×
حوادث
شناسه خبر : 206902
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/15 ساعت 08:55
راز قتل دختر 13 ساله؛ اعتصاب غذا مادر را قاتل کرد

راز قتل دختر 13 ساله؛ اعتصاب غذا مادر را قاتل کرد

زن جوان دختر 13 ساله اش را که دست به اعتصاب غذا زده بود، کشت.

نورنیوز-گروه حوادث: زن جوان که دختر 13 ساله اش را که دست به اعتصاب غذا زده بود کشته با اعلام گذشت همسرش به سه سال زندان محکوم شد. قضات دادگاه پدر قربانی را نیز به اتهام کودک آزاری از طریق سهل انگاری به شش ماه زندان محکوم کردند.

   مرگ مشکوک دختر  13ساله رسیدگی به این پرونده از عصر ششم آذر ماه سال گذشته آغاز شد.  مردی هراسان با پلیس تماس گرفت و از مرگ مشکوک دختر 13 ساله‌اش به نام آتنا خبر داد.

 با این تماس ماموران کلانتری 116 مولوی به خانه این مرد در خیابان اردستانی رفتند و با جسد دختر نوجوان روبه رو شدند که آثار کبودی و چنگ زدگی روی سر و صورتش نمایان بود.

جسد در حالی با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد که لاغر بودن بیش از حد این دختر و احتمال سوء تغذیه وی شک پلیس را دوچندان کرد.

 مادر آتنا در بازجویی‌ها گفت :دخترم چند روز بود لب به آب و غذا نمی‌زد. او اعتصاب غذا کرده بود تا به خواسته‌اش برسد.به  همین خاطر به زور می‌خواستم به او آب قند بخورانم. اما مقاومت کرد. من سراغ شوهرم رفتم تا با او در این باره صحبت کنم اما وقتی به اتاق آتنا برگشتم متوجه شدم نفس نمی‌کشد. به همین خاطر شوهرم بلافاصله با اورژانس تماس گرفت .

پدر آتنا نیز درباره آثار کبودی روی بدن دخترش گفت :من هیچ وقت دخترم را کتک نمی‌زدم و نمی‌دانم آثار کبودی و چنگ زدگی روی سر و صورتش به چه علت ایجاد شده است. فقط می‌دانم دو روز بود دخترم لب به آب و غذا نمی‌زد و به همین خاطر همسرم به شدت نگران بود .

بررسی پرونده در کمیسیون پزشکی قانونی

وقتی کارشناسان پزشکی قانونی علام کردند مرگ می‌تواند ناشی از ایست قلبی به خاطر سوء تغذیه و یا فشار بر عناصر حیاتی گردن باشد، پرونده به کمیسیون پزشکی قانونی فرستاده شد. کمیسیون یه نفره پزشکی قانونی نتوانست درباره علت تامه مرگ اظهارنظر کند. اما وقتی کمیسیون 5 نفره پزشکی قانونی علت تامه مرگ را فشار بر عناصر حیاتی گردن اعلام کرد برای مادر آتنا به اتهام قتل و برای پدرش به اتهام کودک  آزاری از طریق سهل انگاری منتهی به فوت، کیفرخواست صادر شد و این زوج در شعبه 11 دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع کردند.

در دادگاه چه گذشت؟

 این در حالی بود که پدر آتنا اعلام گذشت کرد و گفت از همسرش هیچ شکایتی ندارد. در ابتدای جلسه زن جوان روبه روی قضات ایستاد و اتهام قتل دخترش را گردن نگرفت.

 وی گفت: ما قبلاً در افغانستان زندگی می‌کردیم .من و جاری‌هایم و فرزندانمان همگی در یک خانه ساکن بودیم. اما چند سال قبل من و شوهرم به ایران آمدیم و یک سال و نیم قبل آتنا وقتی 11 سال و نیمه بود پیش ما آمد .اما او می‌خواست به افغانستان برگردد و به زندگی در ایران هیچ علاقه‌ای نداشت. او حتی اینجا به مدرسه هم نمی‌رفت و درس نمی‌خواند.

وی ادامه داد: او قبلاً هم در افغانستان برای اینکه به خواسته‌هایش برسد آب و غذا نمی‌خورد تا ما را بترساند. این بار هم برای اینکه ما را مجبور کند او را به افغانستان برگردانیم دست به اعتصاب غذا زده بود و دو روز بود چیزی نخورده بود .من که نگران او شده بودم آب قند را در یک قوری ریختم تا  به زور در گلوی آتنا بریزم. اما او مقاومت کرد .می‌خواستم آن را از طریق بینی‌اش وارد گلویش کنم اما نشد. من که عصبانی شده بودم سراغ همسرم رفتم  و به او گفتم باید آتنا را به افغانستان برگرداند .در غیر این  صورت از او جدا می‌شود. ولی وقتی به اتاق برگشتم با جسد دخترم روبه رو شدم.دخترم به خاطر نخوردن آب و غذا جان سپرده بود.

این زن درباره آثار کبودی های متعدد روی بدن قربانی گفت: من آنقدر از رفتارهای دخترم عصبانی بودم که چند بار او را کتک زده بودم .اما این کار در حدی نبود که موجب مرگش شود.

 وقتی پدر آتنا روبه روی قضات ایستاد گفت: من اتهام کودک آزاری را قبول ندارم .من و همسرم در قتل آتنا بی‌تقصیر بودیم. همسرم آتنا را دوست داشت و دو بار قبلاً از من جدا شده بود. اما به خاطر آتنا به زندگی مشترک برگشت.من‌ قبلاً در امور خانه دخالت می‌کردم. اما آخرین بار هم همسر با این شرط که در مسائل خانه دخالت نکنم سر زندگی مشترک برگشت .به همین خاطر من از مسائل خانه هیچ اطلاعی نداشتم و فقط از همسرم خواسته بودم تا آب و غذا را کنار آتنا بگذارد تا خودش آنها را بخورد. من اصلاً متوجه نشدم دخترم چطور جان سپرد .به همین خاطر هم از زنم هیچ شکایتی ندارم.

به گزارش رکنا،  با پایان دفاعیات این مرد قضات وارد شور شدند و مادر آتنا را به 3سال زندان و پدرش را به شش ماه زندان محکوم کردند.


نظرات

آخرین اخبار
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد
آژانس بین‌المللی انرژی: قیمت نقدی نفت بالاتر از نفت کاغذی است
نفوذ حنظله به لایه پرسنلی تیپ 89 ارتش اسرائیل
مقتدی صدر دستور جمع‌آوری سلاح‌های «سرایا السلام» در کربلا را صادر کرد
مومنی: بزرگ‌ترین مؤلفه قدرت کشور همبستگی ملی است که باید صیانت کرد
صالحی‌امیری: اگر مدالی باشد، باید به شهدای جنگ تحمیلی داده شود
ماکرون: هدفمان بازگشایی کامل تنگه هرمز است
بی‌بی‌سی: اعتراض‌ها به استفاده از پایگاه هوایی فیرفورد در انگلیس بالا گرفت
باند سارقان حرفه‌ای منازل در تهران منهدم شد