×
اجتماعی
شناسه خبر : 206793
تاریخ انتشار : جمعه 1403/10/14 ساعت 17:56
ثبت دمای زیر صفر درجه در 28 شهر اصفهان/ هوای پایتخت قابل قبول شد

وضعیت آب و هوا در مناطق مختلف کشور؛ این خبر به‌روزرسانی می‌شود؛

ثبت دمای زیر صفر درجه در 28 شهر اصفهان/ هوای پایتخت قابل قبول شد

بارش باران و برف در برخی از مناطق کشور همچنان ادامه دارد و طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی دما در هفته پیش رو تا حدودی افزایش می‎ یابد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به ثبت دمای زیر صفر در ۲۸ شهر این استان گفت: بویین میاندشت امروز با کمینه دمای ۱۱ درجه سلسیوس زیر صفر سردترین منطقه است.

مینا معتمدی اظهار کرد: بامداد امروز کمینه دما در ایستگاه هواشناسی ۲۸ شهر استان از جمله چادگان، سمیرم، دهق، انارک، خمینی‌شهر، شاهین‌شهر، میمه، اصفهان، دهاقان، برخوار، گلپایگان، خوانسار، کوهپایه، مبارکه، فلاورجان، نائین، چوپانان، بادرود، نطنز، بویین میاندشت، مورچه خورت، شهرضا، فریدونشهر، داران، نجف آباد، کبوترآباد، ورزنه و لنجان به زیر صفر رسید.

به گفته وی، بیشینه دمای کلانشهر اصفهان نیز در گرم‌ترین ساعات امروز ۶ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن در سردترین ساعات چهار درجه سلسیوس زیر صفر ثبت شد.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: ماندگاری هوای سرد برای بامداد فردا شنبه نیز وجود خواهد داشت و پس از آن روند گرم شدن تدریجی هوا تا اواسط هفته پیش بینی می‌شود.

معتمدی افزود: از امروز تا روز دوشنبه آسمان استان به صورت صاف تا قسمتی ابری و گاهی وزش باد و افزایش ابر را انتظار داریم.

وی اضافه کرد: همچنین طی این مدت در شهر اصفهان، مناطق مرکزی و صنعتی به تدریج کاهش کیفیت هوا و افزایش شاخص آلودگی هوا پیش‌بینی می‌شود که اوج این شرایط برای روز دوشنبه ۱۷ دی خواهد بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان ابراز کرد: روز سه شنبه آسمان در سطح استان نیمه ابری تا ابری بوده و در مناطق غربی، جنوبی و برخی مناطق شمالی استان بارش باران و برف پیش بینی می‌شود.

هوای تهران قابل قبول شد

کیفیت هوای تهران هم‌اکنون با شاخص ۸۹ در شرایط قابل قبول قرار دارد.

هوای تهران ناسالم برای گروه های حساس

شرکت کنترل کیفیت هوای پایتخت اعلام کرد: کیفیت هوای تهران هم‌اکنون با شاخص ۱۱۸ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.

کیفیت+هوای+تهران
 

مریم بهروزی، کارشناس هواشناسی اظهار کرد: با توجه به نقشه های پیش یابی و تصاویر ماهواره ای، پایداری جو باعث افزایش آلاینده های جوی در شهرهای صنعتی و پرتردد استان خواهد شد.

کاهش کیفیت هوا در قزوین

این کارشناس هواشناسی با اشاره به اینکه استان همچنان شب های سردی را پیش رو خواهد داشت، یادآور شد: انتظار داریم برای روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده و در طول روز شاهد اندکی افزایش دما باشیم.

بهروزی خاطرنشان کرد: در شبانه روز گذشته آوج با منفی ۱۰ و آبیک با هشت درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین مناطق استان بودند و دمای هوای قزوین نیز طی این مدت منفی پنج تا هفت درجه سانتیگراد بالای صفر در نوسان بود.

مه‌گرفتگی در محورهای ارتباطی چهارمحال و بختیاری

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به بارش برف در ۲۴ ساعت گذشته گفت: پدیده مه‌گرفتگی صبح روز جمعه در برخی از محورهای ارتباطی این استان گزارش شد.

امین قوامی روز جمعه با اعلام این خبر افزود: براساس گزارش دوربین‌های تصویری مرکز مدیریت راه‌های استان، پدیده مه گرفتگی در محورهای شهرکرد - فارسان(تنگ پردنجان)، شهرکرد-بن(سه راهی بارده)، شهرکرد-سامان(قطب صنعتی سامان) و فرخشهر-شلمزار (گردنه کت) را ثبت کردند.

وی درخصوص شرایط جوی محورهای چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: مه گرفتگی منجر به کاهش دید می‌شود و کاهش دید ممکن است منجر به تصادف شود، براین اساس توصیه می‌شود رانندگان از چراغ مه‌شکن استفاده و فاصله طولی و سرعت مجاز با خودروی جلویی را نیز مدنظر قرار دهند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری از تمام رانندگان درخواست کرد: برای تردد از محورهای ارتباطی این استان تجهیزات مورد نیاز مانند زنجیرچرخ، سوخت کافی، خوراک و لباس گرم همراه داشته باشند و از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

غلامی گفت: همچنین برای اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌ها، سامانه ۱۴۱ در خدمت رانندگان و مسافران است.

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی کشور گفت: امروز در مناطقی از خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، دامنه‌ها و ارتفاعات کرمان بارش برف و باران رخ می‌دهد.

وی با بیان اینکه شنبه در برخی نقاط خراسان رضوی بارش پراکنده وجود دارد افزود: از شنبه تا دوشنبه در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار همراه با افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود که در شهرهای صنعتی و پرجمعیت، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

ضیاییان با بیان اینکه دوشنبه و سه‌شنبه در استان‌های گیلان و مازندران بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود ادامه داد: همچنین سه شنبه با گذر موج بارشی از جنوب غرب، بارش باران در این مناطق آغاز خواهد شد.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا پنجشنبه و جمعه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا ( ‌۱۵ دی) صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد در شب غبار رقیق با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۰  درجه سانتیگراد و طی ‌روز یک‌شنبه ( ۱۶ دی) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد بتدریج غبار محلی اواخر وقت افزایش ابر با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

گرم‌ترین و سردترین شهرهای کشور

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا  اهواز و بندر عباس با دمای ۲۰ درجه سانتی گراد و پس فردا بندرعباس با دمای ۲۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۱- و ۱۰- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

وضعیت  آب و هوایی محورهای مواصلاتی کشور

 مطابق اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، امروز (جمعه ۱۴ دی ماه) برخی از محورهای استان های خراسان جنوبی و خراسان رضوی دارای بارش برف، باران و مه گرفتگی است.

از مرکز یاد شده، در حال حاضر تردد در محورهای چالوس، هراز ، فیروزکوه، آزادراه تهران- شمال و آزادراه قزوین- رشت در مسیر رفت و برگشت روان است.

برپایه این گزارش، محور خرم آباد- پلدختر تا اطلاع بعدی مسدود بوده و تردد از محور جایگزین خرم آباد- کوهدشت و آزادراه خرم آباد- پل زال انجام می شود.

محورهای هشتگرد- طالقان، نوسود- مریوان (گردنه تته)، سی سخت- پادنا، چلگرد- سرآقاسید، بلده- پل زنگوله، سروآباد- کامیاران، وازک- بلده و گنجنامه- تویسرکان تا اطلاع بعدی مسدود است.

احتمال آلوده‌تر شدن هوای پایتخت

وضعیت هوا در ۲۴ ساعت گذشته بر روی عدد ۱۱۶ قرار داشت و ناسالم برای همه گروه‌های سنی بود.

براساس اطلاعات موجود از ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای شهر، اکنون هفت ایستگاه در وضعیت قرمز است ولی دیگر مناطق و ایستگاه‌های پایتخت در شرایط نارنجی و زرد قرار دارند.

پایتخت‌نشینان از ابتدای سال جاری تاکنون پنچ روز هوای پاک، ۱۷۹ روز هوای سالم، ۹٠ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۵ روز هم هوای ناسالم برای همه گروه‌های سنی را تجربه کرده‌اند.

سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای همه گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند