×
بین الملل
شناسه خبر : 206948
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/15 ساعت 20:32
هفته‌ای سرنوشت‌ساز در تبادل اسرا/اسیر صهیونیست: نتانیاهو قصد کشتن ما را دارد

هفته‌ای سرنوشت‌ساز در تبادل اسرا/اسیر صهیونیست: نتانیاهو قصد کشتن ما را دارد

یسرائیل هیوم نوشت ارزیابی‌های مقامات اسرائیلی حاکی از آن است که این هفته، ممکن است سرنوشت‌ساز باشد و نتایج مهمی در مذاکرات تبادل اسرا به همراه داشته باشد.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه عبری‌زبان "یسرائیل هیوم" اعلام کرد که برخی مقامات اسرائیلی، سفر هیئت این رژیم به دوحه را به‌عنوان "خبری خوب" توصیف کرده‌اند که نشان‌دهنده پیشرفت در مذاکرات تبادل اسرا است. 

به گفته این روزنامه، ارزیابی‌های مقامات اسرائیلی حاکی از آن است که این هفته، ممکن است سرنوشت‌ساز باشد و نتایج مهمی در مذاکرات تبادل اسرا به همراه داشته باشد. 

لازم به ذکر است که منابع عبری زبان روز گذشته از سفر یک هیأت دیپلماتیک اسرائیلی به قطر به‌منظور مذاکره درباره تبادل اسرا خبر داده‌اند.

شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که هیأت مذاکره‌کننده اسرائیلی به دوحه سفر کرد تا خطوط کلی یک توافق احتمالی در زمینه تبادل اسرا را بررسی کند.

روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت نیز تاکید کرد که نتانیاهو طی یک مشاوره تلفنی محدود، اختیارات لازم را به هیأت اسرائیلی اعطا کرده است تا بتوانند در مذاکرات پیش‌رو، به توافقی جامع دست یابند.

کابینه امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی قرار است روز سه شنبه جلسه‌ای را برای بررسی و ارزیابی آخرین تحولات مذاکرات برای آتش‌بس و مبادله اسرا برگزار کند.

اسیر صهیونیست در غزه: کابینه نتانیاهو قصد کشتن ما را دارد

گردان‌های شهید «عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش حماس ویدئو ضبط شده از یکی از اسرای صهیونیست در نوار غزه را منتشر کرد که حاوی اعتراض وی به بی‌توجهی نخست‌وزیر رژیم اشغالگر به سرنوشت اسرا است.

به نقل از شبکه الاقصی، «لیری الباج» اسیر صهیونیست در این ویدئو خطاب به کابینه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رزیم صهیونیستی می‌گوید: آیا می‌خواهید ما را بکشید؟!

وی تاکید می‌کند: ما جزو اولویت‌های کابینه و ارتش نیستیم؛ جهان درحال فراموش کردن ما است و توجهی به سرنوشت ما نمی‌کند.

این اسیر صهیونیست همچنین می‌گوید: زنده ماندن ما در گرو عقب نشینی ارتش و نرسیدن آن به ما است.

وی خطاب به کابینه رژیم صهیونیستی ادامه می‌دهد: اگر عزیزان شما در اسارت بودند آیا باز هم جنگ ادامه می‌یافت؟

الباج خطاب به وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز تاکید می‌کند: به چشمان پدرم نگاه کن و به او بگو که او و مادرم هیچگاه دخترشان را در آغوش نخواهند گرفت. تو شجاعت این کار را نداری...من فهمیدم که ما بازیچه دست شما هستیم.

اسیر اسرائیلی نزد حماس خطاب به کابینه جنگ صهیونیستی افزود: مطمئنا شما با عملیات نظامی نخواهید توانست ما را از اینجا نجات دهید؛ خودتان هم می دانید که نمی توانید؛ این یک تعقیب جنون آمیز است و ما هر روز تحت بمباران جنون آمیز شما هستیم؛ چگونه می توان در جایی زندگی کرد که شما آن را بمباران می کنید و پناهگاهی هم نیست؟

وی ادامه داد: نام مرا به خاطر بسپارید؛ این ویدیو را به یاد آورید و روی قبرم بنویسید که این (مرگ) به خاطر کابینه و ارتش اسرائیل رخ داد؛ آنها محکومند و خون من روی دست های آنها است.

پافشاری نتانیاهو و کابینه وی برای اعمال خواسته‌های بیشتر در مذاکرات با حماس به عنوان مانعی در مقابل توافق آتش بس، خشم عمومی را برانگیخته و فشارها بر نتانیاهو را افزایش داده است.

خانواده‌های اسرای صهیونیست، کابینه رژیم صهیونیستی و در صدر آن نتانیاهو را مقصر ماندن فرزندان خود در اسارت می‌دانند و به همین دلیل، روزانه تظاهراتی را علیه او در مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی برگزار می‌کنند و خواستار برکناری وی از ریاست کابینه هستند.


نظرات

آخرین اخبار
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان
آزمون جامع دکتری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود+ جزئیات