×
حوادث
شناسه خبر : 207148
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/16 ساعت 15:19
مقتول زنده شد و قاتل را بخشید

مقتول زنده شد و قاتل را بخشید

مردی بعد از 20 ماه که گمان می کرد قاتل دوستش باشد با زنده پیدا شدن دوستش از چوبه دار رهایی یافت.

نورنیوز-گروه حوادث: تصور کنید فردی به اتهام قتل در زندان به سر می‌برد و شک ندارد به‌زودی به قصاص محکوم و به دار مجازات آویخته خواهد شد، اما ناگهان به او اعلام می‌کنند که مقتول زنده و او اصلا قتلی مرتکب نشده است.

 این اتفاقی است که چند روز پیش برای فردی به نام ایرج رخ داد؛ مرد میانسالی که در چند‌ماه گذشته تصور می‌کرد دوستش را در جریان درگیری به قتل رسانده و حتی به ارتکاب جنایت هم اعتراف کرده بود، اما حالا معلوم شده که دوست وی کشته نشده و زنده است.

یکی از روزهای اردیبهشت سال گذشته بود که خانواده مرد میانسالی به نام صادق قدم در اداره پلیس گذاشتند و خبر از ناپدید شدن وی دادند. آنها می‌گفتند که صادق آخرین بار به همراه یکی از دوستانش به نام ایرج از خانه بیرون رفته و از آن پس به طرز عجیبی ناپدید شده است. 

اقرار به جنایت

پرونده مرد ناپدیدشده روی میز قاضی، عظیم سهرابی، بازپرس شعبه نهم دادسرای جنایی تهران قرار گرفت و به دستور وی مأموران ایرج را دستگیر و برای تحقیقات به اداره آگاهی منتقل کردند. ایرج ابتدا مدعی بود که از سرنوشت دوست گمشده‌اش خبر ندارد اما چون همه مدارک علیه او بود، بازداشت شد و در نهایت بعد از گذشت 7‌ماه اعتراف کرد که صادق را به قتل رسانده است.

وی گفت: صادق بیماری روحی داشت و روز حادثه قرار بود وی را به بیمارستان اعصاب و روان ببرم. در بین راه در بیابان‌های قرچک توقف کردم تا کمی مواد مصرف کنم. چون خمار بودم، اما دوستم صادق مدام غر می‌زد و بهانه می‌گرفت که زودتر برویم. اعتراض او مرا عصبی کرد، طوری که کنترلم را از دست دادم و سنگی برداشتم و چند ضربه به سر او زدم. وقتی دیدم خون‌آلود روی زمین افتاده و نفس نمی‌کشد از ترسم فرار کردم. با اعترافات این مرد مأموران راهی بیابان‌های قرچک شدند و در محل حادثه سنگ خون‌آلودی را که ظاهرا صادق با آن به قتل رسیده بود پیدا کردند، اما از جسد خبری نبود. از طرفی با توجه به اینکه 7‌ماه از حادثه گذشته بود این احتمال وجود داشت که جسد مقتول طعمه حیوانات یا به‌عنوان مجهول‌الهویه دفن شده باشد.

اتفاق عجیب

پس از اعترافات قاتل، او به زندان منتقل شد و خانواده مقتول در دادسرای جنایی تهران حاضر شدند و برای عامل جنایت درخواست قصاص کردند. درحالی‌که روند رسیدگی به این پرونده ادامه داشت اتفاق عجیبی رقم خورد و معلوم شد که مقتول زنده است.

کمپ ترک اعتیاد

ماجرا از این قرار بود که چند روز قبل یکی از دوستان صادق(مقتول) برای ترک اعتیاد به کمپی در جنوب تهران رفت که به‌صورت اتفاقی صادق را آنجا دید. وی با دیدن او از حال رفت و تا چند دقیقه تصور می‌کرد فردی که دیده مرده‌ای است که زنده شده است. اما کمی بعد معلوم شد که فرد مورد نظر همان مردی است که در همه ‌این ماه‌ها تصور می‌شد به قتل رسیده است.

حافظه‌ام را از دست داده بودم

صادق در همه این ماه‌ها به‌دلیل ضرباتی که به سرش خورده بود حافظه‌اش را از دست داده بود. او که تازه یادش آمده اردیبهشت سال گذشته چه اتفاقی برایش رخ داده  است، گفت: آن روز بعد از اینکه دوستم با ضربات سنگ به سرم کوبید از هوش رفتم. وقتی به هوش آمدم نه می‌دانستم چه‌کسی هستم و نه می‌دانستم آنجا چه کار می‌کنم.

سر و صورتم خون‌آلود بود اما دردی احساس نمی‌کردم. هرچه فکر می‌کردم چیزی به‌خاطر نمی‌آوردم. حتی نمی‌دانم چند روز در آن بیابان بیهوش افتاده بودم.

وی ادامه داد: آن روز به سختی خودم را به کنار جاده رساندم و از مردم کمک خواستم. چند روزی در خیابان‌ها سرگردان بودم و اگر کسی دلش به رحم می‌آمد به من غذا یا پول می‌داد که با آن مواد می‌خریدم. تا اینکه یک روز به پای یک رهگذر افتادم و از او خواستم کمکم کند. برایش تعریف کردم که هویت ندارم و حافظه‌ام را از دست داده‌ام. به او التماس کردم که مرا به کمپ ببرد تا ترک کنم و جایی برای خواب داشته باشم. خدا فرشته‌ای را سر راهم قرار داده بود، چون آن فرد نیکوکار دلش به حالم سوخت و با هزینه خودش کمکم کرد و مرا به کمپ برد.

فرشته نجاتم هزینه بستری شدنم را پرداخت کرد و رفت. من نیز آنجا ماندم و رفته رفته مواد را کنار گذاشتم. بعد از ترک هم ‌مدیر کمپ از من خواست بمانم و به معتادان کمک کنم؛ از نظافت کمپ گرفته تا دارو دادن به افراد معتاد. او می‌دانست که حافظه‌ام را از دست داده‌ام و نمی‌دانم خانواده‌ام چه کسانی هستند و کجا زندگی می‌کنند.

تا اینکه چند روز قبل به‌صورت اتفاقی یکی از دوستان قدیمی‌ام به کمپ آمد. او با دیدن من شوکه شد اما بعد برایم توضیح داد که چه بلایی برسرم آمده است. آن روز رفته رفته هویتم را به یاد آوردم؛ ‌اینکه اسمم چیست و خانواده‌ام کجا زندگی می‌کنند. سپس دوستم به خواهرم زنگ زد و همه‌‌چیز را برایش تعریف کرد. خواهرم وقتی وارد کمپ شد باورش نمی‌شد من زنده‌ام. خانواده‌ام حتی مراسم سالگرد فوت مرا هم گرفته بودند و تصور می‌کردند به قتل رسیده‌ام.

به گزارش همشهری، وقتی حافظه مرد میانسال برگشت او راهی دادسرای جنایی تهران شد و دوستش را که به قتل اعتراف کرده بود بخشید. مرد میانسال اگرچه از اتهام قتل عمدی تبرئه می‌شد اما به‌خاطر ضرب وجرح باید مجازات می‌شد، چون شاکی خصوصی داشت. شاکی او را بخشید و متهم که در زندان کابوس چوبه دار را می‌دید، ‌وقتی  ‌دید فرصت زندگی دوباره یافته، از خوشحالی به گریه افتاد. او دیروز، بعد از گذشت 20‌ماه از زندان آزاد شد.


نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا امروز چهارشنبه 28 مرداد/ قیمت طلا 18 عیار چقدر شد؟
قالیباف: پیوند ایران و عراق تاریخی و ناگسستنی است
قطعی برق کرمانشاه امروز چهارشنبه 28 مرداد + جدول خاموشی
وضعیت آب و هوا امروز چهار شنبه 28 مرداد 1405+ وضعیت استانها
ترامپ به دنبال دیدن کیم جونگ اون است
غریب‌آبادی: ملت ایران در برابر فشار عقب‌نشینی نمی‌کند
آیا کراتین در مبارزه با سرطان موثر است
پایان افسانه فایده پیاده‌روی برای استخوان‌ها؛ پژوهش‌های جدید چه می‌گوید؟
حرکت کشور به سوی بحران جمعیتی؛ مداخلات افراد غیرمتخصص در حوزه سلامت باروری
رازی که 3000 سال مدفون بود؛ کشف کتیبه‌های «رامسس دوم» در قلب صحرای سینا
مجله فارین افرز؛ پایان دوران سلطه آمریکا در خاورمیانه؟
شکاف میان ترامپ و ونس درباره ایران
ترور به بهانه حذف تهدید؛ پشت پرده حمله اسرائیل به شهر غزه چیست؟
نماینده محیط‌زیست ایران در بریکس از خجالت اماراتی‌ها درآمد
رد ادعای امارات در اتهام زنی به ایران
پایان اختلاف بر سر ریاست هیات فوتبال؛ فدراسیون زیر بار محدودیت‌های وزارت ورزش نرفت
بدهی ملی آمریکا از 39 تریلیون دلار گذشت
کرمان بر سکوی قهرمانی؛ پایان رقابت‌های کشتی پهلوانی کارگران کشور
لوموند در انتقاد از ترامپ: کارنامه‌ای «مملو از شکست» در خاورمیانه
موج محکومیت‌های بین‌المللی در پی حمله اسرائیل به فرودگاه «ابوالظهور» در سوریه
اقدام خصمانه فرانسه علیه 2 دیپلمات ایرانی
دستگیری عامل عمدی آتش‌سوزی در جنگل‌های ایلام
ممنوعیت ساعت هوشمند و هندزفری در کنکور؛ محرومیت از آزمون تا 10 سال!
نورنما | مسیر شگفت انگیز راه آهن دورود به اندیمشک در ایران زیبا
چرخش استراتژیک در کاراکاس؛ چرا ونزوئلا پس از سال‌ها به رژیم صهیونیستی نزدیک شد؟
حضور یکپارچه مردم در چهلمین روز تشییع تاریخی وتدفین «آقای شهید ایران »
گفت‌وگوی تلفنی بن زاید و ترامپ؛ بررسی محورهای همکاری امارات و آمریکا
توافق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و دولت موقت سوریه برای حل پرونده پادمانی
دیپلماسی علمی در محاصره؛ پنتاگون نگران «نشت فناوری» به ایران، چین و روسیه
آمریکا رئیس دیوان بین‌المللی کیفری را تحریم کرد
اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی 2 دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب
شمسی پور قهرمان کشتی فرنگی جوانان جهان شد
واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز
نساجی 0 - 1 استقلال / صدر جدول آبی باقی ماند +فیلم خلاصه بازی
تعطیلی ادارات و بانک‌ها فردا چهارشنبه 28 مرداد؛ اسامی استان‌ها اعلام شد
قالیباف: با اعمال فشار بیشتر بر ایران، نمی‌توان به امتیازاتی دست یافت
پخش زنده بازی النصر و الدرعیه امروز سه شنبه در جام پادشاهی عربستان
تقویم کامل بازی‌های استقلال و تراکتور در مسابقات آسیایی
عملیات جدید یمن در جنوب استان الحدیده
قطع زنجیره تأمین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن توسط ایران
جنگ 40 روزه معادلات امنیتی منطقه را تغییر داد
قطعی برق کرمانشاه فردا چهارشنبه 28 مرداد + جدول خاموشی
گزارش تصویری از مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع تاریخی و تدفین «آقای شهید ایران»
مراسم چهلم رهبر شهید در تهران؛ وداعی که پس از 40 روز همچنان تازه است
درخشش خیره‌کننده نمایندگان تکواندوی ایران در پاکستان
انفجارهای مهیب در دبی؛ آیا امارات هدف حمله مستقیم قرار گرفته است؟
ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان؛ تغییر در ترکیب
نقطه عطف دانشگاه علم و فرهنگ؛ تاسیس دانشکده هوش مصنوعی
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و سپاهان امروز سه شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران
پخش زنده بازی سپاهان و تراکتور امروز سه شنبه 27 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران