×
سیاسی
شناسه خبر : 206736
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/10/13 ساعت 18:30

در ادامه جلسات ایجاد عدالت آموزشی

پزشکیان: از روش‌های نوین برای ارتقای آموزش‌ها استفاده شود

پزشکیان بر تغییرات آموزشی و استانداردسازی تحولات آموزشی تأکید کرد و گفت: می‌توان از روش‌های نوین برای ارتقای آموزش‌ها استفاده کرد و به یک استاندارد مناسب برای تدریس رسید.

رئیس جمهور با اشاره به توانایی شبکه‌های اجتماعی و تأثیر شیوه‌های جدید آموزشی در افزایش یادگیری دانش‌آموزان، اظهار داشت: در آموزشگاهی که مبتنی بر کار گروهی است می‌توان علاوه بر آموزش مواد درسی، شیوه بحث‌ کردن و ارائه دادن و حتی نقد کردن را به دانش‌آموزان آموخت؛ باید اجازه دهیم که ذهن‌ها از چارچوب‌ها خارج شود و خلاقیت خود را نشان دهد.

دکتر مسعود پزشکیان در جلسه بررسی آخرین اقدامات در زمینه مدرسه‌سازی و اصلاحات آموزشی که پیش از ظهر امروز پنج‌شنبه برگزار شد، بر تغییرات آموزشی و استانداردسازی تحولات آموزشی تأکید کرد و گفت: می‌توان از روش‌های نوین برای ارتقای آموزش‌ها استفاده کرد و به یک استاندارد مناسب برای تدریس رسید.

رئیس جمهور با اشاره به توانایی شبکه‌های اجتماعی و تأثیر شیوه‌های جدید آموزشی در افزایش یادگیری دانش‌آموزان، اظهار داشت: در آموزشگاهی که مبتنی بر کار گروهی است می‌توان علاوه بر آموزش مواد درسی، شیوه بحث‌ کردن و ارائه دادن و حتی نقد کردن را به دانش‌آموزان آموخت.

دکتر پزشکیان بر لزوم شکوفایی استعدادهای پنهان دانش‌آموزان تأکید کرد و گفت: باید اجازه دهیم که ذهن‌ها از چارچوب‌ها خارج شود و خلاقیت خود را نشان دهد. همه ما تجربه‌هایی داریم که نشان می‌دهد که وقتی از چارچوب‌هایی که برایمان تعیین شده خارج شویم و آزادانه به موضوعات فکر کنیم، نوآوری و شکوفایی بوجود می‌آید.

رئیس جمهور درباره کمبود تجهیزات در مدارس، تصریح کرد: لازم است مسئولان ذیربط لیستی از تجهیزات لازم و مقدار آنها تهیه کنند تا بتوانیم با کمک خیرین و نهادهای محلی آنها را تهیه کنیم. حتی می‌توان از ظرفیت‌های ادارات دولتی و تجهیزات اضافی آنها نیز برای کمک به مدارس استفاده کرد. تجهیزات نوین می‌تواند باعث شکوفایی خلاقیت‌های دانش‌آموزان شود و حتی می‌توان هر اداره‌ای را مأمور تجهیز یک مدرسه کرد.

دکتر پزشکیان درباره نهضت مدرسه‌سازی، اظهار داشت: هم‌اکنون گروه‌هایی از خیرین هستند که اعلام آمادگی کردند که هزاران مدرسه بسازند. لازم است این نیت‌ها و انگیزه‌های خیر مدیریت شود تا نهضت مدرسه‌سازی به گونه‌ای انجام شود که در هیچ نقطه‌ای تداخل کاری ایجاد نشده و کمبود مدارس نیز کاملاً در کشور برطرف شود.

رئیس جمهور خواستار استفاده از ظرفیت مقامات محلی در اجرای پروژه‌ها شد و گفت: نمایندگان مجلس تمایل زیادی دارند که در پروژه‌ها مشارکت کنند و می‌توان از ظرفیت آنها و همچنین استانداری‌ها و فرمانداری‌ها در نهضت مدرسه‌سازی استفاده کرد.

دکتر پزشکیان با تأکید بر لزوم کار برای مردم، اظهار داشت: به هر حال کار کردن برای مردم دشواری‌هایی دارد.

در این جلسه علاوه بر رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای آموزش و پرورش، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور حضور داشتند و گزارش‌هایی از نهضت مدرسه‌سازی و تغییر رویکردها در نظام آموزشی به رئیس جمهور ارائه شد. از جمله کلیپ نوآوری یک معلم در کلاس درس ارائه شد که رئیس جمهور ضمن تایید تغییرات انجام شده دستور تقدیر از آن معلم را نیز صادر کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
اضافه شدن 250 مگاوات ظرفیت جدید به شبکه برق کشور
بررسی تحولات غزه و پرونده هسته‌ای ایران در مکالمه وزرای خارجه مصر و آلمان
بازگشایی جاده چالوس بصورت دو طرفه
وضعیت بحرانی سوء تغذیه در غزه؛ 40 هزار کودک در معرض خطر جدی هستند
موفقیت تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران با کسب 4 نشان برنز در چین
نتایج نهایی انتخاب رشته متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی اعلام می شود
پزشکیان: دولت همه توان خود را برای توقف سوزاندن گازهای مشعل به کار گرفته است
X
آگهی تبلیغاتی