×
سیاسی
شناسه خبر : 207142
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/16 ساعت 14:49

در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد ملت:

پزشکیان: معیشت، آموزش و سلامت اولویت ماست

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت به صورت هم‌زمان برای معیشت، آموزش و سلامت مردم به عنوان سه اولویت اساسی کشور در حال برنامه‌ریزی و اقدام است، گفت: همچنین رفع ناترازی انرژی در بخش‌های گاز، برق و آب و نوسانات بازار ارز، به صورت هفتگی در جلسه سران قوا و با حضور مسئولان مربوطه در حال پیگیری است.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان شامگاه شنبه در دیدار اعضای «شورای مرکزی حزب اتحاد ملت»، تقویت پشتوانه مردمی نظام با جلب رضایتمندی مردم را رویکرد اصلی همه اقدامات و فعالیت‌های دولت وفاق مردمی عنوان کرد و گفت: خوشبختانه با وفاق قابل توجه شکل گرفته در کشور از ابتدای آغاز به کار دولت چهاردهم و همچنین هماهنگی و هم‌افزایی میان سران سه قوه، افق و چشم‌انداز روشنی برای حل مشکلات پیش‌روی ما قرار گرفته است.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت به صورت هم‌زمان برای معیشت، آموزش و سلامت مردم به عنوان سه اولویت اساسی کشور در حال برنامه‌ریزی و اقدام است، افزود: در بخش معیشت، صیانت از سفره مردم و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، در بخش آموزش محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی و تغییر کلی در شیوه‌های آموزش با هدف رفع تبعیض و در بخش سلامت ارائه خدمات با کیفیت و ارزان، با تمرکز بر افراد کم برخوردار با بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها در حال انجام است.

دکتر پزشکیان در ادامه تغییر در اولویت‌های شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در دولت چهاردهم را ثمره رویکرد وفاق محور دولت دانست و اظهار داشت: ما با گفتگو و تفاهم توانستیم پرداختن به سه موضوع خانواده، آموزش و پرورش و دانشگاه به عنوان اجزای اصلی جامعه را به عنوان سه اولویت اصلی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی قرار دهیم و پرداخت به مسایل فاقد اولویت یا غیر مرتبط با وظایف این شورا را از دستور کار خارج کنیم.

دکتر پزشکیان پیگیری مستمر رفع ناترازی‌های انرژی و پولی و بانکی را از دیگر برنامه‌های دولت چهاردهم بر شمرد و افزود: رفع ناترازی انرژی در بخش گاز، برق و آب و نوسانات بازار ارز به صورت هفتگی در جلسه سران قوا و با حضور مسئولان مربوطه در حال پیگیری است.

رئیس جمهور همچنین برنامه‌ریزی برای استفاده از ظرفیت مناطق مرزی در راستای خنثی‌سازی تحریم‌ها و همچنین اصلاح ساختار اداری کشور با هدف افزایش بهره‌وری را از دیگر اقدامات در دستور کار دولت عنوان کرد و گفت: در حوزه سیاست خارجی نیز به رغم خباثت‌ها و آتش افروزی‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، تلاش داریم با توسعه مناسبات با همه کشورها روند رشد، پیشرفت و توسعه کشور را سرعت ببخشیم.

پیش از سخنان رئیس جمهور تعدادی از اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد ملت به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود درباره موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و بین‌المللی از جمله توجه به رضایتمندی مردم با رفع مشکلاتی همچون فیلترینگ، نقش‌آفرینی در مدیریت تحولات منطقه‌ای به منظور خنثی‌سازی نقش مخرب رژیم اسرائیل بر علیه راهبردهای ایران در تعامل با کشورهای دنیا، لزوم توجه به حقوق آحاد شهروندان ایرانی و رفع درجه‌بندی شهروندی در کشور، ضرورت اصلاح قانون احزاب و انتخابات به منظور ارتقای نقش احزاب در سپهر سیاسی کشور، اصلاح روندهای غلط در رفع تبعیض و محرومیت‌زدایی از مناطق کم برخوردار کشور و ضرورت حل ریشه‌ای ناترازی‌های انرژی پرداختند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رسوایی انگلیس؛ تهدید زیست‌محیطی و امنیت هسته‌ای جهانی
نایب قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در رقابت‌های رومانی
ترامپ معاون نماینده بعدی آمریکا در سازمان ملل را انتخاب کرد
موج بازگشت زائران اربعین آغاز شد
وزیر جهاد پاداش 150 میلیون تومانی مدیریت جنگ را تکذیب کرد
قالیباف: شهدای رسانه، منبع قوت نگاه و قلم ما هستند
حمله معترضان اسرائیلی به پخش زنده شبکه 13 اسرائیل و درخواست پایان جنگ غزه + فیلم
شهادت یکی از مجاهدان پلیس در حمله اشرار مسلح در سراوان
نوراینفو | نگاهی به زندگی و آثار زنده‌یاد محمود فرشچیان
محمد صلاح خواستار توضیح درباره شهادت «پله فلسطینی» از یوفا شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 19 مرداد
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 19 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
برگزاری سومین مدرسه تابستانه چین
سخنگوی وزارت خارجه روسیه: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخلات خارجی باشد
امانوئل ماکرون تهدید به مرگ شد
حمله مجدد رژیم صهیونیستی و شهادت 6 نیروی ارتش لبنان در جنوب این کشور
توپ طلای لیگ امارات به آزمون رسید
مصائب خبرنگاری در جنگ 12 روزه
از محل سهمیه مرزنشینان؛ واردات موز از حقوق گمرکی معاف شد
پرسپولیس؛ گران‌ترین تیم لیگ ایران
باقری کنی: ایران در جنگ 12 روزه به بازدارندگی فعال دست یافت
اطلاعیه معاونت امور رسانه‌ای وزارت فرهنگ درباره اینترنت هدیه خبرنگاران
ایران نایب قهرمان رقابت‌های کشتی فرنگی بین‌المللی رومانی شد
ایران مصوبه اخیر کابینه رژیم صهیونیستی مبنی بر اشغال کامل نوار غزه را محکوم کرد
میدری: باج‌نیوزها را از صحنه رسانه حذف کنیم
عکس های منتخب ایران، شنبه 18 مرداد 1404
از بین بردن حماس غیرممکن است
ورود استقلال به تجارت با خرید کشتی
«برد کوپر» جانشین ژنرال مایکل کوریلا در سنتکام شد
مهلت 15 روزه دادستان تهران برای ساماندهی کالاهای خطرناک و سلامت محور
عضو شورای عالی سازمان نظام پرستاری: بحران کمبود پرستار داریم
سخنگوی پلیس: 16 مهره‌ اصلی از تبهکاران جهانی به دام افتادند
امضای تفاهم‌نامه بین شرکت توسعه فناوری پلاسما و انجمن حمایت از بیماران دیابتی
قتل فجیع داماد خانواده و شهادت یک مأمور پلیس در آستانه‌اشرفیه + جزییات
پارکینگ رایگان و 22 موکب در انتظار زائران اربعین در شهر فرودگاهی
هشدار نارنجی وزش باد شدید و گرد و خاک در سه استان
معامله«کریدور زنگزور» ، آمریکا را به قلب حومه روسیه می‌آورد
فروش بلیت‌های سوپرجام استقلال و تراکتور از امروز
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 18 مرداد 1404 + جدول قیمت‌ها
پاشینیان: توافق جدید با آذربایجان راه ارتباط ریلی با ایران را هموار می‌کند
ولایتی: ایران با روسیه یا بدون او مانع کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود
پزشکیان چه نوع خبرنگاری را می‌پسندد؟
معتمدیان: نیمی از اتباع خارجی در استان تهران زندگی می‌کنند
تأمین اضطراری آب تهران از طالقان؛ راهکاری موقتی در برابر کمبود بی‌سابقه آب
حریق 2 موکب در مرز مهران یک کشته و 3 زخمی برجای گذاشت + فیلم
حوادث رانندگی جان 4866 نفر را درسه ماه اول سال گرفت
پیام تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت درگذشت استاد فرشچیان
بذرافشان: زوج‌های جوان به دلیل گرانی طلا، نقره می‌خرند
مکزیک: حضور ارتش آمریکا در خاک ما پذیرفتنی نیست
قیمت بلیت پروازهای اربعین اعلام شد؛ رفت و برگشت 13 تا 15 میلیون تومان
X
آگهی تبلیغاتی