نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش الجزیره، روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم نیز این آمار را تأیید کرده و میافزاید که سهم آمریکا در تجهیز رژیم صهیونیستی از ۶۹ درصد به ۷۸ درصد رسیده است و این کشور از اکتبر ۲۰۲۳ تا آگوست ۲۰۲۴ بالغ بر ۵۰ هزار تن تجهیزات نظامی به تل آویو ارسال کرده است.
آمریکا به عنوان بزرگترین متحد رژیم صهیونیستی، طیف گستردهای از تجهیزات نظامی پیشرفته، از جمله موشکهای سیستم گنبد آهنین، بمبهای هدایت شونده دقیق، بالگردهای سنگین سی اچ ۵۳، بالگردهای آپاچی ای اچ ۶۴ و گلولههای توپخانه ۱۵۵ میلیمتری، در کنار بمبهای سنگر شکن و خودروهای زرهی را به رژیم صهیونیستی ارسال کرده است.
به گفته شورای روابط خارجی که یک اندیشکده آمریکایی است، از سال ۱۹۴۶، واشنگتن بیش از ۳۱۰ میلیارد دلار کمک نظامی و اقتصادی به رژیم اسرائیل ارائه کرده است.
به گزارش مهر، در سال ۲۰۲۴ آمریکا بیش از ۱۰۰ قرارداد تسلیحاتی به اسرائیل اختصاص داد که پشتیبانی از سامانههای دفاع موشکی و تکمیل ذخایر تسلیحاتی این رژیم را ممکن میکند. این قراردادها علیرغم گزارشهای مداوم در مورد تأثیر این تسلیحات بر جمعیت غیرنظامی غزه امضا شده است.
لاپید: ممانعت از ورود مادر یک اسیر به کنست اقدامی توهینآمیز است
یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی منع ورود مادر یکی از اسرای اسرائیلی در غزه به کنست را "تصمیمی ناامیدکننده و توهینآمیز" توصیف کرد.
وی تأکید کرد که دولت و کنست باید برای بازگرداندن اسرا اقدام کنند و نباید همچون "یک باند ترسو" رفتار کنند.
لاپید هشدار داد که در صورت برگزاری انتخابات، بیشتر اعضای ائتلاف کنونی قادر به بازگشت به کنست نخواهند بود.
وی از اعضای ائتلاف خواست به دلیل حمایت از "بدترین و ناکامترین دولت تاریخ اسرائیل" از صهیونیستها عذرخواهی کنند.
در همین حال، رسانههای اسرائیلی گزارش دادند که ائتلاف حاکم تلاش میکند صدای خانوادههای اسرای اسرائیلی را خاموش کند.
مادر یکی از اسرای اسرائیلی در این خصوص گفت: «ائتلاف حاکم در حال تلاش برای خاموش کردن صدای خانوادههای اسرای گرفتار در غزه است.»
خانوادههای اسرای اسرائیلی نیز اعلام کردند که زمان بازگرداندن اسرای گرفتار در غزه فرارسیده است و پیروزی کامل تنها با بازگشت تمامی اسرای اسرائیلی از غزه محقق خواهد شد.
بینظمی و کمبود نیروی انسانی در ارتش صهیونیستی در نتیجه ادامه جنگ
شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تیمی از کارشناسان در گزارشی اعلام کردهاند که کاهش انضباط و ایمنی در ارتش "اسرائیل" منجر به افزایش حوادث عملیاتی شده است.
این گزارش علت اصلی این کاهش انضباط را فرسایش واحدهای نظامی دانسته است که طی ۱۵ ماه گذشته درگیر جنگ بودهاند.
همچنین، روزنامه یدیعوت احرونوت به نقل از منابع نظامی بیان کرد که خستگی شدید در میان نظامیان اسرائیلی به دلیل ادامه جنگ در چندین جبهه به طور قابل توجهی افزایش یافته است.
بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی با کمبود نیروی انسانی نیز مواجه شده است، چرا که طی جنگهای اخیر حدود ۱۰ هزار نفر از نظامیان اسرائیلی کشته یا مجروح شدهاند.
تشکیل تیم وزارتی برای بررسی نحوه برخورد با احکام بازداشت نتانیاهو و گالانت
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که دولت تیمی وزارتی را برای بررسی نحوه برخورد با احکام بازداشت بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت نخست وزیر و وزیر جنگ سابق از سوی دادگاه کیفری بینالمللی تشکیل داده است.
این تیم وزارتی در حال بررسی راههای ممکن برای کاهش تبعات این دستورات از سوی دادگاه لاهه است.
در همین راستا، رژیم صهیونیستی در حال بررسی روشهای ممکن برای مجبور کردن دیوان کیفری بینالمللی به تغییر موضع خود است.
منبع مذکور افزود که این تیم همچنین توصیه کرده است که فشارهایی به کشورها وارد شود تا از عضویت در دیوان کیفری بینالمللی و اساسنامه رم خارج شوند.
بر اساس این گزارش، نگرانیهایی در "اسرائیل" وجود دارد مبنی بر اینکه تصمیمات دادگاه لاهه ممکن است تأثیر منفی بر ارتش رژیم صهیونیستی بگذارد.
رسانه عبری: نظامیان ارتش اسرائیل خسته و ناامید شدهاند
رسانههای عبری ضمن انتقاد از موضع یهودیان حریدی در خصوص عدم حضور در خدمت نظامی، از روند ناامیدی و خستگی نیروهای ارتش این رژیم خبر دادند.
«ایلیت هشاحر سیدوف» از شخصیتهای سیاسی رژیم صهیونیستی و رئیس جنبش موسوم به «مادران در جبهه اسرائیلی» تاکید کرد که ارتش رژیم اشغالگر بهویژه پس از خودکشی یک نظامی صهیونیست و فروپاشی و شوکه شدن ۱۲ نظامی دیگر که منجر به خروج آنها از ارتش شد، دچار ناامیدی و سرخوردگی شده است.
بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، سیدوف در جریان گفتوگو با روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» تصریح کرد: نسل ما دچار فرسودگی شده و فرزندان ما از هم پاشیده و روحیه خود را از دست داده و سربازان ما بهویژه نیروهای ذخیره ما که به جنگ اعزام شدهاند، پس از گذشت ۱۴۰ روز جنگ مداوم، خسته شدهاند.
وی همچنین رفتارها و عملکردهای فراکسیون حریدیها در پارلمان رژیم صهیونیستی در قبال مسأله خدمت نظامی در ارتش این رژیم را به باد انتقاد گرفت.
در همین راستا، «تزفی سوکوت» از نمایندگان افراطی پارلمان رژیم صهیونیستی نیز از عملکرد یهودیان حریدی در خصوص عدم شرکت در خدمت سربازی اجباری انتقاد کرد و گفت که آنها در ارتش خدمت نمیکنند، اما با این وجود میخواهند برای سرنوشت اسرا در تونلهای غزه و سرنوشت صدها هزار تن از سربازان که در غزه گیر افتادهاند، تصمیمگیری کنند.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با تداوم جنگ علیه نوار غزه و خسارتهای گسترده وارد شده به آن، از بحران کمبود نیروی انسانی به شدت رنج میبرد و در همین حال یهودیان حریدی که بخش قابل توجهی از جامعه صهیونیستی را تشکیل میدهد، از خدمت نظامی اجباری سر باز میزنند.