و خانواده‌هایشان به آمریکا
زلنسکی: بحران آمریکا و ایران بر مذاکرات اوکراین و روسیه تاثیر می‌گذارد
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه