×
بین الملل
شناسه خبر : 207373
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/17 ساعت 17:18
نخست‌وزیر انگلیس: ماسک دروغ‌ می‌گوید

نخست‌وزیر انگلیس: ماسک دروغ‌ می‌گوید

نخست‌وزیر انگلیس، ادعاهای «ایلان ماسک» مالک شرکت تسلا درباره عدم رسیدگی او به پرونده‌های سوءاستفاده جنسی از کودکان را دروغ‌پراکنی خواند و گفت که این اظهارات برای منافع شخصی و جلب توجه مطرح می‌شود.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: کی‌یر استارمر روز دوشنبه طی سخنانی در لندن گفت: «کسانی که دروغ و اطلاعات نادرست را تا حد امکان گسترش می‌دهند، به قربانیان اهمیتی نمی‌دهند؛ آن‌ها تنها به خودشان فکر می‌کنند.» وی تصریح کرد که بحث‌های سیاسی باید بر اساس حقایق و حقیقت باشد، نه دروغ و تلاش برای جلب توجه به هر قیمتی.

نخست‌وزیر انگلیس عنوان کرد که در دوران تصدی ریاست دادستان عمومی انگلیس، رویکرد کلی نسبت به قربانیان سوءاستفاده جنسی کودکان را تغییر داده و بالاترین تعداد پرونده‌های پیگرد قانونی را به ثبت رسانده است.

این نخستین واکنش مستقیم استارمر به اتهامات اخیر ایلان ماسک است که او را به همدستی در رسوایی باندهای سوءاستفاده جنسی متهم کرده و گفته است که نخست وزیر انگلیس باید زندانی شود. ماسک همچنین خواستار تحقیقات ملی در زمینه این رسوایی شده است، اما دولت انگلیس می‌گوید که رسیدگی به این پرونده‌ها مربوط به شورای شهر است.

وِس استریتینگ وزیر بهداشت انگلیس روز گذشته (یکشنبه) اظهارات میلیاردر آمرکایی را «مضحک»، «ناآگاهانه» و «ناعادلانه» دانست و گفت که علاقه‌ای به اظهارنظر درباره ادعاهای ماسک ندارد. با این حال برخی احزاب سیاسی مخالف دولت انگلیس، از پیشنهاد ماسک برای انجام تحقیقات ملی استقبال کرده‌اند.

ریچارد تایس، معاون رهبر حزب راستگرای اصلاح انگلیس، ماسک را «یکی از بزرگ‌ترین کارآفرینان تاریخ» خواند و عنوان کرد که در ماجرای باندهای سوءاستفاده جنسی، «پنهان‌کاری عمدی» صورت گرفته است.

کِمی بَدنوک، رهبر حزب اصلی مخالف دولت (محافظه‌کار) نیز خواستار تحقیقات کامل درباره این پرونده‌ها شد و اظهار داشت که هیچ‌کس درباره آزارهای زنان جوان توسط گروه‌های سازمان یافته تحقیق نکرده است.

به گزارش ایرنا، کی‌یر استارمر، پیش از ورود به عرصه سیاست، به عنوان وکیل و سپس رئیس دادستان عمومی بریتانیا فعالیت می‌کرد. برخی منتقدان او را به عدم پیگیری جدی پرونده‌های سوءاستفاده جنسی متهم می‌کنند اما استارمر همواره از عملکرد خود دفاع و ادعا کرده که در دوران مدیریت خود، تعداد پرونده‌های پیگرد قانونی در این زمینه به بالاترین حد رسیده است.

با این حال تنش‌های اخیر میان وی با ماسک و همچنین دونالد ترامپ که دو هفته دیگر به کاخ سفید باز می‌گردد، می‌تواند تأثیر مستقیمی بر آینده روابط لندن و واشنگتن بگذارد. در حالی که ترامپ بارها از بوریس جانسون، نخست‌وزیر پیشین انگلیس، به‌عنوان متحد نزدیک خود یاد کرده بود، روابط او با استارمر ممکن است چالش‌برانگیزتر باشد. از سویی، حضور ایلان ماسک در دولت ترامپ به‌عنوان وزیر بهینه‌سازی، می‌تواند به افزایش تنش‌ها دامن بزند و روابط دو کشور را پیچیده‌تر کند.

کارشناسان معتقدند که تنش‌های اخیر میان استارمر با ماسک و ترامپ، می‌تواند به‌سرعت از سطح بحث‌های مجازی فراتر رفته و به چالش دیپلماتیک بین لندن و واشنگتن تبدیل شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت گوشت قرمز امروز 30 اردیبهشت 1405 + جدول
ادامه روند کاهشی ازدواج و فرزندآوری ، نرخ باروری به 1.34 رسید
تحریم فعالان مرتبط با ناوگان صمود از سوی دولت آمریکا
یک دولت و سه شرکت
قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه 30 اردیبهشت / تضعیف اونس در سایه اضطراب تورم جهانی
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
کلماتی که می‌کشند
شی جین: جنگ در خاورمیانه باید هر چه سریعتر پایان یابد
رئیس‌جمهور: تغییر رویکردها و خلاقیت مدیریتی ضروری است
اقتصاد جنگ؛ تجارت خارجی در مسیر تاب‌آوری
حمله وزیر دارایی رژیم اسرائیل به دیوان کیفری بین‌المللی لاهه
دستور دادستان تهران به شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات حمایتی
لابی صهیونیستی با پول‌پاشی نامزدها را تحت تاثیر قرار می‌دهد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت + جدول
معادله تازه ایران برای مهار آمریکا و اسرائیل
پایان انتظار 22 ساله؛ آرسنال قهرمان لیگ برتر شد + فیلم جشن قهرمانی
بلینکن: توان موشکی و هسته‌ای ایران با جنگ از بین نمی‌برد
دیدار پوتین و شی در پکن؛ تاکید بر صلح در خاورمیانه
چرا خون‌دماغ می‌شویم ؟
اقتصادنگار | افزایش مبلغ کالابرگ بر سر یک دوراهی
سنای آمریکا به محدودسازی اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رأی داد
چرا کنسولگری اسرائیل در استانبول تعطیل می شود؟
آیا سفر پوتین به پکن آغاز آرایش جدید قدرت‌هاست؟
عراقچی: بازگشت به میدان جنگ شگفتی‌های بیشتری دارد
ترافیک سنگین تهران و بارش باران در جاده‌های شمالی
ادعای تازه ترامپ : جنگ با ایران به‌زودی تمام می‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
همه کشتی‌های ناوگان جهانی صمود توسط اسرائیل توقیف شدند
قاتل الهه حسین‌نژاد به دار مجازات آویخته شد + جزئیات جنایت
زاخارووا: تهدید به حملات مجدد علیه ایران وحشتناک است
آغاز آزمایشی حرکت قطار مشهد- سنندج از 6 خرداد
کاهش چشمگیر طلاق در فارس
اردوغان: تنگه هرمز باید در اسرع وقت بازگشایی شود
امضای حدود 40 سند همکاری میان روسیه و چین
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال