×
سیاسی
شناسه خبر : 206434
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/11 ساعت 22:03
طائب: قدرت بازدارنده ایران توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند

طائب: قدرت بازدارنده ایران توطئه‌های دشمن را خنثی می‌کند

مشاوره عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: قدرت بازدارنده جمهوری اسلامی ایران توطئه های دشمن را خنثی می‌کند و آرزوی خیالی آنان را به کابوسی ابدی تبدیل کرده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: حجت الاسلام والمسلمین حسین طائب عصر سه شنبه در نشست تحلیلی، تبیینی که توسط سپاه ناحیه مرکزی رشت در کانون بسیج جوانان رشت برگزار شد با اشاره به جنایات رژیم منحوس صهیونیستی در محور مقاومت اظهار کرد: رژیم صهیونیستی با جنایات غیر بشری خود، آلبوم شکست قطعی و غیر ترمیم شدنی خود را به رخ دنیا کشانده است. طائب عصر سه شنبه در نشست تحلیلی، تبیینی که توسط سپاه ناحیه مرکزی رشت در کانون بسیج جوانان رشت برگزار شد با اشاره به جنایات رژیم منحوس صهیونیستی در محور مقاومت اظهار کرد: رژیم صهیونیستی با جنایات غیر بشری خود، آلبوم شکست قطعی و غیر ترمیم شدنی خود را به رخ دنیا کشانده است.

وی با بیان اینکه رژیم منحوس صهیونیستی و آمریکا مغلوب اراده و ایمان جبهه مقاومت شده و هیمنه دروغین آنها با عملیات طوفان الاقصی درهم شکسته شد، افزود: تسلط بر ایران و تضعیف جمهوری اسلامی جزو اهداف اصلی آمریکا و نظام سلطه بوده اما قدرت بازدارنده جمهوری اسلامی، آرزوی خیالی آنان را به کابوسی ابدی تبدیل کرده است. هیمنه دروغین آنها با عملیات طوفان الاقصی درهم شکسته شد، افزود: تسلط بر ایران و تضعیف جمهوری اسلامی جزو اهداف اصلی آمریکا و نظام سلطه بوده اما قدرت بازدارنده جمهوری اسلامی، آرزوی خیالی آنان را به کابوسی ابدی تبدیل کرده است.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به جایگاه شهید سلیمانی در جبهه مقاومت گفت: ایمان، صلابت، اراده و اقتدار فرمانده فقید سپاه قدس جمهوری اسلامی، دشمن را نیز به تحیر واداشته بود و شهید سلیمانی این عزت و اقتدار را در سربازی برای ولایت می‌دانست.تحیر واداشته بود و شهید سلیمانی این عزت و اقتدار را در سربازی برای ولایت می‌دانست.

وی با اشاره به اینکه وعده صادق ۳ قطعی و دور از انتظار دشمن خواهد بود، گفت: وعده صادق ۳ با اثر راهبردی قطعی و حداکثر تأثیر در زمان خود و با قدرت محقق خواهد شد.

حجت الاسلام طائب تلاش دشمن برای ناامن کردن مرزهای ایران و درگیری جمهوری اسلامی با همسایگان مرزی است، افزود: جمهوری اسلامی ایران با اقتدار و قدرت بازدارندگی در مسیر تعامل سازنده با کشورهای همسایه توطئه دشمن علیه جمهوری اسلامی را خنثی خواهد کرد. طائب تلاش دشمن برای ناامن کردن مرزهای ایران و درگیری جمهوری اسلامی با همسایگان مرزی است، افزود: جمهوری اسلامی ایران با اقتدار و قدرت بازدارندگی در مسیر تعامل سازنده با کشورهای همسایه توطئه دشمن علیه جمهوری اسلامی را خنثی خواهد کرد.

گفتنی است، در پایان حاضرین با پرسش‌هایی پیرامون تحولات منطقه به استقبال پاسخ‌های مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رفتند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق
گفت‌وگوی دقیقه نودی عراقچی و وزیر پاکستانی