×
حوادث
شناسه خبر : 207108
تاریخ انتشار :

هووی عصبانی، شوهر 74 ساله‌اش را آتش زد و کشت

زن اول همسر مردی در مشهد با حضور در منزل هو.ی خود شوهر 74 ساله خود را با بنزین آتش زد.

نورنیوز-گروه حوادث: پیرمرد دو زنه ای که شب یلدا به منزل همسر دوم خود رفته بود، درحالی قربانی حسادت های زنانه شد که همسر 70 ساله اش با بطری بنزین به منزل هوویش هجوم برد و در جنایتی هولناک شوهرش رابه آتش کشید. این جنایت وحشتناک شب یلدای گذشته هنگامی در منطقه قاسم آباد مشهد رخ داد که پیرمرد 74 ساله ای تصمیم گرفت شب یلدا و روز زن را درکنار همسر دومش سپری کند. به همین خاطر با خرید شلغم و لبو به طرف منزل او به راه افتاد.

این در حالی بود که رفتار غلامرضا مورد اعتراض «فخری»(همسراول) قرارگرفت و سعی کرد شوهرش را راضی کند تا طولانی ترین شب سال را با هم به صبح برسانند، اما پیرمرد به حرف «فخری» گوش نکرد و بودن در خانه همسر دوم را ترجیح داد. از سوی دیگر پیرزن 70 ساله که با رفتن شوهرش، خشم و عصبانیت در چهره اش موج می زد و حسادت های زنانه در وجودش شعله ور شده بود، ناگهان به طرف انباری منزلش رفت و با برداشتن بطری حاوی بنزین منتظر تاکسی بیسیم ایستاد.

دقایقی بعد پیرزن از بلوار هنرستان به سوی قاسم آباد حرکت کرد و در مقابل مجتمع مسکونی هوویش از تاکسی پیاده شد و زنگ واحد آپارتمانی هوویش را به صدا درآورد. او در حالی که بطری بنزین را پنهانی در دست می فشرد به انتظار صدایی آشنا نشست، اما وقتی «م» (همسردوم) نام هوویش را بر زبان راند که بیرون واحد آپارتمانی منتظر ایستاده است، «غلامرضا» دست وپایش را گم کرد و از همسرش خواست در را باز نکند! به همین خاطر «م» دم در رفت و به هوویش تعارف کرد به داخل منزل بیاید! ولی پیرزن که هنوز خشمگین به نظر می رسید به هوویش گفت: توبرو! من با تو کاری ندارم!

در این وضعیت بود که پیرمرد مقابل در منزل آمد اما «فخری» دیگر امانش نداد و بطری بنزین را روی او و در چوبی منزل هوویش پاشید و در یک چشم برهم زدن شعله کبریت را روشن کرد. پیرمرد که شعله ور شده بود در حالی وحشت زده و فریاد زنان خود را به داخل منزل انداخت که آتش در چوبی را هم فراگرفت و صحنه دلهره آوری رقم خورد. «م» و فرزند جوانش حیرت زده و هراسان در جست وجوی آب برآمدند تا شعله های آتش را خاموش کنند. در این شرایط هولناک، ناگهان پسر جوان پیرمرد کتری آب را از روی بخاری برداشت و روی پدرش پاشید اما او از شدت وحشت و نگرانی متوجه نشد که آب کتری سرد نیست!

در همین حال با کمک مادر و پسر، «غلامرضا»پیکر نیم سوخته اش را به داخل سرویس بهداشتی کشاند و لحظاتی بعد شعله های آتش با شلنگ آب فروکش کرد.

طولی نکشید که صدای آژیر آمبولانس اورژانس به گوش رسید و پیکر نیمه جان پیرمرد به بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) انتقال یافت. عقربه های ساعت حدود22:30 شب یلدا را نشان می داد که کادر درمان پیرمرد را تحت مراقبت های ویژه قرار دادند و اقدامات درمانی را در حالی آغاز کردند که «دگرسوزی با بنزین» روی برگه شرح حال بیمار نقش بست.

حدود هشت روز بعد در حالی که «فخری» پس از وقوع این حادثه دلخراش به استان کرمان رفته و به دلیل بیماری خودش را در بیمارستان بستری کرده بود، اقدامات درمانی به نتیجه نرسید و پیرمرد 74 ساله بر اثر عوارض ناشی از سوختگی جان سپرد. هنوز ساعتی از مرگ «غلامرضا»نگذشته بود که ماجرای این جنایت تکان دهنده، قاضی ویژه قتل عمد مشهد را به بیمارستان و پزشکی قانونی کشاند.

تحقیقات میدانی و مقدماتی قاضی صادق صفری بیانگر آن بود که احتمالا مرد دو زنه قربانی حسادت های زنانه شده است. بنابر این دستور بازداشت «فخری» را با رعایت همه حقوق متهمان صادر کرد و سپس عازم محل وقوع جنایت شد.

در سوخته واحد آپارتمانی، آیفون تصویری و دیگر لوازم کنار دیوار، حکایت از شعله های ترسناکی داشت که اگر زودتر خاموش نمی شدند، همه منزل«م» در آتش می سوخت.

در همین حال«م» (همسردوم) به قاضی صفری گفت:من سال 84 با «غلامرضا»ازدواج کردم و یک پسر جوان دارم. با وجود این با هوویم مشکلی نداشتم، اما او و «غلامرضا» مدام با هم درگیری داشتند به طوری که هوویم دو سال بعد از ازدواج ما، روی خودرو اسید پاشید که پرونده قضایی هم در دادسرای شهید کامیاب تشکیل شد، بعد اگر چه ماجرا با تعهد هوویم پایان یافت، ولی این درگیری ها ادامه داشت و چند بار هم به در منزل من آمده و سر و صدا به راه انداخته بود. شب حادثه (یکم دی) نیز شوهرم به مناسبت شب چله و روز زن به منزل من آمد که شلغم و لبو بارگذاشتم. در همین زمان پسرم از سرکار آمد و به من گفت:«مامانی» (هوو) دم در است! ولی شوهرم مانع بازکردن در شد و گفت:خودش می رود! با وجود این من او را به داخل منزل تعارف کردم که شوهرم آمد و این حادثه رخ داد.

در ادامه تحقیقات قضایی، «فخری» (متهم به قتل ) نیز که با دستور قاضی شعبه 255 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد به واحد آپارتمانی هوویش هدایت شده بود، به قاضی پرونده های جنایی گفت: اگر چه نباید پشت سر مرده حرف زد، اما شوهرم رفتار خوبی با من نداشت و با افراد مختلف در ارتباط بود. من هم به خاطر فرزندانم در طول این سال ها چشم پوشی می کردم. در عین حال او مدام مرا تحریک می کرد که هیچ غلطی نمی توانم بکنم!

من هم که بعد از ازدواج مجدد او دچار ناراحتی های روحی شده بودم و نمی توانستم خشم خودم را کنترل کنم، پیش از وقوع این حادثه از فردی یک بطری بنزین گرفتم و به او گفتم برای خودروی پیکانم می خواهم! سپس بنزین را در انباری منزل گذاشتم تا این که ماجرای روز زن و شب یلدا پیش آمد. بطری بنزین را برداشتم و روی در منزل هوویم ریختم و سپس کبریت را کشیدم و از آن جا رفتم؛ چرا که از وقتی هوویم وارد زندگی من شده بود، روزگار خوبی را سپری نمی کردم و به خاطر استرس های شدید آرام و قرارنداشتم.

به گزارش رکنا، تحقیقات قضایی از سوی قاضی ویژه قتل عمد مشهد در حالی ادامه دارد که پیرزن 74 ساله به اتهام ارتکاب جنایت در بازداشت به سر می برد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
اولین سفر دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره جمعه شروع می‌شود
زمان و مکان مسابقه سوپرجام 1403 مشخص شد
همدلی مردم انگلیس با فلسطینیان افزایش یافت
اعدام 2 عضو گروه منافقین در تهران +تصاویر
روبیو: ترامپ پلیس جهان است!
احتمال ادامه تعطیلی چهارشنبه‌ها تا پایان تابستان
تجربه تعامل ایران و تروئیکای اروپا در پرونده هسته‌ای
استفاده از موبایل برای نمایندگان در صحن مجلس ممنوع شد
مسئله آب در ایران و گسست قدرت
مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی موافقت کرد
ماکرون: فلسطین باید اسرائیل را به رسمیت بشناسد!
موج محکومیت علمای اهل سنت در پی حادثه تروریستی دیروز زاهدان
پایان بازی دوستانه منچستریونایتد 2 - وستهم 1 + خلاصه بازی
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(58) «برزُک»
روایت پزشکیان از حمله اسرائیل به شورای عالی امنیت ملی +فیلم
ولایتی: دشمنان با طرح دالان زنگه‌زور در پی تهدید تمامیت ارضی هستند
اینترنت و تماس ارزان اربعینی فقط با ثبت‌نام در سماح!
نوراینفو | سالروز عملیات افتخارآفرین مرصاد
پرداخت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از فردا آغاز می‌شود +جدول زمان واریز برای دهک‌ها
وزیر علوم: مدت دوره‌ی کارشناسی سه ساله می‌شود
رئیس مجلس: تروریسم در زاهدان انتقام دشمن از مقاومت مردم ایران بود
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 5 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
کسب 3 طلا و یک نقره توسط تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی
X
آگهی تبلیغاتی