×
سیاسی
شناسه خبر : 207120
تاریخ انتشار :

عباس عراقچی: سلاح اصلی مقاومت خون شهداست

وزیر امور خارجه امروز در مراسم سالگرد شهید سلیمانی با بیان اینکه پیش برنده اصلی و سلاح اصلی مقاومت خون شهداست، گفت: دشمنان فکر نکنند که اگر صدماتی به محور مقاومت وارد می‌شود، پیروزی آنهاست، بلکه آغاز شکست بزرگ‌ترشان است.

نورنیوز-گروه سیاسی: سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه امروز (یکشنبه) ۱۶ دی‌ماه در پنجمین سالگرد شهادت شهید سپهبد قاسم سلیمانی در محل وزارت امور خارجه ضمن ادای احترام به سردار شهید و گرامی‌داشت یادش، گفت: سردار شهید سلیمانی در تعابیر رهبری و هر جا که صحبت از ایشان می‌شود به عنوان تبلور مکتب مقاومت از ایشان یاد می‌شود.

وزیر امور خارجه اضافه کرد: بنیانگذار و نظریه پرداز و فکرپرداز مکتب مقاومت امامین انقلاب بودند، از آرمان‌هایی که مرحوم امام (ره) به دنیا و دنیای اسلام معرفی کردند و نظریاتی که حضرت آقا داشتند که منجر به آن شد که ما اسم آن را مکتب مقاومت می‌گذاریم.

وی بیان کرد: سردار سلیمانی مکتب مقاومت را در عمل به محور مقاومت تبدیل کرد و جریانی را در منطقه به وجود آورد که از بین بردنی نیست.

وزیر خارجه افزود: چون مکتب مقاومت، یک آرمان، طرز تفکر و یک هدف مقدس است. این چیزی نیست که توسط سلاح و با بمباران از بین برود و وابسته و متکی به یک فرد هم نیست که با شهادت یک فرد، رهبران و یا فرماندهان از بین برود، چون یک آرمان و طرز تفکر و مکتب است. یک آرمان مقدس را نمی‌شود با گلوله از بین برد.

 دشمنان فکر نکنند با صدمات به محور مقاومت پیروز شده‌اند بلکه آغاز شکست بزرگ‌ترشان است

رئیس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: اتفاقا بر عکس است، مکتب مقاومت سلاح دارد، ولی سلاح اصلی آن خون شهداست. این همان تعبیری است که حضرت امام (ره) در جریان انقلاب اسلامی فرمودند که خون بر شمشیر پیروز است. این یک تعبیر ماندگار و خودش یک مکتب است.

عراقچی افزود: یعنی مقاومت سلاح دارد، ولی متکی به سلاح نیست. چون سلاح اصلی و پیش برنده اصلی آن، خون شهدای آن است.

وی با اشاره به فرمایش امام (ره) مبنی بر اینکه هر پرچمی که از دست هر سرداری به زمین بیفتد دست توانای سردار دیگری آن پرچم را بلند می‌کند، اظهار داشت: این سرداران هستند که باید با خونشان مقاومت را آبیاری کنند و با خون سرداران مقاومت جلو می‌رود. اتکای اصلی مقاومت به پایگاه اجتماعی و مردم و کسانی است که به این مکتب پیوستند. وقتی فرماندهاش خون خود را اهدا می‌کنند، این مکتب و درخت تناور را بارور می‌کنند.

عراقچی بیان کرد: دشمنان فکر نکنند که اگر صدماتی به محور مقاومت وارد می‌شود، پیروزی آنهاست، نه آغاز شکست بزرگ‌تر آنهاست.

 دیپلماسی مقاومت هم بخشی از مکتب مقاومت است

وی خاطرنشان کرد: بار اول نیست که جنبش حزب‌الله رهبر خودش را از دست می‌دهد. ما شهید سیدعباس موسوی را داشتیم که به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، ولی مقایسه کنید وضعیت حزب‌الله را از زمان شهادت سیدعباس موسوی تا زمان شهادت سیدحسن نصرالله، که چقدر حزب الله بزرگ‌تر، شکوفاتر و قدرتمندتر شد و چه کارهای بزرگی انجام داد.

رئیس دستگاه دیپلماسی گفت: تردید ندارم که خون شهید سیدحسن نصرالله، به همین ترتیب حزب‌الله را بزرگ‌تر و قوی‌تر خواهد کرد. رمز پیروزی صبر و پایداری است. مقاومت با صبر و پایداری جلو می‌رود. مقاومت یک ارتش کلاسیک نیست که جلو برود و پیروز شود و شکست بخورد. حرکت و طرز فکر و تاکتیک‌ها و رویکردهای مقاومت جداست. فراز و نشیب‌ در طول سال‌ها داشته، ولی همواره حرکت رو به جلو داشته و تردید ندارم این حرکت رو به جلو ادامه خواهد یافت و مقاومت روز به روز شکوفاتر‌ خواهد شد.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه دیپلماسی مقاومت هم بخشی از مکتب مقاومت است، عنوان کرد: دیپلماسی در کنار میدان با هماهنگی حرکت می‌کند و میدان و دیپلماسی همدیگر را تکمیل می‌کنند. هیچ جدایی ذاتاً بین آنها وجود ندارد. چون در راستای یک هدف با همدیگر حرکت و همدیگر را تکمیل می‌کنند.

عراقچی گفت: میدان برای دیپلماسی راهگشایی می‌کند و دیپلماسی دستاوردهای میدان را به امنیت ملی، منافع، ملی، حیثیت و عزت ملی تبدیل می‌کند. این دو باید با همدیگر حرکت کنند.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: میدان، دیپلماسی و رسانه با هم پیروزی‌ها را رقم می‌زنند، هر کدام عقب بماند، باعث می‌شود که دستاوردها به خوبی به بار ننشیند.

 مأموریت خود را انجام دادیم و هیچ منتی هم بر هیچ کسی نیست

عراقچی با اشاره به چند ماه گذشته که به گفته وی دوران پر التهاب برای منطقه، ایران و مقاومت بود، اظهار داشت: آنچه گذشت، تبلور مجدد هماهنگی کامل میدان و دیپلماسی بود. هر کدام سهم خود را عمل کردند.

وی با اشاره به تعابیری که درباره او استفاده می‌شود، گفت: به نظر من از این جهت وارد است که هر کس دیگری که جای من و ما در وزارت امور خارجه بود چنین می‌کرد. ما مأموریت خود را انجام دادیم و هیچ منتی هم بر هیچ کسی نیست. خاصیت وزارت خارجه این است که در میدان حاضر باشد، چه وزیر و چه همکارانش.

رئیس دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: به بیروت که رفتم آقای شیبانی سفیر اسبق ما در لبنان به بیروت رفت و جایگزین سفیر ما در دوران مجروحیتش شد و در دوران پر التهاب بیروت در آنجا مستقر شد و مدیریت کرد و بعد از آن سفیر ما با وضعیت جراحاتی که داشت به محل مأموریت بازگشت.

به گزارش فارس، وزیر خارجه بین کرد: وزارت امور خارجه همواره در میدان بوده و در این میدان شهدای زیادی را در یمن، بوسنی و عراق و جاهای مختلف تقدیم کردیم و این را به بخشی از مأموریت خود می‌دانیم و ان‌شاءالله به این مسیر ادامه خواهیم داد.


نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قاتلان محیط بان گلستانی به دام افتادند!
چرا بندر شهید رجایی استان هرمزگان از اهمیت بالایی برخودار است؟
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 7 اردیبهشت 1404
روایت معاون سیاسی وزیرخارجه خارجه از مذاکرات دور سوم با هیئت آمریکایی
اعزام سه فروند هواپیمای ویژه روسیه برای مهار آتش در بندر شهید رجایی
مشاور امنیت ملی آمریکا از تمایل ترامپ به توافق با ایران خبر داد
نورنما | از عجایب جهان ؛پیاده رو موسی در ونزوئلا
لیورپول تاج قهرمانی را با 5 گل پس گرفت + خلاصه بازی
رم اینتر را به زانو درآورد | مهدی طارمی 90 دقیقه نیمکت نشین بود
فرار شیاطین سرخ از شکست با گل معجزه آسای دقیقه 90+6 + خلاصه بازی
پادکست | تفاوت بین نسل ها،چگونه درکشان کنیم؟
درخت ریشه کن شده بر اثر طوفان بر روی خودرو افتاد +فیلم
دیدار سفیر عربستان و نماینده ولی فقیه؛ تصمیمات جدید در مورد مناسک حج
رئیس جمهور پس از بازدید از اسکله شهید رجایی به تهران بازگشت
غم جان‌باختگان اسکله رجایی، سینماهای ایران را تعطیل کرد!
آخرین جزییات طوفان عصر امروز تهران/تعداد مصدومان و فوتی ها + فیلم و تصاویر
کسانی که مدام سردرد دارند بخوانند!
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (18)«اردل»
طرح پلیس راهور برای خروج موتور سیکلت از چرخه حمل و نقل
نبض ایمنی بیمارستان ها ضعیف می زند
اقدامات جدید بانک مرکزی؛ انتقال ارز مسافرتی به بازار تجاری و تعلیق حراج سکه
آخرین نرخ معامله دلار در بازار آزاد
درگذشت یکی از قهرمانان قایقرانی در انفجار اسکله بندر شهید رجایی
موتورسیکلتهای برقی جدید آماده ورود به خیابانهای پایتخت
تورم 193 درصدی سیب‌زمینی در فروردین‌ماه
پیوست رسانه‌ای‌ حلقه مفقوده مدیریت بحران
6 دلیل که احتمال موفقیت مذاکرات با ترامپ را تقویت می‌کند
دیپلماسی کشور به مذاکرات هسته‌ای گره نخورده است
سازمان تأمین اجتماعی جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان در سال 1404 را اعلام کرد/ جزئیات افزایش
واکنش‌های جهانی به انفجار در بندر شهید رجایی همچنان ادامه دارد
«قتل در سکوت مسجد؛ معمای خونین لاگراند کومب»
صعود پرسپولیس به نیمه نهایی با شکست حریف ژاپنی
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت+ فیلم
آوار نسل کشی در غزه؛ خاک‌سپاری انسانیت در رم
نورنما | خرید جنگنده رافال؛گام بلند عراق در مدرن سازی نیروی هوایی
ضرب الاجل پلیس راهور برای تمدید بیمه شخص ثالث بدون جریمه!
خاموشی VAR در دیدار فولاد و تراکتور؛ چالشی برای فوتبال ایران
اصلاحات مهم در دفترچه انتخاب رشته دکتری
ریمونتادا از نوع آبی اناری + فیلم بالا بردن جام قهرمانی
راک‌استار تاریخ رسمی انتشار GTA 6 را فاش کرد
هشدار درباره مصرف بی‌رویه بتن؛ ساختمان‌های ایران در معرض فاجعه زلزله
راز سر به مُهر شلیک در دل شب کوهستان گلستان
افزایش سقف تسهیلات ودیعه مسکن به 200 همت در سال 1404+ جدول مبالغ جدید
تغییر ساعت کاری ادارات از خردادماه
راز مفقودی 2 ساله پزشک تبریزی آشکار شد
آخرین امار متوفیان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی +اسامی
مواجهه صالحی و ترامپ در مراسم تشییع پاپ فرانسیس+ فیلم
سوگواری پراحساس بوشهری‌ها برای بندرعباسی ها+ فیلم
کارت‌ ورود به جلسه کنکور 1404 فردا منتشر می‌شود
مداردیپلماسی | چند مسیر،یک هدف نقشه دیپلماسی چند لایه ایران
X
آگهی تبلیغاتی