×
سیاسی
شناسه خبر : 206387
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/10/11 ساعت 15:31
پزشکیان: دولت حتما جلوی قاچاق سوخت را خواهد گرفت

در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز:

پزشکیان: دولت حتما جلوی قاچاق سوخت را خواهد گرفت

برای من به عنوان یک شهروند به هیچ وجه قابل قبول نیست که بگویند از چرخه‌ای که تولید و توزیع آن در دست خود ماست، روزانه بین 20 تا 30 میلیون لیتر سوخت قاچاق می‌شود از این رو دولت حتما جلوی آن را خواهد گرفت

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور با اشاره به آمار قاچاق روزانه سوخت گفت: هر چه با خودم کلنجار می‌روم می‌بینم که برای چنین هدر رفت منابعی، پاسخی برای مردم ندارم؛ جلوگیری از قاچاق سوخت و این شکل هدر رفت ثروت کشور، دستور صریح رهبر معظم انقلاب اسلامی و آزمون ولایت‌مداری یک‌یک ما مسئولان است.

دکتر مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، با بیان اینکه روال موجود که باعث وقوع قاچاق روزانه چند 10 میلیون لیتر سوخت شده، یک فاجعه و گواه ناکارآمدی است، اظهار داشت: برای بنده نه حتی به عنوان رئیس جمهور، بلکه به عنوان یک شهروندی ایرانی نیز به هیچ وجه قابل قبول نیست که بگویند از چرخه‌ای که تولید و توزیع آن در دست خود ماست، روزانه بین 20 تا 30 میلیون لیتر سوخت قاچاق می‌شود!

رئیس جمهور برنامه‌ریزی‌های بلندمدت برای حل این مشکل را نیز ناکارآمد توصیف کرد و با تاکید بر اینکه باید ظرف کوتاهی راهکارهای عملیاتی موثر برای رفع این معضل طراحی کنیم، افزود: وقتی چنین حجمی از سوخت قاچاق می‌شود و نمی‌توانیم جلوی آن را بگیریم، آیا مردم از ما می‌پذیرند که برای مدیریت مصرف انرژی، گاز و برق صنایع را قطع کنیم!

دکتر پزشکیان با تاکید بر اینکه راهکار موثر رفع این مشکل این نیست که سراغ کسانی برویم که به هر دلیل، در حلقه پایانی در شکل‌گیری این معضل درگیر هستند و با تهدید معاش آنها، مشکل دیگری ایجاد کنیم، تصریح کرد: باید سرچشمه‌های ایجاد این وضعیت را اصلاح کنیم؛ به رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماموریت می‌دهم که در یک بازه زمانی یک ماهه با برگزاری جلسات منظم و فشرده، موضوع را به تناسب بخش‌های درگیر تقسیم، به شکل مجزا بررسی کارشناسانه کرده، منشا و ریشه‌های مشکل در هر بخش را شناسایی و برای آنها با کمک کارشناسان راهکارهای اجرایی طراحی کنند.

رئیس جمهور اضافه کرد: از همه ظرفیت‌های کارشناسی از جمله دانشگاهیان و دانشجویان نیز در این مسیر کمک بگیرید، چرا که ذهن آنها به دلیل عدم درگیری در منافع و مضار این وضعیت بهتر می‌تواند مسائل را بررسی و راهکار ارائه دهد.

رئیس جمهور با بیان اینکه به جای تکرار این موضوع از پشت تریبون باید به دنبال رفع ریشه‌ای آن باشیم، خاطرنشان کرد: هر دستگاهی در حوزه مسئولیت خود در زمینه جلوگیری از اتلاف منابع و ثروت‌های کشور یک گام به جلو بردارد؛ به عنوان مثال، با جدیت برای شناسایی واحدها، خودروها، تجهیزات و هر بخش و دستگاهی که سهمیه سوخت دارد، اما یا فعال نیست، یا نتیجه فعالیت‌ها و تولیدات آن به نسبت میزان سوخت یارانه‌ای دریافتی به صرفه نیست و یا به میزان مقرر فعالیت ندارد، اقدام کنید.

دکتر پزشکیان با تاکید بر اینکه با اطمینان می‌گویم که قطعا جلوی این شکل اتلاف و قاچاق ثروت‌های کشور را خواهیم گرفت، اظهار داشت: حتما باید از روش‌های علمی تجربه شده برای مدیریت بهینه و صحیح سوخت بهره بگیریم. نیت بنده اصلاح و سامان بخشیدن به وضعیت اداره کشور است و در این مسیر اصلا برایم مهم نیست که مثلا در دور بعدی انتخابات رای بیاورم یا نه! به امید خدا و با پشتیبانی و همراهی مردم، حتما قوانین ناکارآمد و غیرقابل اجرا را اصلاح و مشکلات را رفع خواهیم کرد.

در این جلسه گزارش مفصلی از نحوه، مسیرها، میزان و ریشه‌های قاچاق روزانه بین 20 تا 30 میلیون لیتر سوخت از کشور ارائه شد و دستگاه‌های مرتبط نظرات و راهکارهای پیشنهادی خود برای مقابله با آن را مطرح کردند.

همچنین در پایان این جلسه که صد و سی و ششمین جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بود، مصوب شد که بر مبنای تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، هرگونه خرید، فروش، حمل و نقل و نگهداری «پوشاک» و «آرد» خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می‌شود.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
طرح آمریکا برای صلح اوکراین هنوز ارائه نشده است
حمله دوباره رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
اعزام سه فروند بالگرد وزارت دفاع برای اطفای حریق جنگل‌های شمال
رایزنی بین‌المللی برای خاموش کردن آتش‌سوزی جنگل‌های چالوس
دستور مادورو به ارتش و نیروهای مردمی برای دفاع از تأسیسات نفت و گاز
اولین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر معظم انقلاب
قطعنامه ضدایرانی شورای حکام ضربه جدی به اعتبار آژانس اتمی است
ترامپ برای اوکراین ضرب الاجل تعیین کرد
مدارس ابتدایی ارومیه به دلیل آلودگی هوا تعطیل شد
بنت، اسرائیلی‌ها را به تظاهرات فراخواند
پیام وزیر ورزش به ورزشکاران افتخار آفرین در بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی
شاخص آلودگی هوای تهران به 144 رسید
زلنسکی: ما از جنس فولادیم، اما حتی قوی‌ترین فلزها هم می‌شکنند!
استارمر: اوکراین باید آینده خود را تعیین کند
ساپینتو: زمین ورزشگاه تختی هیجان انگیز بود + فیلم
زلنسکی: اوکراین برای شراکت با آمریکا کرامت خود را خواهد داد
عراقچی: ایران هیچ تجربه مثبت و قابل اتکایی از مذاکره با دولت ترامپ ندارد
ریابکوف: اروپا مانع اصلی حل‌وفصل پرونده هسته‌ای ایران است
جدول مدالی بازی‌های کشورهای اسلامی/ رتبه سوم ایران با 29 طلا
حادثه رانندگی در لارستان با 8 مصدوم
شرکت دولتی ضرر بدهد، هم پاداش ممنوع است هم مدیران عوض می‌شوند
تماس‌ رهبران اروپایی با زلنسکی در پی غافلگیری طرح صلح پیشنهادی آمریکا
مهرداد صدیقیان به سوگ پدرش نشست
بیانیه وزارت خارجه روسیه در پی صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس
آمریکا، اوکراین را به قطع کمک‌های اطلاعاتی و تسلیحاتی تهدید کرد
معاون زاکانی: تهران کثیف نیست؛ صبح زود شهر تمیز است
غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی به دلیل آلودگی هوا
60 لیتر سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
طلای روح‌الله رستمی در پاراوزنه‌برداری+ فیلم
پسکوف: روسیه هیچ نسخه رسمی از طرح 28‌بندی آمریکا دریافت نکرده است
پایان کار کشتی آزاد ایران با 4 طلا و 2 برنز
طلای ارزشمند آذرپیرا پس از شکست قهرمان جهان + فیلم
عون: اسرائیل مرزهای تعیین‌شده را در توافق آتش‌بس نادیده گرفته است
بقائی از سفر وزیر امور خارجه به عمان و هلند خبر داد
تأکید روسیه بر تقویت همکاری هسته‌ای و فضایی با لائوس
زمان بازی تراکتور-پرسپولیس در جام حذفی اعلام شد
ابراز تأسف روسیه از آسیب وارده به سفارت جمهوری آذربایجان در اوکراین
مدال طلا بر گردن یونس امامی
توقیف دو تریلر تانکردار حامل 70 هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آباد
تاکید پزشکیان به جلوگیری از بدل‌شدن مسئله حجاب به ابزار منازعه
طرح جامع دفاعی مادورو برای رویارویی احتمالی با واشنگتن
تاکید حزب‌الله بر حق مقاومت لبنان
آمار شهدای لبنان بعد از برقراری آتش‌بس به 331 نفر رسید
پارلمان اوکراین خواستار برکناری رئیس دفتر زلنسکی شد
لحظه اضطراری در «کازابلانکا» برای نجات جان تماشاچی
استقلال(2) - پادیاب خلخال (1) + یاسر آسانی فرشته نجات همیشگی ساپینتو + خلاصه بازی
حمایت مالی از مادران دارای نوزاد+ شرایط دریافت کارت امید
حمله تروریستی در راه‌آهن کراسنودار خنثی شد
نیروهای آمریکایی در فرودگاه نظامی المزه دمشق مستقر می‌شوند
تمرکز اتحادیه اروپا بر تضعیف روسیه و حمایت از اوکراین
X
آگهی تبلیغاتی