×
بین الملل
شناسه خبر : 207182
تاریخ انتشار :

در مراسم پنجمین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی؛

السودانی: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم

نخست‌وزیر عراق در مراسم یادبود پنجمین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی، ضمن تمجید از مقام والای شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به حمایت ایران از عراق و روابط نزدیک این دو کشور اشاره کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: محمد شیاع السودانی امروز یکشنبه در مراسم یادبودی که در بغداد به مناسب پنجمین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی و همراهان آنها در حادثه دردناک فرودگاه بغداد برگزار شد،، تاکید کرد: بزرگداشت فرماندهان پیروزی و همراهان آنها، مناسبت مهمی است تا سیره این دو مرد بزرگ مورد توجه قرار گیرد.

وی ضمن تمجید از مقام شامخ شهید ابومهدی المهندس به نقش این شهید در مبارزه با داعش پرداخت و به حمایت تسلیحاتی و مستشاری ایران از عراق پرداخت و از نقش شهید قاسم سلیمانی تمجید کرد.

السودانی بیان کرد: شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس از عراق در حساس ترین شرایط دفاع کردند.

وی به تمجید از فتوای مرجعیت عراق در نجات عراق و منطقه نیز اشاره کرد.

نخست وزیر عراق بیان کرد: حشد شعبی امروز نیروی اساسی در دفاع از عراق است. عراق در اوج آمادگی قرار دارد و آماده پاسخ به هر تجاوزی از هر منبعی که باشد، است. نیروهای امنیتی ما توان تامین امنیت کشور را دارند. دولت ما در راستای تقویت حشد مانند دیگر نیروهای امنیتی حرکت کرده است.

وی افزود: حشد شعبی یکی از ارکان اساسی امنیت و صلح است. ما در راستای بسط حاکمیت عراق و پایان دادن به ماموریت ائتلاف بین المللی که به عراق در روزهای داعشی کمک کرد، حرکت کردیم. ما منافع عراق را در مذاکرات با کشورهای ائتلاف در نظر گرفتیم و فقط در بحث روابط به بُعد امنیتی توجه نکردیم.

السودانی گفت: در راستای وفاداری به خون شهدا و نقش محوری عراق در منطقه، وظیفه همه باید حفظ نظام دموکراتیک و احترام به قانون اساسی باشد. نقش عراق در جریان بحرانی که از هفتم اکتبر منطقه را درنوردید، نمایان شد. عراق یکی از مهمترین کشورهای بود که در راستای مهار بحران و تبعات آن حرکت کرد.

نخست وزیر عراق در ادامه کشورهای بزرگ و جامعه جهانی را عاجز از توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه دانست و گفت: دولت موفق شد که عراق از کمربند آتشین دور نگه دارد.

درباره سوریه نیز گفت: تحولات سویه در حال و آینده منطقه تاثیرگذار است و حمایت از ثبات و تاسیس نظامی را طلب می کند که به همه طیف ها توجه کند. نباید در امور داخلی سوریه دخالت شود و باید به حاکمیت و تمامیت ارضی آن احترام گذاشته شود.

فالح الفیاض: متجاوزان و کینه توزان نمی توانند آسیبی به عراق وارد کنند

رئیس سازمان حشد شعبی عراق در مراسم پنجمین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی در بغداد گفت: حشد شعبی مدافع عراق است.

فالح الفیاض رئیس سازمان حشد شعبی عراق در مراسم پنجمین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی در بغداد گفت: حشد شعبی نیروی رسمی تحت فرمان فرمانده کل نیروهای مسلح است. حشد شعبی مدافع عراق است و هم ردیف نیروهای امنیتی است.

وی افزود: حشد شعبی از مرزهای جغرافیایی عراق حمایت کرده و این واقعیت آشکاری است و هرکه خلاف انرا بیان کند حقایق را نادیده انگاشته است. ما از کشور دفاع کردیم و به همراه برادران دولت خرافات(داعش) را ساقط کردیم.

وی تاکید کرد: متجاوزان و سرکشان و کینه توزان نمی توانند گزندی به عراق وارد کنند.

رئیس پارلمان عراق: ما باید آماده مقابله با هر خطری علیه عراق باشیم

رئیس پارلمان عراق گفت: راه شهادت پایانی ندارد و جانفشانی مادامی که دشمنان در کمین ما هستند تمام نخواهد. ما باید آماده مقابله با هر خطری علیه عراق عزیز باشیم.

محمود المشهدانی رئیس پارلمان عراق در مراسم پنجمین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی در بغداد گفت: راه شهادت پایانی ندارد و جانفشانی مادامی که دشمنان در کمین ما هستند تمام نخواهد. ما باید آماده مقابله با هر خطری علیه عراق عزیز باشیم.

وی بر وضع قوانین در پارلمان این کشور که حامی نیروهای مسلح عراق و حفاظت از این کشور باشد، تاکید کرد.

المشهدانی تاکید کرد: ما به حشد شعبی اطمینان می دهیم که قانونی را وضع خواهیم کرد که در خدمت آنها باشد. ما آماده وضع قانون حشد شعبی هستیم زیرا نیروهای حشد شعبی جانفشانی بزرگی انجام داده اند و وضع قانون در خدمت آنها کمترین کاری است که می توان انجام داد.

وی افزود: عراق تا حشد شعبی را دارد در امان است و حشد شعبی قدرتی است که قابل نادیده گرفتن نیست.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آتش‌سوزی در پتروشیمی بوشهر + جزئیات و تعداد جان باختگان
نقشه ترافیکی بزرگ‌ترین مهمانی سال اعلام شد + فیلم
تسلیت بقایی به دولت و مردم هند پس از سقوط هواپیما
هشدار شرکت توانیر به مصرف برق در آستانه ورود موج گرما
دومین دیدار دوستانه ایران قطعی شد + زمان برگزاری دیدار
نورنما | غدیر، ریزش باران الطاف رحمانی بر گلزار جان‌های تشنه است
پادکست | ولایت چیست؟و چرا اینقدر غدیر مهم است؟
واکنش متفاوت شمخانی به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس
کالاس: نگرانی اروپا از ایران فراتر از پرونده هسته‌ای است
وزیر نفت: افزایش قیمت گازوئیل شامل ناوگان رسمی نمی‌شود
عراقچی: آماده دفاع قاطع از حقوق ملت در مذاکرات یکشنبه هستیم+ فیلم
قیمت نفت افزایش یافت
بازی تدارکاتی جدید تیم ملی ایران مقابل شیلی نهایی شد
اینترنت ماهواره‌ای برای آیفون فعال شد
هشدار هواشناسی: طوفان در راه تهران /آماده باش دستگاههای امدادی
هشدار جدی مجلس به آژانس؛ گزینه خروج ایران از NPT در دستور کار قرار می گیرد
سقوط هواپیمای ایر ایندیا در نزدیکی فرودگاه احمدآباد هند+ فیلم سقوط وتعداد قربانیان
گرمای 41 درجه‌ای در تهران/هشدار زرد برای پایتخت
فیش حقوقی خردادماه بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شد/جدول و زمان پرداخت
جزییات فاجعه دریایی در بندر پارسیان؛ 10 شناور در آتش سوختند
استعفا وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد
پزشکیان: ما راه خود را خواهیم رفت و غنی سازی ادامه می‌یابد
دومین بمب استقلال؛ آقاسی با قراردادی دو ساله آبی‌پوش شد
واکنش مقام‌های ایرانی و نهادهای بین‌المللی به قطعنامه شورای حکام و پاسخ تهران
واکنش بازار طلا و سکه به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام +جدول قیمتها
قطعنامه‌ جدید شورای حکام؛ بازی تکراری شکست خورده
واکنش بازار دلار و سایر ارزها به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام +جدول قیمتها
رییس سازمان انرژی اتمی ایران در مورد واکنش کشورمان به قطعنامه شورای حکام توضیح خواهد داد
بیانیه مشترک وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام
تماس تلفنی ویتکاف و نتانیاهو درباره ایران
واکنش ایران به قطعنامه شورای حکام اژانس/مجتمع سوم غنی سازی اورانیوم راه اندازی می شود+فیلم
واکنش کمالوندی به قطعنامه شورای حکام: ایران تسلیم فشار سیاسی نمی‌شود
تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام؛ آغاز مرحله جدید تقابل دیپلماتیک
تاریخ؛ میدان سنجش وفاداری امت در روز عید غدیر
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 22 خرداد 1404 +جدول
نورنما | تفاوت زمان توقف در پیت استاپ فرمول یک بین سال های 1990 تا2023
سوختن 10 فروند شناور در اسکله جوادالائمه هرمزگان + فیلم
قفل گمرک شکست؛ ترخیص 3 هزار خودروی وارداتی در بندر شهید رجایی
نوراینفو | 8 توصیه اخلاقی حضرت علی(ع) به مسئولان حکومتی
اعتراض بازنشستگان کشوری به متناسب‌سازیِ ناقص حقوقشان
قیمت مصوب نان یک چیز، قیمت فروش چند برابر!
مرز دستکاری مجلس در لوایح اقتصادی
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 22 خرداد 1404 +وضعیت استان‌ها
پزشکیان: زیر بار زور نمی‌رویم
هشدار یمن به ایرلاین‌های بین‌المللی درباره پرواز به بن‌گوریون
موج گرما به ایران برمی‌گردد
فکری بکر و طرحی نو لازم است
پاسخ ایران به سناریوی فشار روانی آمریکا چه خواهد بود؟
فقط 3 روز برای ثبت‌نام وام 50 میلیونی بازنشستگان تأمین اجتماعی وقت هست
فیلم‌های سینمایی تلویزیون امروز پنجشنبه 22 خرداد
X
آگهی تبلیغاتی