×
سیاسی
شناسه خبر : 207142
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/10/16 ساعت 14:49
پزشکیان: معیشت، آموزش و سلامت اولویت ماست

در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد ملت:

پزشکیان: معیشت، آموزش و سلامت اولویت ماست

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت به صورت هم‌زمان برای معیشت، آموزش و سلامت مردم به عنوان سه اولویت اساسی کشور در حال برنامه‌ریزی و اقدام است، گفت: همچنین رفع ناترازی انرژی در بخش‌های گاز، برق و آب و نوسانات بازار ارز، به صورت هفتگی در جلسه سران قوا و با حضور مسئولان مربوطه در حال پیگیری است.

نورنیوز-گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان شامگاه شنبه در دیدار اعضای «شورای مرکزی حزب اتحاد ملت»، تقویت پشتوانه مردمی نظام با جلب رضایتمندی مردم را رویکرد اصلی همه اقدامات و فعالیت‌های دولت وفاق مردمی عنوان کرد و گفت: خوشبختانه با وفاق قابل توجه شکل گرفته در کشور از ابتدای آغاز به کار دولت چهاردهم و همچنین هماهنگی و هم‌افزایی میان سران سه قوه، افق و چشم‌انداز روشنی برای حل مشکلات پیش‌روی ما قرار گرفته است.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت به صورت هم‌زمان برای معیشت، آموزش و سلامت مردم به عنوان سه اولویت اساسی کشور در حال برنامه‌ریزی و اقدام است، افزود: در بخش معیشت، صیانت از سفره مردم و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر، در بخش آموزش محرومیت‌زدایی از فضاهای آموزشی و تغییر کلی در شیوه‌های آموزش با هدف رفع تبعیض و در بخش سلامت ارائه خدمات با کیفیت و ارزان، با تمرکز بر افراد کم برخوردار با بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌ها در حال انجام است.

دکتر پزشکیان در ادامه تغییر در اولویت‌های شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در دولت چهاردهم را ثمره رویکرد وفاق محور دولت دانست و اظهار داشت: ما با گفتگو و تفاهم توانستیم پرداختن به سه موضوع خانواده، آموزش و پرورش و دانشگاه به عنوان اجزای اصلی جامعه را به عنوان سه اولویت اصلی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی قرار دهیم و پرداخت به مسایل فاقد اولویت یا غیر مرتبط با وظایف این شورا را از دستور کار خارج کنیم.

دکتر پزشکیان پیگیری مستمر رفع ناترازی‌های انرژی و پولی و بانکی را از دیگر برنامه‌های دولت چهاردهم بر شمرد و افزود: رفع ناترازی انرژی در بخش گاز، برق و آب و نوسانات بازار ارز به صورت هفتگی در جلسه سران قوا و با حضور مسئولان مربوطه در حال پیگیری است.

رئیس جمهور همچنین برنامه‌ریزی برای استفاده از ظرفیت مناطق مرزی در راستای خنثی‌سازی تحریم‌ها و همچنین اصلاح ساختار اداری کشور با هدف افزایش بهره‌وری را از دیگر اقدامات در دستور کار دولت عنوان کرد و گفت: در حوزه سیاست خارجی نیز به رغم خباثت‌ها و آتش افروزی‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، تلاش داریم با توسعه مناسبات با همه کشورها روند رشد، پیشرفت و توسعه کشور را سرعت ببخشیم.

پیش از سخنان رئیس جمهور تعدادی از اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد ملت به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود درباره موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و بین‌المللی از جمله توجه به رضایتمندی مردم با رفع مشکلاتی همچون فیلترینگ، نقش‌آفرینی در مدیریت تحولات منطقه‌ای به منظور خنثی‌سازی نقش مخرب رژیم اسرائیل بر علیه راهبردهای ایران در تعامل با کشورهای دنیا، لزوم توجه به حقوق آحاد شهروندان ایرانی و رفع درجه‌بندی شهروندی در کشور، ضرورت اصلاح قانون احزاب و انتخابات به منظور ارتقای نقش احزاب در سپهر سیاسی کشور، اصلاح روندهای غلط در رفع تبعیض و محرومیت‌زدایی از مناطق کم برخوردار کشور و ضرورت حل ریشه‌ای ناترازی‌های انرژی پرداختند.


نظرات

آخرین اخبار
بسته شدن تنگه هرمز پیامدهای سنگین‌ در معیشت انگلیسی ها دارد
اذعان آمریکا به ناتوانی به دفاع در برابر موشک‌های پیشرفته
چربی‌های سالم و ناسالم در رژیم غذایی
وزیر امور خارجه اتریش: برای برنامه هسته‌ای ایران تنها راه‌حل دیپلماتیک وجود دارد
نشریه آتلانتیک: نگرانی جی دی ونس برای کاهش چشمگیر ذخایر موشکی آمریکا
وزیر دفاع روسیه : تهران و مسکو به حمایت از یکدیگر ادامه خواهند داد
قطعنامه محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ مجددا به رای گذاشته می‌شود
روسیه از حق ایران درباره تنگه هرمز دفاع کرد
پیام تبریک سید عمار حکیم برای انتخاب نخست وزیر جدید عراق
سه عملیات با استفاده از هواگردهای انتحاری علیه مواضع صهیونیست‌ها در لبنان
موسویان: کشورهای دارای سلاح هسته‌ای از انجام تعهدات خود در خلع سلاح کوتاهی کرده‌اند
تهدید جدید آمریکا علیه شرکت‌های همکار با خطوط هوایی ایران
مهمترین علل چرب شدن کبد چیست؟
اقدامات آمریکا در توقیف کشتی‌ها نقض حقوق بین‌الملل و مصداق اعمال تجاوزکارانه است
یونایتدی ها برنتفورد را بردند و به سهمیه نزدیک شدند
هشدار گوترش درباره افزایش کلاهک‌های هسته‌ای در جهان
تلگراف: نگاه جهان به قیمتِ اشتباهِ نفت است
ایروانی: مسوولیت اختلال در حمل و نقل دریایی خلیج فارس به عهده امریکاست
تاکید سفیر پاکستان: تنگه هرمز شریان تجارت جهانی است
تاکید قائم‌پناه بر بازسازی سریع «توفیق دارو» و تقویت توان دارویی کشور
ضارب ضیافت ترامپ به «تلاش برای ترور رئیس‌جمهور آمریکا» متهم شد
مصدومیت شدید پسر زیدان/ آیا او ضربه مغزی شده است؟
روزبه چشمی: قهرمانان واقعی ایران، مردم هستند
رامین رضاییان: هویت این سرزمین از مردم ایران معنا می‌گیرد
چارلز سوم و همسرش وارد آمریکا شدند
چین: عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علت اصلی بحران تنگه هرمز
اعلام مهلت ثبت‌نام آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی
برنامه ویژه استقلالی‌ها در پل طبیعت همزمان با روز ملی خلیج فارس+ جزئیات
بقایی: غارت کشتی‌های حامل نفت ایران دزدی دریایی است
پیروزی 3–2 السد مقابل الشمال؛ سومین قهرمانی متوالی قطری‌ها
تردید ونس نسبت به روایت پنتاگون از وضعیت تسلیحات آمریکا
گروسی:دوران اجماع جهانی در شورای امنیت پایان یافته است
خیز قیمت‌ها در دخانیات و ارتباطات/مسکن و قبوض چقدر رشد کردند
تاکید نتانیاهو بر ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
ناتو به دنبال جلوگیری از رویارویی پرتنش با آمریکا
برگزاری مرحله دوم تمرینات تیم ملی فوتبال با هدایت قلعه‌نویی
سخنگوی کاخ سفید: هیچ رئیس‌جمهوری مانند ترامپ با چنین سوءقصدهایی مواجه نشده است
توقف تردد قطار مترو در ایستگاه‌های قیام و 17 شهریور/خدمات جایگزین ارائه شد
بقائی خطاب به اروپا: ژست‌های نمایشی برایتان ذره‌ای اعتبار خلق نخواهد کرد
توافق«چارچوب هماهنگی» بر سر نامزدی الزیدی برای نخست‌وزیری عراق/او کیست؟
چالش جهانی در کشت گندم با جهش قیمت کود
ورود عربستان برای کمک به پاکستان
نفتکش‌های دزدیده شده ایرانی به مقصدی نامعلوم حرکت کردند
درخواست آمریکا از جامعه جهانی برای بازگشایی تنگه هرمز
اعترافات صدراعظم به یک خطای فاحش محاسباتی
روبیو: مشروط کردن بازگشایی تنگه هرمز برای آمریکا غیرقابل قبول است
فهم راهبردی لاریجانی از محور مقاومت در حافظه‌ تاریخی مردم جاوانه خواهد ماند
اژه‌ای: غرب از درک قدرت ایمان مردم ایران عاجزند
دهلی‌نو: موضوع بندر چابهار با ایران و آمریکا در حال بررسی است
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 7 اردیبهشت 1405