×
بین الملل
شناسه خبر : 207295
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/17 ساعت 10:50

رای‌الیوم؛

نامه محرمانه و آشفتگی محمود عباس

مفاد نامه محرمانه ای که به دفتر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین رسیده و همه محاسبات آن را به هم ریخته است، چیست؟

نورنیوز- گروه بین الملل: نامه محرمانه ای به دفتر «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین رسیده که همه محاسبات رام الله را به هم ریخته است.

روزنامه رای الیوم درباره اوضاع کرانه باختری و اقدامات تشکیلات خودگردان فلسطین نوشت: مفاد نامه محرمانه ای که به دفتر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین رسیده و همه محاسبات آن را به هم ریخته است، چیست؟ آیا این پیام هشدار آمیز قبل از سقوط است یا اعلام آشکار قطع حمایت و دست شستن از این تشکیلات است؟ این نامه چه ارتباطی با تحولات جنین دارد؟

رای الیوم افزود: به نظر می رسد که عملیات امنیتی جنجالی انجام شده از سوی سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین در شهر جنین و اردوگاه آن در شمال کرانه باختری، به مذاق کشورهای عربی حامی این تشکیلات و بقای آن خوش نیامده است. با وجود اینکه تشکیلات خودگردان فلسطین مدام از دستاوردهای بزرگ عملیات امنیتی خود که وارد سومین هفته متوالی شده است، سخن می گوید، اما این مورد قبول کشورهای عربی حامی رام الله، به ویژه در سایه خشم فزاینده فلسطینیان ضد این عملیات و افزایش شمار کشته و زخمی ها و عبور نیروهای امنیتی این تشکیلات از خط قرمز، نیست.

این رسانه ادامه داد: روند تشدید اوضاع در کرانه باختری، کشورهای حامی تشکیلات خودگردان فلسطین را به ارسال نامه بسیار محرمانه سوق داده و چند روز قبل نامه ای از جانب این کشورها به دفتر محمود عباس رسیده و درباره تشدید تنش و رسیدن اوضاع منطقه به وضع خطرناک هشدار داده شده است.

بر اساس این گزارش، در این نامه درباره تهدید موجودیتی علیه تشکیلات خودگردان فلسطین با توجه به حجم انتقادها و خشم مردمی از اقدامات امنیتی هشدار داده شده و اینکه این روند به تضعیف و حتی فروپاشی این تشکیلات در برابر خشم مردمی که به شکل خطرناکی در حال افزایش است، خواهد انجامید.

در این نامه از تشکیلات خودگردان خواسته شده که اقدامات عملی، جدی و سریع به منظور مهار اوضاع به عمل آورد و باب گفت وگوی ملی را بگشاید تا اهداف امنیتی بدون خونریزی محقق شود.

رای الیوم اضافه کرد: برخی این نامه را به مثابه تهدید پنهان علیه تشکیلات خودگردان فلسطین از سوی کشورهای عربی قلمداد کرده و برخی دیگر آن را پیام هشدارآمیز دانستند و اینکه سرنوشت این تشکیلات در مرحله آتی بسیار خطرناک و آینده ای مبهم در سایه خشم شدید فلسطینیان در انتظارش خواهد بود.

این رسانه نوشت: با وجود اینکه تشکیلات خودگردان فلسطین هرگونه گفت وگویی را برای پایان عملیات امنیتی خود رد می کند، اما عملیاتی که به «حمایت وطن» موسوم است تا این لحظه در بُعد میدانی با شکست رو به رو شده و اهداف آن محقق نشده است؛ همانطور که یورش های مکرر سالهای طولانی اسرائیل راه به جایی نبرد و جنین و اردوگاه آن مقاوم ایستاده و سرخم نکرده است.

رای الیوم افزود: از چهاردهم دسامبر گذشته (۲۴ آذر) درگیری های شدیدی میان سرویس های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین و گردان جنین در اردوگاه جنین جریان دارد که ۱۴ کشته برجای گذاشته است. در این درگیری ها ۶ عنصر امنیتی این تشکیلات و یک فعال اجتماعی و نیز ۶ غیرنظامی هم کشته شده اند.

تشکیلات خودگردان فلسطین در راستای خوش رقصی برای دونالد ترامپ در آستانه روی کار آمدن او در آمریکا حرکت می کند و اینکه توانایی سیطره بر غزه پس از توقف جنگ را دارد. درواقع از نگاه تحلیلگران، مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین به دنبال این هستند که خودی به ترامپ نشان دهند و با کنترل اوضاع امنیتی «جنین»، وانمود کنند که پس از پانزده ماه جنگ غزه توان اداره این منطقه را دارند.

یک مسئول در تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرده که «محمود عباس» هرگونه میانجی گری را به شدت رد می کند. این درحالی است که جنبش های حماس و جهاد اسلامی، این تشکیلات را متهم به خدمت به اسرائیل می کنند و بسیاری نگران درگیری فلسطینی-فلسطینی هستند.

این رسانه در پایان افزود: با توجه به تحولات کنونی باید دید آیا پیام عربی آخرین هشدار به این تشکیلات قبل از سقوط آن است؟ آیا این به منزله دست برداشتن آشکار از تشکیلات خودگردان فلسطین است؟ چرا محمود عباس بر موضع خود پافشاری می‌کند و هرگونه گفت وگو برای حل بحران جنین را رد می کند؟

نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین در روزهای اخیر به مناطق مختلف کرانه باختری از جمله اردوگاه جنین یورش بردند که مبارزان مقاومت در آنجا با آن‌ها مقابله کرده و درگیری شدیدی میان دو طرف رخ داد.

به گزارش ایرنا، به نظر می‌رسد که یورش نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به کرانه باختری برای بازداشت تعدادی از مبارزان مقاومت انجام شده است.

مردم و گروه‌های مبارز فلسطینی در مناسبت‌های مختلف اعلام کرده‌اند که این تشکیلات به جای دفاع از فلسطینیان به بازوی اجرایی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و قدس تبدیل شده و در تلاش برای محدود کردن فعالیت مبارزان فلسطینی علیه اشغالگران است.

 آن‌ها بارها از مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین خواسته‌اند که به همکاری‌های امنیتی با اشغالگران پایان داده و در کنار ملت خود بایستند.


اخبار مرتبط
رفتار خائنانه تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری
یکشنبه 1403/10/09 ساعت 13:51
عبدالباری عطوان *
رفتار خائنانه تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری
حملات تشکیلات خودگردان به اردوگاه‌های جنین، در چارچوب تلاشی شرم آور برای جلب رضایت قاتلان، قصابان و جنایتکاران صهیونیست بوده و این تشکیلات می‌خواهد نقشی را که ارتش اسرائیل در آن شکست خورد و نتوانست رزمندگان گردان‌های مقاومت را به زانو درآورد، ایفا کند.
حمله عناصر  تشکیلات خودگردان فلسطین با «آر پی جی» به منازل در «جنین»
یکشنبه 1403/10/09 ساعت 13:39
حمله عناصر تشکیلات خودگردان فلسطین با «آر پی جی» به منازل در «جنین»
حملات عناصر امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری در حالی ادامه دارد که این نیروها با آر پی جی خانه های فلسطینیان در اردوگاه جنین را هدف قرار می دهند.
سفر «محمود عباس» به غزه؛ از باز شدن درهای جهنم به روی اسرائیل تا خودکشی در سایه جنگ
شنبه 1403/06/03 ساعت 09:50
سفر «محمود عباس» به غزه؛ از باز شدن درهای جهنم به روی اسرائیل تا خودکشی در سایه جنگ
روزنامه رای الیوم نوشت: چند روز پس از اینکه «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از عزم خود برای سفر به نوار غزه خبر داد، اما این سفر به علت مخالفت تل آویو لغو شد؛ سفری که درهای جهنم را به روی اسرائیل باز خواهد کرد.
محمود عباس از توافق با ترکیه خبر داد
یکشنبه 1400/04/20 ساعت 22:06
محمود عباس از توافق با ترکیه خبر داد
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد که در سفر به ترکیه توانستیم بر سر بسیاری از مسائل از جمله امور ملی فلسطین به توافق برسیم.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حماس: آماده پذیرش آتش‌بس دائمی هستیم
اروپا به اوکراین دروغ می‌گوید، هیچ نیرویی برای نجات نمی‌آید
بررسی سه فوریتی طرح خروج از NPT در مجلس تکذیب شد
بازیکنان تیم ملی والیبال جوانان از سربازی معاف شدند
نخست‌وزیر ژاپن استعفا می دهد
قیمت خودرو امروز یکشنبه 16 شهریورماه 1404 + جدول
نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو منتقل شد
ناوگان جهانی مقاومت
اروپا باید برای موفقیت دیپلماسی زمان و فضای لازم را ایجاد کند
عراقچی: اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه آمریکا محکوم است
خونریزی در سویداء سوریه ادامه دارد/شمار قربانیان به 2 هزار نفر رسید
فینال تاشکند ؛ آزمون بزرگ قلعه نویی
جنگندۀ آذربایجان در دست اوکراین؛ باکو به جبهه ضدروسی ورود کرده است؟
زمان واریز اعتبار «کالابرگ» به حساب دهک‌های4 تا 7 اعلام شد
اسرائیل به دنبال راه اندازی سازمان جدیدی برای جنگ رسانه‌ای جهانی
جزییات جدید از دستگیری راننده 206 چالوس+فیلم
توافق با ایران؟ دورنما تیره و تار است
خروج رسمی ماشاریپوف از فهرست استقلال
سرمایه‌داری ملی و بابک زنجانی
علت اختلال اینترنت در آسیا و اروپا چیست؟
تداوم نقض آتش بس؛ حملات توپخانه‌ای عربستان علیه غیرنظامیان یمن
دهک‌بندی اشتباه وزارت کار؛ کارگران قربانی تراکنش‌های کارفرمایان
انفجار گاز در سرآسیاب ملارد 14 مصدوم داشت
آهنگ دوستی دو ملت ایران و ارمنستان در تخت جمشید طنین انداز شد
واریز بیش از 744 میلیارد تومان سود به حساب یک میلیون و 294 هزار سهام‌دار
خواهران منصوریان و دریایی طلایی شدند
تغییرات ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در دفترچه کنکور 1404 منتشر شد+ جزئیات
شکست تحریم‌های آمریکایی
مداردیپلماسی | شانگهای نماد دیپلماسی متوازن ایران در دوران پساجنگ
رسانه عبری خبر داد؛ امارات تهدید به خروج از توافقنامه ابراهیم کرد
برگزاری دادگاه 4 متهم شبکه جاسوسی موساد و منافقین در کرج
قالیباف: شیوه فعلی اجرای کالابرگ کارایی خود را از دست داده است
دیپلماسی به شرط حفظ حق حاکمیت ملی
رزمایش بریکس؛ مهندسی قدرت و صلح دریایی
آب و هوای امروز یکشنبه 16 شهریور +هواشناسی استان‌ها
آژانس فضایی ناسا تصویری از غروب ساردینیا را به مناسبت ماه‌گرفتگی پیش رو منتشر کرد
سفیر برزیل در روسیه: اقدامات نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی ونزوئلا غیرقابل توجیه است
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
X
آگهی تبلیغاتی