×
ورزشی
شناسه خبر : 206401
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/11 ساعت 17:28
شرایط سخت است ولی انتظار داریم تیم ملی والیبال در ناگویا قهرمان شود

دنیامالی:

شرایط سخت است ولی انتظار داریم تیم ملی والیبال در ناگویا قهرمان شود

وزیر ورزش و جوانان گفت: اگرچه تیم ملی والیبال کشورمان حریف قدرتمندی مثل ژاپن دارد ولی انتظار داریم تیم کشورمان در ناگویا قهرمان شود.

نورنیوز- گروه ورزشی: نشست تخصصی مسئولان وزارت ورزش با دو فدراسیون والیبال و جودو امروز (سه‌شنبه - یازدهم دی ماه) با حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.

دنیامالی در اولین نشست تخصصی امروز با فدراسیون‌ها که با حضور مسئولان فدراسیون والیبال برگزار شد، خطاب به مدیران این فدراسیون گفت: هر مجموعه‌ای، ثروت و دارایی‌اش، نیروی انسانی آن است و فدراسیون والیبال نیروی انسانی باتجربه و فرهیخته‌ای دارد. ریل‌گذاری خوبی از دوره یزدانی‌خرم صورت گرفته است و جایگاه حال حاضر والیبال نتیجه مدت‌ها تلاش و پیگیری بوده و این بسیار ارزشمند است و یکی از فدراسیون‌هایی که به آن خیلی امیدواریم، فدراسیون والیبال است.

وی در ادامه افزود: نگاه ما باید از آسیا فراتر برود و می‌توانیم دنبال جایگاهی خوب در المپیک باشیم. حوزه زنان در والیبال برای ما خیلی مهم است و ظرفیت خوبی در این زمینه داریم و مهم است که دختران ما در بازی‌های کشورهای اسلامی عنوان قهرمانی را به دست بیاورند.

دنیامالی با اشاره به شرایط تیم ملی مردان والیبال در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ اظهار داشت: این انتظار را داریم که تیم مردان ما در ناگویا هم عنوان قهرمانی را تکرار کند، اما شرایط سخت است و رقیب قدرتمندی مثل ژاپن داریم. قبل از هر چیز، همگرایی و رفاقت و استفاده از ظرفیت‌ها در اولویت قرار دارد و الان تعامل خوبی میان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک برای رسیدگی به فدراسیون‌ها وجود دارد.

وزیر ورزش و جوانان در پایان خاطر نشان کرد: این ظرفیت را داریم که دو تیم‌ قوی در مسابقات داشته باشیم. در بحث منابع هم کمک می‌کنیم تا یک مجموعه اسپانسرینگ خوب بتواند تا المپیک لس‌آنجلس همراه فدراسیون باشد. نداشتن کمپ یکی از مشکلات والیبال ما است و در نظر داریم تا کمپی در شأن والیبال ساخته شود و همه تلاش خود را می‌کنیم تا شرایط خوبی را رقم بزنیم. امیدوارم روزهای خوبی برای والیبال کشورمان شاهد باشیم.

در دومین نشست تخصصی با فدراسیون‌ها، فدراسیون جودو میهمان وزارت ورزش بود و در این جلسه درباره وضعیت و شرایط رشته جودو برای حضور قدرتمند در بازی‌های آسیایی ناگویا گفت‌وگو شد.

دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در نشست تخصصی فدراسیون جودو اظهار داشت: روی جودو حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم و بخش معنوی آن برای ما حائز اهمیت است و می‌طلبد که یک کار زیربنایی در بخش پهلوانی و فراوانی آن صورت دهیم و معتقدم اگر روی این بخش کار کنیم، قهرمانی در دسترس خواهد بود. جودو در کشور قدمت داشته و استخوان‌بندی خوبی دارد.

وزیر ورزش و جوانان افزود: جودو ظرفیت مدال‌آوری دارد و با یک برنامه مستمر، می‌تواند اتفاقات خوبی را رقم بزند. موضوع استعدادیابی در مدارس و در مقاطع تحصیلی می‌تواند یکی از برجستگی‌های کار شما باشد و می‌توان آن را در مقاطع دبستان و متوسطه پیش برد و این نیاز به تلاش و پیگیری دارد. ما در رشته‌های مختلف شرایط میزبانی مربیان خارجی را داریم و حتی در والیبال مربی خارجی خانم داریم و فرصت برگزاری اردوهای مشترک با کشورهایی مثل روسیه و بلاروس می‌تواند اثربخش باشد و می‌توان دو سه مربی خارجی جذب کرد. اولین محک شما در بازی‌های کشورهای اسلامی است و اگر برنامه‌ خوبی داشته باشیم، می‌توان در این رقابت‌ها خوب عمل کرد و این مقدمه‌ای برای بازی‌های آسیایی می‌تواند باشد.

وی راجع به مشکلات فدراسیون جودو مبنی بر نداشتن سالن تخصصی گفت: از ظرفیت تشریفات و مصوبات دولت می‌توانیم در این خصوص استفاده کنیم. خیلی بد است که فدراسیون ما سالن نداشته باشد. باید یک کمپ مدرن و مجهز داشته باشیم و کاری که می‌خواهیم بکنیم، باید خاص و منحصربه‌فرد و از بهترین‌‌های دنیا باشد. این موضوعی است که رشته‌های ورزشی خود می‌خواهیم.

وزیر ورزش و جوانان در پایان تصریح کرد: ما از نظر منابع، امکانات و بودجه کمک‌های لازم را انجام خواهیم داد و با همدلی و هم‌افزایی، می‌توانیم اتفافات خوبی را رقم بزنیم. در مورد اعزام‌ها هم باید بگویم که در این مسئله، تصمیم‌گیر فدراسیون‌ها هستند و ما در شورای برون مرزی این تصمیمات را بررسی می‌کنیم و نظر نهایی را می‌دهیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قاتلان خاموش ریه‌ها / عامل 85 درصد از سرطان‌های ریه کشف شد
طراحی هوشمند پپتیدها برای مقابله با مقاومت آنتی‌بیوتیکی
چهره پنهان مریخ: بادهایی به تندی 160 کیلومتر در ساعت
افق‌های تازه‌ای در پزشکی ترمیمی با رشد ساختارهای شبه‌جنین
کنار زدن موانع سنتی آموزش رشته کامپیوتر با استارتاپ CS12
کاربران اپ‌های هوش مصنوعی از یک میلیارد کاربر گذشت
8 نشانه‌ای که می‌گویند بدن‌تان بیش از حد خسته است
پیش‌بینی عفونت‌های تنفسی کودکان با هوش مصنوعی
اجساد کشته شدگان اسرائیلی بهانه‌ آزار فلسطینیان است
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد
محبوبیت بالای پوتین بر اساس نظرسنجی اخیر روسیه
درخواست اعدام برای نخست‌وزیر سابق بنگلادش
حمایت قاطع شورای امنیت از دولت لبنان
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره قطعنامه 2231
رسوایی‌های شاهزاده کار دستش داد
قتل عمد در تصادفات مربوط به خودروهای با چراغ زنون صحت ندارد
با وجود تمدید آتش بس صورت گرفت؛ حمله هوایی پاکستان به پکتیکا افغانستان
اعلام قوی‌ترین گذرنامه‌های جهان/ایران در رتبه چندم قرار دارند؟
طلایی‌پوشان سپاهان برنده از آبادان بیرون آمدند
ترکیه و سوریه درصدد گسترش توافق میان خود
تعطیلی مدارس تمام مقاطع مشهد فردا 26 مهر
فیلمبرداری با تلفن همراه از مسابقات لیگ برتر ممنوع شد
لحن ترامپ نرم شد/تعرفه‌های سنگین چین پایدار نخواهد بود
نتایج اولیه انتخابات نظام پزشکی اعلام شد؛ مشارکت بیش از 76 هزار نفر
بیانیه تند ایران در واکنش به ادعاهای ضدایرانی مقام انگلیس
وزیر خارجه: ایران تحت هیچ فشاری قرار نمی‌گیرد/حقوق حاکمیتی ایران قابل مذاکره نیست
آثار شکنجه بر پیکر 120 شهید فلسطینی
ترامپ به زلنسکی : تاماهاوک‌ها را نمی‌دهیم!
تمدید 4 ماهه خدمت سربازی اجباری در رژیم اسرائیل
پاداش عجیب عربستان صدای قهرمان جام جهانی را درآورد
کاهش 10 درصدی ارزش بورس تهران در نیمه نخست امسال
چین همزمان با رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا قدرت‌نمایی کرد
جان بولتون خود را به مقامات قضایی تسلیم کرد
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم
حماس خواستار تکمیل روند آتش بس شد
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش
فوت رهبر اپوزیسیون آرژانتین در پخش زنده تلویزیونی
فایننشال تایمز:عربستان در پی پیمان دفاعی با آمریکاست
هشدار حماس: خلع سلاح مقاومت، آغاز ناآرامی هاست
جدول لیگ برتر پس از بازی‌های امروز / استقلال در یک قدمی صدرنشینی!
پیشنهاد پرسپولیس به سرمربی سابق سپاهان!
سناتورهای آمریکایی قطعنامه‌ای برای جلوگیری از حمله آمریکا به ونزوئلا ارائه می‌دهند
جزییات جدید از ثبت‌نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی
روسیه: شکست اروپایی‌ها در بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران
یارانه پردرآمدهاحذف می شود/ تعداد و دهک های مشمول
پلاک‌های جدید و متفاوت در راه سیستان و اینچه‌برون
اولین پیروزی استقلال در خانه/استقلال (1) - مس رفسنجان (0)+ فیلم گل مسابقه
اصرار اتحادیه اروپا بر مواضع غیرسازنده درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران
دستیار مورینیو در آستانه پیوستن به کادرفنی تیم ملی ایران
نقض مکرر آتش بس غزه از سوی رژیم اسرائیل/ایران محکوم کرد
X
آگهی تبلیغاتی