×
اجتماعی
شناسه خبر : 207155
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/16 ساعت 15:32
آخرین خبر از نتایج اعتراض به رتبه‌بندی معلمان

آخرین خبر از نتایج اعتراض به رتبه‌بندی معلمان

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که تا یکماه دیگر نتیجه اعتراض معلمان به رتبه بندی اعلام خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بخشی از پرونده اعتراضات رتبه‌بندی مختص معلمان فاقد رتبه است، گفت: ‌۱۰۱ هزار معلم فاقد رتبه بودند که مستندات خود را ارائه دادند که درحال بررسی این مستندات هستیم  که در نهایت ۱۱۵۰۰ نفر حائز رتبه آموزشیار معلم، ۲۱ هزار نفر مربی معلم، ۴۰ هزار نفر استادیار معلم و  ۹۹ تن نیز دانشیار معلم شدند. پرونده ۲۸ هزار نفر باقی‌مانده نیز تا یکماه آینده بررسی می‌شود.

 علی فرهادی در نشستی خبری با خبرنگاران با بیان اینکه رییس جمهور یکی از بیشترین حضورها را در مدارس داشتند که این کار نشانه اهتمام ایشان به تعلیم و تربیت است گفت: مدرسه محل تجلی دانایی و دانش افزایی و حرکت به سوی تعالی است که در وجود معلم شکل می گیرد.

وی با بیان اینکه ما در انعکاس خوبی‌های معلمان به خوبی عمل نکرده‌ایم به فداکاری‌های معلمان در عرصه‌های مختلف اشاره کرد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ایران در ۸ المپیاد علمی جهانی ۳۴ مدال در رشته‌های ریاضی، زیست، فیزیک، شیمی، علوم زمین، کامپیوتر و هوش مصنوعی کسب کرده است افزود: دو المپیاد فیزیک و ترکیبات ریاضی در ایران برگزار شد.

فرهادی با بیان اینکه پایه تولید علم در آموزش و پرورش است و در المپیاد و وزارت علوم متجلی می شود گفت: در جشنواره جوان خوارزمی حدود ۲۰۰۰ طرح شناسایی و در نهایت ۳۵ طرح منتخب برای معرفی به وزارت علوم معرفی شدند.

وی با بیان اینکه در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی در اردوهای تمشک حدود ۱۰۰ هزار دانش آموز شرکت کردند افزود: این اردوها با هدف کمک به دانش آموزان در معرض آسیب برگزار شد که معاونت پرورشی کارهای خوبی انجام داده است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه به همت خیرین مدرسه ساز و وزارت آموزش و پرورش حدود ۲۰۰۰ مدرسه برای نصب نیروگاه خورشیدی هدف‌گذاری شده‌اند ادامه داد: در ۱۰۰ مدرسه این هدفگذاری اجرا شده است که بزرگترین آن در اصفهان است. مدارس به جهت فرهنگ سازی و کمک به انرژی‌های سبز به این عرصه ورود کرده‌اند تا دانش آموزان را برای استفاده درست از انرژیها تربیت کنند.

فرهادی با بیان اینکه ۱۷۰۷ مدرسه جدید مهرماه امسال تحویل آموزش و پرورش شده است گفت: این مدارس ۸۰۰۰ کلاس دارند و ۱۹ هزار کلاس هم به سیستم‌های گرمایشی مجهز شده‌اند.

ورود ۱۰۴ هزار نیرو به آموزش و پرورش در مهرماه

وی با بیان اینکه در مهرماه امسال ۱۰۴ هزار نفر به جمعیت آموزش و پرورش اضافه شدند که ابتدا آزمون کتبی و سپس مورد گزینش قرار گرفتند و از مهر سر کلاس حاضر شدند افزود: احکام کارگزینی همه آنها صادر شد. ۳۰ هزار نفر دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان و رجایی و مابقی از طریق آزمون ماده ۲۸ جذب شدند. همچنین حقوق آنها پرداخت شده است.‌ قبلا احکام کارگزینی اسفند ماه صادر می شد اما امسال و پارسال این احکام آذرماه صادر شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پرونده رتبه بندی در بین شاغلان و بازنشستگان ۵۷۲ هزار معترض داشت ادامه داد: رسیدگی به آنها انجام و ارتقای رتبه بندی آنها انجام شده است.

فرهادی با بیان اینکه بخشی از رتبه‌بندی مختص به معلمان فاقد رتبه است، عنوان کرد: ‌۱۰۱ هزار معلم فاقد رتبه بودند بنابراین این معلمان مستندات خود را ارائه دادند که درحال بررسی این مستندات هستیم؛ در نهایت ۱۱۵۰۰ نفر حائز رتبه آموزشیار معلم شدند

۲۱ هزار نفر مربی معلم، ۴۰ هزار نفر استادیار معلم و  ۹۹ دانشیار معلم شدند. پرونده افراد باقی مانده که ۲۸ هزار نفر بودند تا یکماه آینده بررسی می شود.

وی اظهار کرد: معلمان جدید براساس قانون، ابتدا مزایای رتبه‌بندی را دریافت می کنند و سپس مدارک را ارائه می دهند که حدود ۵۸ هزار نفر هستند.

اعلام نتایج اعتراضات به آزمون استخدامی ابتدایی، دبیری و هنرآموزی تا پایان دی

فرهادی با بیان اینکه امسال ۲۸ هزار نفر در آزمون ابتدایی و ۲۴ هزار نفر در دبیری و هنرآموزی ظرفیت داشتیم که مقداری از این ظرفیت باقی مانده است گفت: برای کسانی که به آزمون اعتراض داشتند، قرار بود تا ۱۰ دی‌ماه اعلام نتیجه انجام شود اما ظاهراً مشکلی در بحث اعلام نتیجه پیش آمده بود و به زودی و قبل از پایان دی‌ماه نتایج اعتراضات آزمون ابتدایی و دبیری و هنرآموزی اعلام خواهد شد.

آموزش و پرورش بدنبال برگزاری آزمون جدید استخدامی تا پایان امسال

وی با بیان اینکه اولویت این است که امسال قبل از پایان سال آزمون استخدامی برگزار شود افزود: با توجه به اینکه تغییر مدیریتی هم در وزارت آموزش و پرورش و هم سازمان اداری و استخدامی داشتیم این کار طول کشید و اکنون دنبال اخذ مجوز هستیم و به محض نهایی شدن، اعلام خواهیم کرد.

مذاکره برای پرداخت مابقی پاداش پایان خدمت فرهنگیان 

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پاداش پایان خدمت در وزارت آموزش و پرورش همیشه با تاخیر پرداخت شده است ادامه داد: در بودجه اتفاقی که افتاده این است که پاداش سال بعد پیش‌بینی می‌شود تا به موقع پرداخت شود. تعداد بیش از ۷۵ هزار بازنشسته در مهر ۱۴۰۲ داشتیم. ۴۰ درصد پاداش این افراد پرداخت شده و ۶۰ درصد آن مانده که کل اعتباری که سازمان برنامه برای سال گذشته برای کل کارکنان دولت تعیین کرده بود ۲۲ همت بود، کل این مبلغ به آموزش و پرورش اختصاص یافت و ۴۰ درصد پرداخت شد.

فرهادی با بیان اینکه با کمک دولت، این موضوع در دستورکار سران قوا قرار گرفت گفت: روز چهارشنبه جلسه برگزار و در جلسه این موضوع تصویب شد و منتظر ابلاغ به سازمان برنامه هستیم و پس از آن وارد مذاکره با سازمان خواهیم شد تا ۶۰ درصد باقی مانده دریافت و به معلمان بازنشسته پرداخت شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
برای اولین بار محکومان به اعدام نیز مشمول عفو رهبری شدند
جزئیات اختلال گسترده در 4 بانک کشور؛ احتمال حمله سایبری
ضرب‌الاجل جدید جمهوری‌خواهان به ترامپ برای پایان جنگ
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 23 خرداد 1405 +جدول
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 23 خرداد؛ سقوط 7 هزار تومانی دلار در سایه توافق
تهران 1000 واگن کم دارد؛ بحران جدی در متروی پایتخت
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 23 خرداد 1405
جهش احتمالی قیمت تخم‌مرغ؛ نرخ واقعی اعلام شد
کنترل مصرف برق مشترکان پرمصرف آغاز شد
تصاویر ماهواره‌ای ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز را رد کرد+ فیلم
تسهیلات بانکی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در راه است
جنجال بزرگ در جام جهانی 2026؛ کارت زردی که ناگهان برگشت
قیمت گوشت قرمز امروز 23 خرداد 1405 + جدول
سقوط هواپیما در هند
پوچتینو بعد از برد 4-1 آمریکا: این تازه شروع کار است
رئیس قوه قضاییه: وحدت ملی ایران جهانیان را مبهوت کرده است
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 23 خرداد 1405
میز خدمت پلیس زیر آسمان شهر
هدف طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی چیست؟
از بنزین تا نان؛ هرمز چگونه زندگی میلیاردها نفر را تغییر می‌دهد؟
تحرکات نظامی اسرائیل در مرز اردن؛ ایجاد پایگاه‌های تازه
زیان 14 میلیارد دلاری ترکیه از بحران انرژی و شوک تنگه هرمز
انقلاب در تولید برق خانگی
رایزنی امارات و ناتو برای تقویت همکاری‌های امنیتی و نظامی
سیاستمداران عراقی: کاهش تنش ایران و آمریکا به نفع ثبات عراق است
ناکامی جهان در رسیدن به هدف حذف کار کودکان
52 میلیون پیامک تخلفات رانندگی از آغاز جنگ
جزئیات جدید واردات خودرو در منطقه آزاد قصرشیرین اعلام شد
برخورد مرگبار قطار با خودرو در شرق قاهره
بنیان‌گذار آمازون: هوش مصنوعی خالق فرصت‌های شغلی جدید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 23 خرداد 1405 + جدول
وزارت علوم: تغییرات مکرر در مصوبات کنکور به صلاح داوطلبان نیست
سقوط قیمت نفت در آستانه توافق احتمالی ایران و آمریکا
رافائل گروسی برای دبیرکلی سازمان ملل اعلام آمادگی کرد
خوانشی کوتاه از یک سال پُر تنش
ادعای سنتکام درباره سرنگونی پهپادهای ایرانی در تنگه هرمز
تمرینات پرفشار تیم ملی برای نبرد با نیوزیلند؛ قلعه‌نویی برنامه ویژه دارد
دیپلماسی و جنگ در فضای نبرد ناهمتراز
دیپلماسی از دل بازدارندگی
امارات انتقال 3 میلیارد دلار به ایران را تکذیب کرد
عزیزی: سه‌گانه مردم، میدان و ژئوپلیتیک دشمن را ناکام کرد
بازی در میدان مقاومت
سرمربی کانادا: باید از تساوی مقابل بوسنی درس بگیریم
دست رد فیفا به ستاره‌های مصر!
تشریح آخرین جزئیات و روند مذاکرات ایران و آمریکا از سوی عراقچی/ توافق در حال نهایی شدن است
قبل از تفاهم به چیزی تفاخر یا تهاجم نکنید!
دور جدید مذاکرات لبنان و اسرائیل هفته آتی در واشنگتن برگزار می‌شود
رضایت سرمربی بوسنی از تساوی مقابل کانادا
جزئیات حادثه هولناک در اطراف کمپ تیم ملی فوتبال ؛ هویت جسد مشخص نشد
فوتبال؛ درمانگاه تنهایی و کارخانه معناسازی در عصر مدرن