×
اجتماعی
شناسه خبر : 207283
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/10/17 ساعت 10:04

فرمول جدید اضافه‌کار پرستاران

اضافه‌کار پرستاران تا آبان ماه بر اساس فرمول قدیم و پس از این ماه برمبنای فرمول جدید پرداخت می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه بخشی از مبلغ اضافه‌کار پرستاران از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه‌ها و بخشی هم توسط دولت پرداخت می‌شود، گفت: اضافه‌کار پرستاران تا آبان ماه بر اساس فرمول قدیم و پس از این ماه برمبنای فرمول جدید پرداخت می‌شود.
              
دکتر عباس عبادی با بیان اینکه وضعیت فرمول محاسبه اضافه پرداخت پرستاران به سرانجام رسیده، اظهار کرد: جلسه شواری «حقوق و دستمزد» سازمان اداری و استخدامی با هدف بررسی «تغییر فرمول نحوه پرداخت اضافه کار» و «تغییر منابع پرداخت اضافه کار» پرستاران تشکیل شد. پیش از برگزاری این جلسه، تصمیم بر این بود که این جلسه، روز دوشنبه، ۲۶ آذر ماه برگزار شود اما به دلیل تعطیلات هفته پایانی آخرین ماه پاییزی به ماه جاری موکول شد. 

وی با بیان اینکه برمبنای فرمول جدید، ضریب ریالی اضافه‌کار همکاران پرستار نسبت به میانگین سال‌های گذشته نزدیک به ۲.۵ برابر افزایش یافته است، گفت: مجموع مولفه‌های «حق شغل»، «حق شاغل» و «حق فوق العاده مدیریت»  تقسیم بر ۱۴۴ می‌شود و عدد به دست آمده ضرب در ۲ خواهد شد. تغییری در فرمول محاسبه اضافه کاری انجام شده است که بر اساس آن مبلغ اضافه کاری هر فرد هر میزان که بوده، حدود ۲.۵ برابر افزایش می‌یابد. پیش از افزایش مبلغ اضافه‌کار پرستاران، میانگین دریافتی پرستاران برای هر ساعت اضافه‌کاری حدود ۳۲هزار تومان بود که این مبلغ ۲.۵ برابر افزایش می‌یابد. 

معاون پرستاری وزارت بهداشت درباره تغییر منابع پرداخت اضافه‌کار پرستاران توضیح داد: براساس تصمیم کمیته حقوق و دستمزد سازمان اداری و استخدامی، دانشگاه‌های علوم‌پزشکی موظف هستند که بخشی از اضافه‌کار پرستاران را پرداخت کنند و بخشی از آن توسط دولت پرداخت می‌شود. به عبارت دیگر، مابه‌التفات دریافتی اضافه‌کار پرستاران که براساس تصمیم کمیته حقوق و دستمزد افزایش یافته توسط دولت و از منابع عمومی پرداخت می‌شود و همچنین دانشگاه‌های علوم‌پزشکی موظف هستند که مابقی مبلغ اضافه‌کار پرستاران را از محل درآمدهای اختصاصی خود پرداخت کنند. 

عبادی درباره پرداخت اضافه‌کار پرستاران برمبنای فرمول جدید گفت: دانشگاه‌های علوم‌پزشکی به طور متوسط تا مرداد ماه نسبت به پرداخت معوقات اضافه‌کار پرستاران اقدام کرده‌اند؛ برخی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی توانسته‌اند ماه‌های بیشتری پرداخت کنند و میزان معوقات پرستاران در برخی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی نیز بیشتر است. اضافه‌کار پرستاران تا آبان ماه بر اساس فرمول قدیم و پس از این ماه برمبنای فرمول جدید پرداخت می‌شود. 

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه پرداخت معوقات اضافه‌کار پرستاران در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: وزارت بهداشت با بهره‌گرفتن از اعتبار جدیدی که از سازمان برنامه و بودجه دریافت کرده، در نظر دارد تا منابع لازم به منظور پرداخت معوقات اضافه‌کار پرستاران را در اختیار دانشگاه‌های علوم‌پزشکی قرا دهد. 

آخرین وضعیت «لایحه حمایت مادی و معنوی کارکنان بالینی»

وی همچنین درباره آخرین وضعیت «لایحه حمایت مادی و معنوی کارکنان بالینی» گفت: وزارت بهداشت، آخرین اقدامات کارشناسی لایحه حمایت مادی و معنوی از کارکنان بالینی را انجام داده و این بسته آماده ارسال به دولت است. در حال حاضر، این لایحه به دولت ارسال نشده اما به طور قطع تا پایان سال جاری در اختیار دولت قرار می‌گیرد. 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«خرگوش سیاه خرگوش سفید» راهی شیکاگو شد
سقوط بالگرد حامل 4 سرنشین در اندونزی
چرا تشخیص زودهنگام تنبلی چشم در کودکان حیاتی است؟
محدودیت های شدید فرانسه برای شبکه‌های اجتماعی
ایلان ماسک: استارلینک می‌تواند جایگزین اپراتورهای موبایل شود
باران پاییزی منتظر پایان تابستان نمی‌ماند + نقشه
نماینده آمریکا: ایران باید همکاری فوری با آژانس اتمی را از سر بگیرد
حماس: جنایت اسرائیل در دوحه اعلام جنگ به کشورهای عربی است
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
X
آگهی تبلیغاتی