×
بین الملل
شناسه خبر : 206491
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/10/12 ساعت 15:35
سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکایی بدست یمنی‌ها/ غافلگیری‌های جدید یمن در راه است

سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکایی بدست یمنی‌ها/ غافلگیری‌های جدید یمن در راه است

منابع محلی اعلام کردند یک پهپاد پیشرفته آمریکایی مدل MQ9 توسط نیروهای مسلح یمن بر فراز حریم هوایی شمال این کشور رهگیری و ساقط شد.

نورنیوز-گروه بین اللمل: به گزارش الجزیره، آمریکا در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی به طور گسترده در حال جنایت در یمن است. واشنگتن که با تأمین بیش از ۱۸ میلیارد دلار تسلیحات برای کشتار فلسطینیان، در نسل کشی غزه شریک جرم است، امروز بار دیگر خاک یمن را هدف قرار داد. با این حال، نیروهای یمنی در برابر آمریکا و صهیونیست‌ها دست و پا بسته نیستند.

بر این اساس، منابع محلی اعلام کردند یک پهپاد پیشرفته آمریکایی مدل MQ9 توسط نیروهای مسلح یمن بر فراز حریم هوایی شمال این کشور رهگیری و ساقط شد.

به گزارش مهر، این برای چندمین بار است که پهپادهای پیشرفته آمریکایی توسط نیروهای مسلح یمنی رهگیری و منهدم می‌شوند. پیش از این نیز منابع یمنی از ساقط کردن یک جنگنده اف ۱۸ نیروی دریایی آمریکا خبر داده بودند؛ موضوعی که آمریکا ساقط شدن آن را تأیید اما اعلام کرد این جنگنده درپی آتش اشتباهی نیروهای خودی سقوط کرده است.

سفیر یمن در تهران: با هر تجاوز و تعدی مقابله می‌کنیم

سفیر یمن در تهران گفت که این کشور به حمایت از مردم و مقاومت فلسطین در غزه ادامه خواهد و عملیات‌های تلافی‌جویانه علیه رژیم اسرائیل ادامه خواهد داشت.

 «ابراهیم الدیلمی»، سفیر یمن در تهران در حاشیه مراسم «بزرگداشت سالگرد شهادت شهید سلیمانی، شهدای ترور و  رونمایی از دایرة المعارف 23000 شهید قربانی ترور» که در مرکز مطالعات وزارت خارجه برگزار شده بود، در جمع خبرنگاران گفت: آمریکا و انگلیس و دشمن صهیونیستی در این مدت تلاش دارند از طریق فشارهای نظامی و تهدیدات علیه ملت یمن ، نیروهای مسلح این کشور را از انجام تکلیف خود در دفاع  پشتیبانی از آزادگان و شرافتمندان فلسطینی در غزه بازدارند.

وی افزود: ما همانطور که در بیانیه نیروهای مسلح و بیانیه‌های وزارت خارجه آمده است، مصمم هستیم به پشتیبانی از غزه ادامه داده و جلوی هر گونه تعدی و حمله به ملت خود را بگیریم. ما اصرار داریم که عملیات نیروهای مسلح تا زمان رفع محاصره غزه و توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داشت.

بیانیه نیروهای مسلح یمن در خصوص ساقط کردن پهپاد آمریکایی MQ۹

نیروهای مسلح یمن با صدور بیانیه‌ای از سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ۹ توسط این نیروها بر فراز آسمان یمن خبر داد.

به گزارش  پایگاه خبری المسیره، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای از عملیات نیروهای مسلح یمنی که منجر به سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ۹ بر فراز آب‌های منطقه‌ای یمن در منطقه مأرب شده است، خبر داد.

بر اساس این گزارش پهپاد مذکور با موشک زمین به هوای تولید داخل یمن منهدم شده است.

بیانیه نیروهای مسلح یمن تاکید دارد که این دومین پهپاد طی ۷۲ ساعت گذشته و چهاردهمین پهپاد آمریکایی از زمان آغاز عملیات فتح موعود و جهاد پشتیبانی از غزه است که منهدم می‌شود.

به نوشته این بیانیه نیروهای مسلح یمن به پشتیبانی از ملت فلسطین تا زمان توقف جنگ در غزه و رفع محاصره این منطقه ادامه خواهد داد.

نیروهای مسلح یمن تاکید کردند که عملیات نظامی بیشتری را تا زمان آتش بس در غزه و رفع محاصره این منطقه در پشتیبانی از ملت انجام خواهد داد.

منبع نظامی یمنی: دشمن منتظر غافلگیری‌های جدید یمن باشد

یک منبع نظامی یمن این منبع یمنی شب گذشته در گفتگو با المیادین اظهار داشت که ارتش یمن در حال آماده‌سازی غافلگیری‌ها در آینده است و جهان باید تجاوزات رژیم اشغالگر صهیونیستی را متوقف کند؛ زیرا یمن هرگز از حمایت نوار غزه دست نخواهد کشید.

این منبع نظامی یمنی خاطرنشان کرد: یمن گزینه‌های نظامی زیادی در زرادخانه خود دارد و آمریکا و انگلیس در رمزگشایی کد فنی یمن ناکام مانده‌اند. یمن همچنین سلاح‌های پیشرفته و دقیقی دارد که برای شکستن و دور زدن سامانه‌های پدافندی دشمن در جهان طراحی شده است.

منبع مذکور افزود: ارتش یمن طبق معادله «چشم در برابر چشم» یعنی نیروگاه در برابر نیروگاه و فرودگاه در برابر فرودگاه، پاسخ می‌دهد و تنها راه توقف عملیات‌های یمن، توقف تجاوزات دشمن صهیونیستی علیه نوار غزه است.

این منبع تأکید کرد: تنها موشک‌های مافوق‌صوت نیست که به یافای اشغالی می‌رسد، بلکه موشک‌های بالستیک ذوالفقار و دیگر سلاح‌های یمنی هم به آنجا می‌رسند؛ بدون اینکه دشمن بتواند آن را رهگیری کند.

منبع مذکور ادامه داد: پیشرفت فنی و توسعه کیفی تنها مربوط به تسلیحات راهبردی یمن نیست، بلکه در سطح اطلاعاتی و خنثی کردن نقشه‌های دشمن نیز هست. عملیات نظامی دریایی اخیر یمن همراه با عملیات‌هایی که در عمق اراضی اشغالی فلسطین انجام می‌شود، بر اساس چندین تاکتیک نظامی است.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا پرسپولیس از باشگاه شمس آذر شکایت کرد
ترامپ برای آتش‌بس در سودان هم طرح ارائه داد
برای رویارویی با الوحدات؛ استقلال راهی اردن شد
کیفیت هوا در کرج خطرناک شد
تمامی مدارس منطقه سیستان غیر حضوری شد
نورنما | 13آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز گرامی‌باد
عارف: اقدامات ضربتی برای کاهش مصرف را از همین امروز شروع کنیم
فیک‌نیوزها والقای جنگ قریب‌الوقوع برای ایران/ماجرای هشدارامریکا و سخن وزیر دفاع عراق چیست؟
بلومبرگ: انگلیس موشک‌های بیشتری را برای اوکراین ارسال کرد
گسل البرز–مارمول و زلزله مزار شریف به روایت استاد زلزله‌شناسی
بازی جدید واشنگتن - تل‌آویو در بزنگاه انتخابات عراق
ارتش رژیم صهیونیستی محور «فیلادلفیا» را بست
یک مربی به کادر فنی استقلال اضافه شد
شهادت یک نفر در حمله پهپادی جدید اسرائیلی به جنوب لبنان
ساخت «پایتخت 8» قطعی است
بیانیه دادستان دیوان بین‌المللی کیفری درباره جنایات شبه نظامیان سودان
وقتی که دوربین روشن بود اما انسانیت خاموش ماند!
چین با همکاری روسیه نیروگاه اتمی می سازد
بی رحمی دوباره در جام حذفی؛ استقلال در مسیر خلخال، پرسپولیس در گردنه آتش تبریز
جنبش جهاد اسلامی: قانونی کردن اعدام اسیران فلسطینی «جنایت جنگی» است
یک جایگاه سوخت به اتهام فروش اجباری محکوم شد
زرنام و زرکام برگزیده جوایز صنعتی و صادراتی البرز شدند
آزادی 14 محکوم به قصاص در تهران
واکنش رئیس فدراسون والیبال به شایعات درباره صابر کاظمی/شریان‌های مغزی صابر پاره شده است
تراکتور – الشرطه عراق؛ نبرد سرنوشت‌ساز در تبریز+ترکیب
خوش اقبالی استقلال و مسیر سخت پرسپولیس در تبریز
علت تیراندازی در میدان محمدیه تهران چه بود؟
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال درگذشت
گزارش تصویری | دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان با رهبر انقلاب
ماجرای مرگ «امید سرلک» جوان الیگودرزی چه بود؟
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است
قطر: اسرائیل هر روز در حال نقض آتش‌بس غزه است
در دفاع از ایران به هر خطایی پاسخی کوبنده خواهیم داد
پکن: آمریکا باید به پیمان منع آزمایش هسته‌ای متهد بماند
افزایش آلودگی هوای تهران تا پایان هفته
پزشکیان: بارندگی 8 سال اخیر در ایران کمتر از میانگین 50 ساله است
3 سال است هیچ تولیدکننده داخلی، اتوبوس برقی به تهران تحویل نداده است
قالیباف: اولویت مجلس، تأمین معیشت بر اساس برنامه هفتم است
الشرق الاوسط: احتمال حمله اسرائیل به لبنان وجود دارد
پایان رای‌گیری زودهنگام انتخاب شهردار نیویورک؛ «ممدانی» پیشتاز است
رئیس قوه قضاییه: در قضیه بانک آینده حق هیچ فردی ضایع نشود
توییت فیک از مجری سی‌ان‌ان برای فضاسازی روانی در ایران + عکس
رهبر انقلاب: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا یک اختلاف تاکتیکی نیست، یک اختلاف ذاتی است
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 12 آبان 1404 + جدول
آیا لاریجانی از تهدید تام باراک علیه ایران سخن گفت؟
مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی فوریت سلامت ملی است
طرح آمریکا برای ساخت «غزه جدید»
برگردید؛ جان‌تان در امان است
عبور بورس از سقف تاریخی
پزشکیان: دستِ دشمن قلدر و قدّار را کوتاه می‌کنیم
X
آگهی تبلیغاتی