×
بین الملل
شناسه خبر : 206632
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/10/13 ساعت 21:25

انفجار خودرو نزدیک برج ترامپ/تیر اندازی در نیویورک/آیا حوادث تروریستی‌ هستند؟

سال نو میلادی در آمریکا با حمله مرگبار در نئواورلئان و انفجار یک خودرو تسلا در مقابل هتل ترامپ آغاز شد. اکنون پلیس این کشور می گوید، در حمله دیگری در نیویورک، دست‌کم 10 نفر زخمی شده اند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: پلیس نیویورک گزارش داد که این تیراندازی حدود ساعت ۱۱.۲۰ دقیقه به وقت محلی چهارشنبه (یکم ژانویه/ ۱۲ دی) در سالن یک باشگاه شبانه در محله کوئینز شهر نیویورک رخ داد.

بر اساس این گزارش، دست‌کم سه نفر از مصدومان به بیمارستان محلی مراجعه کردند تا معالجات پزشکی را دریافت کنند.

پلیس کوئینز در حال تحقیقات درباره این تیراندازی جمعی در باشگاه شبانه است.

سخنگوی پلیس نیویورک تایید کرده که در حال تحقیقات درباره یک خودروی سِدان خاکستری در ارتباط با این تیراندازی است، اما مظنونان این حمله هنوز شناسایی نشده اند.

وی همچنین به دیلی میل گفت که این حمله دست‌کم ۱۰ مصدوم داشته اما برخی منابع محلی شمار مصدومان را دستکم ۱۱ نفر اعلام کردند و آمار دقیق و قابل تاییدی وجود ندارد.

اف‌بی‌آی: عامل زیرگیری نیواورلئان از داعش الهام گرفته بود

اداره تحقیقات فدرال پس از تحقیقات اولیه خود درباره حادثه زیرگیری با خودرو در نیواورلئان آمریکا که ۱۰ کشته و ده‌ها زخمی برجای گذاشته بود اعلام کرد که عامل این «حمله، قطعا از داعش الهام گرفته بود.»

در همین راستا، شبکه «سی‌جی‌تی‌ان» چین به نقل از یکی از سخنگوهای اف‌بی‌آی گزارش کرد: «هیچ شواهدی مبنی بر پوشیدن جلیقه انتحاری توسط عامل این حمله وجود ندارد. اما او قطعا از داعش الهام گرفته بود.»

 

انفجار خودرو تسلا در نزدیکی برج ترامپ در لاس‌وگاس

انفجار در نزدیکی برج ترامپ در لاس وگاس واقع در آمریکا گزارش شده است.

بر اساس اعلام این رسانه، حادثه زمانی رخ داد که یک خودرو مقابل برج ترامپ در لاس وگاس آمریکا طعمه حریق شد و متعاقب آن صدای انفجاری نیز رخ داد.

نیروهای امنیتی و پلیس به منطقه حادثه اعزام شدند.

عملیات اطفای حریق کماکان ادامه دارد.


 

احتمال تروریستی‌بودن انفجار خودرو تسلا مقابل هتل ترامپ در لاس‌وگاس

طبق گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، «جرمی شوارتز» مامور ویژه دفتر اف‌بی‌آی در لاس وگاس چهارشنبه گفت: «اف‌بی‌آی در حال بررسی است تا تعیین کند که آیا این حادثه یک اقدام تروریستی بوده است یا خیر. این حادثه همچنین حادثه‌ای کم‌سابقه بوده و هیچ خطر دیگری برای مردم وجود ندارد.»

«کوین مک‌ماهیل» از مقامات کلانتری لاس ‌وگاس طی یک کنفرانس خبری گفت: «آتش‌سوزی یک وسیله نقلیه در مقابل هتل درست بعد از ساعت ۸:۴۰ صبح گزارش شد و سپس خدمه وارد و متوجه شدند که یک سایبر تراک مدل ۲۰۲۴ در شعله‌های آتش سوخته است.»

مک‌ماهیل افزود: «در جریان این حادثه، یک نفر کشته و هفت نفر زحمی شدند که وضعیت آنها پایدار است.»

«ایلان ماسک» صاحب شرکت تسلا و شبکه اجتماعی ایکس نیز در پستی در همین شبکه اجتماعی نوشت: «تسلا در حال تحقیق درباره این موضوع است.»

این حادثه پس از حمله تروریستی در «نیو اورلئان» آمریکا رخ داده است

پیش از این، مقامات «نیو اورلئان» در ایالت ایلینوی آمریکا روز چهارشبنه اعلام کردند که بر اثر برخورد یک خودروی وانت با جمعیت زیادی در خیابان «بوربون» در محله فرانسوی این شهر، دست‌کم ۱۵ نفر کشته و بیش از ۳۵ نفر زخمی شدند.

مقامات به شبکه خبری «ای‌بی‌سی نیوز» گفتند که عامل حمله نیو اورلئان یک «سلاح تهاجمی» به همراه داشت و همچنین افزودند که پلیس او را بلافاصله پس از خروج از خودروی وانت کشته است.

پلیس نیو اورلئان اعلام کرد راننده خودروی وانت که تجمع شرکت کنندگان در جشن سال نو میلادی در این شهر آمریکایی را زیر گرفت، در تلاش بود تا «بیشترین تعداد ممکن از افراد را زیر بگیرد».

سی‌ان‌ان در این خصوص گزارش داد: «شمس‌الدین جبار» قبل از حمله، فیلم‌هایی را ضبط کرده و گفته که به داعش پیوسته است.

طبق اطلاعیه مقامات آمریکایی، این شهروند ۴۲ ساله اهل تگزاس عامل حمله مرگبار در شهر نیو اورلئان بوده و در ارتش آمریکا نیز خدمت کرده است.

مقامات آمریکایی گفتند: «ما یک پرچم داعش را به همراه مواد منفجره در مقیاسی بالا در ماشین عامل جنایت پیدا کرده‌ایم.»

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا که روزهای پایانی ریاست را پشت سر می‌گذارد، در واکنش به این حادثه اعلام کرد: همه امکانات لازم را برای پشتیبانی از انجام تحقیقات درباره این حادثه در اختیار مقامات محلی گذاشته‌ایم. همچنین سازمان‌های مربوطه در حال بررسی ارتباط احتمالی میان حمله تروریستی در نیو اورلئان و انفجار خودرو در لاس وگاس هستند.»

ترامپ: ایالات متحده در حال فروپاشی است

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در واکنش به حملات و حوادث اخیر کشورش اذعان کرد وضعیت ایالات متحده «فاجعه» است و رئیس‌جمهور فعلی را به دلیل سیاست مرزهای باز مقصر دانست.

ترامپ روز پنجشنبه در شبکه اجتماعی خودش تحت عنوان «تروث سوشال» با اشاره به حوادث و حمله تروریستی اخیر نوشت: «کشور ما فاجعه است و مایه خنده تمام جهان شده است. این زمانی رخ می‌دهد که شما دارای مرزهای باز و رهبری ضعیف و ناکارآمد باشید، به‌طوری‌که عملا رهبری وجود ندارد.»

او ضمن مقصر دانستن بخش‌ها و نهادهای متعددی از ایالات متحده، گفت: «وزارت دادگستری، اف‌بی‌آی و دادستان‌های ایالتی و محلی دموکرات وظیفه خود را انجام نداده‌اند. آن‌ها بی‌کفایت و فاسد هستند و به جای تمرکز بر محافظت از آمریکایی‌ها در برابر اتفاقات خشونت‌آمیز که در تمام ابعاد به دولت و ملت ما نفوذ کرده، تمام ساعات بیداری خود را صرف حمله غیرقانونی به حریف سیاسی خود یعنی من کرده‌اند.»

ترامپ با بیان اینکه «ایالات متحده آمریکا در حال سقوط و فروپاشی است»، در ادامه مطلب خود تاکید کرد: «دموکرات‌ها باید از خودشان خجالت بکشند که اجازه دادند چنین اتفاق برای کشور ما بیفتد. سازمان سیا باید هم اکنون کار را آغاز کند قبل از آنکه خیلی دیر شود. ایالات متحده در حال فروپاشی است و فرسایش خشونت‌آمیز ایمنی، امنیت ملی و دموکراسی در سراسر کشور ما رخ می‌دهد.»


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی