×
اجتماعی
شناسه خبر : 207300
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/17 ساعت 11:15
واکنش بنیاد شهید به کمبود داروی جانبازان شیمیایی/17 جانباز زن قطع نخاع داریم

واکنش بنیاد شهید به کمبود داروی جانبازان شیمیایی/17 جانباز زن قطع نخاع داریم

جانبازانی که از ناحیه ریه، مشکل دارند از مشکلات تنفسی رنج می‌برند و باید یک اسپری مخصوص استفاده کنند که متاسفانه به دلیل تحریم‌ها این اسپری‌ها در دسترس نیست.

 

نورنیوز-گروه اجتماعی: جانباز شیمیایی ۷۰ درصد و عضو تشکل ایثارگری جانبازان شیمیایی گفت: جانبازانی که از ناحیه ریه، مشکل دارند از مشکلات تنفسی رنج می‌برند و باید یک اسپری مخصوص استفاده کنند که متاسفانه به دلیل تحریم‌ها این اسپری‌ها و برخی داروهای دیگر در دسترس نیست. امیدوارم که این تحریم‌های ظالمانه رفع شود و جانبازان بتوانند به این داروها دسترسی پیدا کنند.

جانباز شیمیایی ۷۰ درصد و عضو تشکل ایثارگری جانبازان شیمیایی در حاشیه نشست هم‌اندیشی تشکل‌های شاهد و ایثارگر «مصدومین شیمیایی کشور» که روز گذشته در ساختمان بنیاد شهید برگزارشد، درباره وضعیت دارویی جانبازان گفت: مشکلات در بحث تامین دارو و خدمات دیگر وجود دارد. جانبازان شیمیایی بیشتر از ناحیه ریه، پوست و چشم دچار مشکل هستند و جانبازانی که از ناحیه ریه، مشکل دارند از مشکلات تنفسی رنج می‌برند و باید یک اسپری مخصوص استفاده کنند که متاسفانه به دلیل تحریم‌ها این اسپری‌ها و برخی داروهای دیگر در دسترس نیست. امیدوارم که این تحریم‌های ظالمانه رفع شود و جانبازان بتوانند به این داروها دسترسی پیدا کنند.

این عضو تشکل ایثارگری جانبازان شیمیایی در ادامه گفت: معاونت درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران به وضعیت جانبازان شیمیایی رسیدگی می‌کنند، اما با برخی مشکلات در حوزه توانبخشی هم رو به رو هستیم و با توجه به سن بالای جانبازان شیمیایی ضروری است، امکانات بیشتری در این بخش به جانبازان اختصاص داده شود.

آلودگی و سردی هوا مشکلات تردد را برای جانبازان به همراه داشته است

او افزود: آلودگی و سردی هوا در ماه‌های اخیر مشکلات تردد را برای جانبازان به همراه داشته است. نیاز است برخی تجهیزات توانبخشی برای جانبازان فراهم شود تا بتوانند در این شرایط از آن استفاده کنند.

وی با بیان اینکه معاونت درمان بنیاد شهید تا آنجا که بتوانند خدمات دارویی در اختیار جانبازان قرار می‌دهند، گفت: معاونت درمان بنیاد شهید خدمات مناسب غیردارویی مانند دستگاه اکسیژن و خدمات دارویی را با توجه به قراردادی که با بیمه دی دارند، در اختیار جانبازان قرار می‌دهند.

در کنار خدمات‌رسانی به جانبازان به چالش‌های خانواده‌های آنها هم رسیدگی شود

او خاطرنشان کرد: همچنین لازم است در کنار خدمات‌رسانی به جانبازان کشور به چالش‌های خانواده‌های آن‌ها هم رسیدگی شود، چون به طور دائم با مشکلات و بیماری‌های جانبازان سر و کار دارند.

این عضو تشکل ایثارگری جانبازان شیمیایی تاکید کرد: اولویت نخست رسیدگی به مشکلات درمانی جانبازان است و در ادامه خواستار رسیدگی به مشکلات رفاهی خانواده جانبازان نیز هستیم.

 "اداره کل مصدومان شیمیایی بنیاد شهید" در چند ماه گذشته احیا شد

 وی اضافه کرد: دکتر عباسپور رئیس معاونت درمان بنیاد شهید در چند ماه گذشته اداره کل مصدومان شیمیایی بنیاد شهید را احیا کردند و ما با رئیس مرکز مصدومان شیمیایی بنیاد در ارتباط هستیم و مشکلات جانبازان شیمیایی را به این مرکز انتقال می‌دهیم تا مشکلات جانبازان شیمیایی برطرف شود.

در حال حاضر با هیچ مشکلی در تامین دارو و درمان جانبازان مواجه نیستیم

«سعید اوحدی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در حاشیه نشست هم‌اندیشی تشکل‌های شاهد و ایثارگر «مصدومین شیمیایی کشور»   در خصوص چالش‌های جانبازان کشور در حوزه تامین دارو به خبرنگار ایلنا گفت: با اطمینان به شما می‌گویم که امروز با هیچ مشکلی در جهت تامین داروی جانبازان عزیز کشور و درمان آن‌ها مواجه نیستیم.

برای نخستین بار، بودجه ارزی خاصِ بنیاد شهید در لایحه بودجه‌ای کشور در نظر گرفته شده است

وی در واکنش به مشکلات جانبازان در تامین برخی داروها تصریح کرد: با هماهنگی مجلس شورای اسلامی، دولت چهاردهم برای نخستین بار در تاریخ بنیاد شهید، در لایحه بودجه‌ای کشور بودجه ارزی را خاصِ بنیاد شهید در نظر گرفته است تا مشکلاتی که بعضا در مقاطعی در حوزه تجهیزات مصرفی پزشکی و خدمات دارویی برای جانبازان شیمیایی کشور ایجاد شده است، بطور کامل برطرف کند.

مشکلاتی که بعضا در مقاطعی در حوزه تجهیزات مصرفی پزشکی و خدمات دارویی برای جانبازان شیمیایی کشور ایجاد شده است، بطور کامل برطرف خواهیم کرد.

 ۱۷ جانبازِ زن قطع نخاع در کشور داریم

به گزارش ایلنا، رئیس بنیاد شهید در خصوص خدمات بنیاد شهید به جانبازان زن کشور نیز گفت: در دوره قبل که در بنیاد شهید بودیم آسایشگاهی ویژه جانبازان عزیز زن در نظر گرفته شد. اکنون ۱۷ جانباز زن قطع نخاع در کشور داریم که یک جانباز زن قطع نخاع از گردن است. یک آسایشگاه در بیمارستان نیایش برای این عزیزان در نظر گرفته شده و امکانات لازم برای مشکلات و بیماری‌های آنان نیز فراهم شده است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوراینفو | 6 اشتباه بلافاصله بعد از خوردن غذا
80 درصد ایرانیان درگیر مشکلات استخوانی هستند
دیوان عالی قضایی خطاب به نتانیاهو: کمیته تحقیق طوفان الاقصی تشکیل شود
لاوروف: انتقال تاماهاوک به اوکراین اقدامی خطرناک است
آماده‌باش ارتش رژیم صهیونیستی در مرز لبنان
وزیر میراث خبر داد؛ ایجاد تأسیسات گردشگری در سواحل بلامانع است
نبی: به دنبال بازی با تیم‌های اروپایی هستیم
رضا توکلی در بیمارستان بستری و جراحی شد
نورویدیو | آتش‌بس ، پایان بمباران یا آغاز فراموشی جنایات جنگی؟
توافق ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان برای فعال‌سازی کریدور شمال-جنوب
توسعه صادرات صنایع دستی زنان ایرانی از برنامه‌های دولت
25 مهرماه؛ روز برگزاری انتخابات نظام پزشکی در سراسر کشور
ترامپ جنبش حماس را تهدید کرد
اطلاعیه سازمان حمایت درباره افزایش قیمت محصولات یک خودروساز خصوصی
قرعه سخت برای هندبال ایران در آسیا
اختصاص خودرو با نصف قیمت به بازنشستگان آموزش و پرورش
نتانیاهو حضور در جلسه محاکمه را لغو کرد
عراقچی: رنج مستمر مردم فلسطین، ننگی بر پیشانی بشریت است
پزشکیان فردا به اصفهان می‌رود
راشاتودی: هواپیمای حامل وزیر جنگ آمریکا وضعیت اضطراری اعلام کرد
شکست سنگین کویت مقابل دختران فوتبال ایران
ویتکاف خبر استعفایش را تکذیب کرد
تهدید گالانت و سنتکام به از سرگیری جنگ در غزه /ورود 200 سرباز آمریکایی به اراضی اشغالی
گزارش تصویری | خودرو های قدیمی کوبا : ماشین‌های قدیمی در خیابان‌های هاوانا
اعلام زمان ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه
خلع سلاح سریع و خشن بوی باروت می دهد نه نسیم صلح!
وزیر کشور: انتخابات شوراها الکترونیکی برگزار می‌شود
امضای تفاهم‌نامه بین بورس انرژی ایران و سن‌پترزبورگ روسیه
اولین کشتی باری از مسیر «جاده ابریشم قطبی» به مقصد رسید
تاجرنیا خبر داد؛ پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال باز می‌شود
هوای تهران از جمعه سه درجه سرد می‌شود
رویترز: جولانی خواهان بازگشت نظامیان روسیه است
گذرگاه رفح از فردا بازگشایی می‌شود
الشرع و اسد در روسیه!
حمایت ویژه المپیاکو از مهدی طارمی + عکس
ادعای رژیم صهیونیستی درباره اجساد اسرای اسرائیلی
تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته 1403 تا پایان سال
حذف یارانه سه دهک پردرآمد تا پایان سال؛ آغاز اجرای کالابرگ جدید از آبان ماه
ویتکاف: توافق با ایران، هدف ترامپ است
مشهد فردا ‌‌‌24 مهر تعطیل نیست ‌
تحریم دو غول نفتی روسیه از سوی انگلیس
چرا فضای سیاسی روز ناگهان تند و خشن شد؟
اعلام محدودیت‌های ترافیکی از 23 تا 26 مهرماه در برخی از جاده ای کشور
تا آخر سال به 7000 مگاوات انرژی پاک خواهیم رسید
اعلام جزئیات مراسم وداع و تشییع ناصر تقوایی و سعید مظفری
موافقت پاکستان با آتش‌بس 2 روزه با افغانستان
عارف: تأمین کالاهای اساسی در اولویت دولت قرار دارد
پزشکیان: توطئه‌افکنی خارجی بی‌تاثیر است، باید مراقب اختلافات داخلی باشیم
پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای آبان ماه از شنبه 26 آبان ماه
اگر ترامپ سهمی برای ایران در نظر نگیرد صلحی پایدار در منطقه نخواهد بود
X
آگهی تبلیغاتی