×
سیاسی
شناسه خبر : 206389
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/11 ساعت 15:33
پزشکیان: اف‌ای‌تی‌اف مجددا در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی می‌شود

پزشکیان: اف‌ای‌تی‌اف مجددا در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی می‌شود

رئیس جمهور در پاسخ به دغدغه برخی از اعضای اتاق بازرگانی مبنی بر رفع موانع برای فعالین اقتصادی، از تصمیم‌گیری انجام شده برای بررسی مجدد لایحه اف‌ای‌تی‌اق در مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد و گفت: امیدواریم که بتوانیم با همکاری‌های مشترک بستر را برای سهولت در فعالیت‌های اقتصادی را ایجاد کنیم.

نورنیوز - گروه سیاسی: رئیس جمهور صبح امروز سه‌شنبه در نشستی با اعضای اتاق بازرگانی ایران، ضمن استقبال از برگزاری نشست‌های مشترک میان دولت و بخش خصوصی، بر لزوم همکاری مشترک برای رفع مشکلات اقتصادی و کاهش فشار بر مردم تأکید کرد و گفت: دولت برای ایجاد بسترهای لازم جهت تسهیل فعالیت‌های بخش خصوصی عزم جدی دارد و باور داریم که با همکاری و همراهی مشترک با یکدیگر از موانع و مشکلات پیش‌رو عبور خواهیم کرد.

پزشکیان با اشاره به سفرهای خارجی اعضای هیئت دولت جهت شرکت در مجامع و یا دیدارهای بین‌المللی، از فعالین اقتصادی خواست با همیاری دولت و حضور در این سفرها، زمینه گسترش و توسعه فعالیت‌های اقتصادی با دیگر کشورها را تقویت کنند.

رئیس جمهور تصریح کرد: قبلاً هم گفته‌ام که در هر سفر خارجی، اعضای اتاق بازرگانی و فعالان بخش خصوصی همراهی کنند، زیرا بدون حضور آنان نمی‌توانیم دستاورد قابل ملاحظه‌ای برای مردم و اقتصاد کشور کسب کنیم. دولت در این سفرها به دنبال ایجاد بازارهای اقتصادی برای فعالین بخش خصوصی و برداشتن موانع موجود سرمایه‌گذاری است.

 پزشکیان با بیان اینکه دولت چهاردهم از اولین روز کاری خود دچار چالش‌های متعدد داخلی و بین‌المللی بوده است، افزود: در نخستین روز کاری دولت، شرارت‌های خارجی آغاز شد؛ ابتدا، آقای هنیه به شهادت رسید و سپس مسائل جنوب لبنان و سوریه به وجود آمد و تلاش داشتند که کشور را وارد بحران کنند. از طرف دیگر عده‌ای نیز خواسته یا ناخواسته بر برخی از مشکلات افزودند.

رئیس جمهور ضمن تشریح موضوع ایجاد بحران‌های بین‌المللی، به مهم‌ترین موضوع کشور یعنی بحث ناترازی در حوزه انرژی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: ما در دولت به صورت روزانه و هفتگی موضوع حل ناترازی در حوزه انرژی را پیگیری می‌کنیم و در جلسات و نشست‌های مشترک با دانشگاهیان و فعالین بخش خصوصی، راه‌های برون رفت از این معضل را مورد ارزیابی قرار می‌دهیم.

 پزشکیان با اشاره به اینکه باید در کنار یکدیگر تلاش کنیم تا ناترازی‌های موجود حل شود، تصریح کرد: دولت چهاردهم وارث برخی مشکلات است، اما ما همواره پاسخگویی به مردم را وظیفه خودمان می‌دانیم. تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا با تمهیداتی که خواهیم اندیشید و با اصلاح روش‌ها، از بروز مشکلات احتمالی مشابه در تابستان و زمستان سال آینده جلوگیری شود.

رئیس جمهور ضمن اشاره به قطع برق شبکه خانگی در پاییز امسال، صبوری، بردباری و همراهی صمیمانه مردم را مهم‌ترین عامل موفقیت دولت برای عبور از بحث ناترازی‌ها دانست.

پزشکیان در جمع‌بندی این بخش از سخنان خود با تأکید بر اینکه عزم دولت برای مبارزه با قاچاق سوخت جدی است، گفت: منابع سوخت کشور به صورت قاچاق از مرزها خارج می‌شود، لذا دولت با عزم جدی، مقابله با این موضوع را در دستور کار خود دارد.

رئیس جمهور در پاسخ به دغدغه برخی از اعضای اتاق بازرگانی مبنی بر رفع موانع برای فعالین اقتصادی، از تصمیم‌گیری انجام شده برای بررسی مجدد لایحه FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد و اظهار داشت: امیدواریم که بتوانیم با همکاری‌های مشترک بستر را برای سهولت در فعالیت‌های اقتصادی را ایجاد کنیم.

پزشکیان با اشاره به تلاش‌های سران قوا برای حل مسائل کشور گفت: حل مشکلات کشور تنها به عهده دولت نیست و روسای قوا نیز با همکاری و هم‌دلی، تمام تلاش خود را برای رفع موانع موجود به کار گرفته‌اند. حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای و دکتر قالیباف نیز دلسوزانه مسائل را دنبال می‌کنند، تا مشکلات اقتصادی کشور مرتفع شود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به ناترازی در حوزه آب و بحران‌های آینده کلان شهرهای کشور، از فعالین بخش خصوصی خواست تا با در اولویت قرار دادن موضوع اقتصاد دریامحور، به جلوگیری از بروز بحران‌های زیست محیطی در کشور کمک کنند.

 پزشکیان گفت: در دیدارها و جلساتی که داشته‌ام گفته‌ام که مشکلات آبی در سطح کشور با طرح‌های شیرین‌سازی و انتقال آب از خلیج فارس قابل حل نخواهد بود. دولت برای ارتقای بهره‌وری در صنعت و اصلاح روش‌های گذشته، باید به دنبال توسعه صنایع در کنار دریا باشد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه مداخله بدون پیش‌بینی از عوارض احتمالی در مسائل اقتصادی منجر به شکست خواهد شد، اظهار داشت: هر مسئله‌ای در کشور یک راه‌حل علمی دارد، دولت اگر بدون توجه به صدمات و عوارض راه‌حل‌های خود وارد عرصه مداخله‌گری شود، حتماً با شکست مو اجه خواهد شد. ما در خصوص قیمت‌گذاری کالاهای اساسی تلاش داریم به مصرف‌کننده نهایی کمک کنیم، تا فشار را از روی آنها برداریم.

 پزشکیان از بررسی‌ها در دولت برای واگذاری شرکت‌های دولتی به صورت کامل و یا سپردن مدیریت آنها به بخش خصوصی خبر داد و گفت: تلاش داریم تا بسیاری از شرکت‌ها را تا انتهای سال به بخش خصوصی واگذار کنیم.

رئیس جمهور در بخش پایانی سخنانش با تأکید بر اینکه کشور تنها متعلق به یک گروه، قومیت، جنسیت و جناح خاص نیست، گفت: ما با در کنار هم بودن قادر به حل مشکلات خود خواهیم بود و از بحرانی که وارث آن شده‌ایم عبور خواهیم کرد.

 پزشکیان از وزیر امور اقتصاد و دارایی خواست تا موارد مطرح شده در این نشست اعم از دغدغه‌ها، مشکلات و پیشنهادات را پیگیری کند.


نظرات

آخرین اخبار
ترامپ تحریم‌های روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد
ماه مبارک رمضان از نگاه رسول خدا(ص)
زلزله 3.7 ریشتری شیرگاه استان مازندران را لرزاند
مسکو: 197 پهپاد اوکراین را منهدم کردیم
آنکارا از آغاز تولید جنگنده و ناو هواپیمابر خبر داد
قمار ترامپ با «دیپلماسی بدون دیپلمات‌ها»
اعلام برنامه اردوی نوروزی تیم ملی فوتبال ایران
از ضرب الاجل ترامپ تا پیام شورای دفاع؛ خط باریک اشتباه محاسباتی
چند توصیه مهم ماه رمضانی؛ این مواد غذایی را از افطار حذف کنید
رئیس سازمان مالیاتی از اجرای کامل قانون مالیاتی سامانه مودیان خبر داد
مهلت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها تمدید شد
شورای صلح غزه محور رایزنی روبیو و بن زاید
در کشور چند بازیکن بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد؟
ضرب الاجل ترامپ؛ وقتی تهدید 15روزه بوی خطای محاسباتی می‌دهد
نیویورک تایمز: ترامپ درباره جنگ با ایران به کسی توضیح نمی‌دهد
بازار خودرو در هفته پیش‌رو افزایشی خواهد بود یا کاهشی؟
تهدید علی کریمی به سوزاندن قرآن
زمان برگزاری جلسه تعیین دستمزد 1405 اعلام شد
قیمت طلای جهانی امروز 1 اسفند 1404
وقتی قدرت به ابزار معامله تنزل می‌یابد
پرسپولیس – خیبر؛ آخرین فرصت اوسمار برای بازگشت به کورس قهرمانی
شهباز شریف: تنها راه صلح پایدار در غزه تشکیل کشور مستقل است
تشخیص هوش مصنوعی در پزشکی چقدر واقعی است؟
کسری تجاری آمریکا به 901 میلیارد دلار رسید
احتمال همکاری نفتی میان ایران و آمریکا
صدور ویزای کشتی‌گیران ایرانی برای حضور در مسابقات رنکینگ آلبانی
آغاز به کار نمایشگاه قرآن از امروز
جدول اوقات شرعی به افق تهران در ماه رمضان
مذاکرات هسته‌ای؛ محور رایزنی معاون وزیرخارجه ایران با سفرای چین و روسیه
نظر رئیس پیشین پلیس راهور در خصوص گواهینامه موتورسیکلت بانوان؛ قابل اجراست
میوه و تره بار هم مشمول اقلام کالابرگ شد
تهران و قاهره به‌سوی برقراری روابط گسترده؛ احتمال تبادل سفیر بین دو کشور
آبِ طلایی؛ پروژه‌ای برای بودجه‌های بی‌پایان؟
مخلوط این شوینده‌ها خطر مرگ را به‌دنبال دارد
روبیو به اراضی اشغال سفر می‌کند
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان در مرز پاوه
نگاهی به برنامه‌های افطار تلویزیون
روایت گروسی از آنچه در مذاکرات میان ایران و آمریکا اتفاق افتاد
آنچلوتی خطاب به برزیلی‌ها: 4 سال دیگر می‌مانم
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون جمعه 1 اسفند+ جدول پخش
افزایش نگرانی درخصوص تنگه هرمز قیمت نفت را بالا برد
اعلام برنامه زمان‌بندی بازی‌های دوستانه حریف ایران در جام جهانی
پاسخ ایران در واکنش به تهدیدات آمریکا: در صورت تجاوز قاطعانه پاسخ خواهیم
در زمان روزه‌داری می‌توان خون اهدا کرد؟
وقوع حادثه درمحور شاهین‌شهر/ یک 405 واژگون شد
دیدار ولیعهد عربستان با سناتور آمریکایی پیرامون تحولات منطقه
افزایش 40 درصدی حضور دانش آموزان در المپیادها
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 1 اسفند ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی؛ چالوس یک‌طرفه می‌شود
پایتخت‌نشینان در بهمن ماه چند روز هوای قابل قبول تنفس کردند؟