×
بین الملل
شناسه خبر : 206877
تاریخ انتشار : جمعه 1403/10/14 ساعت 22:40

مذاکرات صلح غزه؛ هیات اسرائیل و حماس به دوحه رفتند

منابع رژیم صهیونیستی جمعه شب گزارش دادند که یک هیأت دیپلماتیک اسرائیلی برای مذاکره درخصوص تبادل اسرا به دوحه سفر کرده است. در همین زمینه هم حماس از آغاز مجدد مذاکرات غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی در دوحه خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل اعلام کرد که این سفر با هدف بررسی خطوط کلی یک توافق احتمالی در مورد تبادل اسرا انجام شده و در همین حال، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز در حال بررسی وضعیت اسرا است.

روزنامه یدیعوت احرونوت تأکید کرده که نتانیاهو طی مشاوره‌ای تلفنی، اختیارات لازم برای مذاکره را به هیأت اسرائیلی اعطا کرده است.

این روزنامه به نقل از یک مقام مسئول گزارش داده که با وجود پیشرفت‌های حاصل‌ شده، برخی اختلافات میان طرفین همچنان باقی است.

از سوی دیگر، روزنامه «یسرائیل هیوم» گزارش داده که کابینه امنیتی و سیاسی رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه جلسه‌ای برای ارزیابی نتایج این مذاکرات برگزار خواهد کرد.

شبکه ۱۳ تأکید کرده است که اسرائیل منتظر پاسخ رسمی از سوی حماس است و هیأت مذاکره‌کننده اختیارات کامل برای دستیابی به توافق را دریافت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری «ریشت کان»، خانواده‌های اسرای اسرائیلی نیز از تحولات مذاکرات مطلع شده‌اند.

 حماس از آغاز مجدد مذاکرات غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی در دوحه خبر داد

در همین زمینه،جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) نیز روز جمعه در بیانیه‌ای از از سرگیری مذاکرات غیرمستقیم با رژیم صهیونیستی در دوحه پایتخت قطر خبر داد.

حماس در این بیانیه افزود که این جنبش مانند ادوار گذشته بر جدیت و مثبت بودن خود در این مذاکرات تاکید می‌کند و می‌کوشد هر چه سریعتر به توافقی دست یابد که انتظارات و اهداف مردم مقاوم و صبور نوار غزه را محقق کند.

حماس افزود: با توجه به نسل‌کشی و پاک‌سازی قومی توسط رژیم اشغالگر اسرائیل، مهم‌ترین اولویت‌های این جنبش متوقف کردن تجاوز و حفاظت از مردم خود است.

این جنبش اشاره کرد که دور کنونی مذاکرات بر دستیابی به توافقی که منجر به آتش بس کامل و خروج نیروهای اشغالگر از نوار غزه شود، با جزئیات اجرایی که به وضوح تعریف شده است، تمرکز خواهد کرد.

حماس افزود: ما به تلاش خود برای ارتباط با کشورها و نهادهای بین المللی مختلف با هدف کاهش درد و رنج مردم خود و شکستن محاصره انسانی و تامین امنیت و رسیدن نیازهای لازم برای مقابله با شرایط غم‌انگیز ادامه می‌دهیم و همچنین آماده ترتیب دادن امداد و ایجاد سرپناه برای مردم خود به محض دستیابی به توافق آتش بس هستیم.

جلسه نتانیاهو با مذاکره کنندگان رژیم صهیونیستی در منزل خود

در این پیوند، شبکه تلویزیونی ۱۲ رژیم صهیونیستی از برگزاری جلسه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل با روسای دستگاههای امنیتی این رژیم در منزل شخصی او به دلیل وضعیت سلامتی وی خبر داد.

خاطرنشان می‌شود که نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای برداشتن تومور خوش خیم پروستات ۱۰ دی امسال در یک مجموعه زیرزمینی در بیمارستان «هداسا» در تل آویو تحت عمل جراحی قرار گرفت.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی افزود: در این جلسه پیرامون روند مذاکرات با جنبش حماس بر سر تبادل اسیران بحث و تبادل نظر شد.

منابع آگاه به این شبکه تلویزیونی رژیم صهیونیستی گفتند: ماموریتی که به تیم مذاکره کننده داده شده برای دستیابی به پیشرفت در نقطه اصلی اختلاف است که به تعداد ربوده شدگان (اسیران صهیونیست در غزه) که آزاد خواهند شد و اسامی آن‌ها ارتباط دارد.

این شبکه رژیم صهیونیستی اضافه کرد که میانجی‌ها نمی‌خواهند بدون توافق به ۲۰ ژانویه وارد شوند و حماس نیز علاقه‌ای به به تاخیر انداختن این تاریخ ندارد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا قرار است ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ (۱ بهمن ۱۴۰۳) کمتر از یک ماه دیگر به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهور این کشور برای دومین بار سوگند یاد کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
پیکر استاد فرشچیان روز دوشنبه به اصفهان منتقل می شود +اعلام جزئیات مراسم
اخبار مرتبط قیمت طلا و سکه امروز شنبه 25 مرداد 1404 +جدول
آغاز لیگ برتر با کسر امتیاز سه تیم و محرومیت بازیکنان کلیدی
محمد حسین طاهری آکردی سرپرست جدید ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور شد
X
آگهی تبلیغاتی