×
حوادث
شناسه خبر : 206902
تاریخ انتشار : شنبه 1403/10/15 ساعت 08:55
راز قتل دختر 13 ساله؛ اعتصاب غذا مادر را قاتل کرد

راز قتل دختر 13 ساله؛ اعتصاب غذا مادر را قاتل کرد

زن جوان دختر 13 ساله اش را که دست به اعتصاب غذا زده بود، کشت.

نورنیوز-گروه حوادث: زن جوان که دختر 13 ساله اش را که دست به اعتصاب غذا زده بود کشته با اعلام گذشت همسرش به سه سال زندان محکوم شد. قضات دادگاه پدر قربانی را نیز به اتهام کودک آزاری از طریق سهل انگاری به شش ماه زندان محکوم کردند.

   مرگ مشکوک دختر  13ساله رسیدگی به این پرونده از عصر ششم آذر ماه سال گذشته آغاز شد.  مردی هراسان با پلیس تماس گرفت و از مرگ مشکوک دختر 13 ساله‌اش به نام آتنا خبر داد.

 با این تماس ماموران کلانتری 116 مولوی به خانه این مرد در خیابان اردستانی رفتند و با جسد دختر نوجوان روبه رو شدند که آثار کبودی و چنگ زدگی روی سر و صورتش نمایان بود.

جسد در حالی با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد که لاغر بودن بیش از حد این دختر و احتمال سوء تغذیه وی شک پلیس را دوچندان کرد.

 مادر آتنا در بازجویی‌ها گفت :دخترم چند روز بود لب به آب و غذا نمی‌زد. او اعتصاب غذا کرده بود تا به خواسته‌اش برسد.به  همین خاطر به زور می‌خواستم به او آب قند بخورانم. اما مقاومت کرد. من سراغ شوهرم رفتم تا با او در این باره صحبت کنم اما وقتی به اتاق آتنا برگشتم متوجه شدم نفس نمی‌کشد. به همین خاطر شوهرم بلافاصله با اورژانس تماس گرفت .

پدر آتنا نیز درباره آثار کبودی روی بدن دخترش گفت :من هیچ وقت دخترم را کتک نمی‌زدم و نمی‌دانم آثار کبودی و چنگ زدگی روی سر و صورتش به چه علت ایجاد شده است. فقط می‌دانم دو روز بود دخترم لب به آب و غذا نمی‌زد و به همین خاطر همسرم به شدت نگران بود .

بررسی پرونده در کمیسیون پزشکی قانونی

وقتی کارشناسان پزشکی قانونی علام کردند مرگ می‌تواند ناشی از ایست قلبی به خاطر سوء تغذیه و یا فشار بر عناصر حیاتی گردن باشد، پرونده به کمیسیون پزشکی قانونی فرستاده شد. کمیسیون یه نفره پزشکی قانونی نتوانست درباره علت تامه مرگ اظهارنظر کند. اما وقتی کمیسیون 5 نفره پزشکی قانونی علت تامه مرگ را فشار بر عناصر حیاتی گردن اعلام کرد برای مادر آتنا به اتهام قتل و برای پدرش به اتهام کودک  آزاری از طریق سهل انگاری منتهی به فوت، کیفرخواست صادر شد و این زوج در شعبه 11 دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع کردند.

در دادگاه چه گذشت؟

 این در حالی بود که پدر آتنا اعلام گذشت کرد و گفت از همسرش هیچ شکایتی ندارد. در ابتدای جلسه زن جوان روبه روی قضات ایستاد و اتهام قتل دخترش را گردن نگرفت.

 وی گفت: ما قبلاً در افغانستان زندگی می‌کردیم .من و جاری‌هایم و فرزندانمان همگی در یک خانه ساکن بودیم. اما چند سال قبل من و شوهرم به ایران آمدیم و یک سال و نیم قبل آتنا وقتی 11 سال و نیمه بود پیش ما آمد .اما او می‌خواست به افغانستان برگردد و به زندگی در ایران هیچ علاقه‌ای نداشت. او حتی اینجا به مدرسه هم نمی‌رفت و درس نمی‌خواند.

وی ادامه داد: او قبلاً هم در افغانستان برای اینکه به خواسته‌هایش برسد آب و غذا نمی‌خورد تا ما را بترساند. این بار هم برای اینکه ما را مجبور کند او را به افغانستان برگردانیم دست به اعتصاب غذا زده بود و دو روز بود چیزی نخورده بود .من که نگران او شده بودم آب قند را در یک قوری ریختم تا  به زور در گلوی آتنا بریزم. اما او مقاومت کرد .می‌خواستم آن را از طریق بینی‌اش وارد گلویش کنم اما نشد. من که عصبانی شده بودم سراغ همسرم رفتم  و به او گفتم باید آتنا را به افغانستان برگرداند .در غیر این  صورت از او جدا می‌شود. ولی وقتی به اتاق برگشتم با جسد دخترم روبه رو شدم.دخترم به خاطر نخوردن آب و غذا جان سپرده بود.

این زن درباره آثار کبودی های متعدد روی بدن قربانی گفت: من آنقدر از رفتارهای دخترم عصبانی بودم که چند بار او را کتک زده بودم .اما این کار در حدی نبود که موجب مرگش شود.

 وقتی پدر آتنا روبه روی قضات ایستاد گفت: من اتهام کودک آزاری را قبول ندارم .من و همسرم در قتل آتنا بی‌تقصیر بودیم. همسرم آتنا را دوست داشت و دو بار قبلاً از من جدا شده بود. اما به خاطر آتنا به زندگی مشترک برگشت.من‌ قبلاً در امور خانه دخالت می‌کردم. اما آخرین بار هم همسر با این شرط که در مسائل خانه دخالت نکنم سر زندگی مشترک برگشت .به همین خاطر من از مسائل خانه هیچ اطلاعی نداشتم و فقط از همسرم خواسته بودم تا آب و غذا را کنار آتنا بگذارد تا خودش آنها را بخورد. من اصلاً متوجه نشدم دخترم چطور جان سپرد .به همین خاطر هم از زنم هیچ شکایتی ندارم.

به گزارش رکنا،  با پایان دفاعیات این مرد قضات وارد شور شدند و مادر آتنا را به 3سال زندان و پدرش را به شش ماه زندان محکوم کردند.


نظرات

آخرین اخبار
بعد از یک شب بی‌خوابی، با ورزش قدرت مغز بهتر تقویت می شود
قارچ روده یا ابرقهرمانِ ضد‌تشعشع؟ کشف شگفت‌انگیز دانشمندان چینی
یادآوری خاطرات قدیمی چه تاثیری بر حافظه و سلامت روان سالمندان دارد؟
غذا خوردن جلوی تلویزیون چه بلایی سر روابط خانوادگی می‌آورد؟
بیانیه ادعایی سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
بقائی: بیانیه کانادا در حمایت از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، همدستی در قانون‌شکنی است
پیش‌بینی موج آنفلوانزا در ماه‌های آینده؛ چه کسانی واکسن بزنند؟
دستگیری فرد مرتبط با عناصر ضدانقلاب و سلطنت‌طلب در ارومیه
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی
هشدار ایران در شورای حکام: امروز ایران، فردا ممکن است کشور دیگری هدف قرار گیرد
تحلیلگر لبنانی: ادعای اشغال تپه علی الطاهر جنگ رسانه‌ای اسرائیل است
میزان ارز‌بری خودروهای داخلی اعلام شد
عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند
چرا قیمت بنزین روی نمایشگر جایگاه یک صفر کمتر نشان داده می‌شود؟
حملات عربستان به 4 استان یمن
کوبا مذاکره با آمریکا را تکذیب کرد
لاوروف: پیوستن ایران به «توافق مکه» گامی رو به جلو است
شوک نزولی به بازار طلا؛ ریزش سنگین قیمت‌ها همزمان با افت اونس جهانی
واکنش حماس به جنایات کرانه باختری: سکوت جهانیان، تبانی با رژیم صهیونیستی است
شوک بزرگ به بازار انرژی؛ قیمت گاز اروپا در آستانه مرز 900 دلار
دیدار معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست وزارت دفاع با خانواده شهید نصیرزاده
نتایج هفته ششم لیگ برتر/ در بازی های امروز هیچ امتیازی تقسیم نشد
گفت‌وگوی ترامپ و برنهام درباره تنگه هرمز
استعفای ویسی از هدایت ذوب آهن؛ لمپن نیستم و کنار می‌کشم
تنگه هرمز در کانون توجه مجلس؛ شروط ایران برای بازگشایی این گذرگاه حیاتی
شکست سنگین نیروهای وابسته به عربستان در استان البیضاء یمن
توافق تهران و بغداد؛ پایان دوران حمل‌ونقل سنتی و آغاز عصر ترانزیت مدرن
حمله به عروسی در سیریک ایران، شکست آمریکا را روشن‌تر کرد
لایحه خزر در بهارستان؛ دولت «رژیم حقوقی دریای خزر» را به مجلس فرستاد
پرسپولیس 2 ذوب‌آهن 0 ؛ شاگردان تارتار در خانه نمی‌بازند!
اولتیماتوم مجلس به دولت: 100 همت مطالبات گندم‌کاران تا هفته آینده پرداخت شود
پایان حباب قیمتی سیب‌زمینی؛ 800 کامیون بار روانه پایتخت شد
واکنش ایران به اظهارات گروسی در شورای حکام درباره بازرسی از سایت های هسته ای
زلزله سیاسی در آلمان؛ شکست تاریخی حزب فریدریش مرتس
امباپه در آستانه تقابل با اینتر: «اینتر حریفی قدرتمند است اما آث میلان را ترجیح می‌دادم!»
تبرئه استقلال و پرسپولیس از تخلفات داربی 107
تلاطم در پنتاگون؛ پیت هگست متهم به ایجاد «فرهنگ ترس» در ارتش آمریکا
رئیس سازمان برنامه و بودجه: تدوین برنامه مقابله فعالانه با تحریم‌ها پیش از آغاز سال 1404
اعزام تجهیزات نظامی ترکیه به کردستان عراق
تغییرات جدید کنکور ابلاغ شد
آنچه در 24 ساعت گذشته تکذیب شد؛ از رفع فیلتر اینستاگرام تا استعفای وزیر نفت
پایان توقف 5 ماهه واردات موبایل
تضاد قانون و حکم دادگاه؛ مصوبه تمدید خودکار اجاره‌بها در برابر حکم تخلیه
جنگ دیپلماتیک میان روسیه و آلمان؛ لغو مجوز فعالیت کنسولگری آلمان در سن‌پترزبورگ
تشدید حملات سعودی در یمن؛ هشدار صریح صنعا به متجاوزان
هشدار هواشناسی تهران؛ رگبار، رعد و برق و تگرگ در راه است
نورنما | جمعه سیاه 17 شهریور
آکسیوس: جنگ علیه ایران، 100 میلیارد دلار هزینه اضافی انرژی روی دست آمریکایی‌ها
گزارش تصویری | مراسم تشییع جنازه 100 شهید فلسطینی در غزه
مصر و انگلیس خواستار اقدام بین‌المللی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی