×
سیاسی
شناسه خبر : 206434
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/11 ساعت 22:03
طائب: قدرت بازدارنده ایران توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند

طائب: قدرت بازدارنده ایران توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند

مشاوره عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: قدرت بازدارنده جمهوری اسلامی ایران توطئه های دشمن را خنثی می‌کند و آرزوی خیالی آنان را به کابوسی ابدی تبدیل کرده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت الاسلام والمسلمین حسین طائب عصر سه شنبه در نشست تحلیلی، تبیینی که توسط سپاه ناحیه مرکزی رشت در کانون بسیج جوانان رشت برگزار شد با اشاره به جنایات رژیم منحوس صهیونیستی در محور مقاومت اظهار کرد: رژیم صهیونیستی با جنایات غیر بشری خود، آلبوم شکست قطعی و غیر ترمیم شدنی خود را به رخ دنیا کشانده است. طائب عصر سه شنبه در نشست تحلیلی، تبیینی که توسط سپاه ناحیه مرکزی رشت در کانون بسیج جوانان رشت برگزار شد با اشاره به جنایات رژیم منحوس صهیونیستی در محور مقاومت اظهار کرد: رژیم صهیونیستی با جنایات غیر بشری خود، آلبوم شکست قطعی و غیر ترمیم شدنی خود را به رخ دنیا کشانده است.

وی با بیان اینکه رژیم منحوس صهیونیستی و آمریکا مغلوب اراده و ایمان جبهه مقاومت شده و هیمنه دروغین آنها با عملیات طوفان الاقصی درهم شکسته شد، افزود: تسلط بر ایران و تضعیف جمهوری اسلامی جزو اهداف اصلی آمریکا و نظام سلطه بوده اما قدرت بازدارنده جمهوری اسلامی، آرزوی خیالی آنان را به کابوسی ابدی تبدیل کرده است. هیمنه دروغین آنها با عملیات طوفان الاقصی درهم شکسته شد، افزود: تسلط بر ایران و تضعیف جمهوری اسلامی جزو اهداف اصلی آمریکا و نظام سلطه بوده اما قدرت بازدارنده جمهوری اسلامی، آرزوی خیالی آنان را به کابوسی ابدی تبدیل کرده است.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به جایگاه شهید سلیمانی در جبهه مقاومت گفت: ایمان، صلابت، اراده و اقتدار فرمانده فقید سپاه قدس جمهوری اسلامی، دشمن را نیز به تحیر واداشته بود و شهید سلیمانی این عزت و اقتدار را در سربازی برای ولایت می‌دانست.تحیر واداشته بود و شهید سلیمانی این عزت و اقتدار را در سربازی برای ولایت می‌دانست.

وی با اشاره به اینکه وعده صادق ۳ قطعی و دور از انتظار دشمن خواهد بود، گفت: وعده صادق ۳ با اثر راهبردی قطعی و حداکثر تأثیر در زمان خود و با قدرت محقق خواهد شد.

حجت الاسلام طائب تلاش دشمن برای ناامن کردن مرزهای ایران و درگیری جمهوری اسلامی با همسایگان مرزی است، افزود: جمهوری اسلامی ایران با اقتدار و قدرت بازدارندگی در مسیر تعامل سازنده با کشورهای همسایه توطئه دشمن علیه جمهوری اسلامی را خنثی خواهد کرد. طائب تلاش دشمن برای ناامن کردن مرزهای ایران و درگیری جمهوری اسلامی با همسایگان مرزی است، افزود: جمهوری اسلامی ایران با اقتدار و قدرت بازدارندگی در مسیر تعامل سازنده با کشورهای همسایه توطئه دشمن علیه جمهوری اسلامی را خنثی خواهد کرد.

گفتنی است، در پایان حاضرین با پرسش‌هایی پیرامون تحولات منطقه به استقبال پاسخ‌های مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رفتند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت