×
سیاسی
شناسه خبر : 207191
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/16 ساعت 18:05
گفت‌و‌گوی وزارت کشور با اصولگرایان

گفت‌و‌گوی وزارت کشور با اصولگرایان

دبیران کل احزاب و تشکل‌های اصولگرا در نشستی با معاون سیاسی وزیر کشور دیدار و گفتگو کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: دومین روز نشست‌های دبیران کل احزاب با حضور احزاب و تشکل‌های اصولگرا بعد از ظهر یکشنبه ۱۶ دی با حضور علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر کشور در سالن پیامبر اعظم این وزارتخانه برگزار شد و طی آن مطالبات و دیدگاه‌های چهره‌های سیاسی حاضر به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

زینی‌وند: احزاب را مشاورین بی‌مزد و منت دولت می‌دانیم

معاون سیاسی وزیر کشور در حاشیه نشست با احزاب اصولگرا گفت: احزاب را مشاورین بی‌مزد و منت دولت می‌دانیم برای کمک به دولت افرادی هستند که از دانشگاهیان و صنوف مختلف تا کارگران فعال هستند.

علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر کشور در حاشیه نشست با دبیران کل احزاب و تشکل‌های اصولگرا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز جلسه مفصلی با اصولگرایان داشتیم و پیشنهادات بسیار خوبی در این جلسه ارائه و جمع‌بندی شد که راهگشا بود بنا شد جمع‌بندی آنها با مشارکت احزاب انجام شود و فعالیت خانه احزاب به صورت منظم طبق چارچوب انجام شود و در قالب کمیته‌های دائمی و یا به شکل خانه احزاب پیشنهادات را برای عملیاتی شدن مورد استفاده قرار دهیم.

وی افزود: احزاب را مشاورین بی‌مزد و منت دولت می‌دانیم برای کمک به دولت افرادی هستند که از دانشگاهیان و صنوف مختلف تا کارگران فعال هستند و اگر بتوانیم پیشنهادات آنها را در سامانه جمع‌بندی کنیم، در بسیاری از مشکلات کشور گره‌گشا خواهند بود.

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: همانطور که در اقتصاد اتاق بازرگانی وجود دارد ما معتقدیم که احزاب در اداره امور حکمرانی کشور برای فراگیری چتر حکمرانی بر سر تمام مردم می‌توانند کمک کنند و معتقد هستیم در این دوره باید راهکارهایی برای مهم فراهم کنیم.

زینی‌وند در رابطه با مسئله موضوع مشارکت و فعالیت احزاب که به شکل شب انتخاباتی نباشد در پاسخ به خبرنگاری گفت: هم اکنون آفت وجود دارد که شب انتخابات به سراغ احزاب برویم و بگوییم فعالیت کنید و بعد از انتخابات احزاب را رها کنیم این موجب رونق احزاب نمی‌شود و در همه دنیا احزاب با سازوکارهای روشنی حمایت می‌شوند که از طرف دولت‌ها و چه از طرف مردم، اینکه ما اعصاب را رها کنیم و در ساختار انتخابات نقش رسمی احزاب را تعیین نکنیم که نتوانند لیست دهند و نماینده به مجلس بفرستند، احزاب را تقویت نمی‌کند. باید به سمتی برویم که از دل احزاب رئیس جمهور و نمایندگان مجلس خارج شوند.

وی ادامه داد: اگر فردی وزیر می‌شود پشتوانه اتاق فکر او حزب قوی باشد تفاوت عملکرد او با وزیری که هیچ پشتوانه حزبی و دانشی ندارد بسیار متفاوت خواهد بود. باید به وسیله احزاب قانون احزاب را تغییراتی دهیم و باید مثل بسیاری از نقاط دنیا انتخابات را تناسبی کنیم. باید طوری انتخابات را تعریف کنیم که همه احزاب کرسی داشته باشند. این‌طور همیشه احزاب انگیزه شرکت در انتخابات دارند و نظر احزاب مستقیم در تریبون مجلس و یا دور میز دولت منعکس خواهد شد و به فراگیری نخبگان کشور کمک خواهد شد و دولت و مجلس با خزانه دانشی و تجربه در کشور مواجه خواهند شد.

زینی‌وند گفت: دولت آقای پزشکیان از احزاب به عنوان مشاور خود استفاده خواهد کرد. اگر نتوانیم به طور منسجم در این ۴ سال و این دولت این کار را انجام دهیم باید نیازمندی و گفتمان آن را در فضای عمومی ایجاد کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور در مورد تقسیمات کشوری اظهار کرد: تلاش خواهیم کرد لایه تقسیمات کشوری که سال‌هاست به نتیجه نرسیده است را در این دوره نهایی کنیم و تقسیمات کشوری را بر اساس شاخص‌ها و روابط قانونی پیش ببریم و نه بر مبنای چانه‌زنی.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ناوگان جهانی «صمود» برای شکستن محاصره غزه حرکت کرد
پایان زودهنگام ام‌باپه در لالیگا
نوراینفو | 6 کار اشتباه بلافاصله بعد از خوردن غذا
سناتور روس: تجربه ونزوئلا، محاسبات آمریکا درباره ایران را گمراه کرد
افشاگری جدید درباره ضعف امنیتی در ضیافت کاخ سفید
رشد بودجه شیر مدارس در سال 1405 به بیش از 10 همت رسید
شاخص کیفیت هوای پایتخت امروز روی عدد 68؛ وضعیت «قابل‌قبول»
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405+ جدول
آغاز برداشت گندم در 6 استان؛ پیش‌بینی تولید 13.5 میلیون تن
قیمت تیرآهن 7 اردیبهشت 1405 اعلام شد + جدول
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 7 اردیبهشت 1405 / حبس طلا در بن‌بست مذاکرات
چرایی ورود خطرناک لندن به بازی امنیتی جدید؟
تأخیر کوتاه در پاسخ هوش مصنوعی، آن را باهوش‌تر جلوه می‌دهد
ترکیب استرس و الکل، آسیبی ماندگار برای مغز
هشدار هواشناسی: دریا در سواحل هرمزگان مواج می‌شود
نماینده پارلمان لبنان: اعلام آتش‌بس به‌تنهایی کافی نیست
دانشمندان پشم را به ماده‌ای نو برای ترمیم استخوان تبدیل کردند
وزیر راه: ایمنی، شرط بنیادین پایداری نظام حمل‌ونقل است
دوفوریتی | موج بیکاری های ناشی از جنگ را چگونه مهار کنیم؟
جنگ 60 روزه و ماهیت نبرد راهبردها
روانشناسی سیاسی نتانیاهو
چرا استرس و بحران ذائقه غذایی را تغییر می‌دهند؟
سریال سو قصد های ناکام
دستور اژه‌ای برای بررسی واگذاری «خط‌های سفید» و اینترنت پرو
گزارش راهور از جاده‌ها؛ بارش باران در 6 استان و انسداد چند محور
برنامه مسابقات ورزشی امروز 7 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
روز خونین در چاد، 42 کشته در درگیری جوامع محلی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 7 اردیبهشت +وضعیت استان ها
آکسیوس مدعی شد : ایران طرح جدیدی برای مذاکرات ارائه کرد
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات: با مقامات پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد