×
بین الملل
شناسه خبر : 207151
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/16 ساعت 15:29
جنایت صهیونیست‌ها در پوشش آمبولانس/ ادامه تظاهرات در کشورها در حمایت از غزه

جنایت صهیونیست‌ها در پوشش آمبولانس/ ادامه تظاهرات در کشورها در حمایت از غزه

ویدیویی به تازگی منتشر شده است که قتل یک زن سالخورده و یک جوان فلسطینی توسط نیروهای ارتش اشغالگر صهیونیستی در نابلس را مستندسازی می‌کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: این جنایت در جریان یورش اشغالگران اسرائیلی به اردوگاه بلاطه در شرق نابلس، در حدود دو هفته پیش رخ داده است.  

بر اساس گزارش‌ها، نیروهای اشغالگر با نفوذ به منطقه در پوشش یک آمبولانس، این عملیات را انجام داده‌اند.

حمله در پوشش آمبولانس طبق قوانین بین‌المللی جنایت و استفاده نظامی از تجهیزات پزشکی و بیمارستانی به شمار می‌رود.

 شمار شهدای جنگ علیه غزه به ۴۵۸۰۵ نفر رسید

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در روز ۴۵۷ جنگ در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته ۵ قتل عام دیگر را علیه غیرنظامیان فلسطینی در این باریکه مرتکب شده است. 

این وزارتخانه افزود که در این حملات ۸۸ فلسطینی به شهادت رسیده و ۲۰۸ نفر نیز زخمی شدند. 

بدین ترتیب شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۴۵۸۰۵ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۹۰۶۴ نفر افزایش یافته است. 

این در حالی است که هنوز بیش از ۱۱ هزار نفر در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند.

حادثه امنیتی سخت برای نیروهای اشغالگر در غزه

منابع عبری زبان از وقوع یک حادثه امنیتی سخت برای نیروهای اشغالگر اسرائیلی در نوار غزه خبر دادند.

این منابع با اشاره به کمین سخت مقاومت برای نظامیان اسرائیلی در نوار غزه، اعلام کردند که بالگردهای اسرائیلی در حال انتقام کشته‌ها و مجروحان به بیمارستان هستند.

به جزئیات بیشتر این حادثه فعلا اشاره‌ای نشده است.

یورش اشغالگران صهیونیست به جنوب جنین و محاصره یک خانه

نیروهای ویژه ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز یکشنبه به شهرک میثلون در جنوب جنین در شمال کرانه باختری یورش بردند.

منابع محلی اعلام کردند که صهیونیست‌ها خانه‌ای را در این شهرک محاصره کرده و خواستار تخلیه فوری آن هستند.

در پی یورش اشغالگران به شهرک میثلون، مبارزان مقاومت با آنان به مقابله برخواستند.

گروهان‌های قدس ـ گردان جنین از درگیری شدید با صهیونیست‌ها در چندین محور در شهرک میثلون خبر داده و تاکید کرد که اشغالگران را به گلوله بسته و تلفاتی قطعی به آن‌ها وارد کرده است.

نیروهای اشغالگر اجازه نزدیک شدن آمبولانس به خانه محاصره شده را نمی‌دهند.

هلال احمر فلسطین از زخمی شدن یک فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها خبر داده است.

درگیری‌ها در این منطقه همچنان ادامه دارد.

پزشکان ترکیه در ارزروم با دکتر حسام ابوصفیه اعلام همبستگی کردند  

در استان ارزروم ترکیه، گروهی از پزشکان ترک در حرکتی نمادین با دکتر "حسام ابوصفیه"، مدیر بیمارستان "کمال عدوان" در غزه که توسط نیروهای اسرائیلی بازداشت شده است، اعلام همبستگی کردند.  

این پزشکان در تجمع خود، پلاکاردهایی با نوشته‌هایی مانند "همبستگی با دکتر حسام ابوصفیه" و "دفاع از حق درمان در برابر جنگ و خشونت" در دست داشتند و خواستار آزادی فوری وی شدند.  

جنایت صهیونیست‌ها در پوشش آمبولانس/ ادامه تظاهرات در کشورها در حمایت از غزه
 

این حرکت بخشی از موج گسترده‌ای از حمایت‌ها در سطح بین‌المللی از کادر پزشکی غزه و محکومیت حملات به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در جریان جنگ اخیر است.

مالزی: اقدامات “اسرائیل” در غزه نسل‌کشی و جنایت آشکار جنگی است 

دولت مالزی اقدامات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در نوار غزه را “نسل‌کشی و جنایات آشکار جنگی” عنوان کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، وزارت خارجه مالزی در بیانیه‌ای اعلام کرد: “مالزی حملات بی‌هدف و مداوم رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان در غزه را که منجر به کشتار بی‌رحمانه افراد بی‌گناه، از جمله زنان، کودکان و حتی کارکنان حوزه سلامت و رسانه می‌شود، به شدت محکوم می‌کند.”

این بیانیه همچنین تأکید کرد که حملات عمدی به بیمارستان‌ها، به‌ویژه حمله اخیر به بیمارستان کمال عدوان در غزه، نقض آشکار قوانین بین‌المللی بشردوستانه است.

هشدار روزنامه‌های جهانی نسبت به بی‌توجهی به نقض حقوق فلسطینیان توسط “اسرائیل

روزنامه‌ها و وب‌سایت‌های جهانی وضعیت فاجعه‌بار غزه و کرانه باختری را بررسی کرده و به بی‌توجهی جهانیان نسبت به نقض حقوق فلسطینی‌ها توسط “اسرائیل” پرداخته‌اند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، مجله «فارین پالیسی» بر این موضوع تأکید کرد که جهان به طور عمدی نقض حقوق فلسطینی‌ها و تهدیدات علیه زندگی آن‌ها را نادیده می‌گیرد، علی‌رغم هشدارهای سازمان‌های بین‌المللی و منطقه‌ای که به بی‌طرفی و احترام شناخته شده‌اند.

در مقاله‌ای در روزنامه «نیویورک تایمز»، خالد جندی، پژوهشگر موسسه خاورمیانه، وضعیت فلسطینی‌ها در غزه و کرانه باختری را فاجعه‌بار توصیف کرده است.

وی گفت که حمایت‌های بین‌المللی از فلسطینی‌ها، از جمله جنبش همبستگی جهانی و ظرفیت مقاومت و تاب‌آوری مردم فلسطین، می‌تواند نویدبخش آینده‌ای بهتر باشد، حتی اگر بحران کنونی عمیق باشد.

از سوی دیگر، روزنامه «هآرتس» در تحلیلی به این موضوع پرداخت که اقدامات ارتش رژیم صهیونیستی در غزه با آرمان‌های ایدئولوژیک تندروهای راست‌گرای “اسرائیل” هم‌راستا است و تأکید کرد که «هیچ‌کدام از دستاوردهای ارتش در غزه و دیگر مناطق، مشکل اساسی یعنی نزاع اسرائیلی فلسطینی و تبعات آن را حل نخواهد کرد.»

اعتراض به نسل‌کشی در غزه در هلند

جمعی از فعالان حامی فلسطین در ایستگاه قطار اوترخت در آمستردام تجمع کردند تا اعتراض خود را نسبت به نسل‌کشی ادامه‌دار رژیم صهیونیستی در غزه و جنایات جنگی این رژیم اعلام کنند.

معترضان با در دست داشتن پلاکاردهایی که خواستار پایان دادن به حملات "اسرائیل" و حمایت از حقوق مردم فلسطین بودند، به نسل‌کشی و جنایات این رژیم علیه غیرنظامیان در غزه اعتراض کردند.

اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران فلسطینی در نیویورک

گروهی از فعالان در شهر نیویورک، در اقدامی اعتراضی علیه جنایات رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و سکوت و همدستی رسانه‌های آمریکایی در قبال این جنایات، تجمع برگزار کردند.

شرکت کنندگان در این فعالیت اعتراضی بر لزوم پایان دادن به جنگ نسل‌کشی علیه فلسطینیان و افشای اقدامات ظالمانه رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران و رسانه‌های فعال در غزه تاکید کردند.

شرکت‌کنندگان در این تجمع با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواستار محکومیت بین‌المللی جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه خبرنگاران شدند.

تظاهرات در شهر لیدز انگلیس در محکومیت جنایات علیه بیمارستان‌های غزه

ساکنان شهر لیدز در انگلیس با برپایی تظاهراتی در حمایت از غزه و فلسطین، خواستار آزادی دکتر حسام ابو صفیه، مدیر بیمارستان کمال عدوان و توقف نسل‌کشی در غزه شدند.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
افزایش دمای هوای تهران در سه روز آینده
هشدار یخبندان و آماده‌باش هلال‌احمر در مناطق سردسیر کشور
قائم‌پناه: بیشتر مردم دغدغه معیشت دارند نه سیاست
آمادگی روسیه در همه زمینه‌ها برای کمک به شرکای آذربایجانی و ارمنی خود
راه شناسایی علت تعدیل نیرو در واحدهای اقتصادی از طریق سامانه فراهم شد
کشف بزرگ‌ترین تار عنکبوت جهان در مرز آلبانی و یونان
رئیس‌جمهور لبنان: به توافق آتش‌بس پایبندیم اما اسرائیل تجاوز می‌کند
آغاز نیمه نیمه دوم بازی پرسپولیس (1)- استقلال خوزستان(0) + فیلم گل اول
ایران، پرچمدار صلح و عدالت و مدارا
قاچاقچیان سوخت در قشم دستگیر شدند
قالیباف: آماده توسعه روابط با پاکستان هستیم
خطیب‌زاده: احیای مذاکرات هسته‌ای به رفتار آمریکا بستگی دارد
سومین ناوهواپیمابر «فوجیان» چین عملیاتی شد
پسکوف: فقدان اعتماد میان روسیه و اوکراین کاملاً مشهود است
ترفند جدید سارقان برای فرار از مجازات‌های سنگین
خشکسالی بی‌سابقه تهران؛ ذخایر سدها به کمتر از 11 درصد رسید
رئیس‌جمهور آمریکا تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران را تمدید کرد
ترامپ: حماس در صورت عدم ایفای نقش خود، با عواقب روبه‌رو خواهد شد
دبیرکل کنگره ملی عربی: روز آزادی فلسطین نزدیک است
نواف سلام: لبنان بخشی از جهان عرب است و قصد دارد نقش کارآمدی در منطقه ایفا کند
گروسی: راه‌حل فوری یا جادویی درباره ایران وجود ندارد
خطیب موقت نماز جمعه: ماجرای بانک آینده بسیار تاسف‌بار است
یکطرف شدن جاده چالوس امروز از ساعت 15
فدراسیون جهانی والیبال بیش از 251 هزار دلار به ایران اختصاص داد
دبیرکل جهاد اسلامی: سلاح مقاومت فلسطین را زمین نمی‌گذاریم
لغو گسترده پروازها در آمریکا همزمان با ادامه تعطیلی دولت فدرال
تصادف مرگبار امروز در صالح‌آباد تهران+ آمار فوتی‌ها
انفجار در مسجد جاکارتا ده‌ها نمازگزار را مجروح کرد
الحیه: «طوفان الاقصی» پاسخ به تلاش برای محو مسئله فلسطین بود
چین خواستار کاهش چشمگیر زرادخانه هسته‌ای آمریکا شد
پایان انتظار خودروهای بلاصاحب در پارکینگ‌های بندرعباس
تأکید شهباز شریف بر گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با ایران
آتش سوزی خط انتقال آب بندر لنگه
نقش فعال ایران در مباحث جهانی مرتبط با تغییر اقلیم
7 تصادف مرگبار تهران در هفته دوم آبان ماه +تعداد کشته‌ها
گروسی: ایران قانونی داخلی تصویب کرده که می‌گوید باید همکاری خود با ما را محدود کند
زویا امامی بازیگر تلویزیون درگذشت
انتظار طولانی کامیون‌های ایران پشت مرزها
آخرین وضعیت 4 بیمارستان‌ بحرانی و نا ایمن تهران
هوای پایتخت همچنان ناسالم برای گروه‌های حساس
مرگ 5 دانش آموز در 6 هفته
بقائی: تحریم‌های آمریکا علیه ایرانیان، جنایت علیه بشریت است
حمله جدید آمریکا در دریای کارائیب به یک قایق
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران ( 122) «پاکدشت»
قالیباف: صلح تحمیلی و جنگ تحمیلی استقلال کشورهای مسلمان را هدف قرار داده است
مشاور رئیس جمهور: مشارکتِ گسترده در انتخابات شورا، نشانه زنده‌بودن جامعه است
X
آگهی تبلیغاتی