×
بین الملل
شناسه خبر : 207182
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/16 ساعت 17:31
السودانی: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم

در مراسم پنجمین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی؛

السودانی: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم

نخست‌وزیر عراق در مراسم یادبود پنجمین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی، ضمن تمجید از مقام والای شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به حمایت ایران از عراق و روابط نزدیک این دو کشور اشاره کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: محمد شیاع السودانی امروز یکشنبه در مراسم یادبودی که در بغداد به مناسب پنجمین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی و همراهان آنها در حادثه دردناک فرودگاه بغداد برگزار شد،، تاکید کرد: بزرگداشت فرماندهان پیروزی و همراهان آنها، مناسبت مهمی است تا سیره این دو مرد بزرگ مورد توجه قرار گیرد.

وی ضمن تمجید از مقام شامخ شهید ابومهدی المهندس به نقش این شهید در مبارزه با داعش پرداخت و به حمایت تسلیحاتی و مستشاری ایران از عراق پرداخت و از نقش شهید قاسم سلیمانی تمجید کرد.

السودانی بیان کرد: شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس از عراق در حساس ترین شرایط دفاع کردند.

وی به تمجید از فتوای مرجعیت عراق در نجات عراق و منطقه نیز اشاره کرد.

نخست وزیر عراق بیان کرد: حشد شعبی امروز نیروی اساسی در دفاع از عراق است. عراق در اوج آمادگی قرار دارد و آماده پاسخ به هر تجاوزی از هر منبعی که باشد، است. نیروهای امنیتی ما توان تامین امنیت کشور را دارند. دولت ما در راستای تقویت حشد مانند دیگر نیروهای امنیتی حرکت کرده است.

وی افزود: حشد شعبی یکی از ارکان اساسی امنیت و صلح است. ما در راستای بسط حاکمیت عراق و پایان دادن به ماموریت ائتلاف بین المللی که به عراق در روزهای داعشی کمک کرد، حرکت کردیم. ما منافع عراق را در مذاکرات با کشورهای ائتلاف در نظر گرفتیم و فقط در بحث روابط به بُعد امنیتی توجه نکردیم.

السودانی گفت: در راستای وفاداری به خون شهدا و نقش محوری عراق در منطقه، وظیفه همه باید حفظ نظام دموکراتیک و احترام به قانون اساسی باشد. نقش عراق در جریان بحرانی که از هفتم اکتبر منطقه را درنوردید، نمایان شد. عراق یکی از مهمترین کشورهای بود که در راستای مهار بحران و تبعات آن حرکت کرد.

نخست وزیر عراق در ادامه کشورهای بزرگ و جامعه جهانی را عاجز از توقف جنایات رژیم صهیونیستی در غزه دانست و گفت: دولت موفق شد که عراق از کمربند آتشین دور نگه دارد.

درباره سوریه نیز گفت: تحولات سویه در حال و آینده منطقه تاثیرگذار است و حمایت از ثبات و تاسیس نظامی را طلب می کند که به همه طیف ها توجه کند. نباید در امور داخلی سوریه دخالت شود و باید به حاکمیت و تمامیت ارضی آن احترام گذاشته شود.

فالح الفیاض: متجاوزان و کینه توزان نمی توانند آسیبی به عراق وارد کنند

رئیس سازمان حشد شعبی عراق در مراسم پنجمین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی در بغداد گفت: حشد شعبی مدافع عراق است.

فالح الفیاض رئیس سازمان حشد شعبی عراق در مراسم پنجمین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی در بغداد گفت: حشد شعبی نیروی رسمی تحت فرمان فرمانده کل نیروهای مسلح است. حشد شعبی مدافع عراق است و هم ردیف نیروهای امنیتی است.

وی افزود: حشد شعبی از مرزهای جغرافیایی عراق حمایت کرده و این واقعیت آشکاری است و هرکه خلاف انرا بیان کند حقایق را نادیده انگاشته است. ما از کشور دفاع کردیم و به همراه برادران دولت خرافات(داعش) را ساقط کردیم.

وی تاکید کرد: متجاوزان و سرکشان و کینه توزان نمی توانند گزندی به عراق وارد کنند.

رئیس پارلمان عراق: ما باید آماده مقابله با هر خطری علیه عراق باشیم

رئیس پارلمان عراق گفت: راه شهادت پایانی ندارد و جانفشانی مادامی که دشمنان در کمین ما هستند تمام نخواهد. ما باید آماده مقابله با هر خطری علیه عراق عزیز باشیم.

محمود المشهدانی رئیس پارلمان عراق در مراسم پنجمین سالروز شهادت فرماندهان پیروزی در بغداد گفت: راه شهادت پایانی ندارد و جانفشانی مادامی که دشمنان در کمین ما هستند تمام نخواهد. ما باید آماده مقابله با هر خطری علیه عراق عزیز باشیم.

وی بر وضع قوانین در پارلمان این کشور که حامی نیروهای مسلح عراق و حفاظت از این کشور باشد، تاکید کرد.

المشهدانی تاکید کرد: ما به حشد شعبی اطمینان می دهیم که قانونی را وضع خواهیم کرد که در خدمت آنها باشد. ما آماده وضع قانون حشد شعبی هستیم زیرا نیروهای حشد شعبی جانفشانی بزرگی انجام داده اند و وضع قانون در خدمت آنها کمترین کاری است که می توان انجام داد.

وی افزود: عراق تا حشد شعبی را دارد در امان است و حشد شعبی قدرتی است که قابل نادیده گرفتن نیست.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کمک 2میلیون دلاری سازمان ملل به سیل‌زدگان آسیا
قطعی برق تهران فردا شنبه 7 شهریور + لینک
ترامپ؛ استاد معامله یا استاد گران‌کردن معامله؟
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 7 شهریور
برگزاری رزمایش سه‌جانبه واشنگتن، سئول و توکیو
پارلمان انگلیس: جنگ ایران تورم انگلیس را بالا برد
توقیف محموله 60 هزار لیتری گازوئیل قاچاق در خوزستان
نبرد نفتی بغداد و ریاض
انفجارهای مرگبار در حسکه و لاذقیه سوریه
آماده‌باش اتوبوسرانی تهران برای ماه مهر و مدرسه
جزییات توقیف کامیون کشنده با راننده 13 ساله در آزادراه قم- کاشان
افتتاح نیروگاه گازی جدید در گلستان؛ شبکه برق تقویت می شود
نتایج آزمون دانشجومعلم ها اواخر شهریور اعلام می شود
«آژانس دوستی» برمی‌گردد
سیدحسن خمینی: ققنوس‌وار از خاکسترها بلند می‌شویم
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 7 شهریور+ لینک
تغییر بزرگ در اندروید؛ برنامه‌ها مجبورند حافظه کمتری مصرف کنند
کارشناس عرب: ایران ترامپ را کلافه کرده است
دیپلمات موریتانیایی سکاندار سازمان همکاری اسلامی شد
شطرنج و پوکر در برابر محاصره؛ معادله‌ای که واشنگتن حساب نکرده است
اولین کتاب نویسنده 70 ساله، پرفروش شد
دستگیری 30 لیدر آشوب دی ماه در استان مرکزی
خیز بلند آمریکا برای تصاحب 17میدان نفتی ونزوئلا
قطعی برق کرمان فردا شنبه 7 شهریور + لینک خاموشی
5 تصادف فوتی پایتخت در یک هفته
میوه و سبزی از کالابرگ حذف نشده است
کشورها از اجرای تحریم‌های یکجانبه آمریکا خودداری کنند
ترکیب احتمالی استقلال مقابل فولاد در بازی امشب جمعه 6 شهریور
مرگ تلخ 2 موتورسوار در برخورد با کامیون
آتش به جان 5هکتار علفزار لاکان رشت افتاد
در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد فروخت
واکنش تند غریب‌آبادی به تکرار توهم ترامپ درباره تنگه هرمز
پایان تلخ «فاتح تکه» در ترابزون؛ شکست سنگین در لیگ اروپا
پیش بینی بورس فردا شنبه 7 شهریور
کالابرگ فقط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای محدود نمی‌شود
جمعیت یوزهای توران به 27قلاده رسید
زنان والیبال ایران تاریخ‌ساز شدند
سی‌ان‌ان: جنگ ترامپ با ایران از کنترل خارج شده است
خزانه مالی ارتش اسرائیل خالی است
شکست رویای پیروزی سریع ترامپ در ایران
برنامه بازی‌های لیگ برتر امروز جمعه 6 شهریور؛ ساعت بازی استقلال، تراکتور و سپاهان+جدول لیگ
فولاد - استقلال؛ خیز آبی‌ها برای حفظ صدرنشینی در فولاد آرنا
تیم ملی بسکتبال ایران مقابل نیوزیلند شکست خورد
گام جدید قوه قضاییه برای صیانت از حقوق ایرانیان خارج از کشور
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در چابهار
اوایل پاییز امسال پربارش نیست
چین: دیپلماسی تنها راه حل بحران ایران و آمریکاست
پادشاه 89 ساله نروژ درگذشت
ایران با قربانیان حادثه سیل در نپال ابراز همدردی کرد
حمله اسرائیل به حومه دمشق؛ورود اشغالگران به القنیطره