در

4 تروریست در روسیه بازداشت شدند

سرویس امنیت فدرال روسیه چهار شهروند این کشور که در تدارک انجام یک اقدام تروریستی در «یکاترینبورگ» بودند را بازداشت کرد.

4 تروریست در روسیه بازداشت شدند
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین‌الملل: سرویس امنیت فدرال روسیه «اف‌اس‌بی» امروز (شنبه) اعلام کرد چهار شهروند روسیه که قصد انجام اقدام تروریستی با دستگاه‌های انفجاری دست‌ساز در شهر «یکاترینبورگ» داشتند را بازداشت کرده است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، در بیانیه اف‌اس‌بی آمده است: «سرویس امنیت فدرال روسیه چهار شهروند روسی متولد ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ را بازداشت کرد، افرادی که آرمان‌های سازمان‌های تروریستی ممنوعه را ترویج کرده و در تدارک انجام یک اقدام تروریستی با یک دستگاه انفجاری ابداعی در اماکن پرجمعیت یکاترینبورگ بودند.»

۲ نفر از افراد بازداشت‌شده همچنین در آتش‌زدن یکی از خودروهای وزارت امور داخلی روسیه دست داشتند و اف‌اس‌بی اعلام کرد که اجزای ساخت یک بمب دست‌ساز، تجهیزات ارتباطی و دستور ساخت این سلاح را از بازداشت‌شدگان ضبط کرده است.


نورنیوز

ارسال نظر