×
بین الملل
شناسه خبر : 207014
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/15 ساعت 17:44
افشای نیت انفجار مقابل هتل ترامپ/هشدار بیدار باش به آمریکا +عکس

افشای نیت انفجار مقابل هتل ترامپ/هشدار بیدار باش به آمریکا +عکس

مقامات آمریکایی اعلام کردند سرباز ارتش آمریکا که به عنوان مظنون انفجار خودروی «سایبر تراک» مقابل هتل ترامپ در لاس وگاس شناسایی شده، یادداشت‌هایی از خود به جا گذاشته و در آنها گفته این انفجار یک «هشدار بیدار باش» نسبت به وخامت وضعیت در آمریکا است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: صبح چهارشنبه خودروی «سایبر تراک» تولید شرکت تسلا که «ایلان ماسک» ریاست آن را برعهده دارد، مقابل هتل متعلق به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در لاس وگاس منفجر شد که در جریان این انفجار یک نفر کشته و هفت نفر زخمی شدند. رسانه‌های آمریکایی در پی این رویداد گزارش دادند «متیو لیولزبرگر»، سرباز ۳۷ ساله یگان «کلاه سبز» ارتش آمریکا و اهل شهر کلرادو اسپرینگز به عنوان مظنون این انفجار شناسایی شده است.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، متیو لیولزبرگر که قبل از منفجر شدن خودروی مذکور در داخل خودرو با شلیک به خود به زندگی‌اش خاتمه داده است، یادداشت‌هایی را از خود بر جای گذاشته و در آنها تصریح کرده که این اتفاق به منزله یک «هشدار بیدارباش» نسبت به مشکلاتی است که گریبان ایالات متحده را گرفته و اینکه او نیاز داشته که ذهنش را از خاطرات بد دوران خدمت نظامی خود «پاکسازی کند.»

او در این یادداشتها که در تلفن همراهش از خود به جا گذاشته، نوشته است: «نیاز دارم ذهنم را از خاطره برادرانی که از دست دادم پاکسازی کرده و خود را از بابت فشار ناشی از جان‌هایی که گرفته‌ام تسکین بخشم.»

لیولزبرگر که از سال ۲۰۰۶ در ارتش آمریکا خدمت کرده و دو بار نیز در افغانستان استقرار یافته بود، در نامه‌ای که از سوی مقام‌های مسئول پیدا و منتشر شد، اظهار کرده است: «این یک حمله تروریستی نیست. این یک هشدار بیدار باش است. آمریکایی‌ها تنها به خشونت و اتفاقات نمایشی توجه می‌کنند. چه راهی بهتر از یک نمایش چشمگیر با بمب و آتش‌بازی تا بتوانم پیام خود را به همه منتقل کنم.»

به نوشته آسوشیتدپرس، این انفجار باعث مجروح شدن هفت نفر به صورت سطحی شد اما هیچ آسیبی را به هتل بین‌المللی ترامپ در لاس وگاس وارد نکرد.

مقام‌ها اعلام کردند که لیولزبرگر در این حمله به تنهایی عمل کرده است.

افشای+نیت+انفجار+مقابل+هتل+ترامپ/هشدار+بیدار+باش+به+آمریکا
 

نامه‌ها و نوشته‌های لیولزبرگر به موضوعات مختلفی پرداخته و شامل شکایت‌های سیاسی، مشکلات اجتماعی و مسائلی داخلی و بین‌المللی شامل جنگ اوکراین می‌شوند. در یکی از نامه‌ها او بیان داشته است: «ایالات متحده به بیماری لاعلاج مبتلاست و به سمت فروپاشی حرکت می‌کند.»

جزئیات جدید درباره لیولزبرگر بعد از تحقیقاتی از سوی بازرسان آمریکایی درباره تعیین قصد این آمریکایی برای رساندن یک پیام سیاسی با منفجر کردن خودروی شرکت تسلا در برابر هتلی با نام رئیس جمهور منتخب ایالات متحده، اعلام می‌شوند.

«دوری کورن»، مقام بلندپایه پلیس لاس وگاس گفت، مهندسان شرکت تسلا داده‌هایی از خودروی سایبرتراک را برای بازرسان استخراج کردند که شامل مسیرهای رانندگی لیولزبرگر بین ایستگاه‌های شارژ از کلرادو تا نیو مکزیکو، آریزونا و لاس وگاس می‌شوند.

کورن اظهار کرد: «ما با حجم بزرگی داده که باید بررسی شوند مواجه هستیم. هزاران ویدیو و عکس و سند و تاریخچه فعالیت در اینترنت وجود دارد و همه این داده‌ها باید تحلیل شوند.»

همچنین مقام‌های پلیس آمریکا اعلام کردند لیولزبرگر سوءنیتی نسبت به دونالد ترامپ نداشته است. طبق این گزارش او در یکی از یادداشت‌هایی که بر جای گذاشته نوشته است لازم است آمریکایی‌ها حول ترامپ و ایلان ماسک، مدیر عامل شرکت تسلا، متحد شوند.

ایلان ماسک در جریان تبلیغات مربوط به انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴  ایالات متحده تبدیل به یکی چهره‌های نزدیک به ترامپ شد. زمان وقوع انفجار خودروی سایبر تراک، نه ترامپ و نه ماسک هیچ یک در لاس وگاس نبودند.

افشای+نیت+انفجار+مقابل+هتل+ترامپ/هشدار+بیدار+باش+به+آمریکا
 

«اسپنسر ایوانز»، مامور ویژه مسئول لاس وگاس در دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (اف.بی.آی) روز جمعه گفت: «هر چند این حادثه احساسی‌تر و علنی تر از معمول است نهایتا به نظر می‌رسد که پرونده خودکشی غم‌انگیز یک سرباز کهنه‌کار ارتش با مدال‌های نظامی فراوان است که با اختلال اضطراب بعد از سانحه و مشکلات دیگر دست و پنجه نرم می‌کرد.»

طبق اعلام بازرسان آمریکایی لیولزبرگر در نتیجه گلوله‌ای که به سر خودش شلیک کرده جان خود را از دست داده است. بازرسان مشخص نکردند که او چطور در داخل خودروی سایبرتراک هم خودکشی کرده و هم همزمان جرقه انفجار در داخل خودرو را زده است.

طبق گزارش آسوشیتدپرس، در بین اشیای سوخته کشف شده در داخل خودرو یک سلاح دستی در زیر پای لیولزبرگر، یک سلاح گرم دیگر، مواد محترقه، یک گذرنامه، یک کارت شناسایی نظامی، کارت‌های اعتباری، ساعت هوشمند و تلفن آی‌فون بوده‌اند. به گفته مقام‌ها هر دو سلاح گرم به صورت قانونی خریداری شده‌اند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
راه های شکست نخوردن دولت چیست؟
آمریکا، اروپا و روابط بین‌المللی: نگرش‌ها، روش‌ها و کنش‌ها
چند نکته درباره تحلیل اطلاعاتی سردار علایی
سوئیس هم دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی را محدود می‌کند
نقش یک رنگدانه جذاب طبیعی در درمان صرع و آسیب های مغزی
پشت پرده تمرکز نتانیاهو بر موشک‌های بالستیک ایران
رنگ‌های خوراکی مصنوعی؛ افزودنی‌های رنگارنگ با اثرات پنهان بر رفتار کودکان
ویتامین‌ها و مکمل‌های مؤثر بر سلامت روان
گوگل علیه «غارتگر نتایج جست‌وجو» شکایت کرد
مرد چینی فلج با تراشه مغزی روبات‌ها را کنترل کرد
یارانه آذرماه 1404 دهک‌های 4 تا 9 واریز شد
مذاکره با تل‌آویو، جاده‌ای یک‌طرفه به سوی امتیازدهی است
سوئیس به دنبال قانون ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان
42 تجاوز زمینی اسرائیل به خاک سوریه طی 21 روز اخیر
نبرد اطلاعاتی برای ایجاد نفاق میان روسیه و کره جنوبی
وزیرخارجه صربستان: روابط با ایران در سطح خوبی است
فعالیت بازار ارز فردا از ساعت 10 صبح
باشگاه میلیارد دلاری سینما شلوغ‌تر شد؛ «زوتوپیا 2» رکوردشکن جدید
انتقادسازمان ملل از اسرائیل ؛ آتش‌بسی در غزه در کار نیست
پلیس فلسطین مسئول امنیت در مرحله دوم آتش‌بس غزه می شود
صفارهرندی: پیوند مردم با نظام در بزنگاه‌ها مستحکم‌تر می‌شود
تخلیه 13 میلیون تن کالای اساسی در بندر امام خمینی(ره)
سپردن 10 میلیون نسخه خطی فارسی به موسسه استنادی جهان اسلام
تحرکات تازه بالگردهای اسرائیل در جنوب سوریه
هشدار درباره افزایش خودسرانه کرایه‌های تاکسی
اسلامی: صنعت هسته‌ای بر ریل پیشرفت قرار دارد
مدارس کدام شهرهای استان مرکزی اول دی‌ماه تعطیل شد؟
بارسلونا روی نوار پیروزی؛ ویارئال 10 نفره در خانه تسلیم شد
باز شدن پای آذربایجان به غزه
هشدار آخر به گرانفروشان شیر و لبنیات
کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل در مرز یارون
حمله به ایران تصمیم اشتباهی بود که امنیت آمریکا را تضعیف کرد
پرداخت عادلانه اولویت دولت در اصلاح نظام اداری است
چرا ایران تیتر انحرافی برای سفر نتانیاهو به آمریکا است؟
نورنما | بعضی یلداها هیچ‌وقت تموم نمی‌شن...
حسن مصطفی بار دیگر رئیس فدراسیون جهانی هندبال شد
کمترین پایه حقوق به 33 میلیون تومان می‌رسد؟
قطع گاز، بزرگ‌ترین نگرانی صنعت پتروشیمی
کره شمالی خواستار توقف برنامه هسته‌ای ژاپن شد
هشدار درباره سالمندی شتابان ایران
توقیف و بازرسی کشتی روسی در آب‌های سوئد
دریادار ایرانی: ناوگروه‌های 103 و 104 نیروی دریایی ارتش در مسیر آفریقای جنوبی هستند
ایران عضو ناظر کمیته فنی فناوری‌های کوانتومی شد
تنش در شورای شهر تهران
تگزاس و کالیفرنیا را پس بده تا درباره نفت مذاکره کنیم!
انتقاد عضو حزب‌الله از تأخیر در پذیرش استوارنامه سفیر ایران
احداث 19 شهرک در کرانه باختری در ادامه سیاست الحاق اراضی است
سلاح جدیدی که آمریکا به ارتش اسرائیل داد
سازمان ملل: داعش در افغانستان 2000 نیرو دارد
موج شدید آنفلوآنزا در کشور هفته جاری مهار می شود
X
آگهی تبلیغاتی