×
بین الملل
شناسه خبر : 206498
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/12 ساعت 10:11
سردرگمی اسرائیل در قبال تحولات سوریه

پایگاه اطلاع رسانی نیوز وان؛

سردرگمی اسرائیل در قبال تحولات سوریه

اسرائیل بدون هیچ هدف راهبردی مشخصی و بدون افق بلند مدتی و از آن مهم‌تر بدون مطلع کردن جامعه اسرائیل در حال اشغال هر چه بیشتر خاک سوریه است.

نورنیوز-گروه بین الملل: پایگاه اطلاع رسانی نیوز وان با انتشار یادداشتی به انتقاد شدید از نحوه تعامل ساختار حاکم بر اسرائیل با تحولات اخیر در سوریه پرداخت.

براساس این یادداشت، حجم زیادی از گزارش‌هایی که از سوریه می‌رسند و هیچ یک از آنها از منابع رسانه‌ای اسرائیلی نیستند، باید تا حدود زیادی نگرانی را در میان جامعه اسرائیل به وجود آورند و آنها را نسبت به ماجراجویی‌های کابینه نتانیاهو در جبهه شمالی که در سکوت در حال انجام است، هوشیار سازد.

به اعتقاد نویسنده این یادداشت، این اقدام نه تنها یک نقض آگاهانه توافق آتش بس از طریق پیشروی زمینی به خاک سوریه است بلکه تلاشی مبهم برای عمق بخشیدن به اشغال شهرها و روستاهای سوری و ایجاد نقاط استقرار در مناطقی عقب افتاده و غیر قابل بازسازی در منتهی الیه سوریه است.

اقداماتی که با انتشار تصاویر مشمئز کننده از نتانیاهو و یسرائیل کاتس در ارتفاع 2800 متری از سطح دریا با آن جلیقه‌های ضد گلوله عجیب و غریب انجام اما مشخص شده است که اسرائیل چندان هم قادر به حفظ این مناطق در سرمای بسیار شدید این مناطق نیست.

این در حالی است که می‌شد از نیروی انسانی که در این مناطق مورد استفاده قرار گرفته در مناطق مهم تری همچون لبنان، غزه و یهودا و سامره (کرانه باختری) استفاده کرد، همچنین بر کسی هم پوشیده نیست که این پیشروی در خاک سوریه هیچ کمکی نیز به چهره (متزلزل شده) اسرائیل در جهان نیز نخواهد کرد.

این داده‌ها همگی دلیل دیگری بر این واقعیت است که ما به جای پیشروی به سوی صلح یا نظم منطقه‌ای به سوی جنگ‌های دائمی و اشغالگری مستمر سرزمینی در تمامی جبهه‌ها پیش می‌رویم که فقط و فقط در راستای منافع بنیامین نتانیاهو قرار دارد، مردی که خود را سلطان امنیت می‌نامید اما ادعایش بعد از 7 اکتبر متلاشی و همچنان برای بازیابی آن دست و پا می‌زند.

گزارش‌های منتشر شده در چند روز اخیر در رابطه با پیشروی ارتش اسرائیل در تعداد بیشتری از شهرهای سوری باید همه ما را به خود مشغول و نگران کند، تفاوتی هم نمی‌کند که فرزندان، براداران یا دوستان ما در این نقاط از جولان حضور داشته باشند یا فقط برای پایان این جنگ و بازگشت اسرا دست به دعا برداشته باشیم، باید برای اصلاح زیر ساخت‌های ارتش اسرائیل که به دست خودش ویران شده است، دعا کرد.

به گزارش تسنیم، نویسنده در پایان هم تاکید می‌کند، روز به روز بخش‌های بیشتری از خاک، ساکنان و زیر ساخت‌های سوریه تحت حاکمیت اسرائیل قرار می‌گیرند اما بدون آنکه ما هدف راهبردی مشخصی داشته باشیم، بدون آنکه افق بلند مدتی را برای آن ترسیم کرده باشیم و از آن مهم‌تر اینکه بدون آنکه جامعه اسرائیل مطلقا از آنچه که در منتهی الیه شمال و شرق اطلاعی داشته باشند، این صرفا یک اشتباه نیست بلکه فریادی است که احتمالا نسل‌های مختلف آن را بر خواهند آورد.


نظرات

آخرین اخبار
برلین: جنگ ترامپ با ایران رشد اقتصادی آلمان را به نصف کاهش داد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ: از دیدن صحنه های مناطق جنگ زده متاسف شدم
طرح جنجالی و بنیادین فیفا در قوانین ترکیب تیم‌های باشگاهی
2 یهودی در لندن مجروح شدند
روایت قالیباف از 6 شکست دشمن
کدام فرودگاه‌های کشور اکنون فعال هستند
پزشکیان: ایران، ایران امام رضاست
غریب‎‌آبادی: از حقوق بین‌الملل تنها اسمی باقی مانده است
توقف موقت عملیات توتال در خاورمیانه
اجتماع 10 کیلومتری امام رضایی‌‌ها برای ایران
پرسپولیس به همکاری خود با افشین پیروانی پایان داد
آیا جدایی امارات تولیدکنندگان دیگر را به ترک اوپک ترغیب می‌کند؟
احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه انگلیس
افشای جزئیات تازه درباره سقوط هواپیمای رئیس ستاد ارتش لیبی در ترکیه
کلاهبردار 480 میلیاردی در دام پلیس
تاکید آنکارا بر تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا
جنوب لبنان زیر آتش صهیونیست‌ها
قیمت بنزین در آمریکا رکورد چهار ساله خود را زد
خلیج فارس، نمایشگاه مقاومت ملی و قدرت پاسخگویی ایران
فشار آمریکا بر دومین تولیدکننده بزرگ چین با توقف ارسال تراشه
اظهارات جدید گروسی درباره مکان ادعایی اورانیوم!
طلای بازی‌های ساحلی آسیایی به هندبال ایران رسید
اختلاف نظر مرتس و ترامپ در مورد جنگ علیه ایران
فوتبال ساحلی ایران بر بام آسیا ایستاد+فیلم
فرودگاه آبادان برای پروازهای داخلی آماده شد
تیم مذاکره‌کننده اوباما الگویی مناسب برای توافق با ایران
رسانه‌‎های عبری خبر دادند: نتانیاهو به واشنگتن می‌رود
زرادخانه هسته‌ای کره شمالی چالشی برای دفاع آمریکا
پسکوف: خروج امارات به معنای پایان اتحاد اوپک‌پلاس نیست
اسپانیا از نشست‌های وزارتی گروه 20 کنار گذاشته شد
حق مسکن از فروردین ماه محاسبه خواهد شد
چرا دلار دوباره صعودی شد؟
تونل های نیایش و توحید و پل صدر امشب مسدود می شوند
پرداخت وام یک میلیارد تومانی به کسبه بازارچه جنت از هفته آینده
تصویب برق ارزان‌تر برای کشاورزان و حق مسکن 3 میلیونی برای کارگران
بیمه‌گذاران بین‌المللی: بیمه کشتی‌ها منوط به هماهنگی با ایران است
تورم اسفند 1404 به چند درصد رسید؟
اسرائیل سد راه «ناوگان الصمود» می شود
کم سن‌ترین و مسن‌ترین شهدای جنگ 40 روزه، چند ساله بودند؟
نورنما | میناب جان داد
کارمزد جدید جایگاه‌های سی‌‌ان‌جی ابلاغ شد + تصویر
ترکیه محدودیت‌های فضای دیجیتال برای کودکان را تشدید می‌کند
اعلام آمار جدید مجروحان اسرائیلی در جنگ لبنان
پاسخ هواشناسی به ادعای تأثیر رادارها بر بارش‌های اخیر
قیمت جدید شکر اعلام شد
آیا نشست جده آغاز تحول در دکترین امنیتی کشورهای عربی منطقه بود؟
محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محورهای پرتردد اعلام شد
آسمان تهران نیمه‌ابری و همراه با باد و رگبار
«ساعت 25» با فصل سوم پس از هفت سال به تلویزیون بازگشت
خانواده سامسونگ سومین خانواده ثروتمند آسیا