×
بین الملل
شناسه خبر : 207373
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/17 ساعت 17:18
نخست‌وزیر انگلیس: ماسک دروغ‌ می‌گوید

نخست‌وزیر انگلیس: ماسک دروغ‌ می‌گوید

نخست‌وزیر انگلیس، ادعاهای «ایلان ماسک» مالک شرکت تسلا درباره عدم رسیدگی او به پرونده‌های سوءاستفاده جنسی از کودکان را دروغ‌پراکنی خواند و گفت که این اظهارات برای منافع شخصی و جلب توجه مطرح می‌شود.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: کی‌یر استارمر روز دوشنبه طی سخنانی در لندن گفت: «کسانی که دروغ و اطلاعات نادرست را تا حد امکان گسترش می‌دهند، به قربانیان اهمیتی نمی‌دهند؛ آن‌ها تنها به خودشان فکر می‌کنند.» وی تصریح کرد که بحث‌های سیاسی باید بر اساس حقایق و حقیقت باشد، نه دروغ و تلاش برای جلب توجه به هر قیمتی.

نخست‌وزیر انگلیس عنوان کرد که در دوران تصدی ریاست دادستان عمومی انگلیس، رویکرد کلی نسبت به قربانیان سوءاستفاده جنسی کودکان را تغییر داده و بالاترین تعداد پرونده‌های پیگرد قانونی را به ثبت رسانده است.

این نخستین واکنش مستقیم استارمر به اتهامات اخیر ایلان ماسک است که او را به همدستی در رسوایی باندهای سوءاستفاده جنسی متهم کرده و گفته است که نخست وزیر انگلیس باید زندانی شود. ماسک همچنین خواستار تحقیقات ملی در زمینه این رسوایی شده است، اما دولت انگلیس می‌گوید که رسیدگی به این پرونده‌ها مربوط به شورای شهر است.

وِس استریتینگ وزیر بهداشت انگلیس روز گذشته (یکشنبه) اظهارات میلیاردر آمرکایی را «مضحک»، «ناآگاهانه» و «ناعادلانه» دانست و گفت که علاقه‌ای به اظهارنظر درباره ادعاهای ماسک ندارد. با این حال برخی احزاب سیاسی مخالف دولت انگلیس، از پیشنهاد ماسک برای انجام تحقیقات ملی استقبال کرده‌اند.

ریچارد تایس، معاون رهبر حزب راستگرای اصلاح انگلیس، ماسک را «یکی از بزرگ‌ترین کارآفرینان تاریخ» خواند و عنوان کرد که در ماجرای باندهای سوءاستفاده جنسی، «پنهان‌کاری عمدی» صورت گرفته است.

کِمی بَدنوک، رهبر حزب اصلی مخالف دولت (محافظه‌کار) نیز خواستار تحقیقات کامل درباره این پرونده‌ها شد و اظهار داشت که هیچ‌کس درباره آزارهای زنان جوان توسط گروه‌های سازمان یافته تحقیق نکرده است.

به گزارش ایرنا، کی‌یر استارمر، پیش از ورود به عرصه سیاست، به عنوان وکیل و سپس رئیس دادستان عمومی بریتانیا فعالیت می‌کرد. برخی منتقدان او را به عدم پیگیری جدی پرونده‌های سوءاستفاده جنسی متهم می‌کنند اما استارمر همواره از عملکرد خود دفاع و ادعا کرده که در دوران مدیریت خود، تعداد پرونده‌های پیگرد قانونی در این زمینه به بالاترین حد رسیده است.

با این حال تنش‌های اخیر میان وی با ماسک و همچنین دونالد ترامپ که دو هفته دیگر به کاخ سفید باز می‌گردد، می‌تواند تأثیر مستقیمی بر آینده روابط لندن و واشنگتن بگذارد. در حالی که ترامپ بارها از بوریس جانسون، نخست‌وزیر پیشین انگلیس، به‌عنوان متحد نزدیک خود یاد کرده بود، روابط او با استارمر ممکن است چالش‌برانگیزتر باشد. از سویی، حضور ایلان ماسک در دولت ترامپ به‌عنوان وزیر بهینه‌سازی، می‌تواند به افزایش تنش‌ها دامن بزند و روابط دو کشور را پیچیده‌تر کند.

کارشناسان معتقدند که تنش‌های اخیر میان استارمر با ماسک و ترامپ، می‌تواند به‌سرعت از سطح بحث‌های مجازی فراتر رفته و به چالش دیپلماتیک بین لندن و واشنگتن تبدیل شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پرده برداشتن نتانیاهو از طرح «اسرائیل بزرگ»
وقتی دلتنگی باعث شد که شاهین فرهت با عجله به کشور بازگردد
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید انقلاب در روز جمهوری اسلامی ایران
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
ادامه مقاومت متحدان تاریخی آمریکا به جنگ عیله ایران
حق بیمه زنان خانه دار در 6 ماه اول 1405 اعلام شد
معاون دفتر پزشکیان: خط رسانه‌ای تخریب رئیس‌جمهوری، مشکوک است
عزیزی: دوران مهمان نوازی 47 ساله در تنگه هرمز تمام شده است
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران