×
سیاسی
شناسه خبر : 207191
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/16 ساعت 18:05

گفت‌و‌گوی وزارت کشور با اصولگرایان

دبیران کل احزاب و تشکل‌های اصولگرا در نشستی با معاون سیاسی وزیر کشور دیدار و گفتگو کردند.

نورنیوز-گروه سیاسی: دومین روز نشست‌های دبیران کل احزاب با حضور احزاب و تشکل‌های اصولگرا بعد از ظهر یکشنبه ۱۶ دی با حضور علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر کشور در سالن پیامبر اعظم این وزارتخانه برگزار شد و طی آن مطالبات و دیدگاه‌های چهره‌های سیاسی حاضر به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

زینی‌وند: احزاب را مشاورین بی‌مزد و منت دولت می‌دانیم

معاون سیاسی وزیر کشور در حاشیه نشست با احزاب اصولگرا گفت: احزاب را مشاورین بی‌مزد و منت دولت می‌دانیم برای کمک به دولت افرادی هستند که از دانشگاهیان و صنوف مختلف تا کارگران فعال هستند.

علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر کشور در حاشیه نشست با دبیران کل احزاب و تشکل‌های اصولگرا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز جلسه مفصلی با اصولگرایان داشتیم و پیشنهادات بسیار خوبی در این جلسه ارائه و جمع‌بندی شد که راهگشا بود بنا شد جمع‌بندی آنها با مشارکت احزاب انجام شود و فعالیت خانه احزاب به صورت منظم طبق چارچوب انجام شود و در قالب کمیته‌های دائمی و یا به شکل خانه احزاب پیشنهادات را برای عملیاتی شدن مورد استفاده قرار دهیم.

وی افزود: احزاب را مشاورین بی‌مزد و منت دولت می‌دانیم برای کمک به دولت افرادی هستند که از دانشگاهیان و صنوف مختلف تا کارگران فعال هستند و اگر بتوانیم پیشنهادات آنها را در سامانه جمع‌بندی کنیم، در بسیاری از مشکلات کشور گره‌گشا خواهند بود.

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: همانطور که در اقتصاد اتاق بازرگانی وجود دارد ما معتقدیم که احزاب در اداره امور حکمرانی کشور برای فراگیری چتر حکمرانی بر سر تمام مردم می‌توانند کمک کنند و معتقد هستیم در این دوره باید راهکارهایی برای مهم فراهم کنیم.

زینی‌وند در رابطه با مسئله موضوع مشارکت و فعالیت احزاب که به شکل شب انتخاباتی نباشد در پاسخ به خبرنگاری گفت: هم اکنون آفت وجود دارد که شب انتخابات به سراغ احزاب برویم و بگوییم فعالیت کنید و بعد از انتخابات احزاب را رها کنیم این موجب رونق احزاب نمی‌شود و در همه دنیا احزاب با سازوکارهای روشنی حمایت می‌شوند که از طرف دولت‌ها و چه از طرف مردم، اینکه ما اعصاب را رها کنیم و در ساختار انتخابات نقش رسمی احزاب را تعیین نکنیم که نتوانند لیست دهند و نماینده به مجلس بفرستند، احزاب را تقویت نمی‌کند. باید به سمتی برویم که از دل احزاب رئیس جمهور و نمایندگان مجلس خارج شوند.

وی ادامه داد: اگر فردی وزیر می‌شود پشتوانه اتاق فکر او حزب قوی باشد تفاوت عملکرد او با وزیری که هیچ پشتوانه حزبی و دانشی ندارد بسیار متفاوت خواهد بود. باید به وسیله احزاب قانون احزاب را تغییراتی دهیم و باید مثل بسیاری از نقاط دنیا انتخابات را تناسبی کنیم. باید طوری انتخابات را تعریف کنیم که همه احزاب کرسی داشته باشند. این‌طور همیشه احزاب انگیزه شرکت در انتخابات دارند و نظر احزاب مستقیم در تریبون مجلس و یا دور میز دولت منعکس خواهد شد و به فراگیری نخبگان کشور کمک خواهد شد و دولت و مجلس با خزانه دانشی و تجربه در کشور مواجه خواهند شد.

زینی‌وند گفت: دولت آقای پزشکیان از احزاب به عنوان مشاور خود استفاده خواهد کرد. اگر نتوانیم به طور منسجم در این ۴ سال و این دولت این کار را انجام دهیم باید نیازمندی و گفتمان آن را در فضای عمومی ایجاد کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور در مورد تقسیمات کشوری اظهار کرد: تلاش خواهیم کرد لایه تقسیمات کشوری که سال‌هاست به نتیجه نرسیده است را در این دوره نهایی کنیم و تقسیمات کشوری را بر اساس شاخص‌ها و روابط قانونی پیش ببریم و نه بر مبنای چانه‌زنی.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
X
آگهی تبلیغاتی