×
بین الملل
شناسه خبر : 207151
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/16 ساعت 15:29
جنایت صهیونیست‌ها در پوشش آمبولانس/ ادامه تظاهرات در کشورها در حمایت از غزه

جنایت صهیونیست‌ها در پوشش آمبولانس/ ادامه تظاهرات در کشورها در حمایت از غزه

ویدیویی به تازگی منتشر شده است که قتل یک زن سالخورده و یک جوان فلسطینی توسط نیروهای ارتش اشغالگر صهیونیستی در نابلس را مستندسازی می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: این جنایت در جریان یورش اشغالگران اسرائیلی به اردوگاه بلاطه در شرق نابلس، در حدود دو هفته پیش رخ داده است.  

بر اساس گزارش‌ها، نیروهای اشغالگر با نفوذ به منطقه در پوشش یک آمبولانس، این عملیات را انجام داده‌اند.

حمله در پوشش آمبولانس طبق قوانین بین‌المللی جنایت و استفاده نظامی از تجهیزات پزشکی و بیمارستانی به شمار می‌رود.

 شمار شهدای جنگ علیه غزه به ۴۵۸۰۵ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در روز ۴۵۷ جنگ در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۵ قتل عام دیگر را علیه غیرنظامیان فلسطینی در این باریکه مرتکب شده است. 

این وزارتخانه افزود که در این حملات ۸۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۲۰۸ نفر نیز زخمی شدند. 

بدین ترتیب شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۴۵۸۰۵ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۹۰۶۴ نفر افزایش یافته است. 

این در حالی است که هنوز بیش از ۱۱ هزار نفر در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند.

حادثه امنیتی سخت برای نیروهای اشغالگر در غزه

منابع عبری زبان از وقوع یک حادثه امنیتی سخت برای نیروهای اشغالگر اسرائیلی در نوار غزه خبر دادند.

این منابع با اشاره به کمین سخت مقاومت برای نظامیان اسرائیلی در نوار غزه، اعلام کردند که بالگردهای اسرائیلی در حال انتقام کشته‌ها و مجروحان به بیمارستان هستند.

به جزئیات بیشتر این حادثه فعلا اشاره‌ای نشده است.

یورش اشغالگران صهیونیست به جنوب جنین و محاصره یک خانه

نیروهای ویژه ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز یکشنبه به شهرک میثلون در جنوب جنین در شمال کرانه باختری یورش بردند.

منابع محلی اعلام کردند که صهیونیست‌ها خانه‌ای را در این شهرک محاصره کرده و خواستار تخلیه فوری آن هستند.

در پی یورش اشغالگران به شهرک میثلون، مبارزان مقاومت با آنان به مقابله برخواستند.

گروهان‌های قدس ـ گردان جنین از درگیری شدید با صهیونیست‌ها در چندین محور در شهرک میثلون خبر داده و تاکید کرد که اشغالگران را به گلوله بسته و تلفاتی قطعی به آن‌ها وارد کرده است.

نیروهای اشغالگر اجازه نزدیک شدن آمبولانس به خانه محاصره شده را نمی‌دهند.

هلال احمر فلسطین از زخمی شدن یک فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها خبر داده است.

درگیری‌ها در این منطقه همچنان ادامه دارد.

پزشکان ترکیه در ارزروم با دکتر حسام ابوصفیه اعلام همبستگی کردند  

در استان ارزروم ترکیه، گروهی از پزشکان ترک در حرکتی نمادین با دکتر "حسام ابوصفیه"، مدیر بیمارستان "کمال عدوان" در غزه که توسط نیروهای اسرائیلی بازداشت شده است، اعلام همبستگی کردند.  

این پزشکان در تجمع خود، پلاکاردهایی با نوشته‌هایی مانند "همبستگی با دکتر حسام ابوصفیه" و "دفاع از حق درمان در برابر جنگ و خشونت" در دست داشتند و خواستار آزادی فوری وی شدند.  

جنایت صهیونیست‌ها در پوشش آمبولانس/ ادامه تظاهرات در کشورها در حمایت از غزه
 

این حرکت بخشی از موج گسترده‌ای از حمایت‌ها در سطح بین‌المللی از کادر پزشکی غزه و محکومیت حملات به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در جریان جنگ اخیر است.

مالزی: اقدامات “اسرائیل” در غزه نسل‌کشی و جنایت آشکار جنگی است 

دولت مالزی اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در نوار غزه را “نسل‌کشی و جنایات آشکار جنگی” عنوان کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وزارت خارجه مالزی در بیانیه‌ای اعلام کرد: “مالزی حملات بی‌هدف و مداوم رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان در غزه را که منجر به کشتار بی‌رحمانه افراد بی‌گناه، از جمله زنان، کودکان و حتی کارکنان حوزه سلامت و رسانه می‌شود، به شدت محکوم می‌کند.”

این بیانیه همچنین تأکید کرد که حملات عمدی به بیمارستان‌ها، به‌ویژه حمله اخیر به بیمارستان کمال عدوان در غزه، نقض آشکار قوانین بین‌المللی بشردوستانه است.

هشدار روزنامه‌های جهانی نسبت به بی‌توجهی به نقض حقوق فلسطینیان توسط “اسرائیل

روزنامه‌ها و وب‌سایت‌های جهانی وضعیت فاجعه‌بار غزه و کرانه باختری را بررسی کرده و به بی‌توجهی جهانیان نسبت به نقض حقوق فلسطینی‌ها توسط “اسرائیل” پرداخته‌اند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، مجله «فارین پالیسی» بر این موضوع تأکید کرد که جهان به طور عمدی نقض حقوق فلسطینی‌ها و تهدیدات علیه زندگی آن‌ها را نادیده می‌گیرد، علی‌رغم هشدارهای سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای که به بی‌طرفی و احترام شناخته شده‌اند.

در مقاله‌ای در روزنامه «نیویورک تایمز»، خالد جندی، پژوهشگر موسسه خاورمیانه، وضعیت فلسطینی‌ها در غزه و کرانه باختری را فاجعه‌بار توصیف کرده است.

وی گفت که حمایت‌های بین‌المللی از فلسطینی‌ها، از جمله جنبش همبستگی جهانی و ظرفیت مقاومت و تاب‌آوری مردم فلسطین، می‌تواند نویدبخش آینده‌ای بهتر باشد، حتی اگر بحران کنونی عمیق باشد.

از سوی دیگر، روزنامه «هآرتس» در تحلیلی به این موضوع پرداخت که اقدامات ارتش رژیم صهیونیستی در غزه با آرمان‌های ایدئولوژیک تندروهای راست‌گرای “اسرائیل” هم‌راستا است و تأکید کرد که «هیچ‌کدام از دستاوردهای ارتش در غزه و دیگر مناطق، مشکل اساسی یعنی نزاع اسرائیلی فلسطینی و تبعات آن را حل نخواهد کرد.»

اعتراض به نسل‌کشی در غزه در هلند

جمعی از فعالان حامی فلسطین در ایستگاه قطار اوترخت در آمستردام تجمع کردند تا اعتراض خود را نسبت به نسل‌کشی ادامه‌دار رژیم صهیونیستی در غزه و جنایات جنگی این رژیم اعلام کنند.

معترضان با در دست داشتن پلاکاردهایی که خواستار پایان دادن به حملات "اسرائیل" و حمایت از حقوق مردم فلسطین بودند، به نسل‌کشی و جنایات این رژیم علیه غیرنظامیان در غزه اعتراض کردند.

اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران فلسطینی در نیویورک

گروهی از فعالان در شهر نیویورک، در اقدامی اعتراضی علیه جنایات رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و سکوت و همدستی رسانه‌های آمریکایی در قبال این جنایات، تجمع برگزار کردند.

شرکت کنندگان در این فعالیت اعتراضی بر لزوم پایان دادن به جنگ نسل‌کشی علیه فلسطینیان و افشای اقدامات ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و رسانه‌های فعال در غزه تاکید کردند.

شرکت‌کنندگان در این تجمع با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار محکومیت بین‌المللی جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران شدند.

تظاهرات در شهر لیدز انگلیس در محکومیت جنایات علیه بیمارستان‌های غزه

ساکنان شهر لیدز در انگلیس با برپایی تظاهراتی در حمایت از غزه و فلسطین، خواستار آزادی دکتر حسام ابو صفیه، مدیر بیمارستان کمال عدوان و توقف نسل‌کشی در غزه شدند.

 


نظرات

آخرین اخبار
رهبر انقلاب: شرط غلبه نهایی حق بر باطل، اتحاد مسلمین در مقابل کفر جهانی است
کیم جونگ اون وزیر دفاع کره شمالی را برکنار کرد
کشف 2 میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس در عملیات مرزبانی فراجا
از «خداحافظ ایران» تا «سلام وطن»؛ فصلی نو در وحدت ملی
پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 8 شهریور؛ سکه به 220 میلیون می رسد؟
مداردیپلماسی | سه پیام‌آور در تهران، هرمز چگونه به گذرگاه دیپلماسی تبدیل شد؟
برنامه قطعی برق استان البرز امروز 8 شهریور + لینک سامانه خاموشی
هشدار نارنجی سیلاب برای 6 استان کشور
چرا گاهی درمان ریزش مو با بیشتر شدن ریزش شروع می شود؟
شکست دولت ترامپ در دادگاه؛ سرکوب منتقدان جنگ غزه غیرقانونی اعلام شد
پسر نتانیاهو از ترس جانش فوری از آمریکا به سرزمین های اشغالی برگشت
بحران 40 ساله کشاورزان آمریکایی؛ افزایش قیمت کود و سوخت پس از جنگ ایران
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز یکشنبه 8 شهریور 1405+ برنامه خاموشی شهرکرد، بروجن
پیام تبریک بقایی به مناسبت میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)
رمزگشایی سفر رئیس سیا به مسکو؛ پیشنهاد نشست سه‌جانبه ترامپ، پوتین و زلنسکی
سرمربی ملوان: مقابل پرسپولیس فاجعه‌ بودیم
ترامپ فاسدترین رئیس جمهور در تاریخ آمریکا است
برنامه مسابقات امروز 8 شهریور 1405؛ پخش زنده فوتبال و انتخابی جام جهانی بسکتبال
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 8 شهریور+ وضعیت استانها
ایده عجیب چینی‌ها برای عضله‌سازی
حسگر تنفسی برای تشخیص آنی گازهای سمی
آیا بیماران CF می‌توانند صاحب فرزند شوند؟
کشف تازه پژوهشگران سوئیسی درباره رفتار نانوذرات در جریان خون
بیداری‌های مکرر شبانه و یک ارتباط نگران‌کننده با آلزایمر
چه زمانی باید نگران تب در کودکان شویم؟
یوونتوس 2 - پارما 0؛ دومین برد متوالی بانوی پیر با کلین‌شیت
پیام تبریک فرمانده کل سپاه به قهرمانان نوجوان والیبال ایران
الاعرجی: عراق می‌خواهد پل ارتباطی ایران و آمریکا باشد
گردنه پرخطر «نارمنج» دشتستان ایمن شد
تدوین برنامه عملیاتی برای ساختن «ایران هرچه قوی‌تر»
سومین رکورد دوومیدانی بانوان شکست؛ محیطی‌زاده تاریخ‌ساز شد
ادعای آمریکا درباره لبنان؛ دولت تنها مرجع تصمیم‌گیری معرفی شد
غریب‌آبادی: بازگشایی هرمز منوط به اجرای تعهدات آمریکاست
ایران از فینال هندبال نوجوانان آسیا جا ماند
اولین ناکامی النصر با قایدی
انفجار مرگبار در کارگاه آزادگان؛ یک کارگر کشته شد
قرائت سوگندنامه ورزشکاران در بازی‌های آسیایی ناگویا
تیراندازی در کارولینای جنوبی؛ 2 افسر پلیس زخمی شدند
روایت موسیقایی میلاد پیامبر(ص) با «جانِ جهان‌ها»+فیلم
دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد
تاتنهام 0-2 نیوکسل/ کلاغ‌ها تاتنهام را در خانه نقره‌داغ کردند
بلومبرگ: جمهوری‌خواهان به‌دلیل جنگ علیه ایران از ترامپ ناامید شده‌اند
قاهره و رم برای مهار تنش‌های منطقه‌ای وارد رایزنی شدند
10 میلیارد تومان پاداش برای دختران طلایی ایران در ناگویا
اولین زن گلف ایران در بازی‌های آسیایی+فیلم
قالیباف: جوانان ایرانی ثابت کردند هیچ قله‌ای دست‌نیافتنی نیست
شلیک خمپاره به حومه دمشق؛ تجاوزات اسرائیل در سوریه ادامه دارد
فجرسپاسی شیراز0-0 ذوب‌آهن اصفهان/ قفل دروازه‌ها باز نشد
مس شهر بابک0-0 صنعت نفت آبادان/ حملات بی‌اثر و حسرت برد
پرسپولیس 3-0 ملوان/ ملوان اسیر طوفان سرخ شد