×
اجتماعی
شناسه خبر : 207155
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/16 ساعت 15:32
آخرین خبر از نتایج اعتراض به رتبه‌بندی معلمان

آخرین خبر از نتایج اعتراض به رتبه‌بندی معلمان

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که تا یکماه دیگر نتیجه اعتراض معلمان به رتبه بندی اعلام خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بخشی از پرونده اعتراضات رتبه‌بندی مختص معلمان فاقد رتبه است، گفت: ‌۱۰۱ هزار معلم فاقد رتبه بودند که مستندات خود را ارائه دادند که درحال بررسی این مستندات هستیم  که در نهایت ۱۱۵۰۰ نفر حائز رتبه آموزشیار معلم، ۲۱ هزار نفر مربی معلم، ۴۰ هزار نفر استادیار معلم و  ۹۹ تن نیز دانشیار معلم شدند. پرونده ۲۸ هزار نفر باقی‌مانده نیز تا یکماه آینده بررسی می‌شود.

 علی فرهادی در نشستی خبری با خبرنگاران با بیان اینکه رییس جمهور یکی از بیشترین حضورها را در مدارس داشتند که این کار نشانه اهتمام ایشان به تعلیم و تربیت است گفت: مدرسه محل تجلی دانایی و دانش افزایی و حرکت به سوی تعالی است که در وجود معلم شکل می گیرد.

وی با بیان اینکه ما در انعکاس خوبی‌های معلمان به خوبی عمل نکرده‌ایم به فداکاری‌های معلمان در عرصه‌های مختلف اشاره کرد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ایران در ۸ المپیاد علمی جهانی ۳۴ مدال در رشته‌های ریاضی، زیست، فیزیک، شیمی، علوم زمین، کامپیوتر و هوش مصنوعی کسب کرده است افزود: دو المپیاد فیزیک و ترکیبات ریاضی در ایران برگزار شد.

فرهادی با بیان اینکه پایه تولید علم در آموزش و پرورش است و در المپیاد و وزارت علوم متجلی می شود گفت: در جشنواره جوان خوارزمی حدود ۲۰۰۰ طرح شناسایی و در نهایت ۳۵ طرح منتخب برای معرفی به وزارت علوم معرفی شدند.

وی با بیان اینکه در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی در اردوهای تمشک حدود ۱۰۰ هزار دانش آموز شرکت کردند افزود: این اردوها با هدف کمک به دانش آموزان در معرض آسیب برگزار شد که معاونت پرورشی کارهای خوبی انجام داده است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه به همت خیرین مدرسه ساز و وزارت آموزش و پرورش حدود ۲۰۰۰ مدرسه برای نصب نیروگاه خورشیدی هدف‌گذاری شده‌اند ادامه داد: در ۱۰۰ مدرسه این هدفگذاری اجرا شده است که بزرگترین آن در اصفهان است. مدارس به جهت فرهنگ سازی و کمک به انرژی‌های سبز به این عرصه ورود کرده‌اند تا دانش آموزان را برای استفاده درست از انرژیها تربیت کنند.

فرهادی با بیان اینکه ۱۷۰۷ مدرسه جدید مهرماه امسال تحویل آموزش و پرورش شده است گفت: این مدارس ۸۰۰۰ کلاس دارند و ۱۹ هزار کلاس هم به سیستم‌های گرمایشی مجهز شده‌اند.

ورود ۱۰۴ هزار نیرو به آموزش و پرورش در مهرماه

وی با بیان اینکه در مهرماه امسال ۱۰۴ هزار نفر به جمعیت آموزش و پرورش اضافه شدند که ابتدا آزمون کتبی و سپس مورد گزینش قرار گرفتند و از مهر سر کلاس حاضر شدند افزود: احکام کارگزینی همه آنها صادر شد. ۳۰ هزار نفر دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان و رجایی و مابقی از طریق آزمون ماده ۲۸ جذب شدند. همچنین حقوق آنها پرداخت شده است.‌ قبلا احکام کارگزینی اسفند ماه صادر می شد اما امسال و پارسال این احکام آذرماه صادر شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پرونده رتبه بندی در بین شاغلان و بازنشستگان ۵۷۲ هزار معترض داشت ادامه داد: رسیدگی به آنها انجام و ارتقای رتبه بندی آنها انجام شده است.

فرهادی با بیان اینکه بخشی از رتبه‌بندی مختص به معلمان فاقد رتبه است، عنوان کرد: ‌۱۰۱ هزار معلم فاقد رتبه بودند بنابراین این معلمان مستندات خود را ارائه دادند که درحال بررسی این مستندات هستیم؛ در نهایت ۱۱۵۰۰ نفر حائز رتبه آموزشیار معلم شدند

۲۱ هزار نفر مربی معلم، ۴۰ هزار نفر استادیار معلم و  ۹۹ دانشیار معلم شدند. پرونده افراد باقی مانده که ۲۸ هزار نفر بودند تا یکماه آینده بررسی می شود.

وی اظهار کرد: معلمان جدید براساس قانون، ابتدا مزایای رتبه‌بندی را دریافت می کنند و سپس مدارک را ارائه می دهند که حدود ۵۸ هزار نفر هستند.

اعلام نتایج اعتراضات به آزمون استخدامی ابتدایی، دبیری و هنرآموزی تا پایان دی

فرهادی با بیان اینکه امسال ۲۸ هزار نفر در آزمون ابتدایی و ۲۴ هزار نفر در دبیری و هنرآموزی ظرفیت داشتیم که مقداری از این ظرفیت باقی مانده است گفت: برای کسانی که به آزمون اعتراض داشتند، قرار بود تا ۱۰ دی‌ماه اعلام نتیجه انجام شود اما ظاهراً مشکلی در بحث اعلام نتیجه پیش آمده بود و به زودی و قبل از پایان دی‌ماه نتایج اعتراضات آزمون ابتدایی و دبیری و هنرآموزی اعلام خواهد شد.

آموزش و پرورش بدنبال برگزاری آزمون جدید استخدامی تا پایان امسال

وی با بیان اینکه اولویت این است که امسال قبل از پایان سال آزمون استخدامی برگزار شود افزود: با توجه به اینکه تغییر مدیریتی هم در وزارت آموزش و پرورش و هم سازمان اداری و استخدامی داشتیم این کار طول کشید و اکنون دنبال اخذ مجوز هستیم و به محض نهایی شدن، اعلام خواهیم کرد.

مذاکره برای پرداخت مابقی پاداش پایان خدمت فرهنگیان 

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پاداش پایان خدمت در وزارت آموزش و پرورش همیشه با تاخیر پرداخت شده است ادامه داد: در بودجه اتفاقی که افتاده این است که پاداش سال بعد پیش‌بینی می‌شود تا به موقع پرداخت شود. تعداد بیش از ۷۵ هزار بازنشسته در مهر ۱۴۰۲ داشتیم. ۴۰ درصد پاداش این افراد پرداخت شده و ۶۰ درصد آن مانده که کل اعتباری که سازمان برنامه برای سال گذشته برای کل کارکنان دولت تعیین کرده بود ۲۲ همت بود، کل این مبلغ به آموزش و پرورش اختصاص یافت و ۴۰ درصد پرداخت شد.

فرهادی با بیان اینکه با کمک دولت، این موضوع در دستورکار سران قوا قرار گرفت گفت: روز چهارشنبه جلسه برگزار و در جلسه این موضوع تصویب شد و منتظر ابلاغ به سازمان برنامه هستیم و پس از آن وارد مذاکره با سازمان خواهیم شد تا ۶۰ درصد باقی مانده دریافت و به معلمان بازنشسته پرداخت شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی