×
حوادث
شناسه خبر : 206914
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/15 ساعت 09:27

زن جوان قربانی شوهر افغانستانی/ مجرم دو زن دیگر هم داشت

ناگهان«مهران» با طنابی که از جیب کتش بیرون آورد دست وپاهایم را بست و نه تنها باسیم چین همه طلاها و حتی گوشواره هایم را برید بلکه با تبرزین کوچکی ضربه ای به سرم زد که خون برچهره ام پاشید .او سپس پول ها و گوشی تلفنم را برداشت و متواری شد.

نورنیوز-گروه حوادث: ماموران گشت نامحسوس و پوششی کلانتری پلیانه مسافری امام رضا(ع)که با دستور ویژه سرگرد خوبیان (رئیس کلانتری)در حال اجرای عملیات شناسایی اتباع خارجی غیرمجاز بودند با بهره گیری از تجربیات پلیسی، به سراغ مسافر جوانی رفتند که قصد عزیمت به اصفهان را داشت.

مسافر جوان که خود را با نام مستعار به ماموران معرفی کرد وقتی نتوانست مدارک شناسایی را به آنان نشان دهد،در حالی به مقر انتظامی انتقال یافت که بررسی های تخصصی نشان داد گوشی تلفن همراه وی نیز سرقتی است و در یک ماجرای هولناک از زن 47 ساله زورگیری شده است. عوامل انتظامی که حالا یقین داشتند با تبهکار تبعه خارجی غیرمجاز روبه رو شده اند بی درنگ با مال‌باخته تماس گرفتند. 

طولی نکشید که زن مذکور خود را به کلانتری رساند و درحالی که با چشمانی حیرت زده و افکاری پراز ابهام به او می نگریست درباره سرگذشت خود به کارشناس اجتماعی کلانتری گفت: دختر جوانی بودم که در یک حادثه دچار نقص جسمانی شدم و از سوی دیگر به دلیل شرایط ضعیف اقتصادی نتوانستم ازدواج کنم .

مدتی بعد پدر ومادرم نیز از دنیا رفتند و من که حالا بدون حامی شده بودم به زندگی مجردی و تنهایی روی آوردم و در یکی از مراکز خداماتی مشغول کار شدم تا این که در 38 سالگی با پسرجوانی ازدواج کردم که بیماری صرع داشت اما این زندگی مشترک 2 سال بیشتر طول نکشید و من در سوگ شوهرم عزادار شدم ودیگر هیچ گاه به ازدواج فکر نمی کردم تا این که حدود 10 ماه قبل یکی از دوستانم اصرار کرد با جوان 34 ساله ای ازدواج کنم که خود را اهل یکی از روستاهای تربت جام معرفی می کرد.

من هم که به گونه ای از تنهایی خسته شده بودم و او هم ادعا داشت مرا به رویاها و آرزوهایم می رساند،درحالی به عقد موقت رضایت دادم که «مهران»12 سال از من کوچکتر بود وشغلی هم نداشت. او بعد از 3 ماه رفت وآمد روزی به منزلم آمد و از من خواست به تفرجگاهی کوهستانی برویم! من هم از خوشحالی بلافاصله بساط پیک نیک را آماده کردم و سوار برموتورسیکلت به راه افتادیم. اما هنوز روی کوه بودیم که ناگهان«مهران» با طنابی که از جیب کتش بیرون آورد دست وپاهایم را بست و نه تنها باسیم چین همه طلاها و حتی گوشواره هایم را برید بلکه با تبرزین کوچکی ضربه ای به سرم زد که خون برچهره ام پاشید .

او سپس پول ها و گوشی تلفنم را برداشت و متواری شد. چندساعت بعد خودم را روی تخت بیمارستان طالقانی دیدم و دو روز بستری شدم که در همین مدت پلیس نیز ماجرا را پیگیری کرد ولی از «مهران»خبری نبود اما اکنون که افسران کارآزموده دایره تجسس هویت واقعی او را فاش کرده اند من هنوز در شوک و حیرتم که چگونه فریب یک جوان افغانستانی غیرمجاز را خورده ام که خودش را با نام مستعار و ایرانی معرفی کرده بود.

در همین حال تبهکار مخوف افغانستانی راز عجیب زورگیری وحشتناک را لو داد و گفت:من دو همسر در مشهد و اصفهان دارم که هر کدام از آن ها یک فرزند دارند ولی از وجود یکدیگر بی اطلاع هستند. بر اساس یک رسم کهن باید هدایایی را به همسر اصفهانی ام می دادم. از سوی دیگر بیکار بودم و پولی نداشتم، این بود که وقتی فهمیدم این زن (مال‌باخته) در مرکز خدماتی کار می کند و مقداری طلا دارد نقشه ازدواج با او را طراحی کردم.

این تبعه غیرمجاز خارجی در حالی که به زن جوان خیره شده بود با آرامش و خونسردی خاصی ادامه داد: من هیچ علاقه ای به او نداشتم و فقط به خاطر طلاهایش ازدواج موقت کردم. اکنون نیز گوشواره هایش در گوش همسر اصفهانی ام است و حاضرم خسارت آن را بپردازم ...

به گزارش خراسان، بنابراین گزارش، بررسی های تخصصی نیروهای انتظامی با نظارت مستقیم رئیس کلانتری برای کشف زوایای پنهان این ماجرای عجیب و تبهکاری های احتمالی دیگر این مرد افغانستانی ادامه یافت .


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ در انتظار برگزاری نشست پوتین - زلنسکی
پزشکیان: از سوزاندن 700 میلیون دلار ثروت ملی در سال جلوگیری شد
لاریجانی: دشمن 10 سال برای حمله برنامه‌ریزی کرد اما در برابر مقاومت ایران ناکام ماند
امنیت غذایی در گرو سوءمدیریت وزارت جهاد
تنیسور ایرانی با پیروزی مقابل روسیه فینالیست شد
یک رسوایی اخلاقی دیگر در ارتش اسرائیل
وزر و وبال «مسیر ترامپ»
چه معاملاتی از مالیات بر سوداگری و سفته بازی معاف است؟
ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی آغاز شد+ لینک سایت
خرازی: امیدواریم دولت ارمنستان نگرانی‌های ایران را برطرف کند
تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود
هوش مصنوعی انتخاب رشته کنکور را هموار کرد
چرا انتشار تصویر سفیر اسرائیل در امارات جنجالی شد؟
آلمان از هماهنگی اروپا و نقش آمریکا در حمایت از اوکراین استقبال کرد
زمان افتتاح مسیر رفت فاز دوم آزادراه تهران-شمال اعلام شد
مذاکره پس از جنگ دوم؟
کاخ سفید تکذیب کرد!
درس‎های استراتژیک هفت‎گانه در جنگ 12 روزه
اقتصاد، سلامت و زندگی؛ قربانیان پنهان آلودگی هوا
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(70) «بشاگرد»
میراث ایستادگی؛ از اردوگاه‌های بعث تا میدان جنگ 12 روزه
واریز سود سهام عدالت 1403 چه زمانی آغاز می شود؟
سخنگوی وزارت خارجه ایران: با چشمانی باز تحولات قفقاز را رصد می‌کنیم
دعوت ترامپ از رهبران اروپایی برای نشست مشترک با زلنسکی در کاخ سفید
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
X
آگهی تبلیغاتی