×
بین الملل
شناسه خبر : 207151
تاریخ انتشار :

جنایت صهیونیست‌ها در پوشش آمبولانس/ ادامه تظاهرات در کشورها در حمایت از غزه

ویدیویی به تازگی منتشر شده است که قتل یک زن سالخورده و یک جوان فلسطینی توسط نیروهای ارتش اشغالگر صهیونیستی در نابلس را مستندسازی می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: این جنایت در جریان یورش اشغالگران اسرائیلی به اردوگاه بلاطه در شرق نابلس، در حدود دو هفته پیش رخ داده است.  

بر اساس گزارش‌ها، نیروهای اشغالگر با نفوذ به منطقه در پوشش یک آمبولانس، این عملیات را انجام داده‌اند.

حمله در پوشش آمبولانس طبق قوانین بین‌المللی جنایت و استفاده نظامی از تجهیزات پزشکی و بیمارستانی به شمار می‌رود.

 شمار شهدای جنگ علیه غزه به ۴۵۸۰۵ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در روز ۴۵۷ جنگ در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۵ قتل عام دیگر را علیه غیرنظامیان فلسطینی در این باریکه مرتکب شده است. 

این وزارتخانه افزود که در این حملات ۸۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۲۰۸ نفر نیز زخمی شدند. 

بدین ترتیب شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۴۵۸۰۵ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۹۰۶۴ نفر افزایش یافته است. 

این در حالی است که هنوز بیش از ۱۱ هزار نفر در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند.

حادثه امنیتی سخت برای نیروهای اشغالگر در غزه

منابع عبری زبان از وقوع یک حادثه امنیتی سخت برای نیروهای اشغالگر اسرائیلی در نوار غزه خبر دادند.

این منابع با اشاره به کمین سخت مقاومت برای نظامیان اسرائیلی در نوار غزه، اعلام کردند که بالگردهای اسرائیلی در حال انتقام کشته‌ها و مجروحان به بیمارستان هستند.

به جزئیات بیشتر این حادثه فعلا اشاره‌ای نشده است.

یورش اشغالگران صهیونیست به جنوب جنین و محاصره یک خانه

نیروهای ویژه ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز یکشنبه به شهرک میثلون در جنوب جنین در شمال کرانه باختری یورش بردند.

منابع محلی اعلام کردند که صهیونیست‌ها خانه‌ای را در این شهرک محاصره کرده و خواستار تخلیه فوری آن هستند.

در پی یورش اشغالگران به شهرک میثلون، مبارزان مقاومت با آنان به مقابله برخواستند.

گروهان‌های قدس ـ گردان جنین از درگیری شدید با صهیونیست‌ها در چندین محور در شهرک میثلون خبر داده و تاکید کرد که اشغالگران را به گلوله بسته و تلفاتی قطعی به آن‌ها وارد کرده است.

نیروهای اشغالگر اجازه نزدیک شدن آمبولانس به خانه محاصره شده را نمی‌دهند.

هلال احمر فلسطین از زخمی شدن یک فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها خبر داده است.

درگیری‌ها در این منطقه همچنان ادامه دارد.

پزشکان ترکیه در ارزروم با دکتر حسام ابوصفیه اعلام همبستگی کردند  

در استان ارزروم ترکیه، گروهی از پزشکان ترک در حرکتی نمادین با دکتر "حسام ابوصفیه"، مدیر بیمارستان "کمال عدوان" در غزه که توسط نیروهای اسرائیلی بازداشت شده است، اعلام همبستگی کردند.  

این پزشکان در تجمع خود، پلاکاردهایی با نوشته‌هایی مانند "همبستگی با دکتر حسام ابوصفیه" و "دفاع از حق درمان در برابر جنگ و خشونت" در دست داشتند و خواستار آزادی فوری وی شدند.  

جنایت صهیونیست‌ها در پوشش آمبولانس/ ادامه تظاهرات در کشورها در حمایت از غزه
 

این حرکت بخشی از موج گسترده‌ای از حمایت‌ها در سطح بین‌المللی از کادر پزشکی غزه و محکومیت حملات به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در جریان جنگ اخیر است.

مالزی: اقدامات “اسرائیل” در غزه نسل‌کشی و جنایت آشکار جنگی است 

دولت مالزی اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در نوار غزه را “نسل‌کشی و جنایات آشکار جنگی” عنوان کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وزارت خارجه مالزی در بیانیه‌ای اعلام کرد: “مالزی حملات بی‌هدف و مداوم رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان در غزه را که منجر به کشتار بی‌رحمانه افراد بی‌گناه، از جمله زنان، کودکان و حتی کارکنان حوزه سلامت و رسانه می‌شود، به شدت محکوم می‌کند.”

این بیانیه همچنین تأکید کرد که حملات عمدی به بیمارستان‌ها، به‌ویژه حمله اخیر به بیمارستان کمال عدوان در غزه، نقض آشکار قوانین بین‌المللی بشردوستانه است.

هشدار روزنامه‌های جهانی نسبت به بی‌توجهی به نقض حقوق فلسطینیان توسط “اسرائیل

روزنامه‌ها و وب‌سایت‌های جهانی وضعیت فاجعه‌بار غزه و کرانه باختری را بررسی کرده و به بی‌توجهی جهانیان نسبت به نقض حقوق فلسطینی‌ها توسط “اسرائیل” پرداخته‌اند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، مجله «فارین پالیسی» بر این موضوع تأکید کرد که جهان به طور عمدی نقض حقوق فلسطینی‌ها و تهدیدات علیه زندگی آن‌ها را نادیده می‌گیرد، علی‌رغم هشدارهای سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای که به بی‌طرفی و احترام شناخته شده‌اند.

در مقاله‌ای در روزنامه «نیویورک تایمز»، خالد جندی، پژوهشگر موسسه خاورمیانه، وضعیت فلسطینی‌ها در غزه و کرانه باختری را فاجعه‌بار توصیف کرده است.

وی گفت که حمایت‌های بین‌المللی از فلسطینی‌ها، از جمله جنبش همبستگی جهانی و ظرفیت مقاومت و تاب‌آوری مردم فلسطین، می‌تواند نویدبخش آینده‌ای بهتر باشد، حتی اگر بحران کنونی عمیق باشد.

از سوی دیگر، روزنامه «هآرتس» در تحلیلی به این موضوع پرداخت که اقدامات ارتش رژیم صهیونیستی در غزه با آرمان‌های ایدئولوژیک تندروهای راست‌گرای “اسرائیل” هم‌راستا است و تأکید کرد که «هیچ‌کدام از دستاوردهای ارتش در غزه و دیگر مناطق، مشکل اساسی یعنی نزاع اسرائیلی فلسطینی و تبعات آن را حل نخواهد کرد.»

اعتراض به نسل‌کشی در غزه در هلند

جمعی از فعالان حامی فلسطین در ایستگاه قطار اوترخت در آمستردام تجمع کردند تا اعتراض خود را نسبت به نسل‌کشی ادامه‌دار رژیم صهیونیستی در غزه و جنایات جنگی این رژیم اعلام کنند.

معترضان با در دست داشتن پلاکاردهایی که خواستار پایان دادن به حملات "اسرائیل" و حمایت از حقوق مردم فلسطین بودند، به نسل‌کشی و جنایات این رژیم علیه غیرنظامیان در غزه اعتراض کردند.

اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران فلسطینی در نیویورک

گروهی از فعالان در شهر نیویورک، در اقدامی اعتراضی علیه جنایات رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و سکوت و همدستی رسانه‌های آمریکایی در قبال این جنایات، تجمع برگزار کردند.

شرکت کنندگان در این فعالیت اعتراضی بر لزوم پایان دادن به جنگ نسل‌کشی علیه فلسطینیان و افشای اقدامات ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و رسانه‌های فعال در غزه تاکید کردند.

شرکت‌کنندگان در این تجمع با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار محکومیت بین‌المللی جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران شدند.

تظاهرات در شهر لیدز انگلیس در محکومیت جنایات علیه بیمارستان‌های غزه

ساکنان شهر لیدز در انگلیس با برپایی تظاهراتی در حمایت از غزه و فلسطین، خواستار آزادی دکتر حسام ابو صفیه، مدیر بیمارستان کمال عدوان و توقف نسل‌کشی در غزه شدند.

 


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وقتی مذاکره بی‌معنا می‌شود؛ ایران تصمیم نهایی را یکشنبه خواهد گرفت
توقف پروازها برای امنیت بیشتر؛ فرودگاه‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند
شهادت سرداران ربانی و محرابی در حملات رژیم صهیونیستی
طوفان آرش بر فراز اسرائیل؛ اصابت موفق پهپادهای ایرانی
خون نوجوان تکواندوکار، سند دیگری بر جنایت اسرائیل
هشدار صریح ایران: پایگاه‌های حامی اسرائیل در تیررس تهران است
آمار غیررسمی؛ 407 شهید و مجروح در حملات دیروز صهیونیست‌ها به تهران
فقط 7 هدف تا فروپاشی انرژی اسرائیل؛ افشای نقطه‌ضعف حیاتی رژیم کودک‌کش + نقشه
خبرنگار حوزه ایثار و دختر شهید باقری در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
مشارکت ملی برای امنیت؛ مراقب وانت‌های مشکوک باشید
تصاویر منزل یکی از شهدای هسته‌ای حمله دیروز اسرائیل به ایران
احیای حقیقت با زبان علم و احترام
شکست نزدیک تیم ملی والیبال ایران مقابل اسلوونی در لیگ ملت‌ها +خلاصه بازی
جزییات انفجار در فرودگاه مهرآباد
در حمله اسرائیل به پادگان بعثت بروجرد یک نفر شهید و 4 نفر مجروح شدند
لحظه برخورد موشک به سایت هسته‌ای نطنز؛ آلودگی گزارش نشده است +فیلم
برنامه مسابقات امروز 24 خرداد +پخش زنده
فعال شدن پدافند پارچین؛ دیروز در شرق تهران +فیلم
دریابان شمخانی هنوز تحت درمان است
حمله دیروز جنگنده‌های اسرائیل به تبریز +فیلم
جزییات 5 موج عملیات موشکی ایران علیه اسراییل از شب گذشته تاکنون د+ تصاویر
روز گذشته در ایران چه گذشت؟؛ شهادت فرماندهان سپاه و مردم غیرنظامی +فیلم
«دعوت به خویشتنداری» یا چراغ سبز برای ادامه جنایت اسرائیل؟
چرا غدیر مهم‌ترین عید اسلام است؟
نتانیاهو به پناهگاه رفت
تعطیلی یک هفته‌ای مسابقات فوتبال تهران
صدای مهیب انفجار در نزدیکی ستاد کل نیروهای مسلح در خیابان معلم تهران
تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو
آسمان کشور تا ساعت 14 روز شنبه بسته است
عراقچی: دعوت به خویشتن‌داری را نمی‌پذیریم
نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد
فرار خبرنگار و فیلمبردار فاکس نیوز حین پخش زنده
خلبان یکی از دو جنگنده رژیم صهیونیستی که ساقط شد زن بود
بیانیه سپاه پاسداران در پی انجام عملیات وعده صادق 3
گزارش تصویری | حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی
ارتش: 8 جنگنده رژیم صهیونیستی و چندین پهپاد متجاوز سرنگون شدند
ضربه مستقیم یا نمایندگی تجاوز؟
سایت هسته‌ای «یو سی اف» مورد حمله قرار گرفت
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
راهنمای بقا در شرایط جنگی در پنج قدم
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
ره‌گیری موفق پرتابه‌ها در آسمان تهران
شلیک به فرمول موازنه
ساقط شدن پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در آسمان قم
پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران منتشر شد
فعال‌شدن پدافند هوایی در مرکز تهران+ فیلم
محدوده ستارخان همین الان+فیلم
واکنش اعضای تیم ملی فوتبال به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی
اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
حمله رژیم صهیونیستی به محدوده سایت فردو +فیلم
X
آگهی تبلیغاتی