×
بین الملل
شناسه خبر : 206672
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/10/13 ساعت 10:59
حزب‌الله: آمریکا و جامعه جهانی ثابت کردند از لبنان حمایت نمی‌کنند

حزب‌الله: آمریکا و جامعه جهانی ثابت کردند از لبنان حمایت نمی‌کنند

یک نماینده حزب‌الله با بیان اینکه کمیته ناظر بر اجرای آتش‌بس و جامعه بین‌المللی علی‌رغم ادعاهای خود، هیچ حمایتی از لبنان در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی نکردند، تاکید کرد مقاومت به دشمن پاسخ مناسبی خواهد داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «حسین الحاج حسن» عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، طی سخنانی درباره وضعیت این کشور بعد از جنگ اعلام کرد: حزب الله به وعده شهید سید حسن نصرالله، دبیرکل سابق خود در جولای 2006 پایبند بوده و شیخ نعیم قاسم، جانشین شهید نصرالله متعهد به بازسازی همه ویرانی‌های به جای مانده از تجاوزات دشمن است.

حسین الحاج حسن در ادامه به نقض مکرر توافق آتش بس توسط دشمن صهیونیستی پرداخته و گفت: رژیم اشغالگر از زمان توقف درگیری‌ها هر روز به اشکال مختلف توافق آتش بس را نقض می‌کند و در مقابل چشم کمیته ناظر بر اجرای آتش بس و افکار عمومی بین‌المللی و همچنین مدعیان حاکمیت لبنان، وارد مناطقی می‌شود که در جریان جنگ نتوانسته بود به آنجا برسد.

وی افزود: طرف‌های بین‌المللی و کسانی که مدعی حاکمیت لبنان هستند، حتی یک کلمه بیانیه‌ای هم در واکنش به تجاوزات دشمن صهیونیستی صادر نکرده‌اند. جامعه بین المللی نشان داده که از صهیونیست‌ها حمایت و با آنها همکاری می‌کند؛ به ویژه آمریکا و کمیته ناظر بر اجرای آتش بس. این تبانی و همدستی کاملا مشهود بوده و با وجود شکایت لبنان از رژیم اشغالگر به خاطر نقض توافق آتش بس و نقض حاکمیت کشور ما، آمریکا، فرانسه، سازمان ملل و جامعه بین‌المللی هیچ اقدامی نمی‌کنند.

این نماینده حزب الله تصریح کرد: مقاومت، اوضاع و نقض آتش بس توسط دشمن صهیونیستی را تحت نظر دارد. در شرایطی که یونیفل (نیروهای موسوم به حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان قرار است بر اجرای قطعنامه 1701 نظارت داشته باشند، اما از طرف رژیم صهیونیستی مورد تهدید قرار می‌گیرد. بهتر است قدرت‌های بزرگی که مدعیان حاکمیت لبنان، به آنها اعتماد دارند، علت تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان و نقض توافق آتش بس توسط این رژیم را توضیح دهند.

حسین الحاج حسن خاطرنشان کرد: اتفاقی که امروز می‌افتد، این منطق را بیش از پیش تقویت می‌کند که جامعه بین المللی همدست صهیونیست‌هاست و از لبنان حمایت نمی‌کند؛ در حالی که مقاومت همچنان پیگیر بوده و در زمان مناسب، پاسخ مناسبی خواهد داد و موضع خود را اتخاذ می‌کند.

این نماینده فراکسیون مقاومت در ادامه به پرونده‌های داخلی لبنان از جمله انتخاب رئیس جمهور پرداخته و تاکید کرد که لبنان اکنون با چالش‌های دیگری مواجه است که مهمترین آنها انتخاب رئیس جمهور در تاریخ 9 ژانویه است. میان فراکسیون‌ها و نیروهای سیاسی لبنان اختلاف نظرهایی وجود دارد و ارتباطات در چندین سطح در جریان است. ما امیدواریم که رئیس جمهور لبنان در زمان مشخص و با اراده و توافق لبنانی‌ها انتخاب شود.

وی در ادامه گفت که ما در حزب‌الله و جنبش امل، بخش اساسی و بزرگی از مردم لبنان و تاریخ کشورمان هستیم و در همه ابعاد زندگی سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و رسانه‌ای خواهیم ماند. به همه آنهایی که در زمان جنگ روی ضعف مقاومت شرط بندی می‌کنند، می‌گوییم که شما روی سراب حساب کرده‌اید. رزمندگان و حامیان مقاومت، علی رغم همه فداکاری‌ها همچنان به گزینه مقاومت متوسل هستند و قدرت آنها در برابر چالش‌ها و سختی‌ها بیشتر می‌شود.

در پی نقض مکرر توافق آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی با گذشت بیش از یک ماه، حزب‌الله چندین پیام هشدارآمیز برای دشمن فرستاده و اخیراً «محمود قماطی» نایب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله در این زمینه اعلام کرد: ما 60 روز است که به صبر پایبند بوده‌ایم، اما در روز شصت‌ویکم، موضع ما تغییر خواهد کرد و نظامیان صهیونیست که در داخل لبنان باشند، اشغالگر خواهند بود و ما بر این اساس با آنها رفتار خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: مقاومت حاضر و آماده و قدرتمند است. تمام توانمندی‌های مقاومت و مخازن موشکی آن همچنان موجود است و ما برای شلیک موشک تا آخرین لحظه جنگ آماده بوده‌ایم. مردم از ما می‌خواهند که به تجاوزات و نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی پاسخ دهیم. درباره توافق آتش‌بس باید بگوییم که یا همه باید به آن پایبند باشند و یا در غیر این صورت هیچ پایبندی‌ای در کار نخواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تغییر فاز متروی تهران؛ اولویت‌بندی حفاری‌ها برای عبور از بن‌بست ترافیک
مسعود پزشکیان: مذاکرات با هدف تأمین کامل حقوق ایران پیش می‌رود
پایان یک عصر طلایی؛ پپ گواردیولا از منچستر جدا شد
ناگفته‌های مداوای رهبر انقلاب پس از بمباران؛ آرامش در اتاق عمل و حماسه مردم در اهدای خون
حملات پهپادی حزب الله به نیروهای اسرائیلی در لبنان
واکنش سخنگوی صنعت تایر به شایعات افزایش نرخ
چه تعداد جسد در روز به پزشکی قانونی منتقل می شوند؟
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 4 خرداد 1405 +جدول قیمت ها
اژه‌ای: قوه قضاییه آماده همکاری گسترده‌تر با مجلس است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 4 خرداد 1405 +جدول
مصدومیت دروازه‌بان آرژانتین پیش از جام جهانی
ترامپ در برابر ایران از شعار «تسلیم کامل» عقب نشست
تصمیمات مهم درباره اینترنت در انتظار تأیید رئیس‌جمهور
سایه جنگ ایران و امریکا بر اقتصاد اندونزی
حضور یک زن در هیات رئیسه مجلس پس از 23 سال
ترامپ مجبور شد خواسته‌هایش دربرابر ایران را به آینده موکول کند
مصدومیت سه نفر در حادثه پالایشگاه عسلویه
افزایش تجاوز اسرائیل با توسعه خط زرد در نوار غزه
پیام تبریک سخنگوی دولت به ناهید کیانی
بقایی: ادعای «ملی‌سازی» تنگه هرمز تلاش برای انحراف افکار عمومی است
4 بازیکن به اردوی تیم ملی فوتبال امید دعوت شدند
میانجی گری ایران و امریکا مسیر درستی دارد
کمپ تیم ملی فوتبال در یک شهر مرزی مکزیک
جنگ با ایران از اول اشتباه بود
ترامپ گزینه زیادی در قبال ایران ندارد
دیدار شهباز شریف با نخست‌وزیر چین در پکن
آغاز پخش «سلمان فارسی» از پاییز
سیگنال مثبت مذاکره ایران و امریکا به بورس‌های آسیا
نیکزاد و حاجی بابایی نایب رئیس مجلس باقی ماندند
بحران نفتا بعد از جنگ تولید در ژاپن و کره‌جنوبی را مختل کرد
گروه‌های آسیب‌پذیر صاحبخانه می شوند
بیش از 5 میلیارد یورو ارز به کشور بازگشت
احتمال غیبت مسی در جام جهانی قوت گرفت
سردار قاآنی: مقاومت امروز فلسطین و لبنان باعث آزادی قدس خواهد شد
سه فضانورد چینی راهی فضا شدند
آیا خرمشهر و روز ملی ایثار از حافظه بنیاد حفظ آثار پاک شده؟
درمان قطعی برای مفاصل آسیب دیده پیدا شد
قیمت طلای جهانی امروز دوشنبه 4 خرداد 1405
نفت به پایین ترین قیمت در دوهفته اخیر رسید
درخشش «خط آب» در جشنواره فیلم عراق
پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه 4 خرداد 1405 + جدول
جوزف عون: خروج کامل اسرائیل مطالبه لبنان است
انصارالله یمن: ایران برای صلح در منطقه مذاکره می‌کند
قالیباف رئیس مجلس ماند
سناتور آمریکایی: جنگ با ایران اشتباه بزرگ امریکا بود
چراسکته قلبی عملکرد مغز را تغییر می‌دهد؟
تفاهم دوباره سعودی-ایرانی، محتمل‌تر از عادی‌سازی روابط سعودی-اسرائیلی است
بیانیه مشترک 8 کشور عربی و اسلامی علیه «بن گویر»
هشدار مرشایمر درباره برتری نظامی ایران بر امارات
قاتل جوان بوکانی در محاصره پلیس؛ عملیات ضربتی برای دستگیری آغاز شد