×
بین الملل
شناسه خبر : 206611
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/12 ساعت 21:28
آلمان: بیش از هر کشور اروپایی حامی اوکراین می‌مانیم

آلمان: بیش از هر کشور اروپایی حامی اوکراین می‌مانیم

صدراعظم آلمان طی پیامی ویدیویی خطاب به مردم کشورش گفت: بیش از هر کشور اروپایی نسبت به حمایت از اوکراین متعهد هستیم.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: صدراعظم آلمان روز چهارشنبه مجدداً بر حمایت مستمر آلمان از اوکراین علیه روسیه تاکید کرد.

شولتس طی پیامی ویدیویی خطاب به مردم کشورش به مناسبت سال جدید میلادی گفت: «من به شما اطمینان می‌دهم که اوکراین را تنها نخواهیم گذاشت و بیشتر از همه کشورهای اروپایی در کنار کی‌یف خواهیم ماند. همچنین خونسردی خود را حفظ خواهیم کرد تا جنگ گسترش نیابد.»

پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده توجهات را به آینده حمایت نظامی و مالی از اوکراین جلب کرده است.

پس از ایالات متحده، آلمان دومین حامی اوکراین است که به شکل کمک‌های نظامی و مالی از این کشور حمایت می‌کند.

هفته گذشته، دولت آلمان از ارسال بسته تسلیحاتی گسترده‌ای برای اوکراین خبر داد.

آلمان یک انتخابات جدید برای ۲۳ فوریه برنامه ریزی کرده است. مسائل کلیدی مطرح در آن شامل مهاجرت، اقتصاد و ادامه حمایت از اوکراین است.

زلنسکی: ترامپ «مایل و قادر» است به جنگ اوکراین پایان دهد

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفت که تردیدی ندارد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا «مایل و قادر» به پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین است.

ولودیمیر زلنسکی در سخنرانی خود به مناسبت سال نو میلادی با تاکید بر اینکه اوکراین به لطف شرکای خود در این درگیری تنها نیست، به طور ویژه به موضع آمریکا در حمایت از این کشور اشاره کرد و گفت که معتقد است ایالات متحده «در اولین دقایق صلح» نیز در کنار کی‌یف خواهد بود.

وی گفت‌وگوهای خود با دونالد ترامپ و جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا و دیگر مقامات آمریکایی و جهانی از جمله اروپا را یادآور شد و اظهار داشت که همیشه در مذاکرات این توافق وجود دارد که روسیه نباید در درگیری اوکراین پیروز شود.

زلنسکی ادامه داد: از همه آمریکایی‌ها تشکر می‌کنم که این اظهارات را با عمل ثابت کردند.

او همچنین مدعی شد که معتقد است اوکراین و آمریکا قادرند با اعمال فشار لازم، «روسیه را به صلحی عادلانه وادار کنند».

اظهارات رئیس جمهور اوکراین در حالی است که در آستانه سه سالگی جنگ در اوکراین، گزارش‌ها حاکی از پیشروی چشمگیر روسیه در مناطقی از جمله «دونتسک» است.

از سوی دیگر، وزارت دفاع روسیه به تازگی در بیانیه‌ای اعلام کرد که تلفات ارتش اوکراین در منطقه «کورسک» روسیه تاکنون بیش از ۴۶ هزار و ۴۶۰ سرباز بوده است.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است: از آغاز درگیری‌ها در منطقه کورسک، دشمن بیش از ۴۶ هزار و ۴۶۰ نیروی خود را از دست داده است.

وزارت دفاع روسیه افزود که اوکراین ۲۶۲ تانک، ۲۰۴ خودروی رزمی پیاده‌نظام، ۱۴۳ نفربر زرهی، یک هزار و ۳۸۱ خودروی رزمی زره‌پوش، یک هزار ۲۸۰ خودروی موتوری، ۳۳۷ قبضه توپ و ۴۲ سامانه موشک پرتاب چندگانه را از زمان آغاز نبرد در منطقه کورسک از دست داده است.

در مقابل، ویاچسلاو گلادکوف فرماندار منطقه بلگورود روسیه خبر داد که نیروهای ارتش اوکراین به ۱۳ منطقه مسکونی در آنجا در ۲۴ ساعت گذشته حمله کرده‌اند.

وی در پیام‌رسان «تلگرام» نوشت: چهار موشک طی چهار حمله به شهر «شبکینو»، مناطق «موروم»، «نوایا تاولژانکا» و «پانکوف» شلیک شد. چهار پهپاد در این منطقه سرنگون و یک غیرنظامی مجروح شد.

به گفته فرماندار منطقه بلگورود، حملات به ۱۵ خانه شخصی، چهار آپارتمان، پنج خودرو، سه گاراژ و یک خط برق آسیب وارد کرده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری «تاس» روسیه، یک خانه شخصی دیگر در حمله پهپادی به منطقه «ولوکونوفسکی» آسیب دید.

 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز / استقلال در یک قدمی صدرنشینی!
پیشنهاد پرسپولیس به سرمربی سابق سپاهان!
سناتورهای آمریکایی قطعنامه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا به ونزوئلا ارائه می‌دهند
جزییات جدید از ثبت‌نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی
روسیه: شکست اروپایی‌ها در بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران
یارانه پردرآمدهاحذف می شود/ تعداد و دهک های مشمول
پلاک‌های جدید و متفاوت در راه سیستان و اینچه‌برون
اولین پیروزی استقلال در خانه/استقلال (1) - مس رفسنجان (0)+ فیلم گل مسابقه
اصرار اتحادیه اروپا بر مواضع غیرسازنده درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران
دستیار مورینیو در آستانه پیوستن به کادرفنی تیم ملی ایران
نقض مکرر آتش بس غزه از سوی رژیم اسرائیل/ایران محکوم کرد
رزمایش ونزوئلا در واکنش به تحرکات آمریکا
امیر دریادار سیاری: امنیت پایدار در سایه آمادگی و بازدارندگی حاصل می شود
گل گهر موقتا صدرنشین لیگ برتر شد
درگذشت کشتی گیر 18 ساله گیلانی در حین تمرین
بانک‌ها و خودروسازان زیر ذره‌بین؛ بازگشت هزاران میلیارد به جیب مردم
X
آگهی تبلیغاتی