×
اقتصادی
شناسه خبر : 206533
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/12 ساعت 12:56
جنجالی‌ترین جستجوهای سال 2024 به روایت گوگل

نورنیوز از جستجوهای برتر گوگل در سال ۲۰۲۴ گزارش می‌دهد؛

جنجالی‌ترین جستجوهای سال 2024 به روایت گوگل

گوگل در گزارش جستجوهای برتر سال 2024، نشان داد که رویدادهای ورزشی، سیاسی، فناوری و اخبار چهره‌های مشهور تأثیر زیادی بر رفتار کاربران داشته‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: گزارشی که جستجوگر گوگل از بیشترین عناوین جستجو شده در سال ۲۰۲۴ ارائه کرده است، نشان می‌دهد که رویدادهای مختلف در بازه‌های زمانی گوناگون تأثیرات قابل‌توجهی بر رفتار کاربران اینترنت داشته‌اند. این سال شاهد تمرکز جهانی بر رویدادهای ورزشی، مسائل سیاسی، پیشرفت‌های فناوری، و اخبار مربوط به شخصیت‌های مشهور بوده است.

ارزیابی این داده‌ها در بازه‌های زمانی مشخص، علایق کاربران و اهمیت موضوعات گوناگون را برجسته می‌سازد:

ژانویه تا مارس

در آغاز سال، مسابقات تست کریکت میان هند و انگلستان تحت عنوان "Anthony de Mello Trophy" توانست توجه زیادی را به خود جلب کند. کریکت، به‌ویژه در کشورهای علاقه‌مند به این ورزش، جستجوهای چشمگیری را به همراه داشت. همچنین، اعلام عمومی بیماری سرطان توسط کاترین، شاهدخت ولز، در تاریخ ۲۲ مارس، به یک خبر تأثیرگذار تبدیل شد که توجه گسترده‌ای را به موضوع سلامت و مسائل مربوط به خاندان سلطنتی جلب کرد.

ژوئن

ماه ژوئن با برگزاری چندین رویداد مهم ورزشی همراه بود و جستجوهای زیادی را به خود اختصاص داد. نیمه‌نهایی جام جهانی T20 مردان ICC در تاریخ ۲۷ ژوئن یکی از این رویدادها بود که علاقه‌مندان به کریکت را درگیر کرد. علاوه بر آن، آغاز مسابقات قهرمانی فوتبال اروپا (UEFA Euro 2024) و مسابقات ۴۸ام کوپا آمریکا، توجه طرفداران فوتبال در سراسر جهان را به خود جلب نمود.

جولای

بازی‌های المپیک تابستانی پاریس ۲۰۲۴، به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و نمادین‌ترین رویدادهای ورزشی، در این ماه در کانون توجه جهانیان قرار گرفت. این رویداد، نه تنها ورزشکاران بلکه کاربران اینترنت را به شدت درگیر کرد. همزمان، تلاش برای ترور دونالد ترامپ در یک میتینگ تبلیغاتی در تاریخ ۱۳ جولای، موجی از واکنش‌ها و جستجوهای سیاسی و خبری را در سراسر جهان به دنبال داشت.

سپتامبر تا اکتبر

در این بازه، معرفی آیفون ۱۶ توسط شرکت اپل در تاریخ ۹ سپتامبر، یکی از داغ‌ترین موضوعات فناوری سال بود. این رونمایی، بار دیگر جذابیت محصولات اپل در میان کاربران را ثابت کرد. همچنین، مسابقات کریکت میان هند و بنگلادش توانست علاقه‌مندان این ورزش را درگیر کرده و توجه بسیاری را به خود جلب نماید.

اکتبر

در ماه اکتبر، خبر مرگ ناگهانی لیام پین، خواننده مشهور و چهره محبوب جهانی، واکنش‌های احساسی و جستجوهای گسترده‌ای را در سراسر جهان به همراه داشت. این رویداد بازتاب وسیعی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها داشت.

نتیجه‌گیری

۱۰ موضوع برتر جستجو شده در سال ۲۰۲۴ نشان می‌دهد که رویدادهای ورزشی همچنان نقش اساسی در جلب توجه جهانیان دارند. المپیک، جام جهانی T20، و مسابقات فوتبال اروپا میلیون‌ها نفر را به خود مشغول کردند. در عین حال، مسائل سیاسی و اجتماعی مانند اخبار مربوط به دونالد ترامپ یا کاترین، شاهدخت ولز، نیز تأثیر قابل‌توجهی بر رفتار کاربران اینترنت داشت. اخبار فناوری، مانند رونمایی آیفون ۱۶، و رخدادهای مرتبط با چهره‌های مشهور همچون لیام پین، اهمیت و جذابیت بالای این حوزه‌ها را نیز برجسته می‌کند.

این تحلیل نشان می‌دهد که اینترنت و فضای مجازی چگونه بازتاب‌دهنده علایق، دغدغه‌ها و اولویت‌های جامعه جهانی در یک سال بوده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت دلار توافقی 100 درصد رشد کرد؛ دلار آزاد جا ماند
نیکزاد: 1405 سال رشد و رونق کشور است
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 1 فروردین 1405 / سقوط بی‌سابقه اونس طلا
تأکید بر حفظ جریان پروازی کشور در شرایط ویژه
حملات مقاومت عراق علیه پایگاههای آمریکا در این کشور و منطقه
هند به دنبال نفت ایران است
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم شهادت سخنگوی سپاه را تسلیت گفت
فعالیت شبانه‌روزی گشت‌های ویژه پلیس در محلات
تقویت توان امدادی شهرها در جنگ رمضان
چتر باران بر سر استان‌ها
پیگیری مجلس برای تصویب قانون حمایت از ایثارگران جنگ رمضان
سریلانکا: اجازه استقرار جنگنده‌های آمریکا را در خاکمان ندادیم
تشییع پیکر سردار شهید علی‌محمد نائینی در مصلای امام خمینی(ره)
تبریک عید فطر کریستیانو رونالدو به مسلمانان + عکس
ادامه حملات هوایی امریکایی -صهیونی در تهران، اصفهان، کرج و شهرری
عمار حکیم: تجاوز به ایران توجیه‌ناپذیر است
موج 70 ام عملیات وعده صادق 4/ پرتاب دو موشک بالستیک به سمت پایگاه نظامی دیگو گارسیا
ترافیک سنگین در محورهای شمالی
ادعای رسانه کره جنوبی درباره مذاکره با ایران بر سر تنگه هرمز
برای شهید حاج علی شمخانی(ره) / پا برای چه می خواهم؟ من در مبارزه با دشمن سر دارم
جنگ با ایران نتیجه محاسبه غلط ترامپ بود
این عقب نشینی تاکتیکی است یا اعتراف به شکست زود هنگام
نابودی بودجه 200 میلیاردی آمریکا در جنگ با ایران
زمین‌لرزه 4 ریشتری فیروزان نهاوند را لرزاند
27 حمله موشکی و پهپادی مقاومت عراق به پایگاه‌های دشمن
تشییع پیکر وزیر اطلاعات و خانواده‌اش در قم برگزار شد
در ماه رمضان، جلوه‌های بزرگی از نصرت الهی را دیدیم
اعلام برنامه فعالیت متروی تهران در نوروز 1405
ولایتی: جهان پس از بحران به سمت نظم چندقطبی می‌رود
به نوروز بگویید بیاید
فراخوان جذب داوطلبان برای کمک به آسیب‌دیدگان «جنگ رمضان»
انتظارات تورمی در آمریکا به 5.2 درصد رسید
دیدار فرستاده ویژه چین در امور خاورمیانه با سفیر ایران در پکن
تاکید وزیر اقتصاد بر تقویت بنیان‌های اقتصاد مقاومتی در سال 1405
آمریکا؛ گروگان جنگ‌های سفارشی اسرائیل
نظم آنگلوساکسونی، کانون اضطراب ژئوپلیتیکی تاریخی ایران (قسمت دوم)
اقامه نماز عید سعید فطر در مصلای تهران
برد موشک‌های ایران نسبت به قبل بیشتر شده است
گوترش: هیات صلح آمریکا راهکار موثری برای مدیریت بحران‌ها نیست
آمریکا مجوز 30 روزه برای معافیت فروش نفت ایران صادر کرد
ذخایر موشک‌های پاتریوت در اروپا تخلیه شد
تحقق وعده دولت به مادران؛ توزیع «کارت امید مادر» وارد فاز اجرایی شد
خدمات‌رسانی شرکت اتوبوسرانی تهران در عید سعید فطر از 15 نقطه پایتخت
درب‌های مصلی تهران از ساعت 6:30 به روی نمازگران باز می‌شود
عراقچی: ایران به دنبال «آتش‌بس» نیست
مقاومت اسلامی لبنان از حمله موشکی به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی خبر داد
مصر درباره افراط گرایی رژیم اسرائیل هشدار داد
پایگاه «دیه‌گو گارسیا» در اقیانوس هند هدف حملات موشکی ایران قرار گرفت
خسارت 800 میلیون دلاری حملات ایران به پایگاه‌های مورد استفاده آمریکا
قالیباف: سال جدید سال پیروزی ملت ایران و شکست دشمنان است