×
بین الملل
شناسه خبر : 206654
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/10/13 ساعت 10:18
رئیس‌جمهور کره‌جنوبی: به مبارزه ادامه می‌دهم/تهدید بمب‌گذاری در دفتر حزب حاکم

رئیس‌جمهور کره‌جنوبی: به مبارزه ادامه می‌دهم/تهدید بمب‌گذاری در دفتر حزب حاکم

رئیس‌جمهور کره جنوبی به حامیان محافظه‌کارش گفت: من علیه نیروهای ضد دولتی که حاکمیت ما را نقض می‌کنند و کشور ما را در خطر قرار می‌دهند، مبارزه خواهم کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: دادگاه منطقه غربی سئول روز سه‌شنبه حکمی را علیه «یون سوک یول» رئیس‌جمهور کره جنوبی به اتهام «اجرای حکومت نظامی در تاریخ سوم دسامبر، برانگیختن شورش و سوء‌استفاده از قدرت» صادر کرد و البته «دفتر تحقیقات فساد اداری برای مقامات عالی‌رتبه» نیز پس از اینکه یون سه احضاریه دادگاه را نادیده گرفت و برای بازجویی حاضر نشد، حکم بازداشت را ارائه کرد.

طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، همزمان با این مسئله و اینکه مجریان قانون آماده دستگیری رئیس‌جمهور کره جنوبی می‌شوند، این رئیس‌جمهور عصر چهارشنبه پیام جسورانه‌ای را به حامیان محافظه‌کارش که در محوطه بیرونی اقامتگاهش جمع شده بودند، فرستاد و گفت: «من وعده می‌دهم که تا پایان علیه نیروهای ضد دولتی مبارزه کنم.»

او در ادامه این پیام خطاب به صدها نفر از حامیانش عنوان گفت: «من علیه نیروهای ضد دولتی که حاکمیت ما را نقض می‌کنند و کشور ما را در خطر قرار می‌دهند، مبارزه خواهم کرد. من همچنین از تلاش‌های شما جهت محافظت از دموکراسی آزاد کشور و دستورات قانون اساسی قدردانی می‌کنم.»

به‌رغم حضور گسترده پلیس، تعداد قابل‌توجهی از حامیان «یون سوک یول» صبح روز پنجشنبه نیز مجددا اطراف اقامت او تجمعاتی را برگزار کردند و در حالیکه پرچم‌های کره جنوبی و آمریکا را در دست داشتند، با بالا بردن پلاکاردهایی، اعتراض  و مخالفت خود را علیه استیضاح رئیس‌جمهور نشان دادند.

رئیس‌جمهور+کره‌جنوبی:+به+مبارزه+ادامه+می‌دهم
 

در تاریخ سوم دسامبر (۱۳ آذر) رئیس‌جمهور کره‌ جنوبی حکومت نظامی اعلام کرد و مدعی شد که مخالفان با کره‌ شمالی همسو هستند و نقشه براندازی در سر دارند. اما مجلس از اعلامیه ریاست‌جمهوری سرپیچی کرد و به لغو حکومت نظامی رای داد. دفتر «وو وون شیک» رئیس پارلمان کره‌ جنوبی اعلام کرد حکومت نظامی رئیس‌جمهور در پی رای نمایندگان مجلس باطل است. پس از این، یون حکومت نظامی را لغو و از مردم کشورش عذرخواهی کرد.

از این تاریخ مذکور، کره جنوبی دچار بحران سیاسی شده و هم یون و هم جانشینش توسط مجلس استیضاح شده‌اند.

«یون سوک یول» در پی استیضاح،‌ از وظایف ریاست‌جمهوری خود خلع شده، اما تنها در صورتی رسما برکنار می‌شود که دادگاه قانون اساسی کشور نتیجه استیضاح او را تایید کند.

تهدید بمب‌گذاری در دفتر حزب حاکم کره جنوبی

یک رسانه کره جنوبی گزارش داد که دفتر مرکزی حزب قدرت مردم، به عنوان حزب حاکم، یک تهدید بمب گذاری دریافت کرده و نیروی ضربت به محل این دفتر در سئول اعزام شده است.

شبکه تلویزیونی YTN گزارش داد که تیم ضربت پلیس کره جنوبی روز پنجشنبه پس از دریافت تهدید بمب گذاری به مقر حزب حاکم که «یون سوک یول» رئیس جمهور استیضاح شده، رهبر آن است، اعزام شد.

طبق گزارش این شبکه، یک فرد ناشناس پیامی را از طریق فکس ارسال کرد، مبنی بر اینکه یک وسیله انفجاری در مقر حزب قدرت مردم در منطقه «یوییدو» در سئول نصب شده است.

این شبکه تلویزیونی افزود: حزب قدرت مردم که دریافت فکس را تایید کرد، بلافاصله آن را به پلیس گزارش داد. بر این اساس، پلیس از ساعت ۱۱:۵۰ صبح (به وقت محلی) به تفتیش گسترده مقر حزب قدرت مردم پرداخت.

پلیس همچنین عملیات جستجو در ورودی‌ها، راه پله‌ها، آسانسورها و سایر مناطق ساختمان ستاد حزب قدرت مردم را با سگ‌های کشف مواد منفجره انجام داد.

آتش نشانی نیز به همراه پلیس برای آمادگی در برابر هر گونه شرایط غیرمترقبه به محل اعزام شدند.

تهدید به بمب گذاری در مقر حزب حاکم کره جنوبی در حالی است که این کشور به دنبال حکومت نظامی نافرجام توسط رئیس جمهور «یون سوک یول» وارد یک بحران سیاسی و اقتصادی شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قالیباف: اتحاد شرط ضروری پیروزی در برابر دشمن است
حادثه برای 2 کشتی در تنگه هرمز؛ 2 شناور دیگر مسیر خود را تغییر دادند
تشییع پیکر رهبر شهید با حضور بیش از 40 میلیون شرکت‌کننده
پیام معنا دار جهان برای ترامپ و آمریکا
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 28 تیر 1405
پشت پرده حمله به حلقه پنهان قدرت هوایی آمریکا در اردن
امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی آقای شهید ایران ، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود
شرایط و نحوه دریافت وام اقساطی دانشجویی برای اربعین حسینی
آخرین شب جام جهانی 2026؛ ساعت فینال بزرگ اسپانیا و آرژانتین و حاشیه های این مسابقه
از تهران تا نجف؛ 40 میلیون نفر در مراسم تشییع «آقای شهید ایران»
نورنما | کارتون چیه؟ دفاع از خلیج فارس
اسرائیل به‌دنبال ممنوعیت پرواز پهپادهای شخصی از ترس حملات
اعلام برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید
سفر رئیس‌جمهور لبنان به واشنگتن بدون مراسم رسمی
حقوق تیرماه بازنشستگان چه زمانی واریز می‌شود؟وضعیت معوقات چه شد؟
هشدار نارنجی برای تهران؛ احتمال رخداد طوفان گرد و خاک
ثبت‌نام 880 هزار زائر در سامانه سماح
نصرالله رادش با «مرد سه هزار چهره» برگشت
مسی قبل از فینال جام جهانی چه گفت؟ جمله‌ای که آرژانتینی‌ها را متحد کرد
پیش بینی قیمت طلای جهانی / کاهش تا مرز 4000 دلار
اخبار قطع اینترنت، عملیات روانی علیه اقتصاد دیجیتال است
یامال می‌تواند مسی بعدی باشد؟ 10 تفاوتی که همه‌چیز را تغییر می‌دهد
بیانیه سپاه درباره صفحات جعلی منتسب به این نهاد
پاسخ دولت به حملات جنایتکارانه دشمن؛ مأموریت بازسازی استان‌های جنوبی آغاز شد
پیش‌فروش بلیت قطارهای مرداد از فردا آغاز می‌شود + سایت فروش
هشدار نماینده عراقی درباره نفوذ آمریکا
هشدار هواشناسی در خوزستان؛ ادارات استان روز دوشنبه تعطیل شدند؟
مادر 3 شهید پاکدشتی به فرزندانش پیوست
فرماندار چابهار: انفجار امروز ناشی از انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده بود
تجاوز مجدد آمریکا به جنوب ایران؛ دو انفجار در جزیره قشم/صدای انفجارهای مهیب در کویت
جنایت خانوادگی در سیرجان؛ دستان پسری که به خون مادرش آلوده شد
کارت ورود به جلسه آزمون دستیاری 1405 منتشر شد
طحان‌نظیف: مجلس از هفته آینده به کار خود ادامه خواهد داد
امتحانات نهایی در استان‌های درگیر جنگ؛ برگزاری یا تعویق؟
راز قتل خونین در پمپ بنزین خزانه ؛ پایان تلخ پرونده با بخشش اولیای دم
انسداد محور هراز؛ جزئیات زمان بسته شدن و مسیرهای جایگزین
آغاز بررسی سهمیه کنکور برای خانواده‌های آسیب‌دیده از جنگ
شهادت جوان گتوندی در تجاوزات اخیر دشمن آمریکایی
دریافت گذرنامه اربعین خود را به روزهای آخر موکول نکنید
اطلاعیه سپاه اصفهان؛ انفجارهای کنترل شده در کاشان
بازگشت دوبله تله‌تئاتر به آنتن تلویزیون
نیویورک‌تایمز از جزئیات حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن پرده برداشت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 28 تیر 1405+ جدول
خطای محاسباتی چگونه رخ می‌دهد؟
تصاعد بحران و سناریوهای آینده
بازدید وزیر راه و شهرسازی از مناطق آسیب‌دیده هرمزگان
نقد آری! تهمت هرگز!
چگونه ایران می‌تواند به سطح دوم امنیت سایبری برسد؟
رویارویی در منطقه خاکستری و خطر گسترش تنش
تصمیم جدید شورای شهر؛ آیا مترو تهران برای همیشه رایگان می‌شود؟